Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

saat 11 de kalktık bugün..ama gece de 2 de yattım..normaall

kahvaltım
11:30

2 dilim kepek ekmeği
1/2 kaysı yımırta
sucuk pastırma
çingene salatası
peynir zeytin
1 adet ceviz reçeli

şimdide çay keyfii

hava güneşli karlar eriyecek inşallah haftaya tam güncüyüm kar yağıpta yollar kapanmasın diye dua ediyorum yanee

ramaskam geçmiş olsun balıminşallah daha iyisindir,ama ihmal etme mutlaka dr a git devam ederse.acil şifalar diliyorum sana
iremsu'nunda doğumgününü kutluyorum canım.sağlıklı mutlu ve uzuuun bi ömrü olsun inşallah:124::124::124::124:

kıss biz de 11 de uyanmışızve aynen 2 idi yattığımızda
afiyet olsun datlum

öyle canım, ALLAHIN sevgili kuluymuşsun canım ya bak güneşi de gördün ohhh mis yollar, sarkıtlarda eridi mi tamaaam

nasıl yeni beslenme alıştın mı? güzel başlangıç yaptın hadi devamı her cumaya inşallah

kıss biz de 11 de uyanmışızve aynen 2 idi yattığımızda
afiyet olsun datlum
bu sıralar biz aynı takılıyoz senle..

sağol canım çok şükür..

alıştım valla süper gidiyor şimdilik..umarım böyle devam eder..hepimiz veririz kilocuklarımızı

selam kısslar
kahvaltım

yarım dilim tb ekmeği
fırında kızarmış çok az patates
1 dilim peynir
2 zeytin
yeşillik
çay

Merhaba kizlar ..

Bugun saat 11 e kadar uyudum ..bir yorgunluk var bende anlatamam .. neyse adetimden 3 gun gecmisti ve bu sabah test yaptim ... HAMiLEYiM ....
Allahim isteyen herkese nasip etsin cok guzel bir duyguymus .. cok agladim .. cok sevindik .. ilk defa denedigim sogan kuru ise yaradi .. Allahim dualarimi kabul etti .. insallah hayirlisi olur kizlar .. ellerim titriyor yazamiyorum.. cok mutluyum .. bu arada hamileligim suresince karataya devam edip saglik saglikli hamis olacagim isallah

ne güzel bi haber bu kaneelcimtebrik ederim canım benimallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok sevindim canım benim..Allah sağlıkla kavuştursun bebişine..eşini de seni de kutlarım..darısı tüm isteyenlerin başına inşallahkesinlikle karatay tipi beslenmen en doğru karar canım..

Son düzenleme:
kızlar elektrikler 3 te bi gitti daha yeni geldi.ben 4 te 3. öğünümü yaparım diyordum hayal oldu..fırında yumurtalı ekmek yapacaktım
e fırın olmayınca ekmekte hayal oldu..

2. öğünüm saat 14 te çok az mısır patlağı ve ceviz maden suyu

3. öğünüm 17:30

1 lahmacun(ekmek yerine yedim)
5 mercimek köftesi

şimdi de çay içiyorum..

Tebrikler canim hayırlı ugurlu olsun allah kucagina almak nasip etsin kanel'cim emin ol karatay beslenmenin de faydasi çok ben de kizima karataylA hamile kaldim hedefime 4 kilo kalmisken kalmistim ne mutlu sana senin adina çok sevindim devam karataya sakin birakma karatayli bebisib saglikli sihhatli olur inşallah hamis anne

Sabah kahvaltim (11:00bitti)
2 lop yumurta
2 dilim kalin peynir
14 siyah zeytin
4 adet kayısı(findik-kaymak)

15:00-16:00 spor 12.900 adim atildi
7 km
560 kalori
60 dk
hiz 7

Aksam yemegi ( 17:00 bitti)
bamya yemeği
enginar dolmasi
az kabak Çekirdeği

Ve Şubatin ilk günü güzel güzel biter
Kaçamaksiz bi hafta dileğiyle
Iyi pazarlar kızlar

Son düzenleme:
kızlar beğeniler artık puanınızı etkiliyor..ona göre..hep beraber beğenelim anacım..kalplerin altındaki çıbıklarda mesajlar çıkıyor üstüne gelirseniz görürsünüz.

Kaneel canım , gözünüz aydın , o kadar sevindim ki anlatamam.Allahım çok sağlıklı ve rahat bir hamilelik ve çok sağlıklı bir bebek kısmet etsin inşallah.Hem seni hem de babayı tebrik ediyorum.
Sevgiler...

Cok cok tesekkur ederim kizlar .. Allah hepinizden razi olsun .. Tek duam Allah olmayanlara da bu mutlu haberi almayi nasip etsin ..
Biz uzuuuun zamandir bu haberi bekliyorduk .. cok ugrastik.. en sonunda dogal yollar ile hamis olmayi basarabildik ..
ailemdeki herkesi aradim herkes cok mutlu oldu ..
her duyan agladi .. cunku cok istedigimi herkes biliyorduu..
Bende icime dogmus gibi face de kapak resmimi .. burada avatarimi .. instigramda ..resimlerimi degistirip bebek resimleri koymustum ... bir de gecen gun uyandim .. deli gibi nar ariyorum .. cok istedi canim .. ama adetime bir kac gun vardi .. dedim ki Gül bu bir isaret sabret .. Allahim izin verdi ve oldu .. insallah hayirlisi ise saglikli bir bicimde kucagima da alabilirim evlatcigimi ..

Cok ayri bir mutluluk ... Allah herksese nasip etsin .. Insallah

ne güzel bi haber bu kaneelcimtebrik ederim canım benimallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok sevindim canım benim..Allah sağlıkla kavuştursun bebişine..eşini de seni de kutlarım..darısı tüm isteyenlerin başına inşallahkesinlikle karatay tipi beslenmen en doğru karar canım..

Amiin canım..Amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…