yine hiçlerdeyiz hatunlar...
ficansım kararlı olmadıkça yapamıyoruz..dur demeden olmuyor
filizim valla topikte biz gelmesek kimsenin uğrayacağı yok.yeni yaptırımlar mı yapsam nee
cicilerinizi güle güle kullanın
Doğru diyorsun sersumum,ama bozmak için de o kadar çok ortam oluyor ki,bu sosyalleşmeler beni böyle yaptı zaten,şimdi de herkes biliyor gene zayıflamak istediğimi,zorla yediriyorlar resmen,ya oralarda bozuntuya vermeyip az da olsa yiyecem,evde daha çok dikkat edecem,evde de eşim çocuklar sağolsun ye diyorlar,hafta sonu annem kayinvalidem off ne yapacağımı şaşırdım
ah o sosyalleşmeler..dediğin gibi millet inadına amaann boşver ye gitsin demiyor mu çıldırasım geliyor ..zaten kendimizi tutmak için mücadele ediyoruz..
tutacaz ama canım başka yolu yok
Evet canım benim tutucaz kendimizi, bu cuma iyi bir sonuç alırsam inşallah bırakmıycam, 3 ayı iyi değerlendirelim sersumum
hiç demein kızlar ya bu hafta sonu gün var napsam diye düşünüyorum kara kara bi de aman canım sen gençsin yakarsın muhabbeti varah o sosyalleşmeler..dediğin gibi millet inadına amaann boşver ye gitsin demiyor mu çıldırasım geliyor ..zaten kendimizi tutmak için mücadele ediyoruz..
tutacaz ama canım başka yolu yok
aynen canım kaçamak yokEvet canım benim tutucaz kendimizi, bu cuma iyi bir sonuç alırsam inşallah bırakmıycam, 3 ayı iyi değerlendirelim sersumum
ve sporlarım 1 saat yürüyüş ( yeni bir yürüyüş bandı aldım motorsuz nasıl yoruyor anlatamam ben koştuğum zaman bile böyle terlemiyorum süper oldu anlıcanız
pilates ebru şallı ile süper bir karın 1 saat de bu
sonuç olarak yediklerim 1300 cal yaptığım sporlar 650 cal
topic sakin bu aralar kimse gelip gitmiyor anlaşılan sersumcum akşamları azaltmak gerçekten işe yarıyor canımahh ahh napiciğimizi şaşırdık be ya ama yılmak yok yola devam
hiç demein kızlar ya bu hafta sonu gün var napsam diye düşünüyorum kara kara bi de aman canım sen gençsin yakarsın muhabbeti varkısır falan olursa onunla geçireceğiz artık ama zorlu olacak benim için eşimde ankaraya gidecek hafta sonu yani evde de yalnızım tehlikleler tehlikeler kendimi yemeğe değil spora vermeliyim :18::18::18:
Hepinize merhaba arkadaşlar. Gruba hiç ama hiç giremiyorum. Ama diyet son gaz devam. 4 gündür protein yapıyorum.cumaya kadarda devam edicem dayanabilirsem. Yürüyüşede başladım. Sonuçlar şimdilik güzel. Cuma günü listede üst sıralardayım haberiniz olsun☺️☺️☺️
Yanımda ne tatlılar ne pastalar ne ekmek araları yediler tatlarına bile bakmadım 4 gündür. 0 kaçamak yani☺️
Eşimlede iddiaya girdik mutlaka kazanmam lazım. O yüzden kasıyorum biraz.
Herkese iyi geceler. Sizde elinizden geleni yapın. Yaz geliyor az kaldı💪💪💪
Hepinize merhaba arkadaşlar. Gruba hiç ama hiç giremiyorum. Ama diyet son gaz devam. 4 gündür protein yapıyorum.cumaya kadarda devam edicem dayanabilirsem. Yürüyüşede başladım. Sonuçlar şimdilik güzel. Cuma günü listede üst sıralardayım haberiniz olsun☺️☺️☺️
Yanımda ne tatlılar ne pastalar ne ekmek araları yediler tatlarına bile bakmadım 4 gündür. 0 kaçamak yani☺️
Eşimlede iddiaya girdik mutlaka kazanmam lazım. O yüzden kasıyorum biraz.
Herkese iyi geceler. Sizde elinizden geleni yapın. Yaz geliyor az kaldı💪💪💪
DİRENİCİĞİMevet canım kısırla salatalarla geçiştir bence...başka türlü olmaz...tut kendini makbuşş diren makbuşşş...
İYİ GECELER CANIMben kaçtım kızlar..iyi geceler..
bugün güneş açtı gene sıcak olacaksersum;34390150ohh maşallah yağmur yağsın:52::52:..burada da başladı bugün.:52:.ama kar gelmesin beyaa:36::36: size gelsin:27::27::27: [COLOR="#800080" .!.:bravo özlemim..erimiştir onlar o yağmur yürüyüşüyle kıss. .ben de hala regl bekliyom bee..fenayım.. [/COLOR]
sağol canım senin tarif yaptım kek olanı güzel olduyine hiçlerdeyiz hatunlar...
ficansım kararlı olmadıkça yapamıyoruz..dur demeden olmuyor
filizim valla topikte biz gelmesek kimsenin uğrayacağı yok.yeni yaptırımlar mı yapsam nee
cicilerinizi güle güle kullanın
afiyet olsun canım kuş gibi besleniyoz o da olmuyo şaştım valla:18::18::18:öğlen
kıymalı yumurtalı ıspanak
mercimek çorbası
cacık
akşam
2 dolu tabak düğün çorbası
doydum muuu doymadımmyapçak bişey yok
sonrasında çay çayyyy
bizim metabolizmalar Allahlık canım..BEN HALA YERİMDE SAYIYORUM NE METOBOLİZMAYMIŞ YAHU
DİRENİCİĞİMYANİ UMARIM :18::18::18::18:
DİRENMEM LAZIM MECBURUM YOKSA BİR HAFTAM BOŞA GİDER
İYİ GECELER CANIM
kıss daha ne sıcağıbugün güneş açtı gene sıcak olacaksıcağa hiç gelemiyorum göndermedin gitti şu karı sersum,hain sersum valla ben gene şişmeye başladım,notlarıma baktım 24 şubatta olmuşum en son,yani 15-16 gün geçmedi ki ben yine döngüye girdim,sanırım ayda 1 hafta 10 gün kadar normal oluyorum:86:
dün giremedim topiğe,bebek görmeye gittik iş çıkışı,sonra evi komple temizledim,yemek yaptım,erkenden de yattım:122::122:bizde bir kitap vardı,eşime bir arkadaşı hediye etmiş,malum şişman oluncaCan Boğazdan Çıkar diye...yatarken ona baktım biraz,ben B kan grubuyum,eşim safsata olduğunu düşünse de ben ihtimal veriyorum oradaki bazı bilgiler doğru olabilir,netekim yabancı bir yazar da kan grubuna göre diyet kitabı çıkarmış yıllar önce:26:yasaklı bazı şeyler var onlara dikkat edeyim bakalım ne olacak,denenmemiş bişey kalmasın dimi:118:
alıntıyı ne hale getirmişim:90::90::90::90:
oh barii rahatladımsağol canım senin tarif yaptım kek olanı güzel oldubide kurabiye denicem benim yulaf kepeği biyerden koku almış tadı değişmiş kullanamadım buraya da baktım yok heryerde bulunmuyo anacığım büyük marketten alıcam kurabiye enfes görünüyo netten aldım denicem bakalım fikrimi yazarım
afiyet olsun canım kuş gibi besleniyoz o da olmuyo şaştım valla:18::18::18:
kahvaltı
yulaf ezmesi yoğurtlu meyve eşliğinde
öğlen
4-5 parça tavuk küçük tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
yulaf kepeğinden 1 tane kek çayla tabiiiii
akşam yöresel pazara gidicez bakalım yediğimi yazarım biraz cıslı olucak kaç aydır bekliyoruz
baya bişeyler alırız herhalde
valla topikte in cin top oynuyor gene:26::26::26:
huuu hatunlar nerdesiniz..
14 mart geldi ama ben hedefime ulaşamıyacam anladım..regl gelmedi bir yandan spor yapamıyorum bir yandan..
bu üç gün akşam yemeklerimi iyice azaltmayı planlıyorum..ayran ve çorbayla geçiştiricem..belki ödemim de gider..
sabah
1 dukan krepi arası peynir
4 yeşil 2 siyah zeytin
çay çayyy...
bugün 4 te çıkıcam işten ..10 da işbaşı..gene eleman sıkıntımız var..gelenler eğitimden gidince biz ortada kalıyoruz beya
yeni alımlar olacak bakalım umutluyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?