Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

:şimdiden kolay gelsin sersumum
afiyet olsun,umarım hastanede sana uygun yemek çıkar:26:

]
sağol canım...çıktı çıktı yemek güzeldi bakalım akşama ne gelcek..
ohh ne güzel di mi canım hem krep hem sağlıklı karbonhidrat hem protein..afiyet olsun sana da

öğlen yemeğim saat 12:30

tarhana çorbası
kurufasulye
turşu

pilav pirinçti yemedim tabii..

off kızlar yaa nöbet iyi geçiyor maşallah da regl 3. gün öyle çok geliyor ki çok stresliyim.:18:.acilde olunca sık sık wc ye de gidemiyorum.:26:.offfff kadın olmak ne zor beeee

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende yeni oluşturdum fakat hakkımda da çizelge bölümüne yapıştırdımda kabul etmedi (

merhaba
ilk sayfamızda çok ayrıntılı olarak anlattım çizelge yapmayı canım..oraya bakarsan kolayca yaparsın..

sağol canım...çıktı çıktı yemek güzeldi bakalım akşama ne gelcek..

ohh ne güzel di mi canım hem krep hem sağlıklı karbonhidrat hem protein..afiyet olsun sana da

inşallah akşama da güzel bi yemek çıkar sersumum
sağol canımvalla süper bacım,bundan sonra kahvaltıda favorim bu

afiyet olsun bebişim

inşallah akşama da güzel bi yemek çıkar sersumum
sağol canımvalla süper bacım,bundan sonra kahvaltıda favorim bu

afiyet olsun bebişim

inşallah bakalım süprüzz.. ben de bayılıyorum yulaf kepeği krebine valla..sağol datlımm

yarın kaneelin işi olduğu için liste bende...hadi bakalım gitsin kilocuklar..umarım ilk listem gibi bol -- li bir liste olur

cnm tarifini verirmisin paçanın?

paçayı nasıl yapıyorum..

bol etli kemikleri haşlıyorum.. haşlandıktan sonra etlerini iri iri didikliyorum.. didikleğim etleri tencereye koyup üstü kapanacak kadar su koyup tekrar kaynatıyorum ve sarımsak ekliyorum.. bu kadar ama çok lezzetli oluyor mutlaka dene..

hatta ben kurban da ki etleri fazla fazla haşlayıp didikleyip buzluğa atıyorum.. yemek olmayıp yada canım paça çektiğinde çıkartıp üstüne suyunu ekleyip, sarmısağını ekleyip pişiriyorum.. gayet lezzetli oluyor.. hem de pratik.. ne pişiricem dediğim günlerde imdadıma yetişiyor.. yaparsan şimdi den afiyet olsun.. istersen yerken limon da sıkabilirsin ama ben limonlu sevmiyorum.. arzu ya kalmış.. kemik suyunu da pet şişelere bölüp buzluğa atıyorum..

selam kızlar bugün geç kalktım, gece bizim kuzu uyutmdı, leptinim çalışmıyacak ya böyle giderse burada sabah hava güzel akşam eşimi bekliyorum yürüyüş için bi yağmur patlıyo, dün kavga ettik bu yüzden süper zeka birde 10 lu çokanat almış, bana uzatıyo, sinir normalde abur cuburu ben alırım o hayatta almaz, ama yemedim dolapta dünden bugüne 1 tane mi 2 tane mi kalmış, sabrediyorum sabah tartıldım 83 üçüm ya bi kurtulsam şu 8 li sayılaradan neysem durmak yok tam gaz devam gari

sabah
tereyağında yumurta
ceviz badem
peynir zeytin

2.öğününde
karnıbahar yemeği yanına yoğurt ya da salata düşünüyorum

biraz da geçmişe bakayım

kolay gelsin, salçalı omleti nasıl yapıyorun

teşekkürler önerilerin için tarçınlı sütüde yaptım, şu an çikolata ve ya başka bir şeye yaklaşmak bile istemiyorum, çünkü ben öyle ucundan köşesinden bi ısırık bi parça anlamam, löpedenek götürürüm bütünüyle

sabah 9. 2 yumurtalı melemen..

12 de üstlü türk kahvesi küçük fincan.

15 de yoğurt.

akşam paça ve bulgur pilavı..

afiyet olsun, paçanın tarifinide vermişsin etin her hangi bi tarafını mı haşlıyorsun yoksam gerçek paça etini mi?

sağol canım.. kemik etin herhangi bir tarafı genel de kaburga yada bacak tercihim var ama bu sene ayırt etmeden yaptım.. hatta doğramak tan üşendiğim lop etleri bile haşlayıp paçaya çevirdim.. sadece etlerin didkleme boyutu küçük küçük değilde biraz dişe gelecek şekilde olmalı biraz etin yağlı ise şahane olur..

kızlar bende katılmak istiyorum yarın sabh baslıyorum yazmaya inş hem pazarteside değil olur bhusefer belki

yarın kaneelin işi olduğu için liste bende...hadi bakalım gitsin kilocuklar..umarım ilk listem gibi bol -- li bir liste olur
hadi bakalım kolay gelsin canım haftaya bende liste ama bi sonraki hafta olursa iyi olur hastane günü yine yarında gideceğiz sonrasında bitiyor kemo 21 gün ara var
kızlar bende katılmak istiyorum yarın sabh baslıyorum yazmaya inş hem pazarteside değil olur bhusefer belki

hoşgeldin

sabah klasik karatay kahvaltı akşam dünden kalan mercimek çorbası salata tavuk eşimle kızımada mantı haksızlık buyemeyeceğim gitmiyo yoksa kilolar yapıştı kaldı resmen

kolay gelsin canımmuhtarımız olarak aza yerine kendini ikame etmişsin yine,yaşa varol muhtarıminşallah çok yorulmadan,rahatça atlatırsın nöbetikıss hasta gelmezse gece film izle bari,çaktırmadanregl olayı kötü denk gelmiş ama napacaksın
maşallah özlemim ödemler hızlı gitmişdevamı da gelsin inşallah
afiyet olsun
sağolasın tatlımödemler gidince asıl görücez vaziyeti bakalım
eh sen bilirsin tabii

kızlar sabahki dereotu beni öyle doyurmuş ki 16.00 ya kadar acıkmadım,biraz önce yedim
1 kase karnabahar,yarım kase yoğurt,1 avuç çiğ badem
öğle arası pazara gittim,nefis yeşillikler aldım çıtır çıtırakşama bol yağlı,peynirli,nar ekşili bir salata yapıp yiyeceğim,yanına yine az bademle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…