Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen
1 yumurtadan omlet
fındık fazla kaçırmak istemedim
çükü akşama yoğurtlu sarımsaklı makarna yapıcam biz tatar deriz bu seferde böle oldu
affedin gariii

gelelim 2. öğünüme

2 lahmacun
bol yeşillik
ayran
üstüne de incir uyutması

veee çay çayyy

slm, gidişim ve de planlarım yani yemek listelerim muhteşemdi lakin dönüşüm acayiiiip cıssslı oldu yazmak ile yazmamak arasında git gel sonucu yazmaya karar verdim...

kızlar komşudan lavaş ve konyanın tandır kebabı gelince gözüm döndü ve olan oldu kaybettim kendi mi ,aklım firar etti yedim,üstüne birde revanimsi 2 dilim tatlı ve bu gün gittiiiii:18:
olan oldu dedim biraz önce 1 kase fıstık la 2 dilim zerdaçallı sünger kek yedim:18:
topik ahalisi falaka atmak için sıraya girse hakettim :26::26::26:
umarım sadece bu gün gitmiştir yarınlarıma inşallah bişey olmaz artık cumaya görcez çünkü sadece cumaları tartılıyorum...

kaneel o ne yaaa renk cümbüşüü
başkan ben yoldan çıktım bu gün ama yarın tövbe etcem söz

neymiiişşş 2 kg verdim diyeee kendine çook güvenmicekmişsinn böyle olur işte

Selam Sersum naber

8 gibi geldim geçmişi hızla okudum ve upuzun bi yazı yazmıştım fakat cevapla tuşuna bastıktan sonra yazım ne gitti nede gitmediğine dair bi hata yazısı çıktı epey uğraştım en sonunda topikten çıktım muhtemelen çok uzun olduğu içindi

sersum bacım bulgurlu ve az sekerlı yap sende ye nolcakkı
haklısın pampişşş:13::13:
afiyet olsun şekerim

neyse canım hafta sonunun ve 1. liğin hatrına falaka yok..
selam canım..ben uzun bir yazı yazdığımda mutlaka göndermeden önce kopyalıyorum..riske atmam..sende öyle yap canım bundan sonra insan sinir oluyor

Bugün 4 e kadar ev işi pazara git gel yemek-masa hazırla topla sonra eşimle kızım sinemaya gitmişlerdi bende saçımı boyadım (tekrar kızıla döndüm ) boyayı beklerken burada okuyup yazmıştım sonra duş aldım sonra gelen sütleri kaynattım bir tencere kadarıyla yoğurt mayaladım gece 1-1.5 gibi dolaba kaldırıcam günün özet işte böyle

güle güle kullan saçını ..ben de kızılı seviyorum ama çok akıyor be..yavrimo ben kaçar..yarın görüşürüz..iyi geceler..öptüm ..

yine hemencecik pazar geldii.neysee hayırlısı napalım

sabah

ev sucuğu
tereyağlı yumurta
peynir zeytin
ceviz
2 lokma börek
2 lokma bal kaymak
çay çayy

günaydınnn
sıkı bir karatay haftasını başlatmış bulunuyorum

1,5 lt su

10:00 kahvaltım bitiş

ev sucuklu 2 yumurta
1 gün kuru
1 incir
5 zeytin
10 dal marul
avuç ayası kadar beya peynir
1 bardak süt

gelişmeleri tekrardan bildiririm görüşmek üzere ev temizliği beni bekler hatunlar...

Selam Sersum nabersin ?

Kahvaltımı arz edeyim ; kalkarkalkmaz küçük wc den sonra tartıldım :63.2 (malesef dün sabahtan sonra wc yok )

1 bardak sirkeli su, 2 kaymaklı kayısı, 1 mandalina

2 yumurtadan sucuklu omlet

2 dilim kepek ekmeği (tavadaki yağı sıyırmak içindi )

biraz marul arasında peynir,maydonoz

Çay,çay...omega bitmiş

selam canım mayışmaca...

güle güle kullan saçını ..ben de kızılı seviyorum ama çok akıyor be..yavrimo ben kaçar..yarın görüşürüz..iyi geceler..öptüm ..

Nassı yani diğer renkler akmıyomu :44: ben geçtiğimiz yaz orta kumrala boyuyordum oda aynı sürede akıyor kızılda :26:

Yalnız ben ''Natural Corols'' marka boya kullanıyorum ve amonyak olmadığı için boyanın saça nüfus edebilmesi için 15 dk fön tutmak lazım ama ben 5 dakka oda sadece öndeki beyazlara tutabiliyorum (kollarım ağrıyo napiim ) kuaförde makina altında beklesem daha iyi tutcak emme ...

yıkayınca en çok kızıl akıyor canım havlular falan batıyor onu demiştim..
eşim kızımı almaya gitti ben de yemeğe giriştim..akşamüstü belki çıkarım yürüyüşe canım..şimdi canım hiiiç istemiyor maaleseff

aa sevindim yarın gitmene :13::13:..1 gün 1 gündür..

Ben çıkıyorum akşama görüşürüz canım

tamam cicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…