Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yine hiçlerdeyiz hatunlar...

ficansım kararlı olmadıkça yapamıyoruz..dur demeden olmuyor

filizim valla topikte biz gelmesek kimsenin uğrayacağı yok.yeni yaptırımlar mı yapsam nee

cicilerinizi güle güle kullanın

Son düzenleme:
öğlen

kıymalı yumurtalı ıspanak
mercimek çorbası
cacık

akşam

2 dolu tabak düğün çorbası

doydum muuu doymadımm yapçak bişey yok

sonrasında çay çayyyy

Doğru diyorsun sersumum,ama bozmak için de o kadar çok ortam oluyor ki,bu sosyalleşmeler beni böyle yaptı zaten,şimdi de herkes biliyor gene zayıflamak istediğimi,zorla yediriyorlar resmen,ya oralarda bozuntuya vermeyip az da olsa yiyecem,evde daha çok dikkat edecem,evde de eşim çocuklar sağolsun ye diyorlar,hafta sonu annem kayinvalidem off ne yapacağımı şaşırdım

ah o sosyalleşmeler..dediğin gibi millet inadına amaann boşver ye gitsin demiyor mu çıldırasım geliyor..zaten kendimizi tutmak için mücadele ediyoruz..

tutacaz ama canım başka yolu yok

ah o sosyalleşmeler..dediğin gibi millet inadına amaann boşver ye gitsin demiyor mu çıldırasım geliyor..zaten kendimizi tutmak için mücadele ediyoruz..

Evet canım benim tutucaz kendimizi, bu cuma iyi bir sonuç alırsam inşallah bırakmıycam, 3 ayı iyi değerlendirelim sersumum

sabah: 1 yumurta 1 dilim light peynir 2 dilim light ekmek 1 domates

ara: 1 mandalina

öğlen: 200 gr etsiz türlü 150 gr yoğurt

ara: 1 bardak yağsız süt 100 gr taze üzüm 3 kuru kayısı

akşam: 100 gr haşlanmış yumurta 2 dilim light ekmek 20 gr lor 12 zeytin 1 domates 1 tk diyabetik reçel

ve sporlarım 1 saat yürüyüş ( yeni bir yürüyüş bandı aldım motorsuz nasıl yoruyor anlatamam ben koştuğum zaman bile böyle terlemiyorum süper oldu anlıcanız

pilates ebru şallı ile süper bir karın 1 saat de bu

sonuç olarak yediklerim 1300 cal yaptığım sporlar 650 cal

topic sakin bu aralar kimse gelip gitmiyor anlaşılan sersumcum akşamları azaltmak gerçekten işe yarıyor canım ahh ahh napiciğimizi şaşırdık be ya ama yılmak yok yola devam

Evet canım benim tutucaz kendimizi, bu cuma iyi bir sonuç alırsam inşallah bırakmıycam, 3 ayı iyi değerlendirelim sersumum

hiç demein kızlar ya bu hafta sonu gün var napsam diye düşünüyorum kara kara bi de aman canım sen gençsin yakarsın muhabbeti var kısır falan olursa onunla geçireceğiz artık ama zorlu olacak benim için eşimde ankaraya gidecek hafta sonu yani evde de yalnızım tehlikleler tehlikeler kendimi yemeğe değil spora vermeliyim :18::18::18:

aynen canım kaçamak yok

topik çok başıboş kalıyor çokkk

inşallah yarayacak bu canım...deniyecem bakalım

Hepinize merhaba arkadaşlar. Gruba hiç ama hiç giremiyorum. Ama diyet son gaz devam. 4 gündür protein yapıyorum.cumaya kadarda devam edicem dayanabilirsem. Yürüyüşede başladım. Sonuçlar şimdilik güzel. Cuma günü listede üst sıralardayım haberiniz olsun☺️☺️☺️
Yanımda ne tatlılar ne pastalar ne ekmek araları yediler tatlarına bile bakmadım 4 gündür. 0 kaçamak yani☺️
Eşimlede iddiaya girdik mutlaka kazanmam lazım. O yüzden kasıyorum biraz.

Herkese iyi geceler. Sizde elinizden geleni yapın. Yaz geliyor az kaldı💪💪💪

evet canım kısırla salatalarla geçiştir bence...başka türlü olmaz...tut kendini makbuşş diren makbuşşş...

hadi maşallah canım..cumayı sabırsızlıkla bekliyoruz

BEN HALA YERİMDE SAYIYORUM NE METOBOLİZMAYMIŞ YAHU

evet canım kısırla salatalarla geçiştir bence...başka türlü olmaz...tut kendini makbuşş diren makbuşşş...
DİRENİCİĞİM YANİ UMARIM :18::18::18::18:
DİRENMEM LAZIM MECBURUM YOKSA BİR HAFTAM BOŞA GİDER
ben kaçtım kızlar..iyi geceler..
İYİ GECELER CANIM

sersum;34390150ohh maşallah yağmur yağsın:52::52:..burada da başladı bugün.:52:.ama kar gelmesin beyaa:36::36: size gelsin:27::27::27: [COLOR="#800080" .!.:
bravo özlemim..erimiştir onlar o yağmur yürüyüşüyle kıss..ben de hala regl bekliyom bee..fenayım..[/COLOR]
bugün güneş açtı gene sıcak olacaksıcağa hiç gelemiyorumgöndermedin gitti şu karı sersum,hain sersumvalla ben gene şişmeye başladım,notlarıma baktım 24 şubatta olmuşum en son,yani 15-16 gün geçmedi ki ben yine döngüye girdim,sanırım ayda 1 hafta 10 gün kadar normal oluyorum:86:
dün giremedim topiğe,bebek görmeye gittik iş çıkışı,sonra evi komple temizledim,yemek yaptım,erkenden de yattım:122::122:bizde bir kitap vardı,eşime bir arkadaşı hediye etmiş,malum şişman oluncaCan Boğazdan Çıkar diye...yatarken ona baktım biraz,ben B kan grubuyum,eşim safsata olduğunu düşünse de ben ihtimal veriyorum oradaki bazı bilgiler doğru olabilir,netekim yabancı bir yazar da kan grubuna göre diyet kitabı çıkarmış yıllar önce:26:yasaklı bazı şeyler var onlara dikkat edeyim bakalım ne olacak,denenmemiş bişey kalmasın dimi:118:

Son düzenleme:
sağol canım senin tarif yaptım kek olanı güzel oldubide kurabiye denicem benim yulaf kepeği biyerden koku almış tadı değişmiş kullanamadım buraya da baktım yok heryerde bulunmuyo anacığım büyük marketten alıcam kurabiye enfes görünüyo netten aldım denicem bakalım fikrimi yazarım
öğlen

kıymalı yumurtalı ıspanak
mercimek çorbası
cacık

akşam

2 dolu tabak düğün çorbası

doydum muuu doymadımm yapçak bişey yok

sonrasında çay çayyyy
afiyet olsun canım kuş gibi besleniyoz o da olmuyo şaştım valla:18::18::18:
kahvaltı
yulaf ezmesi yoğurtlu meyve eşliğinde
öğlen
4-5 parça tavuk küçük tam buğday ekmeği
1 kase yoğurt
yulaf kepeğinden 1 tane kek çayla tabiiiii
akşam yöresel pazara gidicez bakalım yediğimi yazarım biraz cıslı olucak kaç aydır bekliyoruz
baya bişeyler alırız herhalde

BEN HALA YERİMDE SAYIYORUM NE METOBOLİZMAYMIŞ YAHU

DİRENİCİĞİM YANİ UMARIM :18::18::18::18:
DİRENMEM LAZIM MECBURUM YOKSA BİR HAFTAM BOŞA GİDER

İYİ GECELER CANIM
bizim metabolizmalar Allahlık canım..

umma diren

kıss daha ne sıcağı..faha yaz gelcekkk denize gitçezz..amanın mayo giycezz..abooo ...çok az vaktimiz kaldııı:18::18::18:

senin regl tam keşmekeş..aman ben de bi korktum spiralle hamile kalanları biliyorum..gecikmedi gerçi ama genelde 1 hafta erken gelirdi tam vaktinde geldi bu sefer..
eveler de temizlenmiş oh miss
dene kıss onu da dene :13::13::13:

alıntıyı ne hale getirmişim:90::90::90::90:

oh barii rahatladım dedim şimdi kek de olmazsa bu filiz beni topa tutar garii..

http://www.dukandiyetitariflerim.com/

bu sitede süper tarifler var..gerçi burada paylaştıklarım benim tariflerim di emme

çayın yanına çok güzel oluyor vallaafiyet olsun canım

al kıss al benim için de al yöresel pazarı bulmuşun

saat 16 30

çayla beraber
kepekli kabak mücveri
4 lokmalık dukan kekimden

canım tatlı istedi regl gelince malum cıs yemektense kek yapayım dedim 15 dk da yaptım..yanına da kabak almıştım mücveride hallettim..

aa bu arada kabak büyük olunca zor tutuyo kızlar tikkat..bugünki kabağım az büyükmüş biraz..küçük kabağa göre tarif verdim ben size..

Son düzenleme:
selam kızlar arada okuyup kaçıyorum. pazartesiyi saymazsak iyi gidiyorum gibi karataya ara verdim cumya kadar ondan sonra protein ağırlıklı karataya yapmayı planlıyorum ama ya nasip diyeyim. bu arada tartı da çok az oynama var vucutta belirgin bir incelme var anlamadım bu işi zaman daraldıkça stres yapıyorum off, 3 gündür leslieliyle 2 mil yapıyorum, sinir harbi modunda çünkü benim oğlan ayağıma dolanıyor bunca yıldır duyuyorum ilkez yaptım çok güzel miş gerçekten. ya çocukla hiçbir şey yapılmıyor gerçekten..neyse çok dert yandım, ben kaçar canlar

YETTİM SERSUM YETTİM!!!
evet herkes perşembe ve cuma geliyo topiğe, bence de günde belli bir msj şartı falan mı gelse bilemiyorum, topik muhtarı olarak sen karar ver canım yaptırıma... ama gerekli bence de. hedef mevzusuna gelince sen son 1 aydır gayet iyi gidiyosun dikkatlisin ama inan bende şaşırıyorum sana. benim hedefin akibeti de cuma belli olur inşallah.

topik deki hamileler artıyor mu yok sa seeeersuuum hayırlısı olsun ne diyelimmmm

filizcim derlen toplan canım silkelenelim gitsin şu yağ kitleleri yahuuuu, ebediyete kadar hemde sağlıkla huzurla inşallah.

bendede kaçamak yok çok şükür

sabahları bildiğiniz karatay kahvaltısı

öğlen : bu hafta hep mercimekli sebze çorbası-yoğurt-et ve tavuk ve büyük kahve fincanıyla badem- ceviz -fındık- kaju karışımı yedim kızlar

akşamları da öğleden kalanları hüplettim gitti

3 gün spor yapabildim ama suyu 2 lt tamamlayana kadar canım çıkıyor. bende cumayı meraklan bekliyorum hepimiz güleriz inşallah. yarın görüşmek umuduyla hanımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…