👌👌👌
Ne kadar abur cubur o kadar kilo demek.
Aynen dediğin gibi canım .. Alınan kilolar genellikle normal dogum ve emzirme döneminde gidiyor .. Insallah kalıcı olan kilocuklar da karatay ve Pro ile gidecektir 👌👌
Hahahahaha 😳 siz plan yapmadan herkez başlamış planlara .. İkiz , üçüz diye .. Insanlar merak ediyor tabiki ne yapacaksın .. Kısmet artık .. Insallah kendini en hazır hissettiğin zamanda hamiş olursun .. 😍😍😍
Ebe m ile görüştüm yüzde 90 normal doğum olacak dedi ..diğer seçenek yani sezeryan burada seçenekler arasında bile yok ..
Normal dogum , bel ignelisi , gülme gazli , su da .... Gibi almış gidiyor liste 😓😓
Bu arada sana da günaydın tatlım 😍😍
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Evet doğum yöntemleri çok fazla oldu artık. sağlıklı bir şekilde doğum yapmak nasip etsin Rabbim.
kızlar selam,geçen perşembeden beri mesleki eğitim seminerinde görevliyim,fırsat bulup bilgi veremedim,sersumum beni izinli yazarmısın,sanırım haftaya gelebilirim..görüşmek üzere kızlar..
ah o yiyip yiyip kilo almayanlar..benim iş yerimde 2 kişi var allahım saat başı browniler kremalı bisküviler çikolatalar..ayy çıldırıcam. .hiç de kilo almıyorlar..ama haksızlık bu yaa
aynen cuma kilo verdik diye seviniyoruz az kaçamak yapalım diyoruz..hooop gelmiş verilen gramlar..
bugün accayip yoğun bir pazartesi geçirdik..tabir caizse canımız çıktı
neyse ki evdeyim
sabah
1 dukan krepi
arasında peynir zeytin
öğlen
suluköfte
salata
1 tulumba tatlısı
arada
2 antepli pestil
yaa tatlı ktizlerim pik yaptı..regl de bitti ..napıcam ben bilmiyom..tarçınlı süte başlayayım bari
akşam
kurufasulye
2 kaşık pilav
cacık
Aynı diyeti yaptığımız arkadaş var genelde ortak yiyip içiyoruz. O habire aralarda kaçamak yapıyo ben yapmıyorum ama bi bakıyorum aynı kiloyu veriyoruz... Nasıl oluyo anlamıyorum... Off off...
Afiyet olsun sersum☺️☺️
Şimdi düşündümde nerdeyse 10 gündür kaçamak dahi yapsam hiç tatlı birşey yemedim ve canım şuan hiç istemiyor .. Acaba tatlıyı yedikçe mi canımız istiyorki??
ben akşam karabuğday salatası yedim, yetmedi de :26::26::26:izahat vereyim dedim
5 yk yeşil fasulye
5 yk b.pilavı
1 kase yoğurt
biraz öncede 1 kupa süt
biri dur desin banaaaaaa...
sersumum canım ben kaçıyorum malum bebiş görüşürüz canım
sersum yağmur demedi çamır demedi 3 km yürüdü(nihatla sivrisinek eşliğinde..)..mutluyum
Maşallah anneme. Ben bugün yürümedim. dün fazla kaçırmışım her yerim ağrıyor. yediğim kekin acısını çıkartmaya çalışınca böyle oldu.Havalar biraz ısınsa bende başlayacağım dışarıda yürümeye inşallah.
sağol yavlumvalla sarınıyom sarmalanıyom çıkıyom ..leslie sıktı artık..
dışarıda yürümek gibisi yokgeldiğimde sırılsıklam olmuş yağmurluğum kociş diyor bunu sana kim yaptııı..
çaya buyrun
Burada yağmur yok ama genede hastalanmaktan korkuyorum işte. Koşu bandı olmasa bende leslie yapamıyorum sıkıyor dediğin gibi. Kim yapacak Kilolar sağolsun.
Afiyet olsun annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?