Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

offyaa evet zorla mı beğenecez yaa..
mısır çarşısında kesin vardır canım..

Şimdide beğen tuşu iptal olmuş yönetiiiiiiiiiim, admiiiiiiiiiiiiiiiiiin duy sesimizi eskisi gibi olsun istiyoz beğen tuşunu diren tuj

Mısır çarşısında da bulamazsam Migrosun sanal marketinde var ordan sipariş ederim sanada yolliyimmi ? hakkaride yoktur :44:

Evet kizlar gercekten guzel bir gun gecirdik . .. Filmi de begendik .. cok emek harcanmis komik ve romantik idi ..
Faydali paylasimlara devam edecegim .. kizlar buldukca paylasiyorum .. okudukca , gezdikce nette degisik bilgiler buluyorum .. Evet sersumcan yorabilir ve bel fitigi olanlari kotu etkileyebilir .. hic bir sorunu olmayanlar ve ofis ortaminda calisanlar icin iyi bir secenek .. Bizim huzur evinde her yaslilin odasinda bir tane bundan var haraket etmelerini haraketli kalmalarini saglamk icin her gun en az 15 dakika yaptiriyoruz valla cogu civi gibi

Ama tembellik yapanlar da cuval gibi

hafta sonu azıcık kaçamaklı ve hastalıklı geçti. Çocukların ikiside ateşlendi. kızım 2 gece hiç uyumadı ve bende hale da kendime gelemedim yorgunluktan.
bugün 2 mil yapıldı sadece.

bu arada haftanın 1. kutlarım.. tebrikler..

ay artık gitse şu kilolar..

teşekkür ederim canımmm o dediğin 1. ben oluyorum daaa ne güzelmiş 1. lik cumaya çuvallamam inşallah. eşim cumaya da kg alanların 1. si olmada diye dalga geçiyor

napalım 2 verip 1 alcaz derken gidicek bu kilocuklar dimi canım
çok geçmiş olsun ateş insanı çok korkutuyor gerçekten ben 40 görünce ateş düşürücünün kapısını çalıyorum, ondan önce banyoydu ılık kompresti derken yavruların bünye-bilinç durumuna göre bakıyoruz işte. ama ALLAH korusun hepimizin kuzularını inşallah.

RAMASKA canım senin kuzunun da doğum gününü nasıl unuttuysam :26: mevlam onu size bağışlasın hep onunda sizinde yüzünüz gülsün gönlünüz huzurla dolsun canımmmm.
napalım sosyallik kişiden kişiye değişebilir tabiii bizde de böyle ramaskacımmm

BAŞKANım ben bu beğen kutucuğunu yine beğenmedim görünmüyo ki yazılarımızın altında topik başkanı olarak bi el atsan bizim adımıza

06:30 kahvaltım bitmiştir
2,5 lop yumurta
1 p. dereotu salatası
6 zeytin
2 parmak peynir
1 avuç içi fıstık
1 elma
1 portakal

1,5 Lt su içildi

dahası akşama inşallahhh sevgiler...

Peygamber efendimizin(SAV) 1443. doğum günüydü...

''Ümmetim olmadan Cennete girmem diyen bir peygamberimiz var ne güzel...
Peygamberimiz(sav) elinde altın tasla herkese kevser suyu veriyormuş, ona bakanlar elindeki altın tası bıraktığını görünce sormuş, şu ümmetine kevser suyu vermeyecek misin? Peygamberimiz(sav) onlar ahir zaman ümmetim onlarla arama bu tasın girmesini istemedim, onlara elimle kevser suyu içireceğim demiş.''

bu kıssa beni çok etkiler sizinle paylaşmak istedim.

** Biliyor muydunuz?
*** M.kemal sakarya savaşında attan düşüp kaburgası kırılınca ,cephede islam tarihi okurdu.
** kaynak: Çılgın Türkler
[/FONT]

Son düzenleme:
güle güle kullan canım saçlarını
geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirler inşallah
hepinizin mevlid kandilini kutlarım canlarım hayır dualarımızın kabul olması dileğimle. Allah tekrarına nasip etsin inşallah.
senin arcılığınla bende herkezin mevlüt kandilini kutlarım allah tekrar kavuştursun inşallah
bende çok etkileniyorum cakmelcim en son okuduğum efendimiz kitapıda beni çok etkilemişti bu konular benim ilgi alanım çok mutlu oluyorum okurken

kahvaltım

2 yumurta
peynir,zeytin
fındık,ceviz,2 gün kurusu
yeşilçay
1 mandalin
öğlen
tavuk kanat
yoğurt
fındık
çay
mandalin olabilir
akşamı sonra yazayım
çaycım bozuldu kızlar belki alt fişten oldu servisine götürücez eşim işten gelince
kapanmadan yemeği gelince yeriz artık
birde deri montumun kolları biraz uzun geliyor o da var biraz işimiz var
bugünde temizlik günüm birazadan başlıcam kızım okuldan gelmeden bitireyim
öpüyorum kızlarakşamı sonra bildireyim

günaydın kızlar

iste kahvaltim

Eklentiler

• $image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 56
bende çok etkileniyorum cakmelcim en son okuduğum efendimiz kitapıda beni çok etkilemişti bu konular benim ilgi alanım çok mutlu oluyorum okurken

Evet canım ya insanın içi sızlıyor...

okuduğun kitabın adını yazarını bana yazar mısın canım?

ben en son bi ingiliz yazardan okumuştum peygamberimizi süperdiii

iffet-i kalp var hz meryem'i-hz isa'yı ve hz yahya ile hz zekeriya'yı anlatıyor ayetlerle... ama roman, mutlaka okunmalı.

Hele kızı ergenlik döneminde olan bir anne mutlaka okutmalı derim enfes bir roman.

Ayrıca Şu Çılgın Türklerin de ergenlik dönemi gençlerine okutulmasında

kesinlikle yarar var.

Son düzenleme:
sana da günaydın kaneelcim
afiyet olsun ,ama kahvaltın çok az değil mi canım ben doymamda o kadarcıkla ondan

Biber, avokado, somon, sy, kahve, yesil cay, sut, yogurt, musli, elma, badem, hindi, ispanak, tarcin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…