Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ayy geçmiş olsun canım benim geçen hafta öyleydi dışarı çıkmadım pek dinlenmeye çalıştım geçti ilerlemeden umarım senin de geçer canım
iyi gibiyim ama bakalım..sağol canım

eferim eşine..accuk kendini düşünmüş ama seni de kaçamaktan kurtarmışş

aynen yaaa..hafta sonu bizim için büyük riskk..herkes evde herkes özel bişeyler istiyor.. offf offf

günaydınlar,iyi haftalar kızlarözlemişim sizi
liste için iyi dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim:13:
geçmişe hızlıca baktım,hastalara acil şifa:2:hamilelere bulantısız günler diliyorum
cumartesi kadınlar günü vesilesiyle kadınlar matinesine katıldım,cıslarım oldu tabii ki:18azar günü de yorgunluğu atamadım bütün gün yatıp tv izledimgece bir ara karatay hocamı dinledim
bugün yağmurlu bir sabaha uyandıksevindim kuraklık olmayacak diye,birkaç güne de kar geliyormuşkahvaltımı ettim,kahve içiyorum
biraz geçmişi okuyup işlere dönüciiim:129:

sabah kahvaltım 09:45 bitti
yarım elma tarçınlı
2 yumurta lop
2 dilim peynir
maydonoz dere otu ve havuç rendesi
15 karışık zeytin
1 kupa cay
komsuyla içilen sekersiz türk kahvesi

günaydınlar kızlar grip olanlara buyuk geçmiş olsun
hamilelerimiz kendilerine cok iyi baksınlar bulantısız günler sizlerin olsun öpüldünüz
ortalık sessiz bu aralar haftasono yuruyusler yapıldı
cmt. günü 13.300:119: adım atıldı annemler evine döndü:2::2:
pazar günü 12.400:119: adım atıldı

bakalım bugun nasıl olacak spor ve adımlar

aksam yemeği olarak salata yiyecem brokoli ve karnabahar ikilisi ve ev yapımı yoğurt keten tohumlu zeytinyağlı ve limonlu diye düşünüyorum
aksama görüşürüz öptüm

boğazım acıyor....sana dikkat et derken ben oldum sanırım..mens zamanım da geldi ikisi bir çıkacak gene..off...hap aldım ama umarım artmadan kurtarırım..kış çayı içiyorum

şimdiden geçmiş olsun canım sersum bişe soracaktım sana 1.si iğde yasakmı karatayda 2. sorumda bu yaptığın yulaf kepeğinden keki bende yapıcaktım şunu sorucam senin tarifi aldımda çok az malzemeler fakat senin resimde çok görünüyo aynı miktardamı yaptın acaba silikon kalıplarımı aldım küçük olanlardan yarın yapıcamda bi sorayım dedim bugünde kabak mücverini yapıyorum krep tavasında

sabahtan beri yağmur durmadıöğle arası aldım şemsiyemi 40 dakika yürüdüm,arabalar su sıçratmasın diye de slalom yapa yapa tabiiayaklarım ıslandı allahtan yedek çorabım vardı,yürüyüş ayakkabılarım kurur nasıl olsa
bugünlük menüm
kahvaltı 08.30;1.5 yumurtalı,yeşillikli,z.yağ ve limonlu salata,3 günkurusu,5 ceviz,1 dilim peynir,2 zeytin
ara 15.00;15 tane çiğ badem,2 bardak ayran
akşam 18.30;hamsi ve salata
spor;40 dakika tempolu yürüyüş

ohh maşallah yağmur yağsın..burada da başladı bugün..ama kar gelmesin beyaa size gelsin
sağol canım..iğdeyi hiç merak etmedim ve sormadım canım.:44:.hiç bir fikrim yok..face den sağlıklı yaşıyoruz sayfamıza sorabilirsin..ama yasak olma ihtimali yüksek çok şekerli..bence sabah meyve yerine yenebilir..
2. soruna gelince evet birebir ölçüleri verdim canım..benim kalıplarım o servis tabağına sığdı..sen verdiğim ölçünün ve yumurtanın oranını arttırarak yapabilirsin..bana kadar yettikepeği az koydum gibi gelmişti ama yumurta tutmasını sağlıyor canım..ama istersen 1 tatlı kaşığı daha arttırabilirsin..

bravo özlemim..erimiştir onlar o yağmur yürüyüşüyle kıss..ben de hala regl bekliyom bee..fenayım..

tamam canım gerçi bende kendime yapıcam çayın kahvenin yanına biraz fazla yapayım cam kavanoza koyarım diye düşündüm içine incir vesayre koysak tatlandırıcıya gerek kalırmı acaba evde yokta yada alyım bulunsun teşekkürler açıklama için

bugün yediklerim biraz kilo veremeyince karışık bişeler yapıyorum neyse 2 hafta deneyeyim nolcak bakalım
kahvaltım
yoğurtlu yulaf ezmesi içne 2 kayısı,1 tane muz az ceviz malum tadı çok kötü bende böyle yedim
öğlen anneme gitmiştim saçını boyadım çay içtik yanında sadece diyet kepeği yedi 3 tane falan
akşam
muhtarımın yulaf kepeği kabaklı mücverinden yaptım tadı fena deyildi ama krep tavasında çeviremedim tam bi fiyaskoydu parça parça oldu yanında da yoğurt yedim
şimdi çay içilecek yatarkende bizimkiler meyve yerken bende tarçınlı süt içmeyi düşünüyom
bugün temizlik yaptım yarın nasipse çarşıya gidicem kocişin doğum günü geliyorbi bakim üstüne bişeler bulabilirsem alırım
öpüyorum kızlar

dene istersen canım ama ben tatlı istedim ondan koydum..

alaa ala kıss niye tutturamadın.:26:.ben birebir ölçüleri verdim ve gördüğünüz gibi tam tuttu...kepeği mi fazla kaçırdın acaba.:44:.üzüldüm:26::26:
hadi bakalım al hediyeni

Nasılsınız hanımlar?
Ben geldim gene. evet bildirim yapmıyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. 2 günde 200 gr gitmiş gibi regl im devam ediyor hala. Yürüyüşlerime devam ediyorum. 3 günde şuan için 313+400+250= 963 kalori yakmışım. bugün akşam ilerleyen saatlerde tekrar yürüyeceğim. bakalım ne olacak.

Yulaf kepeği yiyorum .3 gün önce lorlu börek şeklinde yapmıştım bitsin diye uğraşıyorum :) iyi geliyor aslında şişirip doygunluk veriyor gibi.

Tatlandırıcı olayına gelirse şeker otu(stevia) sipariş verdim onu kullanmayı düşünüyorum. Sizin bilginiz var mı bakem :)

sabah: 2 dilim light ekmek 30 gr lıght beyaz peynir domates

ara: 3 kuru kayısı

öğlen: 200 gr etsiz türlü 150 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim lıght ekmek

ara: 1 kepekli galeta 1 bardak tam yağlı süt 3 kayısı 1 kaşık sağlıksız müsliden geçen yediğim

akşam: 100 gr derisiz tavuk but 1 koca tabak yağsız salata yine o müsliden 1 kaşık daha ve müsli çöpü boylar (diyetisyene sordum bunu kilo almak isteyen o cılızlara öneriyorlarmış) sinir oluyorum o tiplere

ara: 100 gr üzüm 2 kepekli galeta yeşil çay bolca

yrım saat günlük sporum 1 saat pilates egzersiz kısmı streç de var 2.5 lt su

Selam kızlar nasılsınız geçmişi okumadım yazdıkdan sonra okurum koşturmalı bir hafta sonuydu misafir eksik olmadı gezmede bugünde alt takımlar için doktora gittim çok şükür korkulacak hiç bir şey yokmuş 2 aydır düzensiz regl oluyordum tek sorun yumurta çatlamamış ondan dolayı sık regl olmuşum eşimle teyzem gıdakla demezlermi ne güldük ama kaçamak falan yok yürüyüş yapamadım gerçi akşama kadar hastanede ordan oraya koşturdum halen kasıklarım agrıyo sis diye bişey yaptılar betermiş

sanırım kepeği biraz fazla kaçırdım canım olsun ya bi daha denerim

geçmiş olsun kardelencim alt takımlar önemli

sabah

dukan krepi
arasında peynir

öğlen

düğün çorbası
fırında köfte
1 portakal

akşam

dukan krepi tabanlı iskender kebap
1 bardak şalgam suyu
yoğurt

valla topikte in cin top oynuyor gene:26::26::26:

huuu hatunlar nerdesiniz..

14 mart geldi ama ben hedefime ulaşamıyacam anladım..regl gelmedi bir yandan spor yapamıyorum bir yandan..
bu üç gün akşam yemeklerimi iyice azaltmayı planlıyorum..ayran ve çorbayla geçiştiricem..belki ödemim de gider..

sabah

1 dukan krepi arası peynir
4 yeşil 2 siyah zeytin

çay çayyy...

bugün 4 te çıkıcam işten ..10 da işbaşı..gene eleman sıkıntımız var..gelenler eğitimden gidince biz ortada kalıyoruz beya
yeni alımlar olacak bakalım umutluyuz

Selam kızlar,kimsecikler uğramamış:26:

Bende durumlar fena,dun sabah tartildim 75.4:18:

Bu sabah yurudum 40 dk kadar,sonra tum gün başim ağrıdı,rüzgarlıydı biraz o çaroti herhalde,bir de 10 gündür yürümüyorum neredeyse

Diuyete başliycam ama ne yapicam bilmiyorum,bugun de biraz cissli geçti,ama durmam lazim artik:18:

herkez boşladı burayı muhtarım ne yapıyolar acep hafif yeme konusunda haklısın canım ne yesek yarıyo bize bende azalttım biraz iş hakkındada kolay gelsin işin zor be canım allah kolaylık versin yarın yöresel pazar gelecek buraya akşam oraya gidicez biraz cıslı olacak tartıya az kala ama napayım kocişlerede ayak uydurmak gerekiyo yoksa suratları düşüyo bide malum doğum günü var onuda atlattımmı tamamdır zaten azlttım az yiyorum

kahvaltım
1ad. t. buğday ekmeği
peynir,zeytin 1 yumurta yeşil çay
greyfurt suyu
öğlen
az meyve karışımlı yoğurtlu yulaf ezmesi
çayyy
akşam
patlıcan,biber kurusu yoğurtlu
şalgam suyu tere otu limonlu
bugün çarşıdaydım eşime doğum günü hediyesi spor bi pantolon aldım kızada pantalon aldım,kendime yazlık 2 tişört aldım biraz dolaştım aa unuttum
neskafe içtim yanında 1 ad. çikolata vardı onuda yedim yaaa napim enerji olsun o kadarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…