İyi Akşamlar kizlar
14.500 adim atildi:119:
Kızlar kilolar gitmeye basladi mutluyum spordan sonra tartildim :119:51.7 gördüm kizlar yubbbiiii bakalım cumaya ne olacak
İyi Akşamlar kizlar
14.500 adim atildi:119:
Kızlar kilolar gitmeye basladi mutluyum spordan sonra tartildim :119:51.7 gördüm kizlar yubbbiiii bakalım cumaya ne olacak
hadi hayırlısı nazcımayça kayanın kitabı bende de var
2. öğünüm
2.5 alabalık
bol roka
şimdi de çay sefasıı
selam kızlar sıkı yönetim şart sonuna kadar katılıyorum size. bugün ayça kayanın kitabını ve plates topu sipariş verdim evde dukan diyeti karatay diyeti bide ayça kayanın diyet kitabı olcak sonuç alırım inşallah
ALLAH razı olsun o kadar mutluyum ki,biraz tempo arttı ama olsun
bence de sıkı yönetim şarttı başkanım, millet giriş yapmadan başlığa şöyle bir bakıp kaçıyorduha şöyle nerde hareket orda bereket...
hadi gözün aydın canım, kırdın şeytanın bacağınısana kim ,ne dayanabilir ki
yediklerim hanımlar
sabah:
1 sütlü kahve
2 kızartılmış tarhana
6/7 dal marul
2 parmak peynir
akşam
2 kase yoğurt
4 yk pilav
5 yk nohut yemeği
1 dilim pasta yemek zorunda kaldım:18: :18::18: telafi edilecek yarın inşallah
2 lt su bu gün spor yok malesef okuldan geç geldim yemek çocuklar derken şimdide kardeşim geldi bana müsade polisleri bekletmek pek iyi olmuyo da
afiyet olsuuuunn canimmsabah kahvaltım
1 yumurta lop
2 domates kücük boy
maydozyarım demet
10 zeytin
1 kalın dilim peynir
kış cayım
kızımı uyutup spor yapılacak
7 km
60 dk
560 kalori
15.000 adım
bu sabah 51.9 gördüm kızlar kacamak yapmayınca bol su tüketince kilolar gitmeye basladı:)))))
selam kızlarmuhtarım çağrına severek icabet ediyorum
kahvaltım 08.20
tereyağında 2 yumurta
11 yeşil zeytin,1 kk peynir
2 günkurusu,1 çay kaşığı kaymak
yarım bardak süt
öğle arası yürüsem ne güzel olurhaftasonu kaçamaklarından 3 kilo artıdaydım,umarım cumaya kadar eski kiloma bari gelirim,durum çok fena ooff offf
öğlende 1 tabak karnabahar ve bir bardak yoğurt getirdim yanımda,1 avuç çiğ bademim de varakşamda bol salata canım çekiyor,üstüne sütlü kahve olabilir şu şişlikleri atmalıyım üzerimden:26:
Iyi günler kizlar
Spor yapıldı
61 dk7km 250m 576 kalori hiz:7
Toksinler gitti
Akşam yemegim
Kıymalı yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran ile
sabah canım bişey istemedi 1 elma biraz çiğ fıstık yedim...
öğlen 40 dk bantta yürüdüm 4 km.sonra bisiklette de 3 km.toplam 7 km oldu
spordan sonra da ton balıklı salata yedim...
erken kaçtım acık..arkadaşlar gönderdi..iyi oldu...
şişliğimin sebebi belli oldu regl oldum..2-3 gün erken geldi ama napalım ..neyse bende kilo aldım sanıp üzüldüydüm ..haftaya cuma şişlikler de iner iyi bir sonuç alırım inşallah ..durmak yok..walk walk walk..
kaçamak yok akşam içinde eşim nöbetçi olduğundan kızımla parti yapıp alabalık yiyecez..
heyooo gitsin kilolar...
selam kız lar, ilk menülerimi yazayım bizim bebelerden fırsat kalmıo sonrasına
dün öğlen
1 kase salata,havuçlu cevizli
1 kase mercimek çorba
3 4kaşık et yemeği
akşam
1kase otlu salata
1 kase çorba
1 mandalina
bu sabah kahvaltım
2 haş. yumurta
badem ceviz
maydanoz
peynir
zeytin
çay
1 küçük salkım siyah üzüm
bu arada dün sabah 85 kg bu sabah 84 geçtiğimiz cuma 83 tüm diyete başlıcam diye yedim yedim, gözüm gönlüm midem doydu çok şükürbu cumaya hedefim en az 83 inş
toparlanın artıkkk......topik elden gidiyor.. .yaza 3.5 -4 ay kaldı...hep beraber daha çok motive oluruz. ..bak zorunlu yoklama yapıcam artık ona göreee...
günayydınnnn.....güzel bir gün diliyorum.. .bugünden itibaren yarım güne döndüm gene tahmininiz üzerine öğlenciyim..kahvaltımı yaptım az sonra da leslie yapmayı palnlıyorum.ama boğazım kötü yapamayabilirim de .hele çayımı bi içeyim..
kahvaltım
pastırmalı omlet
peynir
1 activia
bağırsaklar off durumda takviye için form çayın yanına probiyotik aldım ...
ehh bi çay tazeliyeyim isteyen var mıı
iyi geceler kizlar ..
ve is yemegim sonuclandi .. bende arkadaslarima , is verinime , mudurume herkese kisacasi hamile oldugumun haberini verdim..... herkes tek tek tebrik etti ve adima cok mutlu olduklarini bildirdiler .. onlara acikladiktan sonra facebook da ki arkadaslarima , twitter de ki ve instigramdaki arkadaslarima herkese acikladim bir resim paylastim ve yer yerinden oynadi ..
neyse guzel bir gunu geride biraktik ..
gune mide bulantili basladim .. guzel bitirdim .. guzel yedim .. canim cekti birde ustune dondurma patlattim keyfime diyecek yoktu yanii ..
ve yarin 5 gun uzerine is ......... aksam gorevi saat 15 den 21. 30 a kadar ..
iyi geceler kizlar ..
ve is yemegim sonuclandi .. bende arkadaslarima , is verinime , mudurume herkese kisacasi hamile oldugumun haberini verdim..... herkes tek tek tebrik etti ve adima cok mutlu olduklarini bildirdiler .. onlara acikladiktan sonra facebook da ki arkadaslarima , twitter de ki ve instigramdaki arkadaslarima herkese acikladim bir resim paylastim ve yer yerinden oynadi ..
gune mide bulantili basladim .. guzel bitirdim .. guzel yedim .. canim cekti birde ustune dondurma patlattim keyfime diyecek yoktu yanii ..
teşekkürler hoşbulduk arkadaşım
katılım tamam okeyyyy
dün günüm vardı.. beyaz peynir istedim, zeytin istedim ve turşu kavurması eşliğinde onları yedim..
börek, çörek otlu pasta, patates haşlaması, elmalı kurabiye ve tiramusu vardı.. bunlardan sadece küçücük bir dilim tiramusu yedim o kadar..
bu sabah:
2 yumurta ve tarçınlı yoğurt..
yemediklerin içino kadarcıkda olsun canım
klasik kahvaltı akşama annem geliyor büyük ihtimalle teyzemde gelir yemek hazırlamaca
nasıl cnm memnun musun?
afiyet olsuuuunn canimm ... valla spor harikaliste basi favorimsinn canimm
tekrar geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun kuzularımızıHerkese merhaba...
Hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum. Hastaneden çıktık artık evimizdeyiz çok şükür. Daha iyiyiz. İyileştik sayılır.
oh ne güzel canım güzel haberler paylaştıkça güzelleşir tabii
afiyet olsuuuunn canimm canimm
ohhh beya ha boyle gel boyle ... regl den mis .. cok sukur .. bu hafta tam pro .. cumaya fit bir sersum .. hersey guzel olacak .. tam motivasyon .. durmak yok zayiflamaya devam .. tatli tatli ..
afiyet olsuuuunn canimm ..... aynennnn bi yoklama sartti .. sabah geliyorum en son be nim yazim kac gundur yahu kimse mi gelmez gelmiyor ... dedim var bu iste bi gariplik .. neyse sorun hallolmus ..
kizlar tam motivasyoooooonnn miss gibi karatay ile dukan ile ayca kaya ile .. her yol ile kilocuklar gidecek .. onemli olan perhize tam manasi ile uyabilmek te .. bol bol su icip aksatmadan 1 saat spor yapabilmekte bebeisler .. hersey guzel olacak son 3 ayy
sporu unuttum canlar : 2 saat yuruyus .. ( degisik zamanlarda ama fazlasi var eksigi yook )
dün doğum günümdü bizde pek kutlanmaz ama erkek kardeşim elinde hediyesi ve pastasıyla sürpriz yapmıverdi hayatımda bir ilk oldu yanişaşırdım duygusallaştım utandım karıştı hisler ama güzel şeymiş sevildiğini görmek o pasta mecburen di yani hanımlar...
bende de canım c.tesi 81 i görmüştümgünaydın kızlardünden bugüne 2 kilo gitmiş desem inanır mısınız benim bünye böyle garip yavv
kahvaltım 08.30
2 yumurta,az yeşillik
7 zeytin,1 dilim peynir
3 ceviz,1 günkurusu,kaymak,yarım bardak süt
öğlene dünkü menümün aynısı var,akşam meçhul
dün tempolu yürüyüş yapamadım,arkadaşlarla ve topuklu ayakkabılarla 1 saat kadar yavaş yürüdük sadece
neyyysee senin doğum günün de değilmiş ama yine de yemediklerinin hatrına affediyorum..dün günüm vardı.. beyaz peynir istedim, zeytin istedim ve turşu kavurması eşliğinde onları yedim..
börek, çörek otlu pasta, patates haşlaması, elmalı kurabiye ve tiramusu vardı.. bunlardan sadece küçücük bir dilim tiramusu yedim o kadar..
bu sabah:
2 yumurta ve tarçınlı yoğurt..
kolay gelsinnnyemediklerin içino kadarcıkda olsun canım
klasik kahvaltı akşama annem geliyor büyük ihtimalle teyzemde gelir yemek hazırlamaca
oyyy oyyy işin zor Allah yardımcın olsunselam kızlar, evi sil süpür temizle banyo yaptım çayımı aldım nete geçip bi keyif yapcaktım bizim oğlan çişimmmmm geldiiiiii hayde yür tuvalete götür derken kaçırdı ayağıma yere işedi tekrar sil ayağımı yıka, burya geldim şimdi bebişkom ağlıyorrrr viyak viyak offfff ben kaçarrr
herkese selam canlarbugün pazar günümüzdü yürüyerek gittik çarşı-pazar dolaştık iyi oldu 7,5 km yürümüşüm
ayrıca bugün yulaf kepeği aldım,bundan sonra kahvaltıda krep yapıp onu yiyiyecem 1-2 tane.yumurta yiyemiyorum hala,e yumurtasız da doymuyorum.iyi olacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?