Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eşim nöbetçi bugün kızımı da onu da yolculadım kahvaltımı yaptım şimdi çay keyfi yapıyorum

dün gece gerçekten çok eğlendik..kurtlarımızı döktük karaoke yaptık..aslında böyle bir eğlenceye epey bir ihtiyacımız varmış da haberimiz yokmuş..

cıss var mı evet ama yazmıyacam bugün yeni bir gün ve cıssız bir haftanın başlangıcı benim için..cumaya süper olacak inşallah

kahvaltım

1 dukan krepi
arasında kaşar ve sucuk(microda erittim süperdi)
kızımdan kalan yarım tostsabah olduğu içün eritirim dedim

dün geceki masamızdan 1 kareyi ve hediyelerimizi paylaşıyorum

Hediyeleriniz çok güzelmiş annem. Eğlenmenize de sevindim. Cıslarda yanar elbet :)

Dünkü yediklerim;
Sabahı yazmıştım
Öğlen saat:13 civarı
Haşlanmış tavuk göğsü, yoğurt, azcık maydanoz.
Akşam: gene tavuk göğsü yoğurt 1 yk kepekten yapılan krep

akşam eşime koyduğum çereze dayanamayıp yedim. o kadar proteinden sonra

sabah tartıldım. -800 gördüm. cıss yemesem daha fazla eksi olacaktı sanırım.
Ama midem daha fazla proteini kaldıramayacak gibi geldi bugün
sabah:
-az peynir.
-1 haşlama yumurta
- 1yk kepekten krep
- 1 salatalık
-şekersiz çay

Gene protein ağırlıklı ama dukan sayılmaz peynir, yoğurt yağlı. dukan değil protein günü yapmış oldum sanırım.
Bol bol su su su
Bugün protein+sebze yapacağım sanırım.

Hediyeleriniz çok güzelmiş annem. Eğlenmenize de sevindim. Cıslarda yanar elbet :)
sağol canım...
ben de dukan da yağsız ürün kullanamıyorum canım..valla saman gibi oluyor..onun için diyetime dukan karatay karışımı diyorum zaten

sağol canım...

ben de dukan da yağsız ürün kullanamıyorum canım..valla saman gibi oluyor..onun için diyetime dukan karatay karışımı diyorum zaten

Yağsız sütüm var sadece. genelde de yarım yağlı ya da yağsız süt alıyorum. yoğurtta yarım yağlı alırım alınca ama kayınvalidem den gelirse yağlı oluyor haliyle. Tatlandırıcı almam lazım canım tatlı istiyor. Şekerotu diye bir şey aldım boşa gitti ya koku tat renk berbat etti. Toz tatlandırıcı almam lazım.
Yulaf kepeğini sütle ıslatıp bekletince tadı ayrı bir güzel oldu sanki :) lezzetli oldu tuzlularla devam edeceğim bakalım. kilo vermem şart.

Merhaba kızlar dün aldığım güzel bir haber .. Sersun ile paylaştım sizler ile de paylaşayım dedim ..

Eki Görüntüle 1023962 Evet kizlar benden sonra teyzemin kizi da soğan kürü ile hamile kalmayı başardı hemde aynı benim gibi yaptıgı ilk seferde hamile kaldı .. Hocamız ibrahim Saraçoğlu un dan Allah razı olsun .. Allah herkese bu güzel haberi almayı kısmet etsin .. ❤️❤️

Married , happy and now pregnant 🙏🙏🙏

Son düzenleme:
Sersumcan : hediyeler çok anlamlı ve güzel .. Güzel günlerde kullanmanız dileği ile canım ❤️❤️

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Son düzenleme:

Bende denemiştim biraz tatlımsı olduğu için hoşuna gitmiş olabilir.. Ben yulafı tam olarak ( un haline gelmeden ) süt ile islatiyorum kahvaltı da müsli gibi icine de bir muz katarak ve biraz da tarçın ile tat katarak oyle yiyorum guzel oluyor hani 👌👌

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Son düzenleme:

Evet sanırım öyle oluyor. Hımm o da güzelmiş aslında. denemeye değer :) Sağol canım.

Evet sanırım öyle oluyor. Hımm o da güzelmiş aslında. denemeye değer :) Sağol canım.

😘😘😘😘😘😘

amiinn

sağol canım..ben de çok beğendim

amiinn

sağol canım..ben de çok beğendim

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

babacığına çok geçmiş olsun canım
sağolasın leylakcım, bebeğinin o paha biçilmez kalp atışını duymana coook sevindim sağlıkla kucağına al inşallah

sersumum :)) öncelikle tıp bayaramını kutluyorum, anne çok üzüldüm yavrum yaaa, onlar yaşlandıkça anlıyoruz değerlerini ve ben yüzlerindeki çizgileri gördükçe üzülüyorum...

yarın gelcem inş... selametle hanımlar...

sağol canım..

annem hep tedavilerden gözündeki problemden dolayı çok erken çöktü..insan kıyamıyor ama ne çare..Allah sağlıklı ömürler versin dermansız dert vermesin

slm kızlar nebrsiniz ben bugün yorgunluktan ölüyorum sabahtan beri bi dakka oturmadım evde derin temizlik yaptım bugün iki kere pazara gittim geldim 1 saat de yürüyüş yaptım yürüme bandında menüm de kaçamksızdı

:sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 30 gr peynir roka 5 zeytin

ara: yok

öğlen: 40 gr nesfit 10 gr yulaf kepeği 125 gr süt

ara: 10 fındık 10 badem 1 elma

akşam: tavuklu şehriye çorba (şehriye çok azdı içinde ) 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 1 muz (20 gr ) pazardan aldım bugün Anamur muzu çok lezzetli
1 portakal
1 su bardağı yağsız süt yaklaşık 1300 cal yedim sadece spor 406 cal ama sabahtan beri yapığım işler bence yediğimi geçmiştir nitekim akşam tok karna sabahki kiloyla yanıydım bu demek oluyor ki yarın eksideyim

Ne güzel bi uygulama olmuş bu telefonlar için çım sevindim. Artık çok daha sık girebilirim. Tebrik eden herkese çok teşekkürler. Biran önce 69 ü görmek istiyorum. O yüzden pes etmek yok... Bitki çayı protein günü spor normaldede karatay ile vermeye çalışıyorum işte.
Hepimiz inşallah en kısa zamanda veririz şu kiloları ☺️☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çalıştım bugün ama hiç bu kadar yorulmamıştım allahım bu me yahu dedim 10 dakika oturmadım .. Dolandım durdum ...... Yarın yine aksamgorevim varrrr .. Insallah bu kadar yogun olmaz 😁😁

Makyaj silindi , gece kremi sürüldü , göbişim , popo , bacaklar yağlandı , dişler fircaladı ve şimdiiiii bed time 😴😴

Iyi geceler kızçelerrrrrrr 😴😴

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…