Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

idolümsünn

listeyi yapcak arkadasa kolaay gelsın kızlar bu hafta pek gelemedim dun gece bu haftanın bildirimini yaptım cocukları uyuttuktan sora kocacıkda işteydi iyi oldu:)))
bu hafta listeyi hazırlayamayacam sersumcum haberdar etti sizleri insallah haftaya yapcam kocacık gündüze geciyor sorun yok simdiden kolay gelsin öpüldünüz

aman ha canım pazartesiyew bırakma zaten nasılsa gitti diye kendimizi salınca haftalarca onunla uğraşabiliyoruz ne yazıkki aman dikkat benim bundan sonraki hedefim hiç kaçamaksız götürmek çünkü her kaçamak beni iki hafta geriye götürüyor ve yerimde sayıoyorum korumaya geçince de haftada 1 öğün sadece istediğimi yiyerek devam edeceğim çok uzun vadeli hedefler belirledim hedefim yılbaşına 56 olmak yani 8 ay ve 8 kilo var yapamazsam yuh artık derim kendime bi ramazandan korkuyorumm onu sağ salim atlatabilirsem gerisi kolay

Kilo bildirimim

rumuz:fbmy8785
baş.tarihi:03 Şubat 2014
baş.kilo:80 kg
geçen hafta kilo:73.7
bu hafta kilo:71.9
fark:-1.800
yüzde: -%2.442
toplam fark:8.100
beden:42
spor:haftada 4 gün tempolu yürüyüş
3 mil leslie
Arada kondisyon bisikleti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yürüyüş ve spor yapmaya başladığımdan beri kilolar inanılmaz hızla gidiyor. Ben bundan önce çok hareketsizmişim meğerse. Artık tadını aldım haftada 5 gün mutlaka yürüyüşe çıkıcam.. 71 i gördüğüm için çok sevinçliyim. Darısı 69 un başına ☺️☺️☺️

olsun canım ya arada olur böyle..kilo veren arkadaşları da ayrıca kutluyorum.bugün cuma..

işte ikinci güleryüz adayımız tebrikler canım ben 5 aydır 10 kg verdim sen 2 ay bile olmadan hallettin maşallah sana bir sırrın varsa payşalalım benden sır çıkmaz:1:

tebrikler güleryüzcüğüm bu karatay bana yaramıyor ama bende inat ettim bu beslenme çoook sağlıklı birde emzirince başkasına geçmek istemiyorum ama sanırım kilolarım da çok inatçı.
bu hafta tahin helvaya dadandım ve sonuç 900 gr cepte olsun buda lazım lakin dahası yok artık inşallah 28 haziranda 67 hedefim ALLAHIM YARDIM ETSİN HEPİMİZE TABİKİ...

rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.300
geçen hafta kilo:68.600
bu hafta kilo:67.100
fark:---1.500
toplam fark:----16.700

diyet: karatay beslenme

Son düzenleme:

Süpersin maşallah Rabbim nazar değdirmesin :))

Umarım sende eksileri en kısa zamanda görürsün canım..

Süpersin

filiztoprak
b. tarihi=07 mart 2013
b. kilo= 78
g. hafta =69.4
bu hafta= ++++70.8
fark= ++1.4
haftalık yüzde = %2.017
toplam fark=7.2
boy= 1.60

ağlama ama hafta eksileri görürsün üzülme

Süper Süper..

Süper maşallah..

rumuz:neslihansltn
başlangıç kilo:83.300
geçen hafta kilo:68.600
bu hafta kilo:67.100
fark:---1.500
toplam fark:----16.700

diyet: karatay beslenme

Kızlar bu hafta süpersiniz maşallahh. Rabbim nazar değdirmesin. Herkes eksilerde bakıyorumda. Ben liste yayınlandıktan sonra bildirim yapayım. Henüz listede değilim

Cakmel alıntı yapamadım bi türlü...
Teşekkür ederim öncelikle. Ben karataya uygun beslenmeye çalışıyorum. Akşam yemeklerimi çok hafif tutup 6-7 den sonra hiçbirşey yemiyorum. Akşamları protein ağırlıklı olmasına dikkat ediyorum. Ve mutlaka spor ekliyorum hergün. Ya yürüyüş ya kondisyon bisikleti. Hiç olmazsa bacak karın çalıştırma...
Bol bol bitki çayı içiyorum. Ve tabiki su. Aslında çok bilinmedik şeyler değil. Hepimiz biliyoruZ... Sadece yemeyerek olmuyo malesef. Hatta kilo verme bile duruyo yemediğimiz halde. Önemli olan hepsini bir arada yapmak ozaman çoook güzel gidiyor.... İnşallah hepimiz en kısa zamanda ulaşırız hedeflerimize☺️☺️☺️

rumuz :bruxelles
baş. tarihi: 10 şubat
baş. kilo: 85
geçen hafta: 79
bu hafta:79
hedef: 58

kızlar pek gelemiyorum çünkü diyet filan hak getire motivasyonum sıfır, iştahım açık, psikolojim bozuk bütün energimi 1 kez daha toplayıp pazartesi başlamak istiyorum neyse ne yapıp edip burayla daha çok bağlantı kurmaya çalışacağım

fbmy8785 öyle canım hepimizin bedeni farklı tepki veriyor işte. maşallah diyim sana bende de iyi gidiyordu bu hafta ben dikkat etmedim farkındayım yani ama haftaya ve ondan sonraki haftalara inşallah.teşekkürler söz kimselere demicem sırlarını

Sadece_Askiim inşallah canım hepimiz eksileri her cuma görelim +++ lar bizden uzak dursun

13:00 öğle yemeğim
bulgurlu içli köfte 3 tane
1 kase yoğurt
2 dilim elma

okula çıkıyorum şimdi 18:00 da gelicem inşallah ve son öğünümü yapıcam

akşama dereotlu 1 kase yoğurt kızlar

1.5 lt su içildi

45 dk yürüyüş yapıldı

nasıl iyi başladım dimi kızlar

makbulecim sana kolay gelsin canıııımm

çakmel gel bu hafta yarışalım, ikimizde emziren anne olarak ne dersin şu an bu nu sölerken kendimden hiç ama hiç umudum yok ama bir ümit belki gaza gelirim

Bence de yemeseniz daha iyi :) Ben hiç yiyemiyorum ya. Ketçap mayonez falanda öyle. Tadı çok farklı geliyor. Pizza da yemiyoruz. yersek ya kendim yapıyorum ya da onun yerine pide yapıyorum :) En sağlıklısı

Aynen canım .. Ben yazın Türkiye'de McDonald's a gittim tad berbatti .. Dedim bunu insanlara nasıl verirler .. Ama buradakiler cok farklı cok baska .. Tabiki en güzeli evde kendi yaptığın yediğin

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

amin canım
ben şuan 75 kilodayım.hamile kalmadan önce 73-74 falandım sanırım.ama canımın istediğini istediğim saatte yediğim halde 75 im.hele şu bulantı ve iştahsızlık bitsin o zaman daha dikkatli olucam.çünkü şimdi herşeyi yiyemiyorum

bugün öğün saatlerim biraz şaştı. Öğle yemeği niyetine beyaz lahanalı nohut fasülyeli yoğurtlu salata. :) 245 kalori

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…