- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
evet canım söylediklerinde çok haklısın bende artık çok dikkat ediyorum bugün cıslı şey yemedim ama bulgur pilavı fazla kaçtı o kadar birde sersumun kepekli kekinden yaparım çayla hep kontrollü gidicem yani inşallah başarırımaman ha canım pazartesiyew bırakma zaten nasılsa gitti diye kendimizi salınca haftalarca onunla uğraşabiliyoruz ne yazıkki aman dikkatbenim bundan sonraki hedefim hiç kaçamaksız götürmek çünkü her kaçamak beni iki hafta geriye götürüyor ve yerimde sayıoyorum korumaya geçince de haftada 1 öğün sadece istediğimi yiyerek devam edeceğim çok uzun vadeli hedefler belirledim hedefim yılbaşına 56 olmak yani 8 ay ve 8 kilo var yapamazsam yuh artık derim kendime bi ramazandan korkuyorumm onu sağ salim atlatabilirsem gerisi kolay
liste sade ve güzel olmuş canım eline sağlık herkezi tebrik ediyorum inşallah haftaya bende veririm ama reglim yaklaştı olsun napalımKilo veren çıtırlar
guleryuz2011 %2.574
fbmy8785 %2.442
neslihansltn %2.186
Makbule007 %0.934
sersum %0.641
_Kardelennn_ %0.572
Aynı kalan çıtırlar
Bruxelles
Kilo alan çıtırlar
Filiztoprak ++%2.017
Çakmel ++%1.16
Mutlu göbişler
Kaneel
Leylak84
Başda birincimizi sonra kilo veren veremeyen herkesi vede mutlu göbişleride kutlarım başka gelen yok galiba gelen olursada eklerim artık
canım çok rahatlamışsındır sevindim senin adınaçok şükür dünya varmış süper oldu doktorum harikaydı sağolsun sıcak çayda içiyorum oleyyyynenelik bitti canım sağol muhtarım dişlerinizin kıymetini bilin derim
paylaş canım paylaş yeni şeylere çok açığım ama burda bulabilirmiyiz acaba:44:Canan hocamiz pişirmede kullanılan yağlı kağıtların ne kadar kötü olduğunu kitaplarında anlatmıştı ve bende okuduğum ilk günden beri pişirme kağıdı kullanmıyorum bugun sağlıklı Silikon pişirme örtüsü aldım. Eki Görüntüle 1031738 Eki Görüntüle 1031739 suan firinda deniyorum sonucu biraz sonra sizler ile paylaşacağım 😘
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Eki Görüntüle 1031737 sporda yapıldı. 300 kalori
Ben bu sabahta 49,2 uyandim şükür:))):119:
Sabah kahvaltim 10 : 00 bitti
2 lop yumurtam
3 çeşit peynir ( beyaz, tel, örgü)
14 zeytin karışık
Marul, dere otu, maydonoz
Süzme yoğurt kasesi ( naneli, dereotlu )
2 kuru erik ve 1 çay bardağı fındık ))
Spor yapıldı 60 dk559 kalori 7 km hiz : 7 Toksinler gitti
Akşam yemegim 16:30 bitti
Ciğer sote ( yazdan biberlerle) maydonozlu
1 bardak ayran nane aromali(yas nane yaprakları)
1 çay bardağı fındık
3 litre sıvı alımı 2.5 litre su sadece
adımlar 17.900adım atıldı bugun:119:
aksama da zumba yapcam 27 dk insallah
güle güle kullan güzelmişşCanan hocamiz pişirmede kullanılan yağlı kağıtların ne kadar kötü olduğunu kitaplarında anlatmıştı ve bende okuduğum ilk günden beri pişirme kağıdı kullanmıyorum bugun sağlıklı Silikon pişirme örtüsü aldım. Eki Görüntüle 1031738 Eki Görüntüle 1031739 suan firinda deniyorum sonucu biraz sonra sizler ile paylaşacağım 😘
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
👍 maaşallah tatlım , bravo , bende açık havada 1,5 saat tempolu yürüdüm .. 👌
öğlen ve akşamı yazamamıştım hemen bildireyim
öğlentavuk haşlama ve çay fındık
akşam bulgurlu nohtlu tavuklu pilav
salata
şalgam
şimdide çay içiyoruzbuyurun içelim
Sağol Cnm. Sanada bravo.
güle güle kullan güzelmişş
afiyet olsun
evet canım söylediklerinde çok haklısın bende artık çok dikkat ediyorum bugün cıslı şey yemedim ama bulgur pilavı fazla kaçtı o kadar birde sersumun kepekli kekinden yaparım çayla hep kontrollü gidicem yani inşallah başarırım
liste sade ve güzel olmuş canım eline sağlık herkezi tebrik ediyorum inşallah haftaya bende veririm ama reglim yaklaştı olsun napalım
canım çok rahatlamışsındır sevindim senin adına
paylaş canım paylaş yeni şeylere çok açığım ama burda bulabilirmiyiz acaba:44:
güzel bir hafta sonu diliyorum...
bugünüm son olmak üzere mecburiyetten kaçamaklıydı..yediklerimi yazmıyorum
sorumlu tekniker arkadaşımızın doğumgünüydü..tahmin edersiniz..ama dukana başladığım andan itibaren artık hiç mazeret dinlemiyecem..arkadaşla söz verdik birbirimize..eski beslenmeme göre zaten bugün benim kaçamak günümdü..ama dukanda biliyorsunuz o da yok..neyseki dukanda yulaf kepekli enfes tatlılar yapabiliyoruz..onlarla nefsimi köreltirim artık...
bu aradaaa sizee yağsız ev yapımı köy peynirimi takdim edeyim tarifi de altında harika oldu..bayıldım..peynir de almayacağım artık..
Eki Görüntüle 1031974
1 litre yarım yağlı sütü tencerede kaynatıyoruz
kaynamaya başlayınca 1/2 su bardağı süzme yoğurdu ekliyoruz yarım da limon sıkıyor ve karıştırmaya başlıyoruz
peynir parçaları topak topak üste çıkmaya başlıyor 2-3 tatlı kaşığı tuz ekliyoruz karıştırmaya devam ediyoruz
bu işlem yaklaşık toplamda 10 dk da oluyor
sonunda ocağı kapatıp bez torbaya kevgir kepçeyle peynir parçalarını doldurup iyice sıkıyoruz
bir tencerenin üstüne süzgeci onun üstüne peynir torbasını onun üzerine de bir ağırlık koyup 1 gün bekliyoruz(ben cam saklama kabına su doldurup ağırlık yaptım)
vee sonuç üstteki gibi oluyor..ben tam 1 gün de beklemedim üstelik..tuzunu az koymuşum iyi oldu aslında..valaaaa
fotonun tarihine bakmayın ayarlamamışım..:)
çakmel gel bu hafta yarışalım, ikimizde emziren anne olarak ne dersinşu an bu nu sölerken kendimden hiç ama hiç umudum yok ama bir ümit belki gaza gelirim
sersum seni yakalamıştım ama gene kaçtın hadi iyi gidiyosun maşallah maşallah
kaneelcim ALLAH yardımcın olsun canım sağlıkla ve huzurla geçsin günlerin inşallah. az kaldı dimi cinsiyete ben hala kız diyorum ama tabi ki ALLAH bilir.
ben kaçar hanımlar mutlu huzurlu haftasonları hepimizin olsuuuun
eline saglik canim .. afiyet , sifa olsun ..
sersum canım o ne öyle peynire bak kalıp gibi çıkmış maşallah maşallah eşin vede kızın çok şanslı,tabi bizde
sersum seni yakalamıştım ama gene kaçtın hadi iyi gidiyosun maşallah maşallah
ben kaçar hanımlar mutlu huzurlu haftasonları hepimizin olsuuuun
sağol canım..teveccühünüz efemmm
inşallah canım...
Canlarım günaydın.
Geri dönmek istiyorum Mıhtarım. Müsaade var mı?
Yönteminizde değişiklikler yapmışsınız. Ben de tam o sırada yok olmuşum. Sadece tesadüf olmuş. Daha yeni okudum yöntem değişikliğini. Neryse, hayırlı olsun.
Benim yıllık, olağan tedavi dönemim geldiiii ve geçti. Bu dönemde çok çekilmez oluyorum. Huysuz ihtiyarlara dönüyorum. Kendimi herkesten izole ediyorum. Ağzımı açtım mı kırıp geçiriyorum çünkü
Aslında tedavi dönemim Şubat sonuna doğru bitti. Ama bu arada benim koyvermişliğimden (ilaçlarla alakası yok) 83,8kg a kadar çıktım. 1 Martta Karatay'a döndüm ve dedim ki , 79,9kg u görmeden sana kk yasak! Bugün 3 hafta oldu. Sabah 79,7 kg olduğumu gördüm ve hemen geldim. Yani siz benim ödülümsünüz!
Hepinizi çok özledim. Çok güzel haberler okudum. Leylakım ve Kaneel bebek bekliyormuş. ÇOOOOK sevindim. Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Kilo çizelgelerimiz yok mu oldu???
Neyse... Kendimi çok iyi hissediyorum. Artık buralardayım. Tabii kabul ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?