Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ne kadar abur cubur o kadar kilo demek.
👌👌👌

Aynen tatlım ..

Durmak yok karatay ile yakaladığımız sağlıklı beslenmeye devam

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Evet doğum yöntemleri çok fazla oldu artık. sağlıklı bir şekilde doğum yapmak nasip etsin Rabbim.

Kıymalı , yulaf kepekli , kabaklı mücver

Malzemeler

1 tane kabak
200 gr kıyma ( dün yemekten artmıştı )
1-2 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 yumurta
1 küçük soğan
1 diş sarımsak
kimyon, karabiber, pulbiber
Hazırlanışı

Kabağı soyuyoruz ve rendeliyoruz Çok az tuz serpiyoruz 5 dk bekletip elimizle suyunu sıkıyoruz. Soğanı ve sarımsağı rendeliyoruz. Kıymaya karıştırıyoruz Suyunu sıktığımız kabağı ve baharatları da ekliyoruz. Yulafı kıvamına göre koyuyoruz ve karıştırıyoruz.
Tavaya az sıvı yağ alıp ısıtıyoruz. Kızan yağa kaşık kaşık mücverden koyuyoruz ve arkalı önlü kızartıyoruz.
Afiyet olsun

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Evet doğum yöntemleri çok fazla oldu artık. sağlıklı bir şekilde doğum yapmak nasip etsin Rabbim.

Âmin canım benim ❤️

kızlar selam,geçen perşembeden beri mesleki eğitim seminerinde görevliyim,fırsat bulup bilgi veremedim,sersumum beni izinli yazarmısın,sanırım haftaya gelebilirim..görüşmek üzere kızlar..

kolay gelsin canım yazarım tabii

Son düzenleme:
bugün accayip yoğun bir pazartesi geçirdik..tabir caizse canımız çıktı

neyse ki evdeyim

sabah

1 dukan krepi
arasında peynir zeytin

öğlen

suluköfte
salata
1 tulumba tatlısı

arada
2 antepli pestil

yaa tatlı ktizlerim pik yaptı..regl de bitti ..napıcam ben bilmiyom..tarçınlı süte başlayayım bari

akşam

kurufasulye
2 kaşık pilav
cacık

Aynı diyeti yaptığımız arkadaş var genelde ortak yiyip içiyoruz. O habire aralarda kaçamak yapıyo ben yapmıyorum ama bi bakıyorum aynı kiloyu veriyoruz... Nasıl oluyo anlamıyorum... Off off...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Akşam sporum💪💪 hiç yoktan iyidir💪💪💪

Afiyet olsun sersum☺️☺️

Şimdi düşündümde nerdeyse 10 gündür kaçamak dahi yapsam hiç tatlı birşey yemedim ve canım şuan hiç istemiyor .. Acaba tatlıyı yedikçe mi canımız istiyorki??

sabah: 2 dilim tam tahıllı ekmek 30 gr light peynir 1 domates 1 salatalık roka 3 zeytin 1 yumurta

ara: 20 gr kuru üzüm

öğlen: 150 gr kıymalı nohut yemeği 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 dilim tam tahıllı ekmek

ara: 3 kuru kayısı 1 bardak yağsız süt 1 mandalina 20 gr muz

akşam yemeğinden hemen önce :2 kuru inciri tahine batırıp yedim adet olmak üzereyim malum atlı istekleri

akşam: 200 gr kıymalı ıspanak 2 dilim beyaz ekmek(kendi ekmeğim bitmişti almaya gitmeye üşendim)100 gr yarım yağlı yoğurt

ara: 1 portakal 1 kepekligaleta

spor: 40 dk spor salonunda 40 dk spor salonundan eve orta tempoda yürüyüş ve 1 saat yürüyüş ve bazı karın egzersizleri

ben akşam karabuğday salatası yedim, yetmedi de :26::26::26:izahat vereyim dedim

5 yk yeşil fasulye
5 yk b.pilavı
1 kase yoğurt

biraz öncede 1 kupa süt

biri dur desin banaaaaaa...

sersumum canım ben kaçıyorum malum bebiş görüşürüz canım

Son düzenleme:
Aynı diyeti yaptığımız arkadaş var genelde ortak yiyip içiyoruz. O habire aralarda kaçamak yapıyo ben yapmıyorum ama bi bakıyorum aynı kiloyu veriyoruz... Nasıl oluyo anlamıyorum... Off off...
milletin nasıl bünyesi varsa

sağol canım..

aslında haklısın yedikçe yiyesim geliyor..bu tatlı bağımlılık

afiyet olsun canım

bebişi öptüm

sersum yağmur demedi çamır demedi 3 km yürüdü(nihatla sivrisinek eşliğinde..) ..mutluyum

Son düzenleme:
sersum yağmur demedi çamır demedi 3 km yürüdü(nihatla sivrisinek eşliğinde..) ..mutluyum

Maşallah anneme. Ben bugün yürümedim. dün fazla kaçırmışım her yerim ağrıyor. yediğim kekin acısını çıkartmaya çalışınca böyle oldu.Havalar biraz ısınsa bende başlayacağım dışarıda yürümeye inşallah.

Bugünkü yediklerim
Sabah;
-1 yumurta 1 domates yarım yeşil biberden yapılmış menemen
-1 avuç içikadar lor
-1 salatalık
-1yk kepek ile dukan krebi
-şekersiz çay

Ara:1 armut

Öğlen:
-1 çay bardağı erişteyi pişirdim az yağlı 1 su bardağı yoğurtla yedim

Akşam:
-3 kaşık bulgur pilavı
-salata
-sebzeli fırında tavuk
-biraz yoğurt

eşime yardım ettim 1 rapor yazdım. Birazdan da çay keyfi..

sağol yavlum valla sarınıyom sarmalanıyom çıkıyom..leslie sıktı artık..

dışarıda yürümek gibisi yokgeldiğimde sırılsıklam olmuş yağmurluğum kociş diyor bunu sana kim yaptııı..

Burada yağmur yok ama genede hastalanmaktan korkuyorum işte. Koşu bandı olmasa bende leslie yapamıyorum sıkıyor dediğin gibi. Kim yapacak Kilolar sağolsun.

Afiyet olsun annem

Burada yağmur yok ama genede hastalanmaktan korkuyorum işte. Koşu bandı olmasa bende leslie yapamıyorum sıkıyor dediğin gibi. Kim yapacak Kilolar sağolsun.

Afiyet olsun annem

haklısın canım..ben de korkuyorum hastalanmaktan ama şimdilik iyi gidiyor maşallah..

eskiden koşu bandım vardı kullanmadığım için sattım..şimdi de bazen gene alayım diyorum ama eskiden yapmayan ben gene yapmazsam boşuna almış olurum diyorum

sen yürüyorsun nasılsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…