geçen haftaki kilom belli canım ozaman ona göre yapayım daha basit hemde bende yeni başlangıç furyasına katılayım
herkez dilediğini yapsın tabi hangi diyeti yaptığımızı belirticezmi
günaydın balım...
sahii gamze di mi..ama kızım kural kuraldır o da az sabretseydi .. bak şimdi adımız bile değişti..
en çokda benden çekti garibim yani sabreden derviş erken gidermiş
kızım onunki bize gıcıklığınaydı..yeme dedikçe yiyiyodu yazma dedikçe yazıyodu.. hahaha boşverrr biz de az diilizz. .hahahaha
yaaaaa hakkaten az deyiliz
canım bende bildirimimi yapayım çıkayım malum işler bitmedi nerde hareket orda bereket
rica ederim efemmm...kıss boyunu 1.80 mi yazdın..hahaha..
selam kızlar sonunda gelebildim
sersumcum yarın bende bildirim yapmak isterim ama durumlar değişmiş son kaldığım kiloyu 3 mi bölücem 3 hafta oldu ama siz tekrar başlamışsınız ben yokken baya bi değişiklikler olmuş 3 öğün gitmiş 5-6 öğünler gelmiş oh oh tostlar falan gerçi hepsini okuyamadım yavaş yavaş okucam artık hala eksikleri var temizlik işleri canım çıktı yaa yediğim hurmalar totomu tırmalar hesabı oldunapalım ama mutfak güzel oldu birazda olsa genişledi fırınımı kullanamıyordum küçük fırın almıştım balkonda onu kullanıyodum canlar şimdi serap görmüş gibi oldum bol bol sağlıklı şeyler yapıcam artık
kaneelcim mutlu haberi duydum çokkkkkkkk sevindim senin adına dikkat et artık kendine öpüyorum canım kutluyorum seni
fazla geçmişe bakamadım herkez iyidir inşallah
herkez farklı diyet yapıyor herhalde ilk baktığımda şaşırdım şok geçirdim noluyo be farklı bir topikdemiyim dedim baktım bizim kızlar isimler tanıdık neyse herkez yolunu çizmiş alışmışız karataya biraz üzüldüm hep birbirimiz ikaz ediyoduk falan en çok ta gamzeye acıdım ne çeti kız bizden be korktu kaçtı onu yeme bunu yeme
ama isteyen karataya devam ediyo herhalde bende devam etmeyi düşündüm ekmek bana gelmiyo kızlar hemen kilo alıyorum 1dilim bile olsa ama size özendim tam buğday ekmeği aldım çokkk hoşuma gitti çok tok tutuyo 1 dilim bile fazla geliyo dilimler büyük olduğu içn
şöle düşümdüm karataya devam fakat çok değil arada mesela sahanda yumurta gibi tereyağına batırmak için gibi yiyebilirim burayada yazarım tabi
tatilde dikkat etsemde arada tatlı yedim azda olsa ama kola içmedim kiloya gelince 71 olmuştum eve gelince verdim tabiiii 69 falan oldum ama şu an kaç bilmiyorum yarın sabaha görücem iş güç çok yoruldum uğraştım ama yemek yapmak zor olduğu için dışardanda yedik çok aç olunca dikkat edemedim kaçırdığım oldu evde lavabo yok su yok yeri geldi ocak yok çaycıda çay yaptık kahvaltı falan amaaaaaaaaaaaaan baya bi macera anlat anlat bitmez çok özlemişim kızlar sizleri hasretten bayabi yazmışım affedin gariiiiiiiiiiiiiöpüyorummmmmm
sersumcum cevabını bekliyorummmmmmm canımm
[h=3]VÜCUTTA BİRİKEN ÖDEMİ ATMAK İÇİN NELER YAPABİLİRİZ!
[/h]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Ödem,vücutta sıvı birikmesidir ve yaygın karşılaşılan bir sorundur.Bazı günler yüzük parmağıma sığmıyor,ayakbılarım küçük geliyor,göz kapaklarım şişiyor diye şikayet ediyorsanız,ödem problemi yaşıyor olabilirsiniz.Ödem,ciddi hastalıkların belirtisi olabilir.Böbrek ve karaciyer hastalıkları,kalp-damar sorunları,hormonal hastalıklar ödeme yol açabilir.Bunun dışında nedeni bilinmeyen ve genellikle kadınlarda görülen(idiyopatik)ödemde olabilir.Gergin fazla kilo,karbonhidrat tüketimi,bol tuzlu diyet,adet dönemi,menopoz da ödeme yol açabilir.[/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]İdiyopatik ödem korkulacak bir hastalık deyildir.Bu durumda sıvı tüketimi sizi rahatlatabilir. [/FONT] [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Hekiminiz hastalığınıza bağlı bir ödemin olduğunu söylemiyorsa veya ödem için ilaç kullanmanıza gerek yok ise ilaçsız bu işi çözmenin birkaç yolu var.Tükettiğiniz besinlerin sodyum oranlarının düşük olmasına dikkat edin.Hazır yiyecekler,et suyu tabletleri,turşular,konserveler tua yönünden zengin besinlerdir.Sizi rahatlatacak küçük bir formülle de bu sorunu çözebilirsiniz.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]VÜCUTTAN ÖDEM ATMAK İÇİN HAZIRLAYACAĞINIZ KARIŞIM![/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Bir dilim limonu ve bir elmayı kabuklarıyla birlikte dörde bölün.2 litre suda,1 demet maydonoz ve 1 çubuk tarçın ile birlikte 10 dk boyunca kaynatın.Elde ettiğiniz karışımı blenderdan geçirin ve her sabah 1 su bardağı için.Bu karışım metobolizmayı hızlandırmak için birebirdir.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]kaynak:netten alıntı[/FONT]
bteşekkürler güzel paylaşım için
günaydın hoşgeldin filizcim,toplantım var bildirimi yazıp uçucam hemen
rumuz : cakmel
başlangıç kg : 89.1
geçen hafta : 79.7
bu hafta : 79.3
kg fark : -400gr
% fark : 0.501
haftada 3 gün 1 saat yürüyüş
2 lt su
kahvaltımı yazayım arkadaşlar
2 yumurta
peynir
zeytin( küçük dilim tam buğday ekmeği zeytin yağına batırdım)
fındık ceviz
3 gün kurusu
yeşilçay
biraz işlerim var kızlar burda yağmur başladı banyo tuvalet temizliği yemek yapmaca abim öğlen yemeğe gelebilir işte böyle görüşürüz canlar
rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.800
geçen hafta:71.00
bu hafta:70.600
fark:--400
toplam far:13.200
diyet türü: kAratay diyeti.
herkese başarılar. bu haftada 6 lı rakamı göremedim.. önümüzdeki maça bakıcaz artık..
sağol bitanemkolay gelsin canım bende az önce hallettim eve geldim istekleri bitmiyor yarın hastane çıkısıda kalanları tamamlarım ne sözlükleri ne mp3leri bitmiyor neymiş bilgisayara baglanmayacakmış usb olmayacakmış ses kayıdı yapmayacakmış okul istemiyormuş nuhun zamanındanmı kaldık diyorum satış elemanı biraz zor bulursunuz dedi neyseki elektronik sözlüğü bulduk oda dandik bişey ya sabır kardelen
sersum nöbeti atlatmışsın geçmiş olsun,atıştırmaları takma fazla,taktıkça daha beter oluyosağol datlımmm
şimdilik azaldı gibi neyse atlattım sayılır
hee feda ettim kendimi..
ohh misss o yeşillikler al beni al beni diyor resmen..afiyet olsunn
sağol bacımafiyet olsun özlemim
yanına alacaklarını biliyorsun zaten fıstığımakşam yemeğim
2 dilim dalyan köfte
mercimek çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
doymadım..birdaha nöbetime kendim de yemek getiricem..en azından uymadığında yerim
özlem canımmm maşallah be demedim mi gidiyor diye aman beslenmene dikkat et gelivermesin hacılar tekrardan
evt öyle yaptım sanırımneyse uzun boyun tadını çıkarayım
sağol canım.sersum nöbeti atlatmışsın geçmiş olsun,atıştırmaları takma fazla,taktıkça daha beter oluyovalla bir satıcı belledim,her hafta ondan alıyorum yeşillikleri,ıspanak,pırasa da alıyorum çok güzel sağol canım,sana da afiyetler olsun
yanına alacaklarını biliyorsun zaten fıstığımyemeğin üstüne yiyip kahveni de içtin mi zımba gibi doyarsın,gece de atıştırmazsın
aslında geçen günlerde yazdığım gibi haftasonu toplam 4 gün diyete tam uyamadım ve bu bana artı 3 kilo olarak geri döndüancak bu kadarını kurtarabildim,şimdi çıkmam lazım,sersumum kolay gelsin bacım,biraz uyu da akşama doğru yap listeyi istersen
nöbetim çok şükür gayet güzel geçtii..saat 3 te 1 hasta dışında hasta gelmedi gece ama ben uyuyabildim miiii. .tabii kii hayırr. .sızdım sadece her sese kulak kabarttım aptal gibiyim.. eee 6 sene sonra ilk nöbet dilek olay olcek okadar..
ama dün bende diyet miyet kalmadı gec dahil atıştırdım kesin ++ dayım artık haftaya cumaya telafi edilir napiim..nöbet malum..bundan ötürü kendimi de affedip falaka atmıyorum izninizle
liste bende bacılar..hele 9 da bi nöbetimi devredeyim evime gideyim dujumu alayım rahatlıyayım görüşürüz. .
herkese selam kısslar...bugün şok yaşadım resmen çünkü + 2 deydim tartıdatamam dün de artıdaydım ama bu kadar değil.neden oldu anlamadım:44::44:kaçamak da yok...ödem var sanırım,bolca su ve bitki çayı içmeliyim:106:
geçen hafta kilo:70,5
bu hafta kilo:72,5
fark:+2 kg
yüzde:%2,836
sersumum kolay gelsin datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?