Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kizlar nasilsiniz ??

2 gun ust uste gunduz calistim .. aman aman cok cok yoruldum birazda nezle oldum .. karili kocali .. biz ev kiriliyor .. bu aralar c vitaminine agirlik verdik ..

bugun de kursum var .. stajyerlere daha iyi bir ogretici olmak icin bir kurs. bu kurs 1 yil boyunca surecek .. bakalim hayirlisi olsun .. birazdan oaraya gitmek uzere yola cikacagim ..

2 gundur kadinlar klubu aplication da sorun var cabuk cabuk paylasiimlar yapamadim .. insallah en kisa zamanda .. yine duzelir cunku cok buyuk bi kolaylik ti yanii

azcik sizlere bakim gidiyorum kizlar ..

opuldunuz ...

Selam kızlar nasılsınız bakalım dün hastane günüydü yine akşama kadar ordan oraya koşturmacaydı yarın dişlerimde takılacak listeyi ben yapayım muhtarım 3 den sonra yayınlarım bu benim ifadem dişsiz nene

ben yaparim listeyi canim ama aksama yayinlayabilirim

Afiyet olsun canim
bnde giremedim sinir oldum yaa su anda telefondan yaziyorum artik yediklerimi eve gidince yazarim
sağol makbuşum geçen de sen yaptın kardelen yaparım demiş o yapsın bari sana iki kere yüklenmiyelim...sıkıştığımda derim gene

olabilir canım..sağolasıngece geç yatıp sabah erken kalktım ondan heralde

kıss evet yaa kaynanan gelcekmiş.geçen yazmayı unuttum:26:.hem de 2 ayy abowww Allah kolaylık ve sabır versin bacım

geçmiş olsun canım benim..aman dikkat et..
hadi hayırlısı..yarın yeni dişlerinle yap bakalım listeyi canım..sağolasın liste sende

bugün hastane çok yoğun değildi neyseki ama gene de yoruldumyaşlanıyorum

sabahı yazmıştım sanırım

öğlen

mercimek çorbası
fırında tavuk
cacık

saat 3 gibi kahve ve yanında kakaolu dukan kekim

bakalım yarın tartıda nolacak

bu arada salıdan itibaren ciddi ciddi klasik dukana başlıyorum iş arkadaşımla beraber karar verdik.:13:.malzemeleri sipariş ettik..3 gün atakla başlıyoruz..
bozmamacasına

tamam canım ne zaman istersen

hadi hayırlısı bakalım canım inşallah gider bu sefer bu kilolar bende bu akşam cozuttum biraz yasaklı bişi yemedim ama biraz çok yedim galiba kahvaltı yaptımda neyseki erken yedim ölü gibiyim ya bugün nedense her yerim ağrıyor yattım kaldım spor da yok yemek de çok

tamam canım ne zaman istersen

inşallah canım..iki kişi birbirimize gaz verdik.:13:.bu sefer son olsun dedik..

bugün ben de çok yorgun hissediyorum aslında ama yürürüm gene de heralde..

öğlen yemeği fazla kaçırdım akşam başka birşey yememeyi düşünüyorum

Ohhh yahu aplication çalışıyor 👌

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

sağol canım cok optum 😘😘😘😘

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Kızlar aslında yemesek ii ama

afiyet olsun yavlum..

sağol annemmm :)

Aynen annem bakım varmış bende giremedim. Dikkat et kendine annem. uykusuzluk büyük sıkıntı...

güzel tarifler için tıklamanız yeter kızlar...süpper tariflerimiz var bekleriz..hem karataya hem dukana uygun

https://www..................../Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri/433736496657051

Annem link açılmıyor

Afiyet olsun canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol canım

Vayy annem :) Hadi hayırlısı. Ben kalori sayımı yapıyorum. 2-3 günde bir pro yapıyorum. Dukan krebini ekmek niyetine kullanıyorum.
Tatlandırıcılarda kalorili diye almak istemiyorum aslında.
Size başarılar. Arkadaş olunca iyi oluyor değil mi?
Bende çalışmaya başlayacak gibiyim. İzmitten diplomamı bekliyorum. Bakalım neler olacak. Benimde arkadaşlarım olacak mı acaba bu şehirde?

Bence de yemeseniz daha iyi :) Ben hiç yiyemiyorum ya. Ketçap mayonez falanda öyle. Tadı çok farklı geliyor. Pizza da yemiyoruz. yersek ya kendim yapıyorum ya da onun yerine pide yapıyorum :) En sağlıklısı

Kızlar birşey sorsam size? Ben bir sitede kalori sayımı yapabilmek için tüm yediklerimi kaydediyorum. Gün sonuna kadar. Gün sonunda onun resmini çekip buraya eklesem bildirim olarak. Uygun olur mu size acaba? Hem oraya yaz kaydet hem buraya biraz zor oluyor da? Ne dersiniz? Mahalle sakinleri

selam kızlar nasılsınız bakalım?şöyle birkaç sayfa geriye baktım sersumum dukana başlayacakmışsın,hayırlısı canım inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın bebişim
kaneelcim sen de grip olmuşsun,çok geçmiş olsunaman dikkat et kendine

sağol canım cok optum 😘😘😘😘
”

Kızlar aslında yemesek ii ama Eki Görüntüle 1030457

…”
evet yaa aslında yenmese ama kırk yılda bir çekiyor insanın canı
uykusuzluk evet canım..stresten heralde
ala ala niye açılmıyor dur bidaa deniyeyim..:44::44::44:
arkadaşla daha disiplinli oluyor canım..
hayırlısı olsun tatlım çalış tabii yeni arkadaşlar edinirsin..

olur tabii neden olmasın canım..haa bu arada sorcam unutuyom sen listeye giricen mi ekliyeyim mi..2 haftan doldu heralde..

sağol canım..malzemeleri sipariş ettik salıya kısmetse başlıyacam..hadi bakalım:18::18::18::18:

dün
sabah: 2 dilim lıght ekmek 30 gr az yağlı peynir domates salatalık roka diabetik reçel 5 zeytin

ara: 20 gr kuru üzüm

öğlen: karnabahardan kısır 1 dilim lıght ekmek 1 domates 1 salatalık 1 havuç

ara: 1 mandalina 3 kuru kayısı 1 bardak yağsız süt 20 gr mısır ekmeği

akşam: 1 alabalık bolca yağsız tuzsuz salata

ara: 1 portakal 100 gr tatlandırıcılı puding

bugün:

sabah: 40 gr nesfit 40 gr muz 2 kuru kayısı 1 kuru incir 5 badem 125 gr yağsız süt

ara: 1 kepekli galeta

öğlen: ton balıklı salata yağsız ve tuzsuz

ara: 20 gr mısır ekmeği 3 tane limon lifli kepekli 1 mandalina 3 badem

akşam: 1 yumurta 30 gr az yağlı beyaz peynir reçel 2 dilim light ekmek bolca yeşillik 3 zeytin

ara: 2 kepekli galeta 1 portakal

Tamam o zaman birazdan geliyor menüm. Listeye girmek için erken annem :)) geldim ama menü bildirimi yapmaya başlayalı 5 gün oluyor sanırım bugün daha iki hafta olmadı anlayacağın :) 2 haftam dolunca listeye girerim. Aday listesine ekle istersen

. Menemen kıymalıydı ama sitede yok diye kalorisini hesapladım ona göre ayarladım kaloriyi. Kıyma ve biraZ yağ girmese iyi olacaktı ama ne yapalım. Eşimle yediğimiz için. Öyle oldu bugün. 918 kalori toplam. Birazdan yürüyüp biraz azaltmam lazım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…