Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

benim tatlandırıcı da stevia mı ne öyle bişi pek tatlı değil nedense ottan ypılıyor muş diye almıştımondan da emin değilim de

O ottan aldım bende ama tadı kötü kokusuda öyle gitti boşa. Tadınızda bozuyor koyduğun şeylerin. Sağlıklı diye almıştım. Onu çaya kahveye kullanmak gerek gibi. Denemedim ben. Kahve içmiyorum zaten çayı da şekersiz içtiğim için denemedim.

tadı pek yok canım ya ne kadar koysan da şeker tadını vermiyor idare ediyoz işte kimyasal olanlar sağlık için çok zararlıymış bunu da saraçoğlundan dinledim ama işte olmuyor şeker gibi

ya hepsi zararlı tabii ama ben dia dan tablet almıştım onu kattım..senin dediğinin tadını kaneel de beğenmemişti sanırım belki de o bozdu tatlının tadını canım..:44::44::44:
olabilir valla bazen isyaan ediyorum ya biz niyeherşeyi yiyip de kilo almayanlardan değiliz ki

tadı pek yok canım ya ne kadar koysan da şeker tadını vermiyor idare ediyoz işte kimyasal olanlar sağlık için çok zararlıymış bunu da saraçoğlundan dinledim ama işte olmuyor şeker gibi

Aynen bende ondan dinlemiştim ama keke falan denemedim. Aman ya o sözler bende de var. Eşim mesela kilo almıyor şimdi pasta yiyo

Selam hatunlar muhabbetiniz bol olsun tarifler verilmiş fotolar konulmuş bende istiyorumm ama hiç bişey yiyemiyorum acımmmmmmmmcuma takılacak dişler sabır edeyim tartıyada yansıyacak bu durum sevindirici yanıda bu

olabilir valla bazen isyaan ediyorum ya biz niyeherşeyi yiyip de kilo almayanlardan değiliz ki
aynen yaa....issyaaaannnnnnnnnnn
Selam hatunlar muhabbetiniz bol olsun tarifler verilmiş fotolar konulmuş bende istiyorumm ama hiç bişey yiyemiyorum acımmmmmmmmcuma takılacak dişler sabır edeyim tartıyada yansıyacak bu durum sevindirici yanıda bu

kardelenim en azından iyi tarafı fazladan kilo verdin..hadi az kalmış canım yaa sabır

aynen yaa....issyaaaannnnnnnnnnn

kardelenim en azından iyi tarafı fazladan kilo verdin..hadi az kalmış canım yaa sabır

sabır ediyorum başka çarem yok dün teyzemin oğlu ile gelini geldiler akşam evde tayt giyiyorum ne kadar zayıflamışsın dediler pek sevindim 65 olacam başka yolu yok annemse yeter kuş cücüğü kadar kaldın diyor

maşallah canım sen geçen yıldan beri çok güzel yol katettin bense yerimde sayıyorum..hep aynı hep aynı..ama yine de devam başka çarem yok zaten

maşallah canım sen geçen yıldan beri çok güzel yol katettin bense yerimde sayıyorum..hep aynı hep aynı..ama yine de devam başka çarem yok zaten

sende iyisin canım ya en azından iradene hakimsin gidecek canım seninde yılmak yok tam karatay uygulayınca gidiyor arada kaçamak yapıyoruz o zaman boşagidiyor pc eşim istiyor ben kaçar artık iyi geceler bol leptinler

sende iyisin canım ya en azından iradene hakimsin gidecek canım seninde yılmak yok tam karatay uygulayınca gidiyor arada kaçamak yapıyoruz o zaman boşagidiyor pc eşim istiyor ben kaçar artık iyi geceler bol leptinler

iyi geceler canım benim

dün mahvettim gene( ne öğün belli oldu ne diyet yaptığım. 2 ısırık da torku frambuazlı çikolata çıkarmış ondan yedim çooook nefisti kızlar zor tuttum kendimi.

misafir vardı bende hafta sonu, nereye kadar ya hep diyet hep diyet dediler canım sıkıldı, sanırım dün onun patlamasıydı. birde kayınvalidem gelecek hollandadan 2 aylığına ,onun yansımasıydı sanırım ,yaz tatilim gitti buhar oldu kızlar.kendisiyle çok iyi anlaşamadığımı anlamışsınızdır. :26::26::26:gelecek ,yine çabuk zayıfla diyecek deli olucam tabii ,saygısızlık etmek de istemiyorum of of ki ne offff.....

dün ıspanak ve tavukla geçiştirmiştim öğleyi akşam olan oldu yazıyım onlarıda

2 lokma torku banadalı (saralle oluyor kendileri)ekmek
2 ısırık frambuazlı çkolata
1 kase kabuklu fıstık

bu güne gelelim

sabah 2 lop yumurta
peynir
marul
kahve
5 mürdüm eriği kurutulmuş

işte böyle canlarım...

KARDELEN canım ne güzel yol katetmişsin gerçekten, ama hedefine ulaş canım çevrendekilere aldırma bir insan en iyi kendisi bilir ne zamana kadar dur demeyeceğini, garanti bir kiloyu gör sonra dikkatli kaçamaklı beslenmeye geçersin canım.

MAKBULECİM; inan bende o tiplere deli oluyorum ama gerçekten yaratılış farkı olsa gerek, onların tiroit çok çalışıyormuş amma velakin buda bir hastalıkmış canım

kızlar bu tatlandırıcılar sağlıklı değil ya şu candida mantar paraziti varya onu tetikliyor ALLAH muhafaza.
SERSUM gülüm, ibrahim saraçoğlu varya, o 3 lü,5li 9lu ve 10 lu çayları sakın kullanmayın diyor bilginize sunayım.bende içiyodum kış çayından bıraktım fıstıklarım.

birde hani 30 dk hiç durmadan yürüyün muhabbeti varya, onun nedeni :kan dolaşımı tüm damarlarda tam 30 dk de tamamlanıyormuş buymuş nedeni yani. hiç durmadan normal tempo da yürüyüş kan dolaşımından kaynaklıymış ... paylaşayım dedim ben şimdi yazılı sorusu hazırlıcam akşama uğramaya çalışırım sevgili topik camiası

öncelikle duyuru yapayım..bu cuma listeyi yapacak bir gönüllü arıyorum...güleryüzüm bu hafta müsait değil..

sabah

pastırmalı yumurta
peynir

bugün de pro yapıcam heralde wc sorunu yaşarım ama napimm

çakmel canım..10 lu çayı sürekli içmiyorum zaten ama bu kabızlık mahfediyor.en azından onu hafifletsin diye içtim..bilgi için sağol tabii..saraçoğlu çok değerli bir hekim
tatlandırıcılarda zararlı onu da söyledim aldığım halde ama onu da sürekli değil bu kriz anlarımda mecbur kullanıyorum..şekerin kalorisi çok daha korkutucu geliyor kilo verene kadar..

bir bildikleri var uzmanların zaar 30 dk dan önce ter bile atamıyor insan yaww kolay gelsin sana

Son düzenleme:
slm arkadaşlar sizlere bir bakayım dedim diyete son gaz devam ne güzel hepinizi tekrar tebrik ediyorum,doğumuma 2 ay kaldı inşallah,sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldıktan sonra inşallah aranıza dönmeyi dört gözle beklıyorum ,bu arada şimdiye kadar 6 kilo aldım inşalalh bu doğuma kadar 10 kiloyu geçmez,hepinize bol leptinli günler diliyorum

hepsini yiyemedim ama :) bir an gözüm doymadı iki yumurta haşladım biri kaldı. Yoğurt yarı kaldı. Dukan krebi yapmadım bugün başka zamana :)

sağlıkla kavuş inşallah bebişine canım..biz de bekliyoruz seni
Eki Görüntüle 1029431 . Bu da benim kahvaltım. Protein yapmayacağım sözde ama kahvaltı Pro patlaması yaşıyor :)

afiyet olsun yavlum..

dün kaç kere uğraştım ne bakımsa bi giremedim topiğe..neyse düzelmiş

dün yediklerim
sabah

pastırmalı omlet
yoğurt
peynir

öğlen

yoğurt çorbası
3-4 lokma et(türlünün etlerini ayıkladım)

akşam

tavuk döner
dukan krepine sarılmış
1 bardak şalgam suyu

bu sabah

sucuklu kaşarlı omlet
peynir
maydanoz

ve çay keyfim yanında kakaolu dukan kekim

uyandığımdan beri başım ve gözüm ağrıyor..anlayamadım tansiyonum da normal

Son düzenleme:
iki ay kayinvalide mi hem de zayifla diyen bir kayinvalide allah kolaylik versin canim

ben yaparim listeyi canim ama aksama yayinlayabilirim

Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim :*)
Eki Görüntüle 1029470 hepsini yiyemedim ama :) bir an gözüm doymadı iki yumurta haşladım biri kaldı. Yoğurt yarı kaldı. Dukan krebi yapmadım bugün başka zamana :)
Afiyet olsun canim
bnde giremedim sinir oldum yaa su anda telefondan yaziyorum artik yediklerimi eve gidince yazarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhh afiyet olsun canımmm

geçmiş gitmiş olsun inşallah ;uykusuzluk bana da böyle yapar arada, senin sebep te yorgunluk -uykusuzluk olabilir mi acep ? havalardan da olabilir SERSUMCUM yaa

kalasik karatay la gün başladı bilginize hanımlar

dün akşam bakla kıymalı vede acılı misssss gibi yedim gitti yoğurt eşliğinde
dün bende baya uğraştım ve topiğe giremedim onarım vardı sanırım, şimdi okul zamanı bana müsade hanımlar görüşmek üzereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…