hoşgeldin bacııımmmmmmm
YETTİM SERSUM YETTİM!!!
evet herkes perşembe ve cuma geliyo topiğe, bence de günde belli bir msj şartı falan mı gelse bilemiyorum, topik muhtarı olarak sen karar ver canım yaptırıma... ama gerekli bence de. hedef mevzusuna gelince sen son 1 aydır gayet iyi gidiyosun dikkatlisin ama inan bende şaşırıyorum sana. benim hedefin akibeti de cuma belli olur inşallah.
topik deki hamileler artıyor mu yok sa seeeersuuumhayırlısı olsun ne diyelimmmm
filizcim derlen toplan canım silkelenelim gitsin şu yağ kitleleri yahuuuu, ebediyete kadar hemde sağlıkla huzurla inşallah.
bendede kaçamak yok çok şükür
sabahları bildiğiniz karatay kahvaltısı
öğlen : bu hafta hep mercimekli sebze çorbası-yoğurt-et ve tavuk ve büyük kahve fincanıyla badem- ceviz -fındık- kaju karışımı yedim kızlar
akşamları da öğleden kalanları hüplettim gitti
3 gün spor yapabildim ama suyu 2 lt tamamlayana kadar canım çıkıyor. bende cumayı meraklan bekliyorum hepimiz güleriz inşallah. yarın görüşmek umuduyla hanımlar...
slm hanımlar bugün pek spor yapamadım ifademi vereyim bakalım bi de öğlen yemek evde kalınca tost yemek zorunda kaldım tam yarım beyaz ekmek yani
sabah: 2 dilim light ekmek 1 yumurta 30 gr light peynir domates
ara: 7 badem
öğlen: yarım ekmeğe kaşarlı tost
ara: 1 kepekli galeta 1 bardak yağsız süt 70 gr üzüm 3 kuru kayısı
akşam: 250 gr haşlanmış karnabahar 150 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek
ara: 1 elma 1 portakal
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
yediklerim : 1250 cal sporum 420 cal günün yorumu: fena değil ama daha iyi olabilir
güyaa ikindi atıştırmamdan sonra akşam yemem diye karar vermiştim amaa dayanamadım yedim..
akşam 18.30
menemen
peynir zeytin
sucuk yoğurt
çay vedene çayy
yine kimseler yok ..eskiden bu saatte km gibi olurduk beyaa..
bruxelles canım 1 taneyle bile zor ki sen iki ufaklıkla uğraşıyorsun..Allah onlara sağlık versin. napıcaksın mecburrr
bende ne incelme ne hafifleme hiçbirşey yok
slm hanımlar bugün pek spor yapamadım ifademi vereyim bakalım bi de öğlen yemek evde kalınca tost yemek zorunda kaldım tam yarım beyaz ekmek yani
sabah: 2 dilim light ekmek 1 yumurta 30 gr light peynir domates
ara: 7 badem
öğlen: yarım ekmeğe kaşarlı tost
ara: 1 kepekli galeta 1 bardak yağsız süt 70 gr üzüm 3 kuru kayısı
akşam: 250 gr haşlanmış karnabahar 150 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim light ekmek
ara: 1 elma 1 portakal
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
yediklerim : 1250 cal sporum 420 cal günün yorumu: fena değil ama daha iyi olabilir
öyle canım, çok küçükler aslında stres yapmadan bebelerimle ilgilenmem gerek ama olmuor yaz geliyor mayıs ta türkiye gitceez inş. o zaman milletin çok kilo almışsın bakışlarını görmek ve duymak hiç hoş olmuyorçok şükür paltomun önü kapanıyor artık ama hiçbir kıyafetim olmuyor olanlardan fışkıkırıor oyyyy oyyy yani.
n
itinayla çanta yenirsen var yaaaaayarım ekmek
Eki Görüntüle 1019768
hakettin bunu makbuşş hiç kusura bakmaa
bu arki takıntım da bu oldu canım kaçamak yapacaksam bile tartıyorum ki kalorisini hesaplıyım diyeeöyle canım, çok küçükler aslında stres yapmadan bebelerimle ilgilenmem gerek ama olmuor yaz geliyor mayıs ta türkiye gitceez inş. o zaman milletin çok kilo almışsın bakışlarını görmek ve duymak hiç hoş olmuyorçok şükür paltomun önü kapanıyor artık ama hiçbir kıyafetim olmuyor olanlardan fışkıkırıor oyyyy oyyy yani.
sen her yediğini tartıyormusun makbuşcan
onlara inat zayıflıyceez o bakışlar aaa nasıl zayıfladın bu kadara dönüşecek
cuma akşamı tıp gecesi yemeğimiz var ve ben 76 hedefime ulaşamadım..duba gibiyimmm hiç birşey yakışmıyor...offfffff ....offffffffffff....
nefret ediyorum o şişkosun bakışlarındannnimalarından
itinayla çanta yenirbi de ben vurıyım ahh ahh
onlara inat zayıflıyceez o bakışlar aaa nasıl zayıfladın bu kadara dönüşecek
cuma akşamı tıp gecesi yemeğimiz var ve ben 76 hedefime ulaşamadım..duba gibiyimmm hiç birşey yakışmıyor...offfffff ....offffffffffff....
oldu canım oldu kekim yulaf kepeğim biraz koku almıştı kekte belli oldu bende yenisini aldım bide onunla denicem şu siteyede bakayım bi sağol canımbizim metabolizmalar Allahlık canım..
umma diren
kıss daha ne sıcağı..faha yaz gelcekkk denize gitçezz..amanın mayo giycezz..abooo ...çok az vaktimiz kaldııı:18::18::18:
senin regl tam keşmekeş..aman ben de bi korktum spiralle hamile kalanları biliyorum ..gecikmedi gerçi ama genelde 1 hafta erken gelirdi tam vaktinde geldi bu sefer..
eveler de temizlenmiş oh miss
dene kıss onu da dene :13::13::13:
oh barii rahatladımdedim şimdi kek de olmazsa bu filiz beni topa tutar garii..
http://www.dukandiyetitariflerim.com/
bu sitede süper tarifler var..gerçi burada paylaştıklarım benim tariflerim di emme
çayın yanına çok güzel oluyor vallaafiyet olsun canım
al kıss al benim için de al yöresel pazarı bulmuşun
canım bende karatay yapıyodum ama başka bişeler deniyorum çünkü sabah kahvaltı yapasım gelmiyor bakalım böle gidecekmi
YETTİM SERSUM YETTİM!!!
evet herkes perşembe ve cuma geliyo topiğe, bence de günde belli bir msj şartı falan mı gelse bilemiyorum, topik muhtarı olarak sen karar ver canım yaptırıma... ama gerekli bence de. hedef mevzusuna gelince sen son 1 aydır gayet iyi gidiyosun dikkatlisin ama inan bende şaşırıyorum sana. benim hedefin akibeti de cuma belli olur inşallah.
topik deki hamileler artıyor mu yok sa seeeersuuumhayırlısı olsun ne diyelimmmm
filizcim derlen toplan canım silkelenelim gitsin şu yağ kitleleri yahuuuu, ebediyete kadar hemde sağlıkla huzurla inşallah.
bendede kaçamak yok çok şükür
sabahları bildiğiniz karatay kahvaltısı
öğlen : bu hafta hep mercimekli sebze çorbası-yoğurt-et ve tavuk ve büyük kahve fincanıyla badem- ceviz -fındık- kaju karışımı yedim kızlar
akşamları da öğleden kalanları hüplettim gitti
3 gün spor yapabildim ama suyu 2 lt tamamlayana kadar canım çıkıyor. bende cumayı meraklan bekliyorum hepimiz güleriz inşallah. yarın görüşmek umuduyla hanımlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?