Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

güyaa ikindi atıştırmamdan sonra akşam yemem diye karar vermiştim amaa dayanamadım yedim..

akşam 18.30

menemen
peynir zeytin
sucuk yoğurt
çay vedene çayy

yine kimseler yok ..eskiden bu saatte km gibi olurduk beyaa..

bruxelles canım 1 taneyle bile zor ki sen iki ufaklıkla uğraşıyorsun..Allah onlara sağlık versin.napıcaksın mecburrr
bende ne incelme ne hafifleme hiçbirşey yok

Son düzenleme:
hoşgeldin bacııımmmmmmm
valla en bi sıkı çok bi sıkı yönetim mi yapsam neee.. ayy biz öyle bir topik değiliz zorunluluk yok tabiisi..herkesin işi gücü var..ama tabii herkesler burada olunca daha eğlenceli daha motive en tabii

Aman Allah korusun kıss.regl oldum bugün en nihayet...Allah isteyenlere nasip etsin inşallah

kaçamaksızlığa

Son düzenleme:
slm hanımlar bugün pek spor yapamadım ifademi vereyim bakalım bi de öğlen yemek evde kalınca tost yemek zorunda kaldım tam yarım beyaz ekmek yani

sabah: 2 dilim light ekmek 1 yumurta 30 gr light peynir domates
ara: 7 badem

öğlen: yarım ekmeğe kaşarlı tost

ara: 1 kepekli galeta 1 bardak yağsız süt 70 gr üzüm 3 kuru kayısı

akşam: 250 gr haşlanmış karnabahar 150 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek

ara: 1 elma 1 portakal

1 saat hızlı tempoda yürüyüş
yediklerim : 1250 cal sporum 420 cal günün yorumu: fena değil ama daha iyi olabilir

sen var yaaaaayarım ekmek

hakettin bunu makbuşş hiç kusura bakmaa

öyle canım, çok küçükler aslında stres yapmadan bebelerimle ilgilenmem gerek ama olmuor yaz geliyor mayıs ta türkiye gitceez inş. o zaman milletin çok kilo almışsın bakışlarını görmek ve duymak hiç hoş olmuyor çok şükür paltomun önü kapanıyor artık ama hiçbir kıyafetim olmuyor olanlardan fışkıkırıor oyyyy oyyy yani.

sen her yediğini tartıyormusun makbuşcan

cuma akşamı tıp gecesi yemeğimiz var ve ben 76 hedefime ulaşamadım..duba gibiyimmm hiç birşey yakışmıyor...offfffff ....offffffffffff....

nefret ediyorum o şişkosun bakışlarındannnimalarından

sen var yaaaaayarım ekmek

Eki Görüntüle 1019768

hakettin bunu makbuşş hiç kusura bakmaa
itinayla çanta yenir bi de ben vurıyım ahh ahh

bu arki takıntım da bu oldu canım kaçamak yapacaksam bile tartıyorum ki kalorisini hesaplıyım diyee

cuma akşamı tıp gecesi yemeğimiz var ve ben 76 hedefime ulaşamadım..duba gibiyimmm hiç birşey yakışmıyor...offfffff ....offffffffffff....

nefret ediyorum o şişkosun bakışlarındannnimalarından

onlara inat zayıflıyceez o bakışlar aaa nasıl zayıfladın bu kadara dönüşecek

12 mart günü
Sabah kahvaltim 09:45 bitti
2 yumurtam peynirim zeytinim
Maydonoz roka tere ve 2 kupa çay

:119:13:30-14:30 spor yapildi 60 dk hiz : 7 7 km 560 kalori

Akşam yemeği 16:00 bitti
Nohutlu yeşil mercimekli yumurta salatam ( tüm yeşillikler ve kirmizi lahana havuç yeşil sogan)
2-3 gün kurusu kayisi yedim:)

2.5 litre sıvı alımı

10.300 adım atıldı yubiii

Son düzenleme:
11 mart günü
Sabah kahvaltim 09:45 bitti
2 lop yumurtam
15 karışık zeytin
2 dilim peynir
Roka,tere,maydonoz ve sütlü kahvem eşliğinde :)))

Öğlen spor yapildi 13:00-14:00
60 dk 557 kalori 7 km hiz: 7 :119:15.500 adım atıldı :)))

Akşam yemeği yendi 17:00 dükkan kapandi
Brüksel lahanasi zeytinyağlı ve limonlu
Keten tohumlu ev yapımı yoğurt
Üzümlü ve çam fıstıkli bulgur pilavı 3 - 4 kaşık

kaçamakları yazmıyordum yazayım reglim yakınlaşıyor galiba canım tuzlu seyler istedi bende galete yedim 3-4 adet eritme tulum peynire banarak

Son düzenleme:
akşam tükkanı güleryüzüm kapamış ben de açayım

bugün öğlenciyim kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum

kahvaltım

kavurmalı omlet
dünden kalan kabak mücverim(kepekli)
yoğurt
peynir zeytin
2 lokma da dukan kekimden

yarın tartı günü :18::18: ben geçen hafta regl biter ve bu hafta güzel bir sonuç daha alırım diyordum ama kader
regl min 3. günü olacak ve şişim..napalım önümüzdeki maçlara bakıciizz

1-leylak84-24 Ocak 2014 Liste Yaptı hamişş
2-sersum-31 Ocak 2014 Liste Yaptı
3-papadiya-7 Şubat 2014 Liste Yaptı
4-sersum-14 Şubat 2014 Liste Yaptı
5-makbule07-21 Şubat 2014 Liste Yaptı
6-filiztoprak-28 Şubat 2014 Liste Yaptı
7-özlemkartal-7 Mart 2014 Liste Yaptı
8-ficans-14 Mart 2014
9-guleryuz2011-21 Mart 2014
10-naz8-28 Mart 2014
11-Ramaska-4 Nisan 2014
12-kardelen-11 Nisan 2014
13-cakmel-18 Nisan 2014
14-neslihansltn-25 Nisan 2014
15-fbmy8785-2 Mayıs 2014
16-bruxelles-9 Mayıs 2014
17-iğneoyası-16 Mayıs 2014

evi sildim süpürdüm duşumu da aldım..ehh işte de çalışıcam..bugünlük sporum olsun

hava kasvetlii karla karışık yağmur yağıyor..

akşama ne yemek yapıciim bilmiyorum... ne dert yaa akşam yemeği stresi
dün akşam menemen kahvaltıyla atlattım..bugün mecbur doğru dürüst bi yemek yapmalı bizimkilere..

topikte yine kimse yok nerdesiniz beyaa

Sabah kahvaltim 09 : 50 dükkan kapandi
Peynirli maydonozlu 2 yumurtali omletim
15 zeytin karışık
2 dilim peynir
3 gün kurusu kayisi yedim

Şimdi eski komşumuz aradi akşama misafir var kizlar allahtan dün temizlik yapmistim buzlukta sarılı boregim var çikolata soslu kek ve patates salatası tamam tabiki ben cissslaarr yasak

Benim akşam yemeğim
yazdan kalma domates, biber ile soganli tavuk sote
300 ml ayran icecem şimdiden afiyet olsun bana dükkanı erken kapatayim bari malum yarin tarti belki faydasi olur 15:30-16:00 arasi yemek

Spor kız kaçta uyursa şimdi kalktı hadi hayırlısı :)

Kimsecikler yok sersumcum bu millet nerde nerelere kaçtı haydin kizlar az kaldi yaza gelin artik toprlanalim gitsin şu kilolar
Sersumcum balik tavasinda yaptigin krepler çok güzel yanlis hatirlamiyorsam harika görünüyorlar tel. Gorememisim pc acinca gördüm afiyet olsun ellerine sağlık
Cakmel dedigi gibi perşembe cuma topik kalabiklasiyor gibi neyse olsun kalbimiz bir olsun

Yarın tarti yüzümüzü güldürsun inşallah

merhaba kızlar nasılsınız ?
benim ki de soru bu kadar kötü bir gündemde nasil iyi olmanizi bekleyebilirim ki ???
bende ayni sürecden gectigim icin .. yazamadim yazmak istemedim .. gencecik bir beden toprak altina girdi .. bunun yuku cok agir geldi .. cok can yakti .. hala da yakiyor ..
bu neden ile yazmadim .. yazmak istemedim .. Dualarimiz seninle berkin cocuk .. mekanin cennet kabrin nur dolsun ..

beni sorarsaniz genel olarak iyiyim .. iki gun dolu dolu tekrar ilkyardim kursum vardi uygulamali olaak onlari aldik ..unutmamak bagabinda .. 2 gun oyle dolu dolu gecirdim .. dunden itibaren 3 gun izinliydim .. ilk izin gunum .. Berkin ile dopdolu oldugu icin hicbirsey yapamadim .. yemek bile yiyemedim .. esime sadece yulafkepekli mucver yaptim .. kendim yiyemedim ..
bugune gelince saat 1 den saat 3 e kadar yine uygulama var is yerinde oraya gidecegim ( yangin uygulamasi yapacagiz ) .. bakalim ne olacak ..

canim tursu , erik , portakal cekmeye devam ediyor .. az once kahvaltida beyaz kelem tursusu yedim .. sonra yesil erik bulamadim fakat tursusunu buldum .. ondan bi kac tane doya doya yedim ......... of of of ...... dedim sabahlar olmassin bu nasil bir seydir .. anneme anlattikca diyo kiz olacak galiba .. diyorum sagliklisi olsun .. benimde canim sana hamileyken tursu yesil erik cekmisti diyo bakalim gorecegiz son 2 hafta ogrenmek icin cok heyecanliyim .. hayirlisi ve sagliklisi olsun artik ... ve allah herkeslere nasip kismet etsin bu mutlulugu

Sersumcum haftaya benim yerime musait olan arkadas yapsa bende 28 mart cuma yapsam haftaya gündüzleri eşim evde 28 martta gündüz de olacak uyar mi listeyi gorunce aklima geldi
Evdeyken zor olacak çünkü nedersin???

2 orta boy kabak
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
2-3 adet yeşil soğan ( yoksa 1 soğan rendeleyin)
1 avuç maydanoz
1 avuç dereotu
2 yumurta
Tuz ,pul biber,köri,kimyon,nane

Hazırlanışı

Öncelikle iki adet kabak rendelenir. Daha sonra maydanoz, dereotu ve yeşil soğan kıyılarak kabağa ilave edilir. Üzerine iki yumurta eklenerek karıştırılır. Karışımı toklaştıracak şekilde yulaf kepeği eklenir. Son olarak tuz ve baharatlar konularak malzemeler iyice karıştırılır. Yanmaz tavaya peçete yardımıyla çok az yağ sürülerek mücverler bir kaşıkla parça parça tavaya dökülür. Önlü arkalı kızartılır.

Eklentiler

• $image.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 35

OFFFF offffffffff, o bakışlar ama bişi söylimi canım biraz biz fazla takıyoruz ondan gitmiyor galiba. geçen parkta bi kadın var kilolumu kilolu ama bir makyaj yapmış, bi süslenmiş hele yürüyüşü görsen kasıla kasıla, eşim dediki bak şu kadın senin iki katın ama nasıl duruyor, sonra çok zayıf bi kadın gösterdi benim yarımım mış o da nasıl ezik büzük duruyor diyor ay bu erkekler, isteyince nasıl moral veriyorlar diyeceğim o ki sersumum biz her halimizle güzeliz eşlerimiz de seviyor beğeniyor, gerisi faso fisooo takmayalım canım di mi :118: ama zayıflamak için mücadeleye devam tabi

oldu canım oldu kekim yulaf kepeğim biraz koku almıştı kekte belli oldu bende yenisini aldım bide onunla denicem şu siteyede bakayım bi sağol canım
canım bende karatay yapıyodum ama başka bişeler deniyorum çünkü sabah kahvaltı yapasım gelmiyor bakalım böle gidecekmi

canım gecenizi kutlarım boşver takma sen kimseyi tak takıştır git eğlen keyfine bak sabırlı olmamız lazım elbet gidecek kilocuklar biz bunu bilelim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…