Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bugünüm de kaçamaksız geçti lakin pro yapamadım..

sabah
salçalı omlet
peynir
2 kaşık yoğurt

öğlen

tavuk döner
2 avuç içim kadar lavaş(lahmacun hakkım bitti)
salata
2 bardak ayran

şimdi de çay keyfii

yarın 6 yıl aradan sonra ilk gece nöbetime kalıcam:18::18:..benim için dua edin kızlar iyi geçsin inşallah..bu kadar aradan sonra zor geliyor

hadi hayırlısı perşembe nöbet cuma- c.tesi-pazar 3 gün evdeyim yanii

Son düzenleme:
2.5 .öğün

1 avuç antep fıstığı
2 kk kadar pestil
sıkma mandalin suyuyla karışmış sade maden suyu

film izlemece..

iyi nöbetler sonrası iyi 3 gün tatiil

annem gelmedi pazara gelecekmişler havayı güzel bulunca tüm camları sildim ev süpürdüm sonrasında yemekler yapıldı

1 kase mercimek çorbası sonunda serbest dolaşan tavuk buldum 2 saatte anca pişti düdüklüdebrokoli salatası ufak bi kase yogurt 1 içli köfte şimdide çay keyfi

cakmel yeni görev yerin hayırlı olsun,sana iyi gelsin inşallahayrıca doğum günün kutlu olsun:13:

teşekkürler canımmm

afiyet olsun başkanım, anneler gelince kaçamak kaçınılmaz oluyor dikkatli ol gece görevinde mevla kolaylık versin su gibi geçsin nöbet sonrası ohhh sefa misss misss . af için teşekkürler en büyük başkan bizim başkan falaka neyse de ooo ayak ıyyy iğrenç

2. öğünüm
kocaman bir porsiyon rendelenmiş ayvalı tarçınlı yoğurt
5 kuru erik
1 sütlü kahve

birazdan da sıcacık süt içicem inşallah

malesef yine spor yok okuldan 17 de geldim ve şuan buraya zor giriyorum, cumaya tartı neyi gösterecek bakalım umarım afallayoıp kalmam.

sağol canım
ohh miss ben yeni evime saklıyorum deermişim öyle temizliği..hahaha..iyice koptum tayin havasındayım valla..evi hep üstten üstten temizliyom..
off içli köfte afiyet olsun

sağol canım..ama benim annem gelmiyor maalesef.nerdeee..keşke gelse de kaçamak yapsam ahhhh ahhh..kardelenin annesi gelecek eve

affımız herkes için bu cuma bitiyor ona göre..anca sizin gibi özel durumlar affedilir efemm

sen de düzene girene kadar zorlanırsın biraz..alışırsın biraz sabır

Çok acayip bi menüm vardı bugün.
Sabah

Yarım peynirli sosisli tost
Az ceviz
Çay

Türk kahvesi

Sade nescafe

Akşam
4 küçük ızgara köfte
Dünden kalan yarım tabak tavuk sote
Komşunun getirdiği kızarmış uskumrudan 3 tane 😛😛😛😛

Bir ilk yaparak tavuk balık ve eti aynı anda yedim😄😄

1 bardak ayran

1 duble şekersiz Türk kahvesi

Bütün gün boyunca içtiğim 2 litre limonlu su

Cuma gününe kadar koyduğum bi hedef var inşallah olur☺️
Herkese iyi geceler

Âmin sersumm çok teşekkürler😘

protein şoklaması yaptın desene..afiyet olsun
inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız canım

selam kızlar ben bugün hiç menü yazamadım

sabah

omlet, badem ceviz,peyir,zeytin ve maydanoz
2 mandalina

öğle

kıymalı ıspanak
yoğurt
şehriye çorbası
2 tane cevizli icir
1 küçük salkım kara üzüm

akşam

kıymalı yumurta üstüne bi de yımırta kırdım değişiklik olsun diye
1 kase salata
2 tane cevizli incir

yav ölüyom tatlı diye ancak böyle sAVUşturabiliyorumm

protein şoklaması yaptın desene..afiyet olsun
inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız canım

Aynen öyle oldu. Bakalım geri dönüşü nasıl olacak.
Geçen sene 65.9 ü görmüştüm ne güzel şimdi ise 80 ile başladım tekrardan😥😥😥 cuma günü 10 gün olucak bakalım listeye kaç kilo ile giricem merakla bekliyorum.☺️☺️☺️

Sabah kahvaltim (09:30 bitti )
yumurtali maydonoz salatasi
( peynir zeytin keten tohumu pulbiberli zeytinyağlı )

Öğlen spor yapildi ve dışarıda yürüyüş toplam:119: 22.700 adim atıldı
7 km 560 kalori 60 dk ♥ hiz 7
Nabiz 80-90

Akşam yemeği ( 17:00 bitti )
etli kuru fasulye yemegi maydonozlu aci biberli
3-4 dilim kaşar peyniri yedim

Su içimi 2,5 litre :119:
Ve gün biter kizlar yorgunum ama degdi valla toksinler gitsin yeter ki :119:

güzel olur canım inşallah..sen yarın listedesin canım benim..ilk sayfada ekledim ben seni..2 haftan doluyor yarın

Akşam yemeği:

et haşlamasın dan yapılan sarımısaklı paça..
bulgur pilavı..

afiyet olsun kızlar....

bugün saat 9 da nöbete gidicem..hazırlıklar tamam..ee eski iş yerlerimde hep arabayla gidince götürdüklerim sorun olmuyordu..ne götürüyorsun dersen ben öyle bazıları gibi milletin yattığı yastıkla battaniyeyle çarşafla yatamam..kim yatar ki demeyin biz neler gördük nelerr

spor çantama tıktım hepsini..eh elimde de notebook yük epey bi var yanii..e napalım mecburrrr

kahvaltımı da yaptım arzedeyim efenim

salçalı omlet
peynir
yoğurt
çay çayyy

pro yapmış gibi görünsemde bugün hastanede ne çıkarsa onu yiyecem..şansıma ne var bakalım:18::18:

bende de canım c.tesi 81 i görmüştüm tabii kabızlık ve regl yaklaştığı içinmiş..bu sabah 78.5 oldum 2.5 kg pess yanii
sersum bugün nöbetin değil mi,allah kolaylık versin canımsen niye gece nöbetine kalıyosun ki,gece röntgen mi çekiliyo:26:ben bu sabah da 1200 gr vermişim yaa2 günde 3200 grhaftasonu annemlerde çok sevdiğim ist halk ekmek ve kendi yaptığımız profiterolden,biraz da börek yemiştim,beni ne kadar şişirmiş meğerse keşke hep böyle gitse
teşekkürler canımmm

leylakım,güleryüzüm,cakmelim,azimle sporunuzu yapıyorsunuz maşallahkaneelim de hamiş hamiş yürüyüşlerini ihmal etmiyor ki en doğrusunu yapıyor,zaten hamile kalmadan evvel aldığı takviyeler dikkatimi çekerdi,bilinçli hatun başka
kahvaltım
2 yumurtalı,yeşillik,nar ekşisi ve z.yağlı harika salata
1 dilim peynir,yarım bardak süt
10 zeytin,4 ceviz,kaymak,1 günkurusu

canım kuru meyve,kaymak,ceviz üçlüsüyle tatlı krizini aşabilirsin,zaten öyle de yapmışsınbunu yerken yanında kahve,süt filan içersen yada yoğurdun içine doğrayıp yersen seni daha çok tatmin edecektirakşamları tarçınlı süt dene birkaç günkriz geçene kadar suçluluk duymadan ye iç bunları,rahat ol,miktarı çok abartmazsan birkaç güne kadar normale dönersinben 2 günde birsürü ödem atarken,arkadaşların ısrarı ve kendimi kasmamak adına ilk gün 1 kare bitter,2. gün de 1 tane burçak bisküvi bile yedim,önceden bunları yerken suçluluk duyardım ama nedense bu kez öyle yapmadım ve bana hiçbir olumsuz etkisi olmadı bu az kaçamakların
hoşgeldin canımbu kaderi yaşayan sadece sen değilsin merak etme,birlikte halledicez

nöbetteyim şekerim..neyse ki net var..

kıss gece röntgen çekilmez mii asıl gece lazımm

acil röntgen 24 saat çalışır canım ama ben genelde poliklinikte çalışıyorum..işte şimdi ayda 2 nöbet tutucam...hayırlısı canım

sana da afiyet olsun balım..

bu arada biz kesin şişiyoruz canım..insan 3-4 günde 3 kilo alırmı..ödem onlar ve gidiyor çok şükür..aman gitsin de nasıl giderse gitsin..:)

Son düzenleme:
[/COLOR]]

iyi yapmışsın bebişim ben de yarın sabaha yapıcam yulaf kepeğinden krepp:13::13:

şimdiden kolay gelsin sersumum
afiyet olsun,umarım hastanede sana uygun yemek çıkar:26:

maşallah özlemim ödemler hızlı gitmişdevamı da gelsin inşallah
afiyet olsun

selam kızlarbu sabah kahvaltıdan önce yürüdüm 6 kmsonra da kahvaltı...
yulaf kepeğinden 2 krep
1 dilim peynir
3 zeytin
1 domates
1 avuç kuruyemiş

birazdan da 2. öğünümü yaparım ama daha ne yiyeceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…