Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sana da iyi geceler kuzum

sana da iyi geceler kuzum

Ancak işim bitti .. Kahvaltı için birşeyler çıkardım derindondurucudan ve akşam yemeği için de kiyma bakalım yarın sarma mı olacak köfte mı 😊😊

yatıyorum canım öptüm çok çok iyi gecelerrrr 😴😴😴😴😴😴

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Son düzenleme:

başda birincimizi sonrada herkesi kutlarım eline sağlık canım liste güzel olmuş

salıya kadar nasıl duracam bu dişlerle dogru düzgün bişey yiyip içilmiyor agrısıda çabası şaftım kaydı resmen

Ahhhh ahhh bilirim canım çok zordur diş agrisi .. 😁😁
Geçmiş Olsunn canım acil şifalar ağrı kesici al ve yat canım😴 ..
Başka türlü uğraşırsın biraz .. 😳
Acil şifalar diliyorum tatlım 😓😓

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

sağol canım ya agrı kesici falan kar etmiyor uykuda yok kaplama yaptırıyorum 10 diş kesildi salıya kadar beklemedeyim aynen böyleyimkızlar gülüyor halimede

Selam kızlar

Liste için yazdıklarınıza teşekkür ederim, app Store uygulamasından giriyorum ama hiç Bişey anlamadım

Kardelencim geçmiş olsun

Sersumum eğlenceniz güzel geçmiş, hediyeler De güzel

Hepinize iyi geceler

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

😘 günaydın kizlarrrr 😘

günaydın ahaliiii

amin sersumcum amin...
kardelen canım geçmiş olsun ALLAH kurtarsın inşşallh bu topik bu dişlerden ne çekti yahuu

bana gelince:

kalsik karatay kahvaltısı yapildı

şekersiz -muzlu irmik tatlısı yapıldı şimdi yicem ama hiç tatlı değil :26::26::26:

akşama etli pide ve ayran kızlar

şimdi ben kaçar tembellik yapicim de

Maşallah hız kesmek yok :) Bende protein gününden sonra eksileri görmeye başladım şükür. devamı gelsin inşallah.

Dünkü menüm;

Sabah;
-1 dukan krebi 1yk kepek ile.
- 1 orta boy salatalık
- 1-2 kaşık yoğurt
-1 haşlama yumurta

Kahvaltıyı geç yaptığım için tam bir öğle yemeği yemedim. Atışmalıklar var. Saat 11 den akşam 6 ya kadar
- 1 muz
- 1 küçük elma
- 1 haşlama yumurta

Akşam;
-Standart salata(domates,salatalık,marul)
-Urfa usulü et frenk(kuzu kıyma, domates) domatesli kebap bi nevi
-2 kaşık kadar yoğurt

Su:13-14 bardak kadar
Spor:Koşu bandında 162 kalori

Yediklerim 1031 kalori kadar falan, sporu çıkarınca 800 küsür bi kalori almış oluyorum.

kızımı dersaneye yolladım eşim geldi kahvaltı yaptık şimdi dizi keyfi yapıyoruz..

sabah

pastırmalı omlet
peynir zeytin
çeri domates
süzme yoğurt
1 dukan krepi

çayy ve yanında 1 avuç kabak çekirdeği ve 1 adet antepli pestil

sonra gelirim...

ah canım ne çektin be.. az kaldı az sabret..

afiyet olsun

Maşallah hız kesmek yok :) Bende protein gününden sonra eksileri görmeye başladım şükür. devamı gelsin inşallah.

ben de yarından itibaren pro yapıcam..

sağol canım ya agrı kesici falan kar etmiyor uykuda yok kaplama yaptırıyorum 10 diş kesildi salıya kadar beklemedeyim aynen böyleyimkızlar gülüyor halimede

Offf yahu fena olmus ama sonu cok guzel olacak canım az kalmış ya sabır 😳😳

İçmeden düşünün 👍👍

inşallah canım inşallah
Antepli pestil ne kız şeker var mı içinde benim de bugün veli toplantısı vardı sabah bi kahvaltı yapıp oraya gittim şimdi de dün yaptığım çorbadan içiyorum sonra spor yapacağım inşallah kocam akşama gelecek ankaradan özlediiim beee

ah canım ne çektin be.. az kaldı az sabret..

afiyet olsun

ben de yarından itibaren pro yapıcam..

bende mi yapsam acep

Hava harika , işe gitmeden önce birazcık güneş sefasıvyapiyoruz kocişimle 🌞😊

pestilde ayrıca şeker yok canım kuru meyve gibi düşün meyvenin kendi şekeri var tabii fazlası zarar ama ben arada gün kurusu yerine yiyorum

yap istersen

kolay gelsin cicimm

Son düzenleme:
Teşekkürler kızlar alıntı yapamadım ufak ergenyusu gönderdim 1.5 aydır gelmemişti eve kaçamak falan yok yiyemiyorum zaten bişeyakşama çorba domates biberli et sote ben yiyebilirmiyim meçhul

pestilde ayrıca şeker yok canım kuru meyve gibi düşün meyvenin kendi şekeri var tabii fazlası zarar ama ben arada gün kurusu yerine yiyorum

yap istersen

kolay gelsin cicimm

😘😘😘😘😘😘 teşekkür ederim canım , iyi pazarlar 😘😘😘😘😘😘

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…