sağol makbuşum geçen de sen yaptın kardelen yaparım demiş o yapsın bari sana iki kere yüklenmiyelim.ben yaparim listeyi canim ama aksama yayinlayabilirim
Afiyet olsun canim
bnde giremedim sinir oldum yaa su anda telefondan yaziyorum artik yediklerimi eve gidince yazarim
olabilir canım..sağolasınohhh afiyet olsun canımmm
geçmiş gitmiş olsun inşallah ;uykusuzluk bana da böyle yapar arada, senin sebep te yorgunluk -uykusuzluk olabilir mi acep ? havalardan da olabilir SERSUMCUM yaa
kalasik karatay la gün başladı bilginize hanımlar
dün akşam bakla kıymalı vede acılı misssss gibi yedim gitti yoğurt eşliğinde
dün bende baya uğraştım ve topiğe giremedim onarım vardı sanırım, şimdi okul zamanı bana müsade hanımlar görüşmek üzereeee
geçmiş olsun canım benim..aman dikkat et..merhaba kizlar nasilsiniz ??
2 gun ust uste gunduz calistim .. aman aman cok cok yoruldum birazda nezle oldum .. karili kocali .. biz ev kiriliyor .. bu aralar c vitaminine agirlik verdik ..
bugun de kursum var .. stajyerlere daha iyi bir ogretici olmak icin bir kurs. bu kurs 1 yil boyunca surecek .. bakalim hayirlisi olsun .. birazdan oaraya gitmek uzere yola cikacagim ..
2 gundur kadinlar klubu aplication da sorun var cabuk cabuk paylasiimlar yapamadim .. insallah en kisa zamanda .. yine duzelir cunku cok buyuk bi kolaylik ti yanii
azcik sizlere bakim gidiyorum kizlar ..
opuldunuz ...
hadi hayırlısı.Selam kızlar nasılsınız bakalım dün hastane günüydü yine akşama kadar ordan oraya koşturmacaydı yarın dişlerimde takılacak listeyi ben yapayım muhtarım 3 den sonra yayınlarımbu benim ifadem dişsiz nene
tamam canım ne zaman istersensağol makbuşum geçen de sen yaptın kardelen yaparım demiş o yapsın bari sana iki kere yüklenmiyelim...sıkıştığımda derim gene
olabilir canım..sağolasıngece geç yatıp sabah erken kalktım ondan heralde
kıss evet yaa kaynanan gelcekmiş.geçen yazmayı unuttum:26:.hem de 2 ayy abowwwAllah kolaylık ve sabır versin bacım
geçmiş olsun canım benim..aman dikkat et..
hadi hayırlısı..yarın yeni dişlerinle yap bakalım listeyi canım. .sağolasın liste sende
hadi hayırlısı bakalım canım inşallah gider bu sefer bu kilolar bende bu akşam cozuttum biraz yasaklı bişi yemedim ama biraz çok yedim galiba kahvaltı yaptımda neyseki erken yedim ölü gibiyim ya bugün nedense her yerim ağrıyor yattım kaldım spor da yok yemek de çokbugün hastane çok yoğun değildi neyseki ama gene de yoruldumyaşlanıyorum
sabahı yazmıştım sanırım
öğlen
mercimek çorbası
fırında tavuk
cacık
saat 3 gibi kahve ve yanında kakaolu dukan kekim
bakalım yarın tartıda nolacak
bu arada salıdan itibaren ciddi ciddi klasik dukana başlıyorum iş arkadaşımla beraber karar verdik.:13:.malzemeleri sipariş ettik..3 gün atakla başlıyoruz..
bozmamacasına
tamam canım ne zaman istersen
hadi hayırlısı bakalım canım inşallah gider bu sefer bu kilolar bende bu akşam cozuttum biraz yasaklı bişi yemedim ama biraz çok yedim galiba kahvaltı yaptımda neyseki erken yedim ölü gibiyim ya bugün nedense her yerim ağrıyor yattım kaldım spor da yok yemek de çok
sağol canım cok optum 😘😘😘😘sağol makbuşum geçen de sen yaptın kardelen yaparım demiş o yapsın bari sana iki kere yüklenmiyelim...sıkıştığımda derim gene
olabilir canım..sağolasıngece geç yatıp sabah erken kalktım ondan heralde
kıss evet yaa kaynanan gelcekmiş.geçen yazmayı unuttum:26:.hem de 2 ayy abowwwAllah kolaylık ve sabır versin bacım
geçmiş olsun canım benim..aman dikkat et..
hadi hayırlısı..yarın yeni dişlerinle yap bakalım listeyi canım. .sağolasın liste sende
afiyet olsun yavlum..
dün kaç kere uğraştım ne bakımsa bi giremedim topiğe..neyse düzelmiş
dün yediklerim
sabah
pastırmalı omlet
yoğurt
peynir
öğlen
yoğurt çorbası
3-4 lokma et(türlünün etlerini ayıkladım)
akşam
tavuk döner
dukan krepine sarılmış
1 bardak şalgam suyu
bu sabah
sucuklu kaşarlı omlet
peynir
maydanoz
ve çay keyfim yanında kakaolu dukan kekim
uyandığımdan beri başım ve gözüm ağrıyor..anlayamadım tansiyonum da normal
güzel tarifler için tıklamanız yeter kızlar...süpper tariflerimiz var bekleriz. .hem karataya hem dukana uygun
https://www..................../Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri/433736496657051
Afiyet olsun canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugün hastane çok yoğun değildi neyseki ama gene de yoruldumyaşlanıyorum
sabahı yazmıştım sanırım
öğlen
mercimek çorbası
fırında tavuk
cacık
saat 3 gibi kahve ve yanında kakaolu dukan kekim
bakalım yarın tartıda nolacak
bu arada salıdan itibaren ciddi ciddi klasik dukana başlıyorum iş arkadaşımla beraber karar verdik.:13:.malzemeleri sipariş ettik..3 gün atakla başlıyoruz..
bozmamacasına
Kızlar aslında yemesek ii ama Eki Görüntüle 1030457
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
sağol canım cok optum 😘😘😘😘
evet yaa aslında yenmese ama kırk yılda bir çekiyor insanın canı
uykusuzluk evet canım..stresten heraldesağol annemmm :)
Aynen annem bakım varmış bende giremedim. Dikkat et kendine annem. uykusuzluk büyük sıkıntı...
Annem link açılmıyor
Vayy annem :) Hadi hayırlısı. Ben kalori sayımı yapıyorum. 2-3 günde bir pro yapıyorum. Dukan krebini ekmek niyetine kullanıyorum.
Tatlandırıcılarda kalorili diye almak istemiyorum aslında.
Size başarılar. Arkadaş olunca iyi oluyor değil mi?
Bende çalışmaya başlayacak gibiyim. İzmitten diplomamı bekliyorum. Bakalım neler olacak. Benimde arkadaşlarım olacak mı acaba bu şehirde?
olur tabii neden olmasın canım.Kızlar birşey sorsam size? Ben bir sitede kalori sayımı yapabilmek için tüm yediklerimi kaydediyorum. Gün sonuna kadar. Gün sonunda onun resmini çekip buraya eklesem bildirim olarak. Uygun olur mu size acaba? Hem oraya yaz kaydet hem buraya biraz zor oluyor da? Ne dersiniz? Mahalle sakinleri
selam kızlar nasılsınız bakalım?şöyle birkaç sayfa geriye baktım sersumum dukana başlayacakmışsın,hayırlısı canım inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın bebişim
kaneelcim sen de grip olmuşsun,çok geçmiş olsunaman dikkat et kendine
uykusuzluk evet canım..stresten heralde
ala ala niye açılmıyor dur bidaa deniyeyim..:44::44::44:
arkadaşla daha disiplinli oluyor canım..
hayırlısı olsun tatlım çalış tabii yeni arkadaşlar edinirsin..
olur tabii neden olmasın canım..haa bu arada sorcam unutuyom sen listeye giricen mi ekliyeyim mi..2 haftan doldu heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?