Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi Akşamlar kizlar
14.500 adim atildi:119:
Kızlar kilolar gitmeye basladi mutluyum spordan sonra tartildim :119:51.7 gördüm kizlar yubbbiiii bakalım cumaya ne olacak

Herkese merhaba...
Hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum. Hastaneden çıktık artık evimizdeyiz çok şükür. Daha iyiyiz. İyileştik sayılır.

Bugün hemen diyetimle geri döndüm. Menümü paylaşıyorum.

Sabah
Peynirli omlet
Çay

Şekersiz Türk kahvesi

Ara
1 bardak ayran

Akşam
1 tabak tavuk sote
2 bardak ayran
Acı turşu biber

Sade nescafe

Bolca su su su

İyigeceler❤️❤️❤️❤️

iyi geceler kizlar ..

ve is yemegim sonuclandi .. bende arkadaslarima , is verinime , mudurume herkese kisacasi hamile oldugumun haberini verdim..... herkes tek tek tebrik etti ve adima cok mutlu olduklarini bildirdiler .. onlara acikladiktan sonra facebook da ki arkadaslarima , twitter de ki ve instigramdaki arkadaslarima herkese acikladim bir resim paylastim ve yer yerinden oynadi ..

neyse guzel bir gunu geride biraktik ..

gune mide bulantili basladim .. guzel bitirdim .. guzel yedim .. canim cekti birde ustune dondurma patlattim keyfime diyecek yoktu yanii ..
ve yarin 5 gun uzerine is ......... aksam gorevi saat 15 den 21. 30 a kadar ..

2. öğünüm

2.5 alabalık
bol roka

şimdi de çay sefasıı

afiyet olsuuuunn canimm canimm

afiyet olsuuuunn canimm ve ayni zamanda bir dilimden ne olceeek caniiimm .... bol bol su , 5 km yuruyus .....ohhhh miss ..... bu is oldu bitti maasalllahh

afiyet olsuuuunn canimm

Iyi günler kizlar
Spor yapıldı
61 dk 7km 250m 576 kalori hiz:7
Toksinler gitti

Akşam yemegim
Kıymalı yeşil mercimek yemeği
1 bardak ayran ile

afiyet olsuuuunn canimm ve spor icinnnnn bravoooo

sabah canım bişey istemedi 1 elma biraz çiğ fıstık yedim...
öğlen 40 dk bantta yürüdüm 4 km.sonra bisiklette de 3 km.toplam 7 km oldu

spordan sonra da ton balıklı salata yedim...

afiyet olsuuuunn canimm ... valla spor harika liste basi favorimsinn canimm

ohhh beya ha boyle gel boyle ... regl den mis .. cok sukur .. bu hafta tam pro .. cumaya fit bir sersum .. hersey guzel olacak .. tam motivasyon .. durmak yok zayiflamaya devam .. tatli tatli ..

afiyet olsuuuunn canimm .. umarim en kisa zamandaaa istedigin hedefe ulasirsin canim

afiyet olsuuuunn canimm ..... aynennnn bi yoklama sartti .. sabah geliyorum en son be nim yazim kac gundur yahu kimse mi gelmez gelmiyor ... dedim var bu iste bi gariplik .. neyse sorun hallolmus ..

kizlar tam motivasyoooooonnn miss gibi karatay ile dukan ile ayca kaya ile .. her yol ile kilocuklar gidecek .. onemli olan perhize tam manasi ile uyabilmek te .. bol bol su icip aksatmadan 1 saat spor yapabilmekte bebeisler .. hersey guzel olacak son 3 ayy

sporu unuttum canlar : 2 saat yuruyus .. ( degisik zamanlarda ama fazlasi var eksigi yook )

her günün güzel olsun cnm yediklerinde yarasın bebişe 3 aylık dönemden sonra mide bulantıları kalmıyo fazla haline şükret cnm ben 3 ayda bulantılardan 6 kilo vermiştim berbattı su bile içemiyodum

ehh hadi hayırlısı kaneelcim, ilan kısmı da tamam, dondurmayı da haketmişsin eee duyuru yapmak zor iş bak sana ne diyeceğim; ben çileğe aşermiştim ilk hamileliğimde şuan oğlum 5 yaşında ve istediği her şey çilekli nedense anne çilekli dondurma anne çilekli kek anne çilekli süt... artık gerisi hep aynı

dün doğum günümdü bizde pek kutlanmaz ama erkek kardeşim elinde hediyesi ve pastasıyla sürpriz yapmıverdi hayatımda bir ilk oldu yani şaşırdım duygusallaştım utandım karıştı hisler ama güzel şeymiş sevildiğini görmek o pasta mecburen di yani hanımlar...

kahvaltım 06:30
5-6 yk nohut pilav karışımı
1 dilim peynir
bolca marul
7 zeytin
1 fincan kış çayı

birazdan sütlü kahve

eveeet benden böyle işte akşama uğrarım azimli çıtırlar...

günaydın kızlardünden bugüne 2 kilo gitmiş desem inanır mısınızbenim bünye böyle garip yavv
kahvaltım 08.30
2 yumurta,az yeşillik
7 zeytin,1 dilim peynir
3 ceviz,1 günkurusu,kaymak,yarım bardak süt
öğlene dünkü menümün aynısı var,akşam meçhul
dün tempolu yürüyüş yapamadım,arkadaşlarla ve topuklu ayakkabılarla 1 saat kadar yavaş yürüdük sadece

dün günüm vardı.. beyaz peynir istedim, zeytin istedim ve turşu kavurması eşliğinde onları yedim..
börek, çörek otlu pasta, patates haşlaması, elmalı kurabiye ve tiramusu vardı.. bunlardan sadece küçücük bir dilim tiramusu yedim o kadar..

bu sabah:
2 yumurta ve tarçınlı yoğurt..

yemediklerin için o kadarcıkda olsun canım

klasik kahvaltı akşama annem geliyor büyük ihtimalle teyzemde gelir yemek hazırlamaca

5000 adımdan az : 2500 metre uzunluk demektir. Hareketsiz yaşam manasına gelir.
5000 – 7500 adım : 2-3 km eder ve Düşük aktif yaşam manasına gelir
7500 – 10000 adım : 3-4.5 km eder ve orta aktif yaşam manasına gelir
10000 – 12500 adım : 5-6 km eder ve aktif yaşam manasına gelir
12500 üzeri : 6 km üstü Yüksek aktif yaşam
30 dakika yürüyüş yaklaşık 3000 – 4000 adıma eşittir. ve 2500 metreye tekabül eder.

13 bin adımımı attım ve akşama kadar inş. 20 bin adım atmayı düşünüyorum..

selam kızlar, evi sil süpür temizle banyo yaptım çayımı aldım nete geçip bi keyif yapcaktım bizim oğlan çişimmmmm geldiiiiii hayde yür tuvalete götür derken kaçırdı ayağıma yere işedi tekrar sil ayağımı yıka, burya geldim şimdi bebişkom ağlıyorrrr viyak viyak offfff ben kaçarrr

nasıl cnm memnun musun?

canım uygulanabilir bence...sayarak istediğini yiyiyosun.boyuna ve kilona göre günde kaç tahıl,et,süt ve meyve yiyeceğin belli.onları aşmazsan kesinlikle gider kilocuklar
ben daha tam anlamıyla yapamadım malesef
afiyet olsuuuunn canimm ... valla spor harika liste basi favorimsinn canimm

sağol canııııımmm

herkese selam canlarbugün pazar günümüzdüyürüyerek gittik çarşı-pazar dolaştık iyi oldu 7,5 km yürümüşüm
ayrıca bugün yulaf kepeği aldım,bundan sonra kahvaltıda krep yapıp onu yiyiyecem 1-2 tane.yumurta yiyemiyorum hala,e yumurtasız da doymuyorum.iyi olacak yani

Herkese merhaba...
Hepinize dualarınız için teşekkür ediyorum. Hastaneden çıktık artık evimizdeyiz çok şükür. Daha iyiyiz. İyileştik sayılır.
tekrar geçmiş olsun canım..Allah beterinden korusun kuzularımızı
oh ne güzel canım güzel haberler paylaştıkça güzelleşir tabiiafiyetler olsun

ohh çok şükür canım ee nerdeyse 4-5 gün de kabızlık çekince üstüne de regl..rahatladım doğrusu..bugün tartıldım cuma günü kiloma dönmüşüm..yani bu cuma en kötü aynı çıkarım diyorum..bi aksilik olmazsa

gitsin kilolar

sporu unuttum canlar : 2 saat yuruyus .. ( degisik zamanlarda ama fazlasi var eksigi yook )

nice mutlu ve sağlıklı yıllara..doğumgünü hatrına affedildi pastan tabiisi
bende de canım c.tesi 81 i görmüştüm tabii kabızlık ve regl yaklaştığı içinmiş..bu sabah 78.5 oldum 2.5 kg pess yanii
neyyysee senin doğum günün de değilmiş ama yine de yemediklerinin hatrına affediyorum..
yemediklerin için o kadarcıkda olsun canım

klasik kahvaltı akşama annem geliyor büyük ihtimalle teyzemde gelir yemek hazırlamaca
kolay gelsinnn
oyyy oyyy işin zor Allah yardımcın olsun

iyi yapmışsın bebişim ben de yarın sabaha yapıcam yulaf kepeğinden krepp:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…