Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

amanıınnnnn birinci olmuşum aylar sonra kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık canım liste için

özeline yazdım ramaskam..seni seviyoruz ve sen ne karar verirsen yanındayız

moral bozmak yok canım sen istediğin sürece vereceksin inan kendine

sersumcumliste harika ve motive edici olmuş cnm ellerine sağlık

kardelencimhediyelerin çok güzel görünüyo cnm mutluluğunuz daim olsun inşallah

herkezi kutluyorum yılmak yok kızlar özelliklede ramaska biz yanındayız canım liste fena güzel olmuş muhtarımdanda bunu beklerdim hem liste hem de motive ne çektin bizden be muhtarım

Selam kızlar yeni geldik eve hastane sonrası eşim ve kızımla yemege gittik sonrasında süpriz yaptılar yemedim ama kızım yedi sadece çay içiyorum sadece bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsun
senin gibi anneye ve eşe az bile canımne mutlu sana
kesinlikle..ben ve eşim sadece evlilik yıldönümümüz ve doğum günlerimizi kutluyoruz..bunda da sadece bir öpücük
sırf rant içünn yanee gidip de kazıklanma bebeem diyom çiçekçiye..gerçi izmirde heryer çiçekçi dolu oluyordu ucuz ucuz alırdı getirirdi canım benim ama böyle yerlerde hiiç gerek yok

kıss mıtfağının resmini çekip de koysana merak ettik beyaaaa

amanıınnnnn birinci olmuşum aylar sonra kilo veren veremeyen herkesi kutlarım eline sağlık canım liste için
:13::13::13::13:

tamam canım yemek işimiz bitsin çeker koyarım tabisi hediye konusunda çok katılıyorum sana ben kendimi rahatsız aç gözlü hissediyorum böle durumlarda tatminkar oldukça eşin zaten fazlasıyla yapıyor canım haklısın

kardelencim döktürmüşsün maşallah ellerine sağlık

teşekkürler kızlar ben kaçar yemek yapmaca akşama gelirim mutfagını bekliyoruz

sersumcumliste harika ve motive edici olmuş cnm ellerine sağlık

teşekkürler hatunlar hepimizin mutluluğu daim olsun

herkezi kutluyorum yılmak yok kızlar özelliklede ramaska biz yanındayız canım liste fena güzel olmuş muhtarımdanda bunu beklerdim hem liste hem de motive ne çektin bizden be muhtarım
ben sizler içün varım canlarım benimm

:13::13::13:

helecanla bekliyorusss

Son düzenleme:
sersum ellerine sağlık liste çok güzel olmuş. birincimizde tebrik ederim.. herkesin sevgililer günü kutlu olsun.. eş ve sevgililerle bir ömür mutluluklar...

aynen öyle filizim

öncelikle birincimizi ve sonra da tüm arkadaşlarımı kutluyorumkendimi de kutluyorum sonuncu olduğum için
senin de eline emeğine sağlık sersumum

3.öğünüm
1 kase mercimek çorbası
2 parça fırında tavuk
salata

birazdan da kahve

Allahtan çalışıyorum öle bir problemim olmuyor ayıp etmemk için en iysi sende hepsini bir çagır tek seferde btr işi cnm

2,25l su içtim sbhtn beri 5 çayımız vrdı bişey yemedim yuppii aksamada yemek yemedn yatablrsm süper olck yada galete yiyeyim diyorum :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…