Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

rumuz:GULERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75 KG
geçen hafta kilo:50.4
bu hafta kilo:50.5(wc' ye kahvaltıdan sonra çıkınca gerçek sonuç görülemedi haftaya)
fark:++++100gr
yüzde:++++%0.198
toplam fark:24.500:119:
beden:36
spor:HAFTANIN 6 GÜNÜ 60 DK 7.5 KM
yaşam biçimi: KARATAY BESLENME
SIVI ALIMI:2.5 LİTRE SU CAY KAHVE SÜT AYRAN SODA
Adım ort.:15.000

Son düzenleme:
Kızlar kadınlar klübü aplication olarak iPhone lara gelmiş hayırlı olsun hemen indirdim 😳😌😌

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada bugün tartı günü herkese tartı gününde başarılar dilerim

Kızlar kadınlar klübü aplication olarak iPhone lara gelmiş hayırlı olsun hemen indirdim 😳😌😌

haber verdiğin için sağol canım bende bunu bekliyordum

Aynen tatlım ama gayet normal .. Bebiş sürekli büyüyor .. Mesela bugün benim ki incir büyüklüğünde önümüzdeki hafta kiwi gibi olacakmış + şişlik + su tutma derken pantolonlar kapanmıyor bu dönemde bol bol yürüyüş şart 👌👌

haber verdiğin için sağol canım bende bunu bekliyordum

Aynen vallahi canım hemen hemen her gün bakıyordum bu gün bir baktım ki gelmiş .... Hemen indirdim ve hemen deneme olarak yazdım ... Resim koymak yazmak alıntı yapmak kat kat kolay bayıldım harika .. Bi tek yazımız cılız çıkıyor onu daha bulamadım 😌😌😌😌

evet şişlik ve ödem fazlasıyla var canım,bebişlerimiz bizimle olsun da gerisi boş,şişliklerimiz de inecek sonra
evet yürüyüşlerime de başlıycam halsizliğim tam anlamıyla geçsin de

evet şişlik ve ödem fazlasıyla var canım,bebişlerimiz bizimle olsun da gerisi boş,şişliklerimiz de inecek sonra
evet yürüyüşlerime de başlıycam halsizliğim tam anlamıyla geçsin de

Aynen tatlım Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin bol bol dua okuyorum bu beni biraz rahatlatıyor ( ayatel kürsi , kafirun , felak ve nas ve fecr süresi c.hoca tarafından önerilmiştir ) 😘😘👌👌

ben de alıntıyı bulamamıştım şimdi karıştırınca buldum kaneelim evet font ve sarı kafa sorunu var,ya da ben bulamıyorum:44:

ben de alıntıyı bulamamıştım şimdi karıştırınca buldum kaneelim evet font ve sarı kafa sorunu var,ya da ben bulamıyorum:44:

Buluruz canım buluruuuuzz 🙏🙏🙏 bir de kullanma kılavuzu olsa pek bi güzel olacaktı fakat zaman ile alışacağız galiba .. Erisebilirlik acidindan mükemmel olmus bayıldım vallahi ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

amin canım

buldum galiba tatlım aşağıda ki bbc...nun ile yazdım ☺️☺️

Married , happy and now pregnant 🙏🙏🙏

paylaşım yapabilmek artık cok cok cok daha kolay kadınlar klübü app. İle

Married , happy and now pregnant 🙏🙏🙏

canım gözün aydın sağlıkla al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…