- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sağol canım hoşbuldukevt öyle yaptım sanırımneyse uzun boyun tadını çıkarayım
filiztoprak hoşgeldin arkadaşım, bende senin gibiyim sırf karatay yapıyorum ekmek bana da yaramıyor
tebrikler
afiyyet olsun
tebrikler neslihansltn ne kadar sürede verdin bu kilo yu acaba
hoşbulduk canım teşekkür ederimfilizcim hoşgeldin canımyeni mutfağını da güle güle kullan sağlıkla huzurla inşallah
herkese selam kısslar...bugün şok yaşadım resmen çünkü + 2 deydim tartıdatamam dün de artıdaydım ama bu kadar değil.neden oldu anlamadım:44::44:kaçamak da yok...ödem var sanırım,bolca su ve bitki çayı içmeliyim:106:
geçen hafta kilo:70,5
bu hafta kilo:72,5
fark:+2 kg
yüzde:%2,836
sersumum kolay gelsin datlum
sağol canım hoşbulduk
hoşbulduk canım teşekkür ederim
bugünde evlilik yıldönümümüz eşim mesaj attı yemeğe çıkalım diye güzel şeyler yazmış zaten en büyük hediyesi mutfak oldu bana hatırlaması yeter sizlerle buluşmak ne güzel leylakcım
evt öyle yaptım sanırımneyse uzun boyun tadını çıkarayım
filiztoprak hoşgeldin arkadaşım, bende senin gibiyim sırf karatay yapıyorum ekmek bana da yaramıyor
tebrikler
afiyyet olsun
tebrikler neslihansltn ne kadar sürede verdin bu kilo yu acaba
sağol canım hoşbulduk
hoşbulduk canım teşekkür ederim
bugünde evlilik yıldönümümüz eşim mesaj attı yemeğe çıkalım diye güzel şeyler yazmış zaten en büyük hediyesi mutfak oldu bana hatırlaması yeter sizlerle buluşmak ne güzel leylakcım
leylakcım sen hangisini yapıyosun diyet olarak karabuğday yemiyomusunuz bende aldım ısladım 2 gün evvel yedim ne kötü kokusu var be yoğurtla tıkıştırdım
rumuz:sersum (regl )karatay dukan karışımı
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:78.5kg
bu hafta kilo:79.1 kg
haftalık yüzde:++%0.764
haftalık fark:++600gr
toplam fark:+100gr
beden:42
spor:yok
komik olan başlangıç kilomun üstüne çıktımhaftaya cuma değişecek inşallah
kızlar ben kaçar..saat 15-16 gibi uyanıp listeyi yayınlarım öpüldünüz..
merhaba kizlar.....
kendimi son zamanlarda cok saldim galiba.bu diyet ve zayiflama durumlarindan SIKILDIM.sanki ruhum yorgun. yediklerime dikkat edemiyorum.leslieyi basliyayim dedim.1 gun yaparsan 3 gun yapmiyorum.bilmiyorum benim halim ne olcak.yaza az kaldi stres yapiyorum...bu senede turkiyeye sisman gitmek istemiyorum.
en kotusude yarin dogumgunum.34 yasima giricem ve hala sismanim.... ekim gibi basladigimda dogum gunumde en az 10-15 kg zayiflamis olucagimi hayal etmistim....hatta odul olarak kendime yeni bir elbise alicaktim.ama hicbiri olmadi 88 le basladim hala 85 im...allahtan yaptigim kacamaklari sabah yapiyorum kacamak yaptigimda da aksami hafif gecistiriyorum yoksa daha da kilo alirdim..............
kendime o kadar cok kiziyorum ki anlatamam.cunku bunun tek sorumlusu benim... ama hala bir gun zayiflayabilirmiyim bilmiyorum...artik umudum da kalmadi...
yeni bir baslangic :yeni bir ben :yeni bir umut lazim...................:44::44::44::44::44:
gecen haftayla ayniyim 85.
sersum canim kolay gelsin....
gecmise bakamadim...kizlar basinizi agrittim kusura bakmayin..........
ins.sizin yuzunuz gulmustur tartida................
Rumuz:GULERYUZ2011
DIYET GUNLUGU:KARATAY DIYETI
BAŞLANGIÇ KİLO:75
GEÇEN HAFTA Kİ KİLO:51.9
BU HAFTA Kİ KİLO:---51.3:119:
VERILEN KILO:---600 GR :119:
YÜZDE:---%1.156
TOPLAM VERİLEN KİLO::nazar23.700 gr
SPOR:60DK7KM HER GÜN YAPILDI
SU:2.5 LITRE
BOY:1.50
HEDEF:50 KİLO
Sersumcum kolay gelsin canim
Herkesin ---'ler olsun tartida
Sevgililer Gününüz kutlu olsun hepinizin:)))
tebrikler güleryüzcüm yine harikasınson 1 kilonu da en kısa zamanda verirsin umarım
Teşekkürler leylak'cim inşallah50 hedefime ulaşır sonraki hedefte 45 bakalim o uzun sürede olacak gibi bakalim karatayla kaça kadar inecem meraktayim darısı sizlerin basina en kisa zamanda hedeflerinize ulaşmanız dilegiyle simdi spor zamani kizi uyuttup yatircam akşama da kakaolu yaş Pasta yaptim evin 2 erkegine süpriz pasta sevgili gün pastasi üzerine kocaman "aşk "yazdim :))))
4 ayda verdim ilk başlarda güzel veriyorsun tabiki artık duraklama evresindeyim. duraklamayı kırıcam inş..
Günaydın arkadaşlar ☺️☺️
Listeye ilk eksi olarak girmeyi başardım inşallah hep böyle devam eder.
Kilo bildirimim
rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:77.5
bu hafta kilo:76.5
fark:1 kilo
yüzde:%1.290
toplam fark:3.5
beden:42
spor:haftada 3 gün yarım saat kondisyon bisikletine bindim
merhaba kizlar.....
kendimi son zamanlarda cok saldim galiba.bu diyet ve zayiflama durumlarindan SIKILDIM.sanki ruhum yorgun. yediklerime dikkat edemiyorum.leslieyi basliyayim dedim.1 gun yaparsan 3 gun yapmiyorum.bilmiyorum benim halim ne olcak.yaza az kaldi stres yapiyorum...bu senede turkiyeye sisman gitmek istemiyorum.
en kotusude yarin dogumgunum.34 yasima giricem ve hala sismanim.... ekim gibi basladigimda dogum gunumde en az 10-15 kg zayiflamis olucagimi hayal etmistim....hatta odul olarak kendime yeni bir elbise alicaktim.ama hicbiri olmadi 88 le basladim hala 85 im...allahtan yaptigim kacamaklari sabah yapiyorum kacamak yaptigimda da aksami hafif gecistiriyorum yoksa daha da kilo alirdim..............
kendime o kadar cok kiziyorum ki anlatamam.cunku bunun tek sorumlusu benim... ama hala bir gun zayiflayabilirmiyim bilmiyorum...artik umudum da kalmadi...
yeni bir baslangic :yeni bir ben :yeni bir umut lazim...................:44::44::44::44::44:
gecen haftayla ayniyim 85.
sersum canim kolay gelsin....
gecmise bakamadim...kizlar basinizi agrittim kusura bakmayin..........
ins.sizin yuzunuz gulmustur tartida................
Rumuz:GULERYUZ2011
DIYET GUNLUGU:KARATAY DIYETI
BAŞLANGIÇ KİLO:75
GEÇEN HAFTA Kİ KİLO:51.9
BU HAFTA Kİ KİLO:---51.3:119:
VERILEN KILO:---600 GR :119:
YÜZDE:---%1.156
TOPLAM VERİLEN KİLO::nazar23.700 gr
SPOR:60DK7KM HER GÜN YAPILDI
SU:2.5 LITRE
BOY:1.50
HEDEF:50 KİLO
Sersumcum kolay gelsin canim
Herkesin ---'ler olsun tartida
Sevgililer Gününüz kutlu olsun hepinizin:)))
1 porsiyon pilav yanındada ayrn 1 tanede tulumba tatlısı ufk
çok iyi arkadaşımbu zamana aman dikkat et, en çok bu zamanda pes ediyoruz ve kilo alıyoruz
fbmy daha önceki mesajında geçen sene 68 e filan düştüğünü yazmıştın, neden kilo aldın,
ramasakam bende yeni doğum yaptım ve ayın 10 da başladım, başlarken hiç umudum yoktu yapamam diye, hatta ondan önceki günler midemi bozacak kadar yedim, ama başlayınca inancım arttı çok şükür. artık abur cubura değil, yemem gerekenlere odaklandım, zaten bu psikologik bir şey farkında olmadan düşündüklerinden sıyrıl, kilo vermeye odaklan, başarı hikayeleri, öncesi sonrası fotolar, çok işe yarıyor. yemek siteleri, programlarını izliyorsan izleme bennce naçizane tavsiyem. zaten aynı kilolardayız gel birbirimize destek olalım son kez başlayım diyete bu sefer başarılı olalım, herkesin başardığını biz niye başaramıyalım ki
maaşllahtebrikler arkadaşım
hey dostum sen ne yaptığının farkında mısın? ayran iyi de ötekiler nehadi pilavı yedin aç kalmamak için yemek yoktu filan o tatlı ne ola ki
mevlüt vardı ondn pilav ama napim ayıp olurdu 1 dene atam didim dostum ufacık bidaha olmas :18::18::18::18:
evet yaaa kocaları bezdiriyolar vallaoooowww çıstak çıstak hem sevgililer günü hem evlilik yıldönümü. .nekaa güzel..nice mutlu ve sağlıklı yıllarınız olsun canım. .ama eşin biraz şansız bu konuda yıldönümünüz tarih olarak güzel ama kazıklanmaya müsait bir gün 14 şubat diye çiçekleri bile 2 katı fiyattan satıyor hainler. .yazık adama bee..
bir taşla iki kuş heehem evlilik yıldönümü hem de sevgililer günü...çok güzel bi hediye olmuş sana filizim,kadınlar için mutfak çok önemli ne de olsa
canım ben de ara öğünlü diyet yaptım bi ara ama şimdi 3 öğün yiyiyorum.yine karatay gibi yani,tek fark sabahları yumurta yiyemediğim için yulaf kepeğinden krep yapıp yiyiyorum...
karabuğdayı ne zamandır yemiyorum ben,kokusu var evet ama bana kötü gelmedi nedense,yoğurtla yediğim içindir belki:44:
ben başlangıç kilomdan 2 kilo fazlayım ya bacım
ramaskam seni o kadar iyi anlıyorum ki....ben de o kadar çok kafama takıyorum ki,ondan zayıflayamadığımı düşünüyorum.bi aralar ablam böyleydi,kızdım ona.bu kadar takma rahat ol.diyetini yap ama takma dedim hep.şimdi o kafasını rahatlattı ve kilo veriyo.bense hala yerimde sayıyorum.bazen irademi ve motivasyonumu kaybediyorum.bu yüzden seni çok çok iyi anlıyorum canım...
ama herşeyi boşverirsek daha da kilo alma ihtimalimiz yüksek.bu yüzden asla pes etmiycez.zayıflamak bizim elimizde ve biz bunu başarıcaz.hep bereber yapıcaz bunu.sakın vazgeçme,vazgeçmeyelim ramaskam...
evet yaa mutfak yeter canım insan böle bi günde hatırladımı acaba diye heyecan yapıyo sevgililer günüde sonradan çıktı rant sağlıyorlar yani adamları bezdiriyorlar yaaaaaaaaaamin canım darısı hepimize
canım 45 çok az değil mi:26:senin fotoğraflarını da gördüm bence böyle bile çok çok iyi görünüyosun..ama yine de sen bilirsin tabi
ooo pasta yiyeceklere şimdiden afiyet olsun o zaman....sen yemezsin kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?