Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2. öğünüm

3 adana köfte
3-4 tekirdağ köfte
1 dukan krepine sarılarak yedim
1 bardak şalgam suyu
maydanoz soğan

şimdi de çay keyfim

bugünü de kaçamaksız atlattım sayılır kızlar öğle menüsü biraz karıştı ama

sabah: 2 dilim tam tahılı ekmek 1 yumurta 30 gr lıght peynir domates salatalık turp roka

ara: 1 yk yulaf kepeği 1 yk special k meyveli

öğlen: 50 gr şehriyeli tavuk çorba (bunu dün yapmıştım nedense midemi bulandırınca içemedim 2 kaşık içtim en fazla)
1 dilim tam tahıllı ekmek 40 gr nesfit 125 gr yağsız süt

ara: 3 kuru kayısı 1 portakal yarım bardak yağsız süt 10 fındık 1 saat tempolu yürüyüş

akşam: 200 gr ıspanak (yağ koymadım yağ yerine 10 gr kaşar koydum) 2 dilim tam tahıllı ekmek

ara: havuç turp domates salatalık 1 mandalina düşünüyorum ve tabiki 1 saat daha yürüyüş baladım bile

sonuç olarak yediklerim 1545 cal yaktığım 805 cal kalan 560 cal haftasonu da kazasız belasız geçtı

Ay benim bugün günüm pek bi enteresan geçti.
Sabah 8 de kalkıp 1 saat yürüyüş +koşu yaptım.
Eve geldim hooopppp hadi kahvaltıya gidiyoruz dediler. Haftalardır kaçamaksız günlerim son buldu ve ne bulduysam yedim. Börekler ekmekler reçeller kızartmalarrrrr... Okadar yemişimki hala tokum.
Eve gelince 20 dakika eliptik bisiklet çevirdim.
Ve akşam yemeğinde sadece 1 kase yoğurt yiyerek günü kapattım. Pişman değilim çünkü hepsini çok özlemişim. Korktuğum yarın çok fazla +++ çıkmak. Çünkü ben yediğim an alıyorum. Bazı arkadaşlarım var ne güzel yeselerde almıyor sadece kilo vermeleri duruyor aynı kiloda kalıyorlar.... Keşke bende öyle olsam...
Bu gecede bol bol form çayı içerim artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün ki menüm

sabah;
-orta boy salatalık hepsini yiyemedim.
- dukan krebi 1yk kepekle
-1 haşlama yumurta
- az peynir
-2 kaşık yoğurt
-şekersiz çay

251 kalori yaklaşık.

öğlen akşam karışık
-1 porsiyon terbiyesiz tavuk şiş
-1 bardak ayran
-az lavaş
-azcık maydanoz
-az lebeni çorbası

Dışarda yedikde

Su:8-9 bardak oldu şimdilik
Spor:kahvaltıdan 1 saat sonra 240 kalori yandı :)

erimiştir canım o kahvaltıdan bu zamana kaçamak kilosu mu kalır ama sen enerjin varsa bi spor daha yapıver tabi leslie mesela

seni çok iyi anlıyorum bende kaçamak yapınca hemen fazlasıyla kio alıyor ve sonra 1 hafta o kaçamağı telafi için uğraşıyorum hatta iki hafta önceki kremalı makrna ve su böreği yeni gitti bu sabah sonunda 63.9 u tekrardan gördüm

ah o yiyip yiyip kilo almayanlar..benim iş yerimde 2 kişi var allahım saat başı browniler kremalı bisküviler çikolatalar..ayy çıldırıcam..hiç de kilo almıyorlar..ama haksızlık bu yaa

aynen cuma kilo verdik diye seviniyoruz az kaçamak yapalım diyoruz..hooop gelmiş verilen gramlar..

3 km yürüyücem diye çıktım müziğe doyamadım dedim yürü sersum etti 4 km..ve bu arada habire düşünüyorum kızlar hırslandım..sersum geçen yıl verdin bu yıl daha çok vereceksin ve buradan 60 lı rakamlarla döneceksin başka yolu yok

yeter ki hasta olmayayım hava da güzel olsun ben yürürüm zevkle..

o tiplere bende çok sinir oluyorum ve eşim o tiplerden

hırslanmak iyi geliyor canım daha kontrollü oluyorsun

yürüyüş harika yaa bende bugün tam 2 saat yürüdüm ama nasıl suyum çıktı yarına eksik çıkmalıyım

Akşam üstü eşimle arkadaşına ıslak kek yaptım. 2 büyük dilim yedim bende valla. kalori hesapladım. 390 kalori almışım. biraz önce 67 dk 6.5 km ve 406 kalori ile hepsini yaktım sabaha artı çıkmıcam. eksi olmak zorunda
Herkese iyi geceler . yarın görüşmek üzere :)))

Merhaba kızlar ,
Şimdi geldim eve .. Akşamciydim bol bol çalıştım yoruldum.. Off off.. Ayaciklarima kara sular indi .. Dolanmaktan neyse ki geldi bitti gecti .. Yarın bir güncük izinliyim 😚😚 biraz kendime gelirim artık ..

Ben biraz karatay biraz sağlıklı bir beslenme izliyorum ..ve aynı zaman da şa bol bol yürüyorum ..

Göbişim artık iyice çıktı belli oluyor .. Yani genişliyorum .. Bu genişleme beni boğuyor ama alışmaya çalışacağım .. Bir bebek geliyor .. Her şey guzel olacak ondan gelecek kilocuklar diyorum teselli ediyorum kendimi .. Ama vereceğimi de biliyorum neredeyse 100 kilodan 70 olmus biriyim .. Karatay ve Pro ile zayıflamayacak insan tanımıyorum ☺️☺️☺️👌👌👌

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

ficans canım ellerine sağlık cuma listesi için misafirden,şundan bundan fırsatım olmadı güya tembellik edecektim neyime benim tembellik çalış çalış çalış bu kez listenin altlarındaydım ya ondan mı teşekkür etmedim acep sana

bu gün

marul peynir
kahve
karaüzüm 1 dolu avuç
karabuğdaylı yumurta- maydanoz ve bol baharatlı salatam( biraz karabuğday vardı evde bitsin de kurtulayım dedim kızlar)

öğleye ve akşama
yoğurtlu karabuğday

spor bilemeyeceğim ne ederim:26::26::26:

kanelcim az kaldı senin bebeğin cinsiyetine derkeeeen göstermezmiş ben oğlul 7 aylık olana kadar kız dedi dr sonra da aaaa pipisi varmıııışşş demişti ALLAHTAN alışveriş yapmamıştık sağlıklı olsunda hayırlısıyla al kucağına inşallah. lakiiiin kızın olcak mış gibi geliyor bana:44::44::44: kg aldın mı göbek çıkacak tabi ki canım bebeğinin gelişiminin nişanesi o hiç takma

kızlar selam,geçen perşembeden beri mesleki eğitim seminerinde görevliyim,fırsat bulup bilgi veremedim,sersumum beni izinli yazarmısın,sanırım haftaya gelebilirim..görüşmek üzere kızlar..

Günaydın kızlar 😘

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Ne yediğimize dikkat edelim .. Aslında biz ne yersek o yuz 👍

Oyy oyy karnın şiştikçe daha çabuk yorulmaya kilo aldıkça zorlanmaya başlayacaksın sanırım. Güzel olacak. Kilolar çoğunluğu normal doğum yapanlarda kalmıyor bence. bilinçsiz kilo almayanlar için tabi bu lafım. Birde emzirdikçe gidiyormuş kilolar. Öyle diyorlar. Sağlıklı doğsun inşallah.
Dün kayınvalidemi gördüm. gene çocuk meselesi açıldı. görümcem demiş ikiz olsun. kayınvaliem demiş üçüz birini ben alım getirim eve diyor benim içimden geçende ikiz ama bakalım. Hayırlısı olsun. Hamilelik dönemini takip edeceğim kanaeelcim. Neler yaşayacaksın o dönemde merak ediyorum. Bende istiyorum ama henüz değil. Kısmet.

Günaydınn :)

Aynen dediğin gibi canım .. Alınan kilolar genellikle normal dogum ve emzirme döneminde gidiyor .. Insallah kalıcı olan kilocuklar da karatay ve Pro ile gidecektir 👌👌

Hahahahaha 😳 siz plan yapmadan herkez başlamış planlara .. İkiz , üçüz diye .. Insanlar merak ediyor tabiki ne yapacaksın .. Kısmet artık .. Insallah kendini en hazır hissettiğin zamanda hamiş olursun .. 😍😍😍

Ebe m ile görüştüm yüzde 90 normal doğum olacak dedi ..diğer seçenek yani sezeryan burada seçenekler arasında bile yok ..
Normal dogum , bel ignelisi , gülme gazli , su da .... Gibi almış gidiyor liste 😓😓

Bu arada sana da günaydın tatlım 😍😍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…