Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

karatay&dukan
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:26 Ocak 2014
başlangıç kilo:79
geçen haftaki kilo:77.9kg
bu hafta kilo:77.4 kg
haftalık yüzde:--%0.641
haftalık fark:--500gr
toplam fark:1600gr
beden:42
spor:3 gün 3km 1 gün 4km yürüyüş

Annem çok güzel. dukanla daha çok eksi göreceksin bence

rumuz:_Kardelennn_
baş.tarihi:13.03.2013
baş.kilo:90.5 kg
geçen hafta kilo:69.9kg
bu hafta kilo:69.5kg
fark:400
yüzde:%0.572
toplam fark:21kg
beden:40
spor:yürüyüş ve koşturmaca

inşallah çakmelim..dukana çok motive başlıyorum bu sefer beraber bir arkadaşımda var..gaza geldik..senin dediğin gibi dukanla hedefime ulaşıp karatayla sağlıklı beslenmeye devam edicem inşallah..
amiin diyorum

ah bu sosyalleşmeler..

altta vereceğim linki incele canım..süper tariflerle dukanı da çok güzel anlatıyor..

http://www.dukandiyetitariflerim.com/

süpperr...

hallettik canım haftaya sende

harika canım sağol
Annem çok güzel. dukanla daha çok eksi göreceksin bence
inşallah yavlum görcem görcem

Kilo veren çıtırlar
guleryuz2011 %2.574
fbmy8785 %2.442
neslihansltn %2.186
Makbule007 %0.934
sersum %0.641
_Kardelennn_ %0.572

Aynı kalan çıtırlar
Bruxelles

Kilo alan çıtırlar
Filiztoprak ++%2.017
Çakmel ++%1.16

Mutlu göbişler
Kaneel
Leylak84

Başda birincimizi sonra kilo veren veremeyen herkesi vede mutlu göbişleride kutlarım başka gelen yok galiba gelen olursada eklerim artık

dişler nasıl dişler ninem çiğneyebiliiin mii..
hadi tekrar geçmiş olsun ..sağlıkla iyi günlerde kullan dişlerini canımcım

çok şükür dünya varmış süper oldu doktorum harikaydı sağolsun sıcak çayda içiyorum oleyyyynenelik bitti canım sağol muhtarım dişlerinizin kıymetini bilin derim

Eline sağlık canım. Haftaya bende listedeyim inşallah :) Ben hergün tartılıyorum gerçi

ellerine sağlık canım..veren veremeyen herkesi kutlarım..burda olmak bir başarıdır dostlar
çok şükür dünya varmış süper oldu doktorum harikaydı sağolsun sıcak çayda içiyorum oleyyyynenelik bitti canım sağol muhtarım dişlerinizin kıymetini bilin derim
haklısın valla diş çok önemlii..
memnun olmana sevindim..bir de okaa uğraşıp olmayanlar oluyor Allah korusun:26:
çaya da kavuşmuşsun e daha ne olsun

Ben kaçar artık işlere bakayım biraz

tesekkürler kardelencim liste icin ellerine saglik emegin icin haftaya liste bende kızlar
ayırıca 1. olmusum uzun aradan sonra masallah bana tebrik ederim kendimi
kilo veren vermeye calısan veremeyen tüm arkadaslarımı tebrik ederim insallah haftaya daha iyi sonuclar bizi bekliyor olacak yaza sayılı günler kalsada biz bunu basaracaz lütfen steresten uzak kilo vermeye devam

Ben bu sabahta 49,2 uyandim şükür:))):119:
Sabah kahvaltim 10 : 00 bitti
2 lop yumurtam
3 çeşit peynir ( beyaz, tel, örgü)
14 zeytin karışık
Marul, dere otu, maydonoz
Süzme yoğurt kasesi ( naneli, dereotlu )
2 kuru erik ve 1 çay bardağı fındık ))

Spor yapıldı 60 dk 559 kalori 7 km hiz : 7Toksinler gitti

Akşam yemegim 16:30 bitti
Ciğer sote ( yazdan biberlerle) maydonozlu
1 bardak ayran nane aromali(yas nane yaprakları)
1 çay bardağı fındık

3 litre sıvı alımı 2.5 litre su sadece

adımlar 17.900 adım atıldı bugun:119:
aksama da zumba yapcam 27 dk insallah

Canan hocamiz pişirmede kullanılan yağlı kağıtların ne kadar kötü olduğunu kitaplarında anlatmıştı ve bende okuduğum ilk günden beri pişirme kağıdı kullanmıyorum bugun sağlıklı Silikon pişirme örtüsü aldım. suan firinda deniyorum sonucu biraz sonra sizler ile paylaşacağım 😘

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

👍 maaşallah tatlım , bravo , bende açık havada 1,5 saat tempolu yürüdüm .. 👌

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

👍👍👍👍👍

Eline saglık canım benim ,

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum .. Vermeyenler içinde kaçacaksız günler diliyorum .. Yaza az kaldı kızlar ya sabır , ha gayret .. Gitsin bu kilolar

Sağol Cnm. Sanada bravo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…