Makyaj silindi , gece kremi sürüldü , göbişim , popo , bacaklar yağlandı , dişler fircaladı ve şimdiiiii bed time 😴😴Eki Görüntüle 1024710
Iyi geceler kızçelerrrrrrr 😴😴
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
sana da iyi geceler kuzum
fbmy 8785 --1500 gr % 1.994
ficans --1100 gr % 1.458
bruxelles --1000 gr % 1.250
neslihansultan-600 gr % 0.867
kardelen --600 gr % 0.851
çakmel -- 500 gr % 0.644
makbule --300 gr % 0.46
sersum 0 % 0 :26::26::26:
güleryüz ++ 100 gr % 0.198
filiztoprak ++300 gr % 0.434
Kızlar burada olduğunuz için hepinizi tebrik ederim,haftaya daha da iyi sonuçlar alırız inşallah hepimiz
başda birincimizi sonrada herkesi kutlarım eline sağlık canım liste güzel olmuş
salıya kadar nasıl duracam bu dişlerle dogru düzgün bişey yiyip içilmiyor agrısıda çabası şaftım kaydı resmen
Ahhhh ahhh bilirim canım çok zordur diş agrisi .. 😁😁
Geçmiş Olsunn canım acil şifalar ağrı kesici al ve yat canım😴 ..
Başka türlü uğraşırsın biraz .. 😳
Acil şifalar diliyorum tatlım 😓😓
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
slm kızlar nebrsiniz ben bugün yorgunluktan ölüyorum sabahtan beri bi dakka oturmadım evde derin temizlik yaptım bugün iki kere pazara gittim geldim 1 saat de yürüyüş yaptım yürüme bandında menüm de kaçamksızdı
:sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 1 yumurta 30 gr peynir roka 5 zeytin
ara: yok
öğlen: 40 gr nesfit 10 gr yulaf kepeği 125 gr süt
ara: 10 fındık 10 badem 1 elma
akşam: tavuklu şehriye çorba (şehriye çok azdı içinde ) 1 dilim tam tahıllı ekmek
ara: 1 muz (20 gr ) pazardan aldım bugün Anamur muzu çok lezzetli
1 portakal
1 su bardağı yağsız süt yaklaşık 1300 cal yedim sadece spor 406 cal ama sabahtan beri yapığım işler bence yediğimi geçmiştir nitekim akşam tok karna sabahki kiloyla yanıydım bu demek oluyor ki yarın eksideyim
ah canım ne çektin be.. az kaldı az sabret..başda birincimizi sonrada herkesi kutlarım eline sağlık canım liste güzel olmuş
salıya kadar nasıl duracam bu dişlerle dogru düzgün bişey yiyip içilmiyor agrısıda çabası şaftım kaydı resmen
Selam kızlar
Liste için yazdıklarınıza teşekkür ederim, app Store uygulamasından giriyorum ama hiç Bişey anlamadım
Kardelencim geçmiş olsun
Sersumum eğlenceniz güzel geçmiş, hediyeler De güzel
Hepinize iyi geceler
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
😘 günaydın kizlarrrr 😘Eki Görüntüle 1024986
afiyet olsungünaydın ahaliiii
amin sersumcum amin...
kardelen canım geçmiş olsun ALLAH kurtarsın inşşallh bu topik bu dişlerden ne çekti yahuu
bana gelince:
kalsik karatay kahvaltısı yapildı
şekersiz -muzlu irmik tatlısıyapıldı şimdi yicem ama hiç tatlı değil :26::26::26:
akşama etli pide ve ayran kızlar
şimdi ben kaçar tembellik yapicim de
Maşallah hız kesmek yok :) Bende protein gününden sonra eksileri görmeye başladım şükür. devamı gelsin inşallah.
sağol canım ya agrı kesici falan kar etmiyor uykuda yok kaplama yaptırıyorum 10 diş kesildi salıya kadar beklemedeyim aynen böyleyimkızlar gülüyor halimede
inşallah canım inşallah
Maşallah hız kesmek yok :) Bende protein gününden sonra eksileri görmeye başladım şükür. devamı gelsin inşallah.
Antepli pestil ne kız şeker var mı içindekızımı dersaneye yolladım eşim geldi kahvaltı yaptık şimdi dizi keyfi yapıyoruz..
sabah
pastırmalı omlet
peynir zeytin
çeri domates
süzme yoğurt
1 dukan krepi
çayy ve yanında 1 avuç kabak çekirdeği ve 1 adet antepli pestil
sonra gelirim...
ah canım ne çektin be.. az kaldı az sabret..
afiyet olsun
ben de yarından itibaren pro yapıcam..
pestilde ayrıca şeker yok canım kuru meyve gibi düşün meyvenin kendi şekeri var tabii fazlası zarar ama ben arada gün kurusu yerine yiyoruminşallah canım inşallah
Antepli pestil ne kız şeker var mı içindebenim de bugün veli toplantısı vardı sabah bi kahvaltı yapıp oraya gittim şimdi de dün yaptığım çorbadan içiyorum sonra spor yapacağım inşallah kocam akşama gelecek ankaradan özlediiim beee
bende mi yapsam acep
Hava harika , işe gitmeden önce birazcık güneş sefasıvyapiyoruz kocişimle ����Eki Görüntüle 1025075
“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”
pestilde ayrıca şeker yok canım kuru meyve gibi düşün meyvenin kendi şekeri var tabii fazlası zarar ama ben arada gün kurusu yerine yiyorum
yap istersen
kolay gelsin cicimm
😘😘😘😘😘😘 teşekkür ederim canım , iyi pazarlar 😘😘😘😘😘😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?