Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eki Görüntüle 1027888

Günaydınnnn... Kahvaltım kepekli ekmek ile tost. Yanındada domates ve salatalık☺️☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Afiyet olsun.. Evlendik evleneli daha kullanamadım şu tost makinemi 1 büyük 1 de küçük makine var ama nasip olmadı kullanmak henüz

Son düzenleme:
Afiyet olsun.. Evlendik evleneli daha kullanamadım şu tost makinemi 1 büyük 1 de küçük makine var ama nasip olmadı kullanmak henüz

Kızım tostu çok seviyo ona yaparken canım istiyo. Kepekli ekmek ile yapıp bi güzel yiyorum canım istediğinde ☺️☺️

Eki Görüntüle 1027888

Günaydınnnn... Kahvaltım kepekli ekmek ile tost. Yanındada domates ve salatalık☺️☺️

afiyet olsun..çok güzel görünüyor..

ben kahvaltıda 2 bardak süt içtim
1 minik de kurabiye yedim..

öğlen 1 kase nohut yemeği..1 kaşık yoğurt
biraz kan üzümü ve kavrulmamış fındık yedim.
çay içiyorum

ay kanelll ay ben seni anlamıştım..geçen ay mide bulantısı falan yazmıştın da ben de hamile misin yoksa demiştim..

ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..

sağlıkla kucağına al ..kız mı erkek mi acep

kanell

aha da mesajımm..o tarihten buldum çıkardım..azimli kadınım vesselam.

makbule ..nasılsın..nasıl gidiyor..verdin mi görüşmeyeli kilo

protein günü yaparsan ne yerdin tavuk ve yumurta tabi. Buda öğle yemeği yanında yoğurtlar az yağlı

Kızım tostu çok seviyo ona yaparken canım istiyo. Kepekli ekmek ile yapıp bi güzel yiyorum canım istediğinde ☺️☺️

Anladım canım. Ben bu aralar dukan krebi yapıyorum diye sabahları uğraşmıyorum. eve de ekmek alırsam eşime yaparsam belki arada yaparım bende bi tane kendime. bizde çocuk olmayınca çok yapmıyorum kahvaltıda öyle şeyler...

kızlae şu dr ötkerin şekersiz serisi var ya önce sakızlı muhallebi yapmıştım çok çirkin olmuştu ama kakolu pudingi enfes olmuş adet dönemi tatlı krizlerine bire bir biraz acı bitter tadı geliyor ama benim çok hoşuma gitti

Aynen annem. Kolay gelsin.

güzel güzel eğlenilmiş hediyeler alınmış oh oh mis canım sevindim adına
sağol canımeğlendik valla
evet güzel oldu valla..
sana da afiyet olsun

Eki Görüntüle 1027888

süper güzel gözüküyor..haftaya ben de yapıciim..bu hafta olmazz
Eki Görüntüle 1028062 protein günü yaparsan ne yerdin tavuk ve yumurta tabi. Buda öğle yemeği yanında yoğurtlar az yağlı
oy oyy bu da güzelll

aa ben sakızlı muh. ni de beğendim kıss:26::26:..ötekileri denemedim daha

öğlen yemeğim

fırında köfte 5 adet
1 kase dereotlu yoğurt

bugünki akşam yemeğimin tarifi diyet ama gerçeğini aratmayan enfes kısırım

MALZEMELER: -1 küçük karnabahar -1 küçük kuru soğan -3 dal taze soğan -maydanoz,nane -3 adet kornişon turşu -1 yk domates salçası(katkısız,yağsız,şekersiz) -1 yk biber salçası(katkısız,yağsız,şekersiz) -1 yk limon suyu -1 yk z.yağ -maydanoz,nane(ve arzu edilen yeşillikler) -sumak,pulbiber,tuz(ve arzu edilen baharatlar) Karnabahar çiçeklerine ayrılır.sapları kesilir ve tomurcukları robotta bulgur büyüklüğünde çekilir.Yapışmaz bir tavada rengi dönüp,kokusu değişinceye kadar sotelenir. Kuru soğan incecik doğranır ve derin bir kabın içinde az tuzla ovulur.Pişen karnabahar bulguru üzerine eklenir.Salçalar ve baharatlarla beraber iyice yoğrulur.İnce doğranmış yeşillikler,turşu ve geri kalan tüm malzeme eklenerek iyice karıştırılır.

ben onu pek sevemedim nedense canım yaa:44::44:

Akşam yemeğim

1 tabak barbunya yemeği( patates ve havuçlarını ayıkladım)
1 kase cacık
1 kaşık bulgur pilavı

Yemekten öncede 4 km yürüyüş💪💪💪💪

Afiyet olsun. Yürüyüş içinde tebrikler :)

Sabah; dukan krebi, haşlama yumurta, bir yk lor, küçük salatalık Akşam; fırında tavuk şiş ve kuzu kıyma, 2 bardak ayran, dukan krebi. Öğlen yemeği resimliydi. Bugün protein günü idi bitti gibi bakalım ne olacak :)

sabah: 2 dilim light ekmek 30 gram light peynir 1 domates 1 salatalık biraz roka 3 zeytin

ara: 20 gr kuru üzüm

öğlen: 150 gr kıymalı nohut 100 gr yarım yağlı yoğurt 1 havuç bir salatalık

ara: 3 kuru kayısı 100 gr tatlandırıcılı kakolu puding

akşam: 200 gr kadar karnabahardan kısır 50 gr ekmek domates salatalık turp

ara: 1 portakal

sporlar: 1,5 saat yürüyüş 1 saat pilates yediklerim: 1300 cal yaktığım 940 cal kalan 360 cal

duydum bunu ama daha yapmak nasip olmadı..deniyeceğim en kısa zamanda
ben onu pek sevemedim nedense canım yaa:44::44:
damak tadı tabii canım..herkesin farklı..bakalım diğerlerini nasıl bulucam..almıştım birkaç ay önce ama korkuma sadece 1 kere yaptım tatlandırıcıyla eşimle kızım bile çok sevdi

benim günüm de kaçamaksız bitti çok şükür..

saat 3.5 gibi acıktım eşimle çayın yanında 1/2 dukan krepi arası kaşar ve sucuk microda eritip börek gibi yedim

akşam

avuç içim kadar haşlama et ve suyu
3 actifrayda tavuk kanat
1 yumurtadan çılbır
yoğurt

vee üstüne 3.5 km yürüyüş..gün sonunda 14500 adım atılmışş

şimdi de liptonun yeni çıkardığı 10 lu çayımı içiyorum..

benim tatlandırıcı da stevia mı ne öyle bişi pek tatlı değil nedense ottan ypılıyor muş diye almıştımondan da emin değilim de

benim tatlandırıcı da stevia mı ne öyle bişi pek tatlı değil nedense ottan ypılıyor muş diye almıştımondan da emin değilim de

ya hepsi zararlı tabii ama ben dia dan tablet almıştım onu kattım..senin dediğinin tadını kaneel de beğenmemişti sanırım belki de o bozdu tatlının tadını canım..:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…