Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızım onunki bize gıcıklığınaydı..yeme dedikçe yiyiyodu yazma dedikçe yazıyodu..hahaha boşverrr biz de az diilizz..hahahaha

yaaaaa hakkaten az deyiliz
canım bende bildirimimi yapayım çıkayım malum işler bitmedi nerde hareket orda bereket

rumuz = filiztoprak
başlangıç tarihi= 07 şubat 2014
b.kilo =69.1
geçen hafta=69.1
bu hafta=68.7
fark= 0.4
haftalık yüzde= % 0.57
tolam fark=0.4
boy=1.60

kahvaltımı yazayım arkadaşlar
2 yumurta
peynir
zeytin( küçük dilim tam buğday ekmeği zeytin yağına batırdım)
fındık ceviz
3 gün kurusu
yeşilçay
biraz işlerim var kızlar burda yağmur başladı banyo tuvalet temizliği yemek yapmaca abim öğlen yemeğe gelebilir işte böyle görüşürüz canlar

rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:71.00
bu hafta:70.600
fark:--400
toplam far:13.200

diyet türü: kAratay diyeti.

herkese başarılar. bu haftada 6 lı rakamı göremedim.. önümüzdeki maça bakıcaz artık..

günaydın karatay güzelleeeriiii, bugün çok mutluyum, bu sabah 82 yi gördüm çok şükür hedef 83 tü ama gönlümde 82 vardı ve gönlümdeki oldu evin içi abur cubur dolu ama ben elma ceviz yiyorum şimdi mutluyum inş haftaya da 80 i görürüm, listeye de 7 li rakamlarla giriş yaparmışım kayfaltımı yazıp geçimişe gidiyorummmmm

kahvaltım
2 kayısı yumurta
badem 1çy b. 2-3 ceviz
zeytin ve peynir
1 tutam maydanoz
çay ve 1 büyük elma

akşamda incir kalmamış evde 1 parça cezerye yedim

rica ederim efemmm...kıss boyunu 1.80 mi yazdın..hahaha..

evt öyle yaptım sanırım neyse uzun boyun tadını çıkarayım

filiztoprak hoşgeldin arkadaşım, bende senin gibiyim sırf karatay yapıyorum ekmek bana da yaramıyor

tebrikler

afiyyet olsun

tebrikler neslihansltn ne kadar sürede verdin bu kilo yu acaba

sağol bitanemallah kolaylık versin sana,koşturmacan çok:26:eşim bilgisayar ve elektronikten iyi anlar,yazını akşam okutayım bakalım yardımı olur belki
sağol datlımmm
şimdilik azaldı gibi neyse atlattım sayılır
hee feda ettim kendimi..

ohh misss o yeşillikler al beni al beni diyor resmen..afiyet olsunn
sersum nöbeti atlatmışsın geçmiş olsun,atıştırmaları takma fazla,taktıkça daha beter oluyovalla bir satıcı belledim,her hafta ondan alıyorum yeşillikleri,ıspanak,pırasa da alıyorum çok güzelsağol canım,sana da afiyetler olsun
afiyet olsun özlemim
sağol bacım
akşam yemeğim

2 dilim dalyan köfte
mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı

doymadım.. birdaha nöbetime kendim de yemek getiricem..en azından uymadığında yerim
yanına alacaklarını biliyorsun zaten fıstığımyemeğin üstüne yiyip kahveni de içtin mi zımba gibi doyarsın,gece de atıştırmazsın
özlem canımmm maşallah be demedim mi gidiyor diye aman beslenmene dikkat et gelivermesin hacılar tekrardan
benim bir kuruyemişcim var,çiğ herşeyi bulabiliyorum,ben onlara kısaca "bay hacılar"diyorum gülüyorlar arkadaşlarsen hacılar deyince o aklıma geldi

kızlar geçmişin bir kısmına bakabildim,vakit geçiyo diye birazını erteledim,zira 11 de önemli bir işim var
bildirimimi de yapayım
Bildirim:14.02.2014
Başlangıç tarihi:26.01.2013
Başlangıç kilo:98
Geçen hafta:97
Bu hafta:96.8
Fark:-200 gr
Fark yüzdesi:%0.206
Toplam fark:-1.200gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta yok

aslında geçen günlerde yazdığım gibi haftasonu toplam 4 gün diyete tam uyamadım ve bu bana artı 3 kilo olarak geri döndüancak bu kadarını kurtarabildim,şimdi çıkmam lazım,sersumum kolay gelsin bacım,biraz uyu da akşama doğru yap listeyi istersen

evt öyle yaptım sanırım neyse uzun boyun tadını çıkarayım
çıkar bakalım
sağol canım..yok takmıyom..onlar beni taksın
anneminde vardır öyle sabit pazarcıları..elbet benimde olur birgünben daldan dala

ee kuzum 6 yıl unutmuşum nöbeti..2. nöbette kaçmaz bişey benden..

maşallah kıss -- ye bile düştün bak..

sağol datlımm şimdi duşumu aldım kahvaltımı yapıyom çayımı da içip uzanıcam..kızım 12 de geliyor onu doyurup uyurum 3 e kadar 15:30 gibi yayınlarım listeyi..hadi bakalım hayırlısı

öncelikle hepinizin sevgililer gününüzü kutlarım bacılarım bizimkide diyet kardeşliği
bu hafta haberler bende pek iç açıcı değil malesef ben biliyodum zaten böyle olacağını. neyse gelelim bildirimime
rumuz:naz8
başlangıç tarihi: bunu adam akıllı kararlı olduğum günü yazcam kızlar
geçen hafta:77.0
bu hafta:78.2
fark :+1200
yüzde :+ 1.55

hepicinizi öptüm hemen kaçıyorum suçluluk psikolojisiyle çünkü kendim ettim kendim buldum bu hafta

Günaydın arkadaşlar ☺️☺️

Listeye ilk eksi olarak girmeyi başardım inşallah hep böyle devam eder.

Kilo bildirimim

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:77.5
bu hafta kilo:76.5
fark:1 kilo
yüzde:%1.290
toplam fark:3.5
beden:42
spor:haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikletine bindim

hadi geçmiş olsun sersumumatıştırdıklarını unut gitsin bacımbu hafta zaten reglsin,haftaya gitsin kilocuklar

filizcim hoşgeldin canımyeni mutfağını da güle güle kullan sağlıkla huzurla inşallah

herkese selam kısslar...bugün şok yaşadım resmen çünkü + 2 deydim tartıdatamam dün de artıdaydım ama bu kadar değil.neden oldu anlamadım:44::44:kaçamak da yok...ödem var sanırım,bolca su ve bitki çayı içmeliyim:106:

geçen hafta kilo:70,5
bu hafta kilo:72,5
fark:+2 kg
yüzde:%2,836

sersumum kolay gelsin datlum

ödemdir canım benim de öyleydi c.tesi biliyosun sonra birden gitti..üzülme haftaya cuma süper olacak

sağol canımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…