- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
afiyetler olsun canım olsun bu hafta gitmezse önümüzdeki haftaya gider inşallah ben 300 gr vermiştim bugün şu yeni aldığım koşu bandı müthiş efor harcattırıyor bir terliyorum ama her yerimden su çıkıyor eşim sen böyle spora devam edersen 2 aya kalmaz tığ gibi olursun dedi ay inşallahakşam tükkanı güleryüzüm kapamış ben de açayım
bugün öğlenciyim kahvaltımı yaptım çayımı içiyorum
kahvaltım
kavurmalı omlet
dünden kalan kabak mücverim(kepekli)
yoğurt
peynir zeytin
2 lokma da dukan kekimden
yarın tartı günü :18::18: ben geçen hafta regl biter ve bu hafta güzel bir sonuç daha alırım diyordum ama kader
regl min 3. günü olacak ve şişim..napalım önümüzdeki maçlara bakıciizz
bu akşama ne yemek yapacağız meselesi beni de çok geriyor yaa her gün başka bişi düşün sanırım sebze pişireceğim sebze yemeyi de sevmiyorum ama sağlık için yemeliyim diye düşünüyorum ıspanak pişirince içine kaşar rendeleyince güzel oluyor ama bu sefer de kalorisi yükseliyor off offevi sildim süpürdüm duşumu da aldım..ehh işte de çalışıcam..bugünlük sporum olsun
hava kasvetlii karla karışık yağmur yağıyor..
akşama ne yemek yapıciim bilmiyorum...ne dert yaa akşam yemeği stresi
dün akşam menemen kahvaltıyla atlattım..bugün mecbur doğru dürüst bi yemek yapmalı bizimkilere..
topikte yine kimse yok nerdesiniz beyaa
güleryüzcüm gerçekten azmine hayranım canım mükemmelsin kız onları komşuya ikram edip kendin nasıl durucan helal olsun vallaSabah kahvaltim 09 : 50 dükkan kapandi
Peynirli maydonozlu 2 yumurtali omletim
15 zeytin karışık
2 dilim peynir
3 gün kurusu kayisi yedim
Şimdi eski komşumuz aradi akşama misafir var kizlar allahtan dün temizlik yapmistim buzlukta sarılı boregim var çikolata soslu kek ve patates salatası tamam tabiki ben cissslaarr yasak
Benim akşam yemeğim
yazdan kalma domates, biber ile soganli tavuk sote
300 ml ayran icecem şimdiden afiyet olsun bana dükkanı erken kapatayim bari malum yarin tarti belki faydasi olur 15:30-16:00 arasi yemek
Spor kız kaçta uyursa şimdi kalktı hadi hayırlısı :)
çok haklısın canım gitti gencecik bir yürek Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin demekten başka çare olmuyor maalesefmerhaba kızlar nasılsınız ?
benim ki de soru bu kadar kötü bir gündemde nasil iyi olmanizi bekleyebilirim ki ???
bende ayni sürecden gectigim icin .. yazamadim yazmak istemedim .. gencecik bir beden toprak altina girdi .. bunun yuku cok agir geldi .. cok can yakti .. hala da yakiyor ..
bu neden ile yazmadim .. yazmak istemedim .. Dualarimiz seninle berkin cocuk .. mekanin cennet kabrin nur dolsun ..
beni sorarsaniz genel olarak iyiyim .. iki gun dolu dolu tekrar ilkyardim kursum vardi uygulamali olaak onlari aldik ..unutmamak bagabinda .. 2 gun oyle dolu dolu gecirdim .. dunden itibaren 3 gun izinliydim .. ilk izin gunum .. Berkin ile dopdolu oldugu icin hicbirsey yapamadim .. yemek bile yiyemedim .. esime sadece yulafkepekli mucver yaptim .. kendim yiyemedim ..
bugune gelince saat 1 den saat 3 e kadar yine uygulama var is yerinde oraya gidecegim ( yangin uygulamasi yapacagiz ) .. bakalim ne olacak ..
canim tursu , erik , portakal cekmeye devam ediyor .. az once kahvaltida beyaz kelem tursusu yedim .. sonra yesil erik bulamadim fakat tursusunu buldum .. ondan bi kac tane doya doya yedim ......... of of of ...... dedim sabahlar olmassin bu nasil bir seydir .. anneme anlattikca diyo kiz olacak galiba .. diyorum sagliklisi olsun .. benimde canim sana hamileyken tursu yesil erik cekmisti diyo bakalim gorecegiz son 2 hafta ogrenmek icincok heyecanliyim .. hayirlisi ve sagliklisi olsun artik ... ve allah herkeslere nasip kismet etsin bu mutlulugu
aslında çok doğru yaa biraz kendini sevmekle ilgili kendine güvenle durduğun zzaman çok kilolu olsan da görünmüyor ama ben sevemedim şu göbeğimi bi türlüOFFFF offffffffff, o bakışlar ama bişi söylimi canım biraz biz fazla takıyoruz ondan gitmiyor galiba. geçen parkta bi kadın var kilolumu kilolu ama bir makyaj yapmış, bi süslenmiş hele yürüyüşü görsen kasıla kasıla, eşim dediki bak şu kadın senin iki katın ama nasıl duruyor, sonra çok zayıf bi kadın gösterdi benim yarımım mış o da nasıl ezik büzük duruyor diyoray bu erkekler, isteyince nasıl moral veriyorlar diyeceğim o ki sersumum biz her halimizle güzeliz eşlerimiz de seviyor beğeniyor, gerisi faso fisooo takmayalım canım di mi :118: ama zayıflamak için mücadeleye devam tabi
he valla yaza ne kaldııKimsecikler yok sersumcum bu millet nerde nerelere kaçtı haydin kizlar az kaldi yaza gelin artik toprlanalim gitsin şu kilolar
Sersumcum balik tavasinda yaptigin krepler çok güzel yanlis hatirlamiyorsam harika görünüyorlar tel. Gorememisim pc acinca gördüm afiyet olsun ellerine sağlık
Cakmel dedigi gibi perşembe cuma topik kalabiklasiyor gibi neyse olsun kalbimiz bir olsun
Yarın tarti yüzümüzü güldürsun inşallah
Allah ülkemizi korusun..sonumuzu hayretsinmerhaba kızlar nasılsınız ?
benim ki de soru bu kadar kötü bir gündemde nasil iyi olmanizi bekleyebilirim ki ???
bende ayni sürecden gectigim icin .. yazamadim yazmak istemedim .. gencecik bir beden toprak altina girdi .. bunun yuku cok agir geldi .. cok can yakti .. hala da yakiyor ..
bu neden ile yazmadim .. yazmak istemedim .. Dualarimiz seninle berkin cocuk .. mekanin cennet kabrin nur dolsun ..
beni sorarsaniz genel olarak iyiyim .. iki gun dolu dolu tekrar ilkyardim kursum vardi uygulamali olaak onlari aldik ..unutmamak bagabinda .. 2 gun oyle dolu dolu gecirdim .. dunden itibaren 3 gun izinliydim .. ilk izin gunum .. Berkin ile dopdolu oldugu icin hicbirsey yapamadim .. yemek bile yiyemedim .. esime sadece yulafkepekli mucver yaptim .. kendim yiyemedim ..
bugune gelince saat 1 den saat 3 e kadar yine uygulama var is yerinde oraya gidecegim ( yangin uygulamasi yapacagiz ) .. bakalim ne olacak ..
canim tursu , erik , portakal cekmeye devam ediyor .. az once kahvaltida beyaz kelem tursusu yedim .. sonra yesil erik bulamadim fakat tursusunu buldum .. ondan bi kac tane doya doya yedim ......... of of of ...... dedim sabahlar olmassin bu nasil bir seydir .. anneme anlattikca diyo kiz olacak galiba .. diyorum sagliklisi olsun .. benimde canim sana hamileyken tursu yesil erik cekmisti diyo bakalim gorecegiz son 2 hafta ogrenmek icincok heyecanliyim .. hayirlisi ve sagliklisi olsun artik ... ve allah herkeslere nasip kismet etsin bu mutlulugu
OFFFF offffffffff, o bakışlar ama bişi söylimi canım biraz biz fazla takıyoruz ondan gitmiyor galiba. geçen parkta bi kadın var kilolumu kilolu ama bir makyaj yapmış, bi süslenmiş hele yürüyüşü görsen kasıla kasıla, eşim dediki bak şu kadın senin iki katın ama nasıl duruyor, sonra çok zayıf bi kadın gösterdi benim yarımım mış o da nasıl ezik büzük duruyor diyoray bu erkekler, isteyince nasıl moral veriyorlar diyeceğim o ki sersumum biz her halimizle güzeliz eşlerimiz de seviyor beğeniyor, gerisi faso fisooo takmayalım canım di mi :118: ama zayıflamak için mücadeleye devam tabi
bak canım bak..çok güzel tarifleroldu canım oldu kekim yulaf kepeğim biraz koku almıştı kekte belli oldu bende yenisini aldım bide onunla denicem şu siteyede bakayım bi sağol canım
canım gecenizi kutlarım boşver takma sen kimseyi tak takıştır git eğlen keyfine bak sabırlı olmamız lazım elbet gidecek kilocuklar biz bunu bilelim yeter
inşallah canımafiyetler olsun canım olsun bu hafta gitmezse önümüzdeki haftaya gider inşallah ben 300 gr vermiştim bugün şu yeni aldığım koşu bandı müthiş efor harcattırıyor bir terliyorum ama her yerimden su çıkıyor eşim sen böyle spora devam edersen 2 aya kalmaz tığ gibi olursun dedi ay inşallah
bu akşama ne yemek yapacağız meselesi beni de çok geriyor yaa her gün başka bişi düşün sanırım sebze pişireceğim sebze yemeyi de sevmiyorum ama sağlık için yemeliyim diye düşünüyorum ıspanak pişirince içine kaşar rendeleyince güzel oluyor ama bu sefer de kalorisi yükseliyor off off
:
merhaba kızlar uzun bir süredir sağlık problemlerim sebebi ile gelemedim.. şimdi çok şükür biraz daha iyiyim..
geçen hafta bildirim de yapamadım tartım bozuktu ama inş. yarın yapıcam..
şimdi ara vermiştim sarmısaklı çaya devam
aslın da bugün kendimi rejime yeniden başlamış gibi hissediyorum. tek üzüldüğüm uzun süredir spor yapamıyorum.. bebek arabasını 5 kat çıkardıktan sonra alt üst oldum ne yazık kii. sağlık olsun artık ne yapalım..
afiyetler olsun canım olsun bu hafta gitmezse önümüzdeki haftaya gider inşallah ben 300 gr vermiştim bugün şu yeni aldığım koşu bandı müthiş efor harcattırıyor bir terliyorum ama her yerimden su çıkıyor eşim sen böyle spora devam edersen 2 aya kalmaz tığ gibi olursun dedi ay inşallah
bu akşama ne yemek yapacağız meselesi beni de çok geriyor yaa her gün başka bişi düşün sanırım sebze pişireceğim sebze yemeyi de sevmiyorum ama sağlık için yemeliyim diye düşünüyorum ıspanak pişirince içine kaşar rendeleyince güzel oluyor ama bu sefer de kalorisi yükseliyor off off
güleryüzcüm gerçekten azmine hayranım canım mükemmelsin kız onları komşuya ikram edip kendin nasıl durucan helal olsun valla
çok haklısın canım gitti gencecik bir yürek Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin demekten başka çare olmuyor maalesef
ayy ya bazen aklımdan geçiriyorum bende evlenmeden önce ben hiç çocuk yapmam keyfime bakacağım derdim ama evlenilince özeniliyormuş hayırlısıyla kucağına alırsın canım inşallah yeşil eriği izledim dün tv de bende çok severim ama kilosu henüz 250 liraymış
aslında çok doğru yaa biraz kendini sevmekle ilgili kendine güvenle durduğun zzaman çok kilolu olsan da görünmüyor ama ben sevemedim şu göbeğimi bi türlüaman sevmeye de niyetim yok sırnaşık yapıştı ama gidecek eninde sonunda
he valla yaza ne kaldıı
sağol canımo tava çok işime yaradı
Allah ülkemizi korusun..sonumuzu hayretsin
hımm ye ekşiyi al ayşeyii..hadi bakalım hayırlısı
aynen canım
bak canım bak..çok güzel tarifler
gidicem zaten mecbuurrtakimm takıştırayım demi. .ayy evet napimm şimdilik böyleyim yapacak bişey yok
inşallah canımgüle güle kullan koşu bandını gitsin kilocuklar..
sorma hergün aynı sorun..eeh tabii çocuk olunca daha bi dikkat etmek lazım..bugün el emeği hamburger yaptım yediler afiyetle..ben de ısırdım 2-3 lokma
geçmiş olsun canım..
cuma akşamı tıp gecesi yemeğimiz var ve ben 76 hedefime ulaşamadım..duba gibiyimmm hiç birşey yakışmıyor...offfffff ....offffffffffff....
nefret ediyorum o şişkosun bakışlarındannnimalarından
çok geçmiş olsun sersumumgrip oldum kızlar...hem regl hem grip..off off..uzanıp aramızda kalsın izlemece
geçmiş olsun babacına canım iyiki erken gitmişsinizolsun hedefe ulaşmak için azmettin ve çaba gösterdin, vazgeçmedin aslında hedefe ulaşmaktan ziyade yapilan uğraş ve çaba değerli sersumcum
topik olarak küçük bir ordu var arkanda yavrum kimseler yan gözle bakamaz sanabakan da bizden beter olsun inşallah
arrıca çooook çook geçmiş olsun canım...
bana gelince;çok şükür kaçamaksız 1 haftayı geçirdim. annemler 2 gündür, babamın gözünü dr ye gösterdik sarı nokta denen bir hastalıkmış zamanla görme yetisi kayboluyormuş,Allahtan zamanında gittik de yayılmayı engellicek inşallah tedavi.
dün 5 saat hastanedeydik, eve geldiğimde okula gitmem için 10 dk kalmıştı ve 3 yk pilavla okula gittim gelince de 1 tabak yeşil fasulye 1 kase yoğurt işte hepsi bukadar canlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?