merhaba canlar .. nasilsiniz ??
ben cok yorgunum .. dun aksamciydim bu gun sabahciydim .. yarin aksam gorevim vardi bir arkadas hastalininca gunduze dondu .. onun icin liste yapamayacagim .. sersumcan yapacak ben artik joker elemanim .. sonra artik ben bildirimde yapmayacagim ama buradan da kopmayacagim ..
bugun illk defa bu kadar cok midem bulandi ama sonuc olarak sadece bulandi birsey olmadi cok sukur ,, sonraa ogleden sonra gecti .. sonra iyi uyaniyorum sisligim falan yok ogleden sonra balon gibi oluyorum,, aradim ebe mi normal mis .. bol bol su ic yuru dedi .. zaten dedim insan sagliginda bakiminda calisiyorum tum gun yuruyorum ve gunde 3 litre su iciyorum naaapim baskaaa ... mide bulantisi icin kraker ye dedi .. bir guzel azarladim .. oyle kotu seyler yiyemem dedim . kapattim ... sonra aradim yine kadini dedim baska bir care de bana :) ben islenmis birsey yemiyorum ... zencefili kes sicak suda 10 dakika demle ve sonra ic dedi .. yapacagimbakalim ne olacak ama evde zencefilim yok almayada halim yoktu .. lise yaptim kocisim alacak neyse kizceler biraz sizleri okuyayim ..
sizleri seviyorum kizlar ..
sağol canımmmcanim afiyet olsunnn .. bende her nobetimde yanima aliyorum birseyler .. yoksa o gun gecmiyor vallahi .. hamileyim diye bana nobet yazmayin dedim yoksa her ay ortalama 5 gun gece nobetim vardi .... simdi 9 ay rahat sonra yine baslayacak gee nobetleri
canim sevee sevee .. sormana gerek yok... sadece ben sana bir hafta kala calisma gunumu soylerim ona gore ayarlarz :13:
afiyet olsuuunn canim.. beyaz prince NO :13::13: supersin canimm .. aynen canim ne zaman nobetim olsa bende adet olurum ve o yogunlukta bazen tum nobet boyunca hic gidememis bile oldugumu bilim .. kadinlik cok zor zannaaat caniimm cok zor .. sorma gitsinn
afiyet olsuuunn canim
afiyet olsuuunn canim canimm .. bize nobette uyku yasakama ben giderken kitabiki tasimi taragimi havlumu falan dolduruyorum cantama gidiyorum ... vakit buldukca kitap okuyorum veya dergi bakiyorum .. anneme dedigimde nobetim var orgu or orgu diyoo
norbet doneminde vallahi ben hicbir sekilde diyet yapamiyorum cok zor oluyor .. tum gece uyumadan durabilmek cok zor enerji lazim .. tabiki ben sekerli seyler cook uzun zamandir icmiyorum .,,, enerji icinde birseyler atistiriyorum ( yine saglikli seyler ama biraz fazla yiyorum ) kahve hayatta kalma sebebim .. simdi o kadar degil .. hatta sadece kahveden midem bulaniyor ... :26::26:
yok sersumum, kk nın çizelge sayfasından yapmaya çalışıyordum, yanlış yeri kopyalıyormuşum,sen çok güzel anlatmışsın 2 seferde yapıverdim sağolgüzel anlatımın için ama boyumu yanlış yapmışım galiba ıbm yanlış zira 83 kg 162 boy ıbm 23 imkansız yaeeeenii
hiç sorun değil canım mıhtar halleder..
biz de seni seviyoz balım
leblebi de iyi gelebilir canım bulantıya..krekerdense o daha iyi bence..
sağol canımmm
canım bizde gece 12 ye kadar uyumuyoruz sonra herkes odasına çekiliyor sadece nöb hem. kalıyor(onlar 3 kişi tutuyorlar sırayla uyuyorlar) hasta gelirse kapıyı çalıyor bizi uyandırıyor..zaten uyku da tilki uykusu zaten tık dese duyarım ben
ama haklısın atıştırmadan zaman geçmiyor..yemekte doymadım ..az önce sütlü kahve ve ceviz yedim..nöbette leptin meptin hakgetire..yarın düzelirim diycem ama şişicem tartıda kesin
regl de tuzu biberi..neyse azaldıda wc ye taşınmaktan kurtuldum
bizde oyle degil biz 3 kisi tutuyoruz nobeti , 3 hemsire , doktor da her an hazir nazir .. bir odada oturuyoruz herkesin telefonu ve bilgisayari var .. isten bilgisayarlar ile oynuyor isteyen kitap okuyor ben en cok okuyanlardanim ,, nobet atistirmadan gecmiyooor ,.,, esimde bensiz uyuamiyor tum gece whatsapp dan konusuyoruz sonra o uyuyakaliyor ben nobete devammleblebi hic duymamistim onu da denerim canim ... krakerden se tabiiikii leblebi
hımm sizinki kötü canım..biz tek kişi tutuyoruz..hemşireler de dediğim gibi sırayla uyuyorlar..
aman neyse hamişsin de kurtuldun nöbetten Türkiyede doğumdan sonra da 6 ay nöbet yazılamıyor hollandada daha fazla bile olabilir..en azından 15 ay rahatsın canım...
sarı leblebi mide suyunu emip bulantıyı azaltır derler canım..dene bakalım
selam kızlar sonunda gelebildim
sersumcum yarın bende bildirim yapmak isterim ama durumlar değişmiş son kaldığım kiloyu 3 mi bölücem 3 hafta oldu ama siz tekrar başlamışsınız ben yokken baya bi değişiklikler olmuş 3 öğün gitmiş 5-6 öğünler gelmiş oh oh tostlar falan gerçi hepsini okuyamadım yavaş yavaş okucam artık hala eksikleri var temizlik işleri canım çıktı yaa yediğim hurmalar totomu tırmalar hesabı oldunapalım ama mutfak güzel oldu birazda olsa genişledi fırınımı kullanamıyordum küçük fırın almıştım balkonda onu kullanıyodum canlar şimdi serap görmüş gibi oldum bol bol sağlıklı şeyler yapıcam artık
kaneelcim mutlu haberi duydum çokkkkkkkk sevindim senin adına dikkat et artık kendine öpüyorum canım kutluyorum seni
fazla geçmişe bakamadım herkez iyidir inşallah
herkez farklı diyet yapıyor herhalde ilk baktığımda şaşırdım şok geçirdim noluyo be farklı bir topikdemiyim dedim baktım bizim kızlar isimler tanıdık neyse herkez yolunu çizmiş alışmışız karataya biraz üzüldüm hep birbirimiz ikaz ediyoduk falan en çok ta gamzeye acıdım ne çeti kız bizden be korktu kaçtı onu yeme bunu yeme
ama isteyen karataya devam ediyo herhalde bende devam etmeyi düşündüm ekmek bana gelmiyo kızlar hemen kilo alıyorum 1dilim bile olsa ama size özendim tam buğday ekmeği aldım çokkk hoşuma gitti çok tok tutuyo 1 dilim bile fazla geliyo dilimler büyük olduğu içn
şöle düşümdüm karataya devam fakat çok değil arada mesela sahanda yumurta gibi tereyağına batırmak için gibi yiyebilirim burayada yazarım tabi
tatilde dikkat etsemde arada tatlı yedim azda olsa ama kola içmedim kiloya gelince 71 olmuştum eve gelince verdim tabiiii 69 falan oldum ama şu an kaç bilmiyorum yarın sabaha görücem iş güç çok yoruldum uğraştım ama yemek yapmak zor olduğu için dışardanda yedik çok aç olunca dikkat edemedim kaçırdığım oldu evde lavabo yok su yok yeri geldi ocak yok çaycıda çay yaptık kahvaltı falan amaaaaaaaaaaaaan baya bi macera anlat anlat bitmez çok özlemişim kızlar sizleri hasretten bayabi yazmışım affedin gariiiiiiiiiiiiiöpüyorummmmmm
sersumcum cevabını bekliyorummmmmmm canımm
paçayı nasıl yapıyorum..
bol etli kemikleri haşlıyorum.. haşlandıktan sonra etlerini iri iri didikliyorum.. didikleğim etleri tencereye koyup üstü kapanacak kadar su koyup tekrar kaynatıyorum ve sarımsak ekliyorum.. bu kadar ama çok lezzetli oluyor mutlaka dene..
hatta ben kurban da ki etleri fazla fazla haşlayıp didikleyip buzluğa atıyorum.. yemek olmayıp yada canım paça çektiğinde çıkartıp üstüne suyunu ekleyip, sarmısağını ekleyip pişiriyorum.. gayet lezzetli oluyor.. hem de pratik.. ne pişiricem dediğim günlerde imdadıma yetişiyor..yaparsan şimdi den afiyet olsun.. istersen yerken limon da sıkabilirsin ama ben limonlu sevmiyorum.. arzu ya kalmış.. kemik suyunu da pet şişelere bölüp buzluğa atıyorum..
ben daha önce hiç diyet yapmadım beceremiyodum ara öğünü hiç yapamıyorum bana göre değil çok sık yemek uğraşamam yani ilk diyetim karatay oldu en kolay bu geldi canımhoşgeldin yeniden herkes istediğini uyguluyor canım ben karataya devam
kaneel teşekkür bilgi için 90 lı rakamlardayken yazıdaki gibi şiştim yüzükler sıkıyordu ayaklar şiş çok şükür karatayla hepsi geçti hatta alyansım düşüyor artık
hoşbulduk cakmelcim geçmişi okudumda işe başlamışsın artık hayırlı olsun kuzularla zor olacak değilmigünaydın hoşgeldin filizcim,toplantım var bildirimi yazıp uçucam hemen
rumuz : cakmel
başlangıç kg : 89.1
geçen hafta : 79.7
bu hafta : 79.3
kg fark : -400gr
% fark : 0.501
haftada 3 gün 1 saat yürüyüş
2 lt su
selam kızlar sonunda gelebildim
sersumcum yarın bende bildirim yapmak isterim ama durumlar değişmiş son kaldığım kiloyu 3 mi bölücem 3 hafta oldu ama siz tekrar başlamışsınız ben yokken baya bi değişiklikler olmuş 3 öğün gitmiş 5-6 öğünler gelmiş oh oh tostlar falan gerçi hepsini okuyamadım yavaş yavaş okucam artık hala eksikleri var temizlik işleri canım çıktı yaa yediğim hurmalar totomu tırmalar hesabı oldunapalım ama mutfak güzel oldu birazda olsa genişledi fırınımı kullanamıyordum küçük fırın almıştım balkonda onu kullanıyodum canlar şimdi serap görmüş gibi oldum bol bol sağlıklı şeyler yapıcam artık
kaneelcim mutlu haberi duydum çokkkkkkkk sevindim senin adına dikkat et artık kendine öpüyorum canım kutluyorum seni
fazla geçmişe bakamadım herkez iyidir inşallah
herkez farklı diyet yapıyor herhalde ilk baktığımda şaşırdım şok geçirdim noluyo be farklı bir topikdemiyim dedim baktım bizim kızlar isimler tanıdık neyse herkez yolunu çizmiş alışmışız karataya biraz üzüldüm hep birbirimiz ikaz ediyoduk falan en çok ta gamzeye acıdım ne çeti kız bizden be korktu kaçtı onu yeme bunu yeme
ama isteyen karataya devam ediyo herhalde bende devam etmeyi düşündüm ekmek bana gelmiyo kızlar hemen kilo alıyorum 1dilim bile olsa ama size özendim tam buğday ekmeği aldım çokkk hoşuma gitti çok tok tutuyo 1 dilim bile fazla geliyo dilimler büyük olduğu içn
şöle düşümdüm karataya devam fakat çok değil arada mesela sahanda yumurta gibi tereyağına batırmak için gibi yiyebilirim burayada yazarım tabi
tatilde dikkat etsemde arada tatlı yedim azda olsa ama kola içmedim kiloya gelince 71 olmuştum eve gelince verdim tabiiii 69 falan oldum ama şu an kaç bilmiyorum yarın sabaha görücem iş güç çok yoruldum uğraştım ama yemek yapmak zor olduğu için dışardanda yedik çok aç olunca dikkat edemedim kaçırdığım oldu evde lavabo yok su yok yeri geldi ocak yok çaycıda çay yaptık kahvaltı falan amaaaaaaaaaaaaan baya bi macera anlat anlat bitmez çok özlemişim kızlar sizleri hasretten bayabi yazmışım affedin gariiiiiiiiiiiiiöpüyorummmmmm
sersumcum cevabını bekliyorummmmmmm canımm
günaydın kızlar bu sabah tartıldım 61 kilo geldim bugün itibariyle inş sıkı bir diyet uygulucm bakalım nolck sabah 2 dilim ekmek tere yag sürdüm ve 2 tane tostta piçirdiğim 2 tane biber yidim 1 domates 1 tanede salatalık yedim bunlr tuzsuz şekersizde bir bardak çay içtim
sersumcum günaydın muhtarım ben bildirimi napimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?