Kızlar kadınlar klübü aplication olarak iPhone lara gelmiş hayırlı olsun hemen indirdim 😳😌😌
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım,güzel dileklerin ikimiz için de olsun
evet benim de acıktığım zaman hafif bulantı oluyo ama eskisi gibi değil,allahtan hiç çıkarmadım yediklerimi ona şükrediyorumben de eşimin parfümüne dayanamıyorum o da şaşırıyo eskiden çok severdin diye
ya kaneelim acayiptir ki ben de şiştim şimdidenbugün pantolonumu zor kapattım,baktım sıkıyo eşofman giydim
evet canım,sen kilonu ver tadını çıkar,sonra kafan rahatlayınca düşünürsünüz bi daha.gerçekten hazır olduğunuzda bu korkularınız uçup gidecektir zaten
amin canım çok sağol
haber verdiğin için sağol canım bende bunu bekliyordum
Aynen tatlım ama gayet normal .. Bebiş sürekli büyüyor .. Mesela bugün benim ki incir büyüklüğünde önümüzdeki hafta kiwi gibi olacakmış + şişlik + su tutma derken pantolonlar kapanmıyor bu dönemde bol bol yürüyüş şart 👌👌Eki Görüntüle 1022701
evet şişlik ve ödem fazlasıyla var canım,bebişlerimiz bizimle olsun da gerisi boş,şişliklerimiz de inecek sonra
evet yürüyüşlerime de başlıycam halsizliğim tam anlamıyla geçsin de
Aynen vallahi canım hemen hemen her gün bakıyordum bu gün bir baktım ki gelmiş .... Hemen indirdim ve hemen deneme olarak yazdım ... Resim koymak yazmak alıntı yapmak kat kat kolay bayıldım harika .. Bi tek yazımız cılız çıkıyor onu daha bulamadım 😌😌😌😌Eki Görüntüle 1022704
ben de alıntıyı bulamamıştım şimdi karıştırınca buldum kaneelimevet font ve sarı kafa sorunu var,ya da ben bulamıyorum:44:
Aynen tatlım Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin bol bol dua okuyorum bu beni biraz rahatlatıyor ( ayatel kürsi , kafirun , felak ve nas ve fecr süresi c.hoca tarafından önerilmiştir ) 😘😘👌👌
Buluruz canım buluruuuuzz 🙏🙏🙏 bir de kullanma kılavuzu olsa pek bi güzel olacaktı fakat zaman ile alışacağız galiba .. Erisebilirlik acidindan mükemmel olmus bayıldım vallahi ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏
Married , happy and now pregnant 🙏🙏🙏
Yok olmadı oluncaya kadar uğraşacağım 😊😊😊😊buldum galiba tatlım aşağıda ki bbc...nun ile yazdım ☺️☺️
Yok olmadı oluncaya kadar uğraşacağım 😊😊😊😊
Eki Görüntüle 1022727 paylaşım yapabilmek artık cok cok cok daha kolay kadınlar klübü app. İle
selam kızlarnasılsınız?kaç gündür gelemedim,biraz halsiz ve yorgundum.midem de 1-2 gündür iyi şükürler olsun.gerçi hala kendim yemek pişiremiyorum yemek kokusunu sevmiyorum kendim yapınca ama başkası yaparsa çok güzel geliyo
az önce de dr dan geldik,kalp atışını duyduk çok şükürdaha minicik ama kalbi nasıl atıyo,ağlasam mı gülsem mi bilemedim orda...ne kadar güzel bi duyguymuş,allahım isteyen herkese yaşatsın bunu
bugün de tartı günü,umarım herkes kilo vermiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?