Ay benim bugün günüm pek bi enteresan geçti.
Sabah 8 de kalkıp 1 saat yürüyüş +koşu yaptım.
Eve geldim hooopppp hadi kahvaltıya gidiyoruz dediler. Haftalardır kaçamaksız günlerim son buldu ve ne bulduysam yedim. Börekler ekmekler reçeller kızartmalarrrrr... Okadar yemişimki hala tokum.
Eve gelince 20 dakika eliptik bisiklet çevirdim.
Ve akşam yemeğinde sadece 1 kase yoğurt yiyerek günü kapattım. Pişman değilim çünkü hepsini çok özlemişim. Korktuğum yarın çok fazla +++ çıkmak. Çünkü ben yediğim an alıyorum. Bazı arkadaşlarım var ne güzel yeselerde almıyor sadece kilo vermeleri duruyor aynı kiloda kalıyorlar.... Keşke bende öyle olsam...
Bu gecede bol bol form çayı içerim artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ah o yiyip yiyip kilo almayanlar.Ay benim bugün günüm pek bi enteresan geçti.
Sabah 8 de kalkıp 1 saat yürüyüş +koşu yaptım.
Eve geldim hooopppp hadi kahvaltıya gidiyoruz dediler. Haftalardır kaçamaksız günlerim son buldu ve ne bulduysam yedim. Börekler ekmekler reçeller kızartmalarrrrr... Okadar yemişimki hala tokum.
Eve gelince 20 dakika eliptik bisiklet çevirdim.
Ve akşam yemeğinde sadece 1 kase yoğurt yiyerek günü kapattım. Pişman değilim çünkü hepsini çok özlemişim. Korktuğum yarın çok fazla +++ çıkmak. Çünkü ben yediğim an alıyorum. Bazı arkadaşlarım var ne güzel yeselerde almıyor sadece kilo vermeleri duruyor aynı kiloda kalıyorlar.... Keşke bende öyle olsam...
Bu gecede bol bol form çayı içerim artık.
i
seni çok iyi anlıyorum bende kaçamak yapınca hemen fazlasıyla kio alıyor ve sonra 1 hafta o kaçamağı telafi için uğraşıyorum hatta iki hafta önceki kremalı makrna ve su böreği yeni gitti bu sabah sonunda 63.9 u tekrardan gördüm
ah o yiyip yiyip kilo almayanlar..benim iş yerimde 2 kişi var allahım saat başı browniler kremalı bisküviler çikolatalar..ayy çıldırıcam. .hiç de kilo almıyorlar..ama haksızlık bu yaa
aynen cuma kilo verdik diye seviniyoruz az kaçamak yapalım diyoruz..hooop gelmiş verilen gramlar..
3 km yürüyücem diye çıktım müziğe doyamadım dedim yürü sersum etti 4 km..ve bu arada habire düşünüyorum kızlar hırslandım. .sersum geçen yıl verdin bu yıl daha çok vereceksin ve buradan 60 lı rakamlarla döneceksin başka yolu yok
yeter ki hasta olmayayım hava da güzel olsun ben yürürüm zevkle..
Tebrikler annem :)
o tiplere bende çok sinir oluyorum ve eşim o tiplerden
hırslanmak iyi geliyor canım daha kontrollü oluyorsun
yürüyüş harika yaa bende bugün tam 2 saat yürüdüm ama nasıl suyum çıktı yarına eksik çıkmalıyım
Merhaba kızlar ,
Şimdi geldim eve .. Akşamciydim bol bol çalıştım yoruldum.. Off off.. Ayaciklarima kara sular indi .. Dolanmaktan neyse ki geldi bitti gecti .. Yarın bir güncük izinliyim 😚😚 biraz kendime gelirim artık ..
Ben biraz karatay biraz sağlıklı bir beslenme izliyorum ..ve aynı zaman da şa bol bol yürüyorum ..
Göbişim artık iyice çıktı belli oluyor .. Yani genişliyorum .. Bu genişleme beni boğuyor ama alışmaya çalışacağım .. Bir bebek geliyor .. Her şey guzel olacak ondan gelecek kilocuklar diyorum teselli ediyorum kendimi .. Ama vereceğimi de biliyorum neredeyse 100 kilodan 70 olmus biriyim .. Karatay ve Pro ile zayıflamayacak insan tanımıyorum ☺️☺️☺️👌👌👌
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Günaydın kızlar 😘Eki Görüntüle 1026346
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Ne yediğimize dikkat edelim .. Aslında biz ne yersek o yuz 👍Eki Görüntüle 1026351
Oyy oyy karnın şiştikçe daha çabuk yorulmaya kilo aldıkça zorlanmaya başlayacaksın sanırım. Güzel olacak. Kilolar çoğunluğu normal doğum yapanlarda kalmıyor bence. bilinçsiz kilo almayanlar için tabi bu lafım. Birde emzirdikçe gidiyormuş kilolar. Öyle diyorlar. Sağlıklı doğsun inşallah.
Dün kayınvalidemi gördüm. gene çocuk meselesi açıldı. görümcem demiş ikiz olsun. kayınvaliem demiş üçüzbirini ben alım getirim eve diyor benim içimden geçende ikiz ama bakalım. Hayırlısı olsun. Hamilelik dönemini takip edeceğim kanaeelcim. Neler yaşayacaksın o dönemde merak ediyorum. Bende istiyorum ama henüz değil. Kısmet.
Günaydınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?