afiyet , sifa , leptin olsun canim ..
İyi Akşamlar kızlar
Sabah kahvaltim(11:00bitti)
2 yumurta
10 zeytin
2 dilim peynir
havuc rendesi üzerine maydonoz
kayisi-kaymak- findik tatlisi
2 kupa cay
Aksam yemegi (17:00bitti)
etli kereviz yemegi
5 zeytinli karışık salata
Bugün spor yapamadim ama disarda magazalarda yürüyüş
Yarin tam gaz devam hem karatay beSlenme ve spor haftaya cuma 50 olmak dileğiyle :119::119:
1-neslihansltn:-1800gr -%2.455
2-papadiya:-1800gr -%2.224
3-özlemkartal:-1600gr -%1.632
4-sersum:-1000gr -%1.265
5-leylak:-500gr -%0.704
6-naz8:-300gr -%0.385
7-cakmel:-300gr -%0.370
kaneel:00 %00
guleryuz2011:00 %00
ficans :++200gr++%0.274:44::18:
filiztoprak izinli
iğneoyası yok
kardelen yok
ramaska yok
Bol eksili süper bir liste oldu bence..herkesi kutluyorum..
aynı kalan arkadaşlarımızı ayrıca kutluyorum çünkü onları mezun etmek üzereyiz.
ficansım son anda yetiştin balım..sona kalan dona kalır oldu seninki..
:119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
hepimiz süperiz tatlım,aynen devamliste için ellerine sağlık canım,ben de 3. olmuşum uzuuuuun bir aradan sonra iyi gaz oldu bana ayrıca listedeki herkesi tebrik ederim,birlikten kuvvet doğar
valla heralde öyle olacak,haftaya inşallah
vavvvv özel tereyağı ne güzelllliyi akşamlar kızlar
kahvaltım 09.00
2 yumurtalı peynirli omlet,5 zeytin
1 kk peynir,3 günkurusu,1 kuru incir,5 ceviz
ikindi 15.00
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak lorlu salata
1 kepçe barbunya
1 minik kase yoğurt...tükkan kapandıhala tokum bu hafta öğleden sonra evde olacağım için erken yeyip akşamı sütle filan geçiştireceğim hatta ocakta nefis süt kaynıyo sütçü teyze bize özel tereyağı da yaptı ooohh misss
şimdi de çay
Merhabalar önce toptan kılo verenlerı tebrık edıyorum
Ben pazartesı basladım dıyete bugun ıtıbarıyle 1 kılo 200 gr vermıs bulunmaktayım... Artık ben de cumaları tartılırım...
Gecmıse bakıyım ben bı
öğlen yulaf kepekli böreğimden yedim çok doyurmuştu canım.Afiyet olsun canimmm .. iki kasik nedir yahu agzim burnum diyene kadar erir biter ki o valla ben doymam iki kasik ispanak ile
Sersumcugum ellerine saglik .. bu guzel liste icin ..
kilo verebilen tum arkadaslari can-i gonulden tebrik eder basarilarinin devamini dilerim .. veremeyenler , ve + lari gorenler uzulmesin .. illaki bu kilocuklar gidecek .. sagligimiza ve formumuza kavusacagiz .. cok az kaldi .. durmak asla yok tam gaz , inanmaya , uygulamaya devam
kızlaaaaaaar benden hepinize 5i 1 yerde çayyyyyy
Benden de herkese limon ve taze naneli yesil cay ..simdi iciyorum ... sanki biraz bogazlarim kotu gibi hissediyorum .. yaptim , koydum , iciyorum .. bir yandan da muzik dinliyorum .. bir yandan da kadinlar klubunde geziniyorum :93::126::132::129:
Ellerine sağlık sersum'cum liste çok güzel ve açık olmus Teşekkürler
Neslihansltn tebrikler canim 1. Ligini kutlarim
Papadiya ve ozlemkartal kizlar sizleri de ve figer arkadaslarida kutlarim Tebrikler
:124::124::124::124::127::127::127::128::128::128:paylaşımlar için teşekkürler..
He ya bende şaşırdım kimseler bildirmemiş hali durumunu baskül nazarında
sersumcum sen zaten 1. mizsin yavrum gözdemiz dinlen dinlen ohhhh hakettinama 10 gün na çabuk geçti yaaaa
neslihan maşallah nasıl verdim o kadar ne yedin ne içtin kaç öğün bi yazıver gülüm yaaaa
3 ay 4 ay yazısı beni telaşlandırdı 20 kilo nasıl vercem ya 15 hazirana kadar mümkün müdür bayanlar????
kahvaltım:
1 kupa süt
1 bardak ceviz badem
1 yumurtadan kaşarlı omlet
3 zeytin
cakmalcim ben karatya devam ediyorum.. aslında bu hafta çok az kaçamaklarımda oldu ama akşam yemeğini çok erkene çektim sabah 9 da kahvaltı akşam yemeğini de en geççç 16 da bitiriyorum ama kuvvetli yiyorum, akşam midem kazınırsa da sütlü kahve içiyorum.. 1 hafta böyle yaptım bu hafta da inş. böyle denicem bakalım ne olacak benimde daha bi 15 kilom var gitmesi gereken hakkımız da hayırlısı artık..
sersumcum liste için ellerine sağlık çok güzel olmuş, tebrikler için de teşekkür ederim kızlar bakalım haftaya kim 1. olucak herkese yaptığı diyette başarılar canlar.. bol leptinler.. yarın kaçamaklı bir günüm olacak gerçi bu akşam da küçük bir poğaça yedim..
kizlar gunaydin.....
oncelikle sersum canim dun gelemedim uzgunum hastaydim....liste icin tesekkurler ellerine saglik.cok guzel bir liste olmus.herkesi tebrik ediyorum....
dun rahatsizligim nuksetti.mide bulantisi istifra agri ates hepsi vardi....cok kotu bir gundu yataktan kalkamadim, gece de sabaha kadar cok kotu gecti.bu sabah eger toparlamasaydim doktora gidicektim.cok sukur suan biraz daha iyiyim....
sunu anladimki saglik gibisi yok...
kizlar dun iremsuyun 1.dogumgunuydu.bugun kutluycaz ins....gecen seneyi cok iyi hatirliyorum...o zor gunlerimde benim yanimda olup iyi dilekleriniz ve dualarinizla bana destek oldugunuz icin cok tesekkur ederim .hepinizden allah razi olsun...
ALllahim cok sukur simdi saglik problemimiz yok.
Allah herkese saglik mutluluk ve huzur versin...ayrica herkesin kilo problemini halledip citir oldugu bir yaz diliyorum...
herkese iyi hafta sonlari...
geçmiş olsun ramaskacım, toparlanmış olmana gerçekten çok sevindim, gözlerimiz aradı senikizlar gunaydin.....
oncelikle sersum canim dun gelemedim uzgunum hastaydim....liste icin tesekkurler ellerine saglik.cok guzel bir liste olmus.herkesi tebrik ediyorum....
dun rahatsizligim nuksetti.mide bulantisi istifra agri ates hepsi vardi....cok kotu bir gundu yataktan kalkamadim, gece de sabaha kadar cok kotu gecti.bu sabah eger toparlamasaydim doktora gidicektim.cok sukur suan biraz daha iyiyim....
sunu anladimki saglik gibisi yok...
kizlar dun iremsuyun 1.dogumgunuydu.bugun kutluycaz ins....gecen seneyi cok iyi hatirliyorum...o zor gunlerimde benim yanimda olup iyi dilekleriniz ve dualarinizla bana destek oldugunuz icin cok tesekkur ederim .hepinizden allah razi olsun...
ALllahim cok sukur simdi saglik problemimiz yok.
Allah herkese saglik mutluluk ve huzur versin...ayrica herkesin kilo problemini halledip citir oldugu bir yaz diliyorum...
herkese iyi hafta sonlari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?