sağol canım.:şimdiden kolay gelsin sersumum
afiyet olsun,umarım hastanede sana uygun yemek çıkar:26:
]
selam kızlarbu sabah kahvaltıdan önce yürüdüm 6 km sonra da kahvaltı...
yulaf kepeğinden 2 krep
1 dilim peynir
3 zeytin
1 domates
1 avuç kuruyemiş
birazdan da 2. öğünümü yaparım ama daha ne yiyeceğimi bilmiyorum
kızlar merhaba bende yeni oluşturdum fakat hakkımda da çizelge bölümüne yapıştırdımda kabul etmedi(
merhaba
ilk sayfamızda çok ayrıntılı olarak anlattım çizelge yapmayı canım..oraya bakarsan kolayca yaparsın..
oldu galiba dikkatli okuyunca yaptım canım sağol
sağol canım...çıktı çıktı yemek güzeldi bakalım akşama ne gelcek..
ohh ne güzel di mi canım hem krep hem sağlıklı karbonhidrat hem protein..afiyet olsun sana da
öğlen yemeğim saat 12:30
tarhana çorbası
kurufasulye
turşu
pilav pirinçti yemedim tabii..
off kızlar yaa nöbet iyi geçiyor maşallahda regl 3. gün öyle çok geliyor ki çok stresliyim.:18:.acilde olunca sık sık wc ye de gidemiyorum.:26:.offfff kadın olmak ne zor beeee
inşallah akşama da güzel bi yemek çıkar sersumum
sağol canımvalla süper bacım,bundan sonra kahvaltıda favorim bu
afiyet olsun bebişim
cnm tarifini verirmisin paçanın?
bugün saat 9 da nöbete gidicem..hazırlıklar tamam..ee eski iş yerlerimde hep arabayla gidince götürdüklerim sorun olmuyordu.. ne götürüyorsun dersen ben öyle bazıları gibi milletin yattığı yastıkla battaniyeyle çarşafla yatamam ..kim yatar ki demeyin biz neler gördük nelerr
spor çantama tıktım hepsini..eh elimde de notebook yük epey bi var yanii ..e napalım mecburrrr
kahvaltımı da yaptım arzedeyim efenim
salçalı omlet
peynir
yoğurt
çay çayyy
pro yapmış gibi görünsemde bugün hastanede ne çıkarsa onu yiyecem..şansıma ne var bakalım:18::18:
canım kuru meyve,kaymak,ceviz üçlüsüyle tatlı krizini aşabilirsin,zaten öyle de yapmışsınbunu yerken yanında kahve,süt filan içersen yada yoğurdun içine doğrayıp yersen seni daha çok tatmin edecektir akşamları tarçınlı süt dene birkaç gün kriz geçene kadar suçluluk duymadan ye iç bunları,rahat ol,miktarı çok abartmazsan birkaç güne kadar normale dönersin ben 2 günde birsürü ödem atarken,arkadaşların ısrarı ve kendimi kasmamak adına ilk gün 1 kare bitter,2. gün de 1 tane burçak bisküvi bile yedim,önceden bunları yerken suçluluk duyardım ama nedense bu kez öyle yapmadım ve bana hiçbir olumsuz etkisi olmadı bu az kaçamakların
hoşgeldin canımbu kaderi yaşayan sadece sen değilsin merak etme,birlikte halledicez
sabah 9. 2 yumurtalı melemen..
12 de üstlü türk kahvesi küçük fincan.
15 de yoğurt.
akşam paça ve bulgur pilavı..
kolay gelsin, salçalı omleti nasıl yapıyorun
teşekkürler önerilerin için tarçınlı sütüde yaptım, şu an çikolata ve ya başka bir şeye yaklaşmak bile istemiyorum, çünkü ben öyle ucundan köşesinden bi ısırık bi parça anlamam, löpedenek götürürüm bütünüyle
afiyet olsun, paçanın tarifinide vermişsin etin her hangi bi tarafını mı haşlıyorsun yoksam gerçek paça etini mi?
sağol canımkolay gelsin, salçalı omleti nasıl yapıyorun
mi?
kızlar bende katılmak istiyorum yarın sabh baslıyorum yazmaya inşhem pazarteside değil olur bhusefer belki
çizelge deneme 1 2 3 5 10 500
hadi bakalım kolay gelsin canım haftaya bende liste ama bi sonraki hafta olursa iyi olur hastane günü yine yarında gideceğiz sonrasında bitiyor kemo 21 gün ara varyarın kaneelin işi olduğu için liste bende...hadi bakalım gitsin kilocuklar. .umarım ilk listem gibi bol -- li bir liste olur
kızlar bende katılmak istiyorum yarın sabh baslıyorum yazmaya inşhem pazarteside değil olur bhusefer belki
kolay gelsin canımnöbetteyim şekerim..neyse ki net var..
kıss gece röntgen çekilmez miiasıl gece lazımm
acil röntgen 24 saat çalışır canım ama ben genelde poliklinikte çalışıyorum..işte şimdi ayda 2 nöbet tutucam...hayırlısı canım
sana da afiyet olsun balım..
bu arada biz kesin şişiyoruz canım..insan 3-4 günde 3 kilo alırmı..ödem onlar ve gidiyor çok şükür..aman gitsin de nasıl giderse gitsin..:)
sağolasın tatlımmaşallah özlemim ödemler hızlı gitmişdevamı da gelsin inşallah
afiyet olsun
eh sen bilirsin tabiiteşekkürler önerilerin için tarçınlı sütüde yaptım, şu an çikolata ve ya başka bir şeye yaklaşmak bile istemiyorum, çünkü ben öyle ucundan köşesinden bi ısırık bi parça anlamam, löpedenek götürürüm bütünüyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?