offyaa evet zorla mı beğenecez yaa..
mısır çarşısında kesin vardır canım..
boyunu unuttum..:44::44::44:
buldum buldum 1.66 kayıtlıymış yolluyorum şimdi.
Ah canım benimeksik olma sağol varol
boyum 1.66 idi ama uzun zamandır ölçtürmedimbiliyosun yaşlandıkca kısalıyomuşuz hele menopozdan sonra daha hızlı
canımcım ben çıkıyorum çizelgeni yolladım..film izlemece ..geç vakit gelirim gene..öptüm..
ay nekadar güzel canım..sosyallik sosyallik..çok özledim valla
eşinin de sana katılması güzel olmuş canım..birlikte daha rahat
bundan bende de var ama sadece 1 ay kullanabildim beni çok zorladı ve ağrılarım arttı.:26: bel fıtığım olduğu için ortopedistim tarafından yasaklandı..kızlar bel fıtığı olanlar hariç kullanabilir çok faydalı gerçekten. .bel fıtığında merdiven ve step önerilmiyor bilginiz olsun
iyi geceler kizlar tel.soyle bir bakayim dedim...kaneel canim guzel bir gun gecirmissin ne guzel.
cakmel canim senin yazdiklari okuyunca kendiminde ne kadarrrr sosyal oldugumu anladim.emin ol bende senin dolasiyorum.
telden yazmayi hic sevmiyom.biraz sonra uyuycam kizlar iyi geceler....
tekrar selam Sersumcum
Burdan çıktım eşimle yürüyerek kızımızı aldık sonra karabuğday arama bahanesiylebol bol yürüdük geldik sonra kızım lavaş arası sucuk istedi benimde işime geldi yoksa pizza da pizza diye tutturmuştu neyse hazırladım ve bende 1 lavaş 1 de simit yedim
ama bugünde 2 öğün yapmış oldumşimdi çay içiyorum sanada yolluyim
Kanel değerli paylaşımların için teşekkürler canımo filmi dün eşimle kızım seyrettiler eşim pek beğenmemiş
Sersum bel fıtığına yaramadığını söylemen iyi oldu yoksa bende alıcaktım pratik diyeannemde ileri düzeyde bel ve boyun fıtığı var dizlerindede çok problem var diye merdivenlerde çok zorlanıyor ama mecburiyetten yükleniyor bel ve bacaklarına napcaz bilmiyorum ?
hafta sonu azıcık kaçamaklı ve hastalıklı geçti. Çocukların ikiside ateşlendi. kızım 2 gece hiç uyumadı ve bende hale da kendime gelemedim yorgunluktan.
bugün 2 mil yapıldı sadece.
bu arada haftanın 1. kutlarım.. tebrikler..
ay artık gitse şu kilolar..
güle güle kullan canım saçlarınıBugün 4 e kadar ev işi pazara git gel yemek-masa hazırla topla sonra eşimle kızım sinemaya gitmişlerdi bende saçımı boyadım (tekrar kızıla döndüm) boyayı beklerken burada okuyup yazmıştım sonra duş aldım sonra gelen sütleri kaynattım bir tencere kadarıyla yoğurt mayaladım gece 1-1.5 gibi dolaba kaldırıcam günün özet işte böyle
geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirler inşallahhafta sonu azıcık kaçamaklı ve hastalıklı geçti. Çocukların ikiside ateşlendi. kızım 2 gece hiç uyumadı ve bende hale da kendime gelemedim yorgunluktan.
bugün 2 mil yapıldı sadece.
bu arada haftanın 1. kutlarım.. tebrikler..
ay artık gitse şu kilolar..
senin arcılığınla bende herkezin mevlüt kandilini kutlarım allah tekrar kavuştursun inşallahhepinizin mevlid kandilini kutlarım canlarım hayır dualarımızın kabul olması dileğimle. Allah tekrarına nasip etsin inşallah.
bende çok etkileniyorum cakmelcim en son okuduğum efendimiz kitapıda beni çok etkilemişti bu konular benim ilgi alanım çok mutlu oluyorum okurkenPeygamber efendimizin(SAV) 1443. doğum günüydü...
''Ümmetim olmadan Cennete girmem diyen bir peygamberimiz var ne güzel...
Peygamberimiz(sav) elinde altın tasla herkese kevser suyu veriyormuş, ona bakanlar elindeki altın tası bıraktığını görünce sormuş, şu ümmetine kevser suyu vermeyecek misin? Peygamberimiz(sav) onlar ahir zaman ümmetim onlarla arama bu tasın girmesini istemedim, onlara elimle kevser suyu içireceğim demiş.''
bu kıssa beni çok etkiler sizinle paylaşmak istedim.
** Biliyor muydunuz?
*** M.kemal sakarya savaşında attan düşüp kaburgası kırılınca ,cephede islam tarihi okurdu.
** kaynak: Çılgın Türkler[/FONT]
bende çok etkileniyorum cakmelcim en son okuduğum efendimiz kitapıda beni çok etkilemişti bu konular benim ilgi alanım çok mutlu oluyorum okurken
günaydın kızlar
iste kahvaltim
çok az değil mi canım cım...salatalık marul maydonoz vs de yeseydin keşke canım.acıkmaz mısın böyle?=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?