Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet kizlarrr bugun boyle geciverdi ..

neler yedim ?

Sabah :
Bizim Samsunun simidi ve pidesi kadar unludur menemeni .. ( aklima geldi .. yada canim istedi menemen yaptim ) yaninda 1 kase fistik , 1 zeytin , 1 dilim peynir , bol sutlu kahve , omega3 ,multi vitamin , folik asit , yabanmersini tablet .. bol bol su

Oglen : canim hic birrsey istemedi .. sadece 500 ml soda ictim.

Aksam: Firinda ( protein tozu ve yumurta ile yapilmis ) karnibahar kizartmasi
Hamarat bayanim vesselam ( sabah kahvalti sirasinda lahanalari hasladim kahvaltidan sonra sardim etli , karabugdayli,baharatli ) lahana sarmasi ( 8 tane ) birazcik da karisik salata

Spor : 1 saat tempolu yuruyus

amin inşallah canım

kociş film izleyelim canın sıkılıyosa diyoo..ama canım ne filmi istiyo onu bilmiyom kii...ayy ne sıkıntılı gacıyım bee

kk nın yemek yarışmaları sayfasını gezdim baktım tehlikeli oluyor kapattım

Benim de sikiliyor canim .. Fenerbahcemin maci var ona bile bakasim yok suan da .. Esim de ayni senin ki gibi eger canin sikiliyorsa film izleyelim diyo .. ee dedim yeni izledik .. azcik otur sen orada .. dedim

Bakma oyle yerlere sersum aksam aksamm ... cizz bizz yok hmmmm

Ben dun bir parfum aldim aman aman aman amann .. eski kullandiklarimi unuttum .. yani bu bambaska birsey .. Dior - hypnotic poison ....... oneririm kizlar ... resmen harika otesi fevkalede ..

kıslarr canım sıkılıyo yawww..iki lakırdı edelim..

kociş film izleyelim canın sıkılıyosa diyoo..ama canım ne filmi istiyo onu bilmiyom kii...ayy ne sıkıntılı gacıyım bee

kk nın yemek yarışmaları sayfasını gezdim baktım tehlikeli oluyor kapattım

neyse biz film izleyelim bariii

hımm denerim birgün onun kokusunu da..
ben de Dior J'Adore kullanıyorum uzun süredir bir de kenzo flower bu ikisi takıntım..

melekler ve şeytanları izliyorduk benimki sızdı gene adam her durumda uyumaya hazır

Yorgundur adamcagız elleme 😳 biz de yeni filmler indirmiştik onlardan birini izledik turk filmi gözümün nuru diye güzeldi .. Gorumcemler ile skype den görüştük gülüş söyleyiş geldi gecti saatler .. Parfümlerden jadore annemin favorisi eskiden kenzo da kız kardeşimin di .. Simdi oda benim hypnotic e takmış cok süper canım .. Bayıldım yani kolayına ben parfüm beğenmem 😊😊

hımm denerim birgün onun kokusunu da..
ben de Dior J'Adore kullanıyorum uzun süredir bir de kenzo flower bu ikisi takıntım..

melekler ve şeytanları izliyorduk benimki sızdı gene adam her durumda uyumaya hazır

:119::119::119:sevgilii KANEEL, çoook çook sevindim ALLAH sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.Hayırlı olsun canımmm...:119::119::119:
artık daha çok dikkat etmelisin yaşam biçimine bak ne tavsiye etcem sana:
1- tempolu yürüme artık vitrinleri gezermiş gibi yürü ilk 3 ay özellikle
2-7 haftalık olduğunnda bebeğin kalp atışı için doğru doktoraaa birde ikiz çıkarmışşşş
3- adaçayı başta olmak üzere bitki çayları artık senin için cıssss
4- derine geçen her şey plasentadan yavruya de geçer kremlerine dikkat ve sanırım parfümde cııııııss kim bilir içinde ne var:18:
5- günde 1-2 bardak süt içmen gerekiyor yoksa bebek senin depoları tüketiverir
6-ellerini başının üstünü geçecek yüksekliklere kaldırma ,bunu en çok mutfakta yapıyoruz
7-topuklu ayakkabı da cısss
8-fındık ve yumurtayı ihmal etme saç ve diş sağlığın için
9-çok yorulma ;beline binen her yük bebeğe de biner bilgine
10- günde 1 fincan Türk kahvesini aşma canımmm kakaoda keza,

şimdilik aklıma bunlar geldi, topiğimizin bebeğinin gelişimi için canım tüm bunlar topik teyze olarak yazıyım dedim

Son düzenleme:
günaydıııın, hayırlı pazarlar

kahvaltım
booool otlu omlet (bebişin yumurta aklarını kullandım)
5 zeytin
2 parmak peynir
1 haşlama yumurta

herkese dilediği gibi bir gün diliyorummm

tesekkur ederim canim verdigin tavsiyeler ve iyi dileklerin icin .. dune kadar yaptigim yanlisi yaptim .. bugunden itibaren yanlis yapmamaya calisacagim : spor sadece yuruyus olacak , sabah akam sut icilecek , karatay usulu ile beslenilecek ,bol su icilecek , gunde 2 defa kahve bol sutlu icilecek , omega3 , folik asit ,multivitamin alinmaya devam edilecek ,yesil cay gunde 3 fincani gecmeyecek (rahat wc icin sart) yarin randevu yapilip derhal doktora gidip muayne olunacak .. kesinlikle ve kesinlikle agir kaldirmak yok ( hemsire oldugum icin bu zor olacak )

Ellerine sağlık sersum'cum liste çok güzel ve açık olmus Teşekkürler

Neslihansltn tebrikler canim 1. Ligini kutlarim
Papadiya ve ozlemkartal kizlar sizleri de ve figer arkadaslarida kutlarim Tebrikler
teşekkürler canım
özooooo duyurulur biz captan philips i izledik..güzell beğendim..[/B][/I][/SIZE][/COLOR]
vavvvv özel tereyağı ne güzellll
biz de dün gece ailece izledik,güzeldi gerçektenher hafta süt aldığımız eve yakın bir çiftlik var,oradaki teyze aslında kimseye yapmıyomuş ama eşim rica edince yapıvermiş sağolsunben daha önce pazardaki kadınlardan alıyordum ama şüpheleniyordum:26:haklıymışım,gerçek tereyağını şimdi buldum
ramaskacım geçmiş olsun canım:26:daha iyisindir inşallah..kuzucuğunun doğum günü kutlu olsun,ailesiyle nice yeni yaşları olsuniyi dileklerine de amiiiinn diyorum
tebrikler canım,allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

herkese iyi pazarlar kızlardün güzel bir karatay kahvaltısı yaptım akşama dahi yemem diyordumvelakin ikindi vakti pideciye gidince dayanamayıp yedim:18:künefeyi yemedim amaeve gelince de çiğ çekirdek çitledim,bundan sonra cumartesileri kaçamak günü yaptım ben de, ailece dışarda yemeğe gidiliyo,her hafta olmasa da bilinçli kaçamak yapıcambugün iseee sadece karabuğday ve yoğurt yiyeceğim dengelemek için

iyi pazarlar kızlar
kahvaltım
2 dilim t.b. ekmeği
1 dilim peynir
4 zeytin
tere-roka

oh negüzel canım..gerçek tereyağı bulmak zor gerçekten

bence de 1 günü bilinçli kaçamak günü yapmak lazım ..en azından nefsimiz köreliyor..aç gözlü olmuyoruz..
künefeden 1 çatal bile almadın mıı

iyi pazarlar kızlar
kahvaltım
2 dilim t.b. ekmeği
1 dilim peynir
4 zeytin
tere-roka

afiyet olsun cicimm

2 saatlik bir elektrik kesintisinden sonra gelebildim..

saat 8:30 kalkmam iyi oldu yarın kolay kalkacağım işe gitmek için..
kızımın ısrarlarıyla elektrik kesintilerini açlık oyunlarının son kitabını okuyarak geçirdim ve hiç pişman olmadım..son sayfaları da az önce bitirip kitabı kapadım..

sabah kahvaltım
saat 10:00

1/2 omlet
1 volovan(nerden çıktı demeyin anlatacam az sonraaa.)
1 dilim tb ekmeği
çingene salatası
peynir ve zeytin

ara
saat 13:00

5 mercimek köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…