Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkesi çok çok çok tebrik ediyorum kızlar gitsin kilolar artık yaza ne kaldı haftaya daha güzel olur inşallah

evet canım söylediklerinde çok haklısın bende artık çok dikkat ediyorum bugün cıslı şey yemedim ama bulgur pilavı fazla kaçtı o kadar birde sersumun kepekli kekinden yaparım çayla hep kontrollü gidicem yani inşallah başarırım
liste sade ve güzel olmuş canım eline sağlık herkezi tebrik ediyorum inşallah haftaya bende veririm ama reglim yaklaştı olsun napalım
çok şükür dünya varmış süper oldu doktorum harikaydı sağolsun sıcak çayda içiyorum oleyyyynenelik bitti canım sağol muhtarım dişlerinizin kıymetini bilin derim
canım çok rahatlamışsındır sevindim senin adına
paylaş canım paylaş yeni şeylere çok açığım ama burda bulabilirmiyiz acaba:44:

öğlen ve akşamı yazamamıştım hemen bildireyim
öğlentavuk haşlama ve çay fındık
akşam bulgurlu nohtlu tavuklu pilav
salata
şalgam
şimdide çay içiyoruz buyurun içelim

güle güle kullan güzelmişş
👍 maaşallah tatlım , bravo , bende açık havada 1,5 saat tempolu yürüdüm .. 👌
”

öğlen ve akşamı yazamamıştım hemen bildireyim
öğlentavuk haşlama ve çay fındık
akşam bulgurlu nohtlu tavuklu pilav
salata
şalgam
şimdide çay içiyoruz buyurun içelim

afiyet olsun

Sağol Cnm. Sanada bravo.

😘😘😘😘😘😘😘

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

güle güle kullan güzelmişş

afiyet olsun

Tesekkur ederim canım 👍😘

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

güzel bir hafta sonu diliyorum...

bugünüm son olmak üzere mecburiyetten kaçamaklıydı..yediklerimi yazmıyorum

sorumlu tekniker arkadaşımızın doğumgünüydü..tahmin edersiniz..ama dukana başladığım andan itibaren artık hiç mazeret dinlemiyecem..arkadaşla söz verdik birbirimize..eski beslenmeme göre zaten bugün benim kaçamak günümdü..ama dukanda biliyorsunuz o da yok..neyseki dukanda yulaf kepekli enfes tatlılar yapabiliyoruz..onlarla nefsimi köreltirim artık...

bu aradaaa sizee yağsız ev yapımı köy peynirimi takdim edeyim tarifi de altında harika oldu..bayıldım..peynir de almayacağım artık..

1 litre yarım yağlı sütü tencerede kaynatıyoruz
kaynamaya başlayınca 1/2 su bardağı süzme yoğurdu ekliyoruz 1 çay kaşığı limon sıkıyor ve karıştırmaya başlıyoruz
peynir parçaları topak topak üste çıkmaya başlıyor 2-3 tatlı kaşığı tuz ekliyoruz karıştırmaya devam ediyoruz
bu işlem yaklaşık toplamda 10 dk da oluyor
sonunda ocağı kapatıp bez torbaya kevgir kepçeyle peynir parçalarını doldurup iyice sıkıyoruz
bir tencerenin üstüne süzgeci onun üstüne peynir torbasını onun üzerine de bir ağırlık koyup 1 gün bekliyoruz(ben cam saklama kabına su doldurup ağırlık yaptım)
vee sonuç üstteki gibi oluyor..ben tam 1 gün de beklemedim üstelik..tuzunu az koymuşum iyi oldu aslında..valaaaa

kaneelin tarifi daha kolaymış bundan sonra onu deniyecem

5 lt sütü kaynatıp ocaktan alıp içine 1 limon 1 çay kaşığı sirke hopp oluyormuşş

fotonun tarihine bakmayın ayarlamamışım..:)

Son düzenleme:

😊👍 sonuç harika kızlar , ne yapışma , ne erime , ne de kağıtlarda olabildiği gibi yanık kokusu harika birsey hemde ucuz 2 Euro yarın bi tane de diğer tepsime alacağım 👍👍 insallah bulabilirsin canım benim 👍😘

eline saglik canim .. afiyet , sifa olsun ..

çakmel gel bu hafta yarışalım, ikimizde emziren anne olarak ne dersin şu an bu nu sölerken kendimden hiç ama hiç umudum yok ama bir ümit belki gaza gelirim

tamam canım ben varım yarış başlasın ben gaza geldim bileee.

sersum canım o ne öyle peynire bak kalıp gibi çıkmış maşallah maşallah eşin vede kızın çok şanslı,tabi bizde

dediğim gibi akşam yoğurdumu yedim komşum ıspanaklı börek yollamış 3 ısırık yedim, 1 avuç ta patlamış mısır yedim bunlar hesapta yoktu ama olsun.

bruxelles artık yarış yaptığımıza göre sen gaza gel bence

makbule ellerine sağlık listenin en kötülerinden olarak herkesi tebrik ediyorum

leylakcım inşallah az kaldı canım geçicek ve bi bakıcaksın kucağında bir melek sana bakıyor hemde cennet gibi kokuyor
...

sersum seni yakalamıştım ama gene kaçtın hadi iyi gidiyosun maşallah maşallah

kaneelcim ALLAH yardımcın olsun canım sağlıkla ve huzurla geçsin günlerin inşallah. az kaldı dimi cinsiyete ben hala kız diyorum ama tabi ki ALLAH bilir.

ben kaçar hanımlar mutlu huzurlu haftasonları hepimizin olsuuuun

sagol canim benim ... iyi gidiyor insallah .. herkes oyle diyor kizce diyor fakat bekleyip gorecegiz canim ..... pazartesi ogrenecegiz .. eger gosterirse canim :)

eline saglik canim .. afiyet , sifa olsun ..

sersum canım o ne öyle peynire bak kalıp gibi çıkmış maşallah maşallah eşin vede kızın çok şanslı,tabi bizde

sağol canım..teveccühünüz efemmm
sersum seni yakalamıştım ama gene kaçtın hadi iyi gidiyosun maşallah maşallah

ben kaçar hanımlar mutlu huzurlu haftasonları hepimizin olsuuuun

inşallah canım...

bugün protein yaptım tam protein sayılmaz hatta açlıktan öldüğüm için aralarda normalden fazla meyve yedim neyse paylaşım hemen

sabah: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 domates 1 salatalık

ara: 2 mandalina

öğlen:2 yumurta 2 salatalık

ara: 1 portakal 1 mandalina 1 bardak yağsız süt

akşam: 2 yumurta 1 kk lıght peynir 1 dilim kaşar

ara:1 elma 1 bardak yoğurt

günaydın çıtır hatunlar sağlıklı kaçamaksız ve bol sporlu bir gün olsun ben dünki o kadar yumurtaya bu gün 300 gr eksik uyandım bugünden itibaren 63.3 basküle çıkmayacaktım ama dayanamadım eşim sakladı zaten sonra yine artık perşembeye hedef 62.9 çok dikkatli olmalıyım bu hafta etimi öğlen yemeklerimde yiyip sebzemi akşamları yemeyi düşünüyorum. bir de akşma yemeğindeki ekmeği mümkün olduğunca çıkarıp akşam ara öğününde 1 tane elma yiyeceğim o da en geç saat 8 de . bir de çarşamba günü yani tartı öncesi gün birazcık daha azaltacağım günlük 1 saat yürüyüş spor salonuna düzenli gidebilmek de yine hedeflerim arasında ....

Canlarım günaydın.

Geri dönmek istiyorum Mıhtarım. Müsaade var mı?

Yönteminizde değişiklikler yapmışsınız. Ben de tam o sırada yok olmuşum. Sadece tesadüf olmuş. Daha yeni okudum yöntem değişikliğini. Neryse, hayırlı olsun.

Benim yıllık, olağan tedavi dönemim geldiiii ve geçti. Bu dönemde çok çekilmez oluyorum. Huysuz ihtiyarlara dönüyorum. Kendimi herkesten izole ediyorum. Ağzımı açtım mı kırıp geçiriyorum çünkü

Aslında tedavi dönemim Şubat sonuna doğru bitti. Ama bu arada benim koyvermişliğimden (ilaçlarla alakası yok) 83,8kg a kadar çıktım. 1 Martta Karatay'a döndüm ve dedim ki , 79,9kg u görmeden sana kk yasak! Bugün 3 hafta oldu. Sabah 79,7 kg olduğumu gördüm ve hemen geldim. Yani siz benim ödülümsünüz!

Hepinizi çok özledim. Çok güzel haberler okudum. Leylakım ve Kaneel bebek bekliyormuş. ÇOOOOK sevindim. Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.

Kilo çizelgelerimiz yok mu oldu???

Neyse... Kendimi çok iyi hissediyorum. Artık buralardayım. Tabii kabul ederseniz

sağol canım..teveccühünüz efemmm

inşallah canım...

😘😘😘😘😘😘😘

Hoşgeldin canım .. Insallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın 😘😘😘

8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olan Google DNS'leri engellenmiştir. Twitter için yeni DNS 198.153.192.1 ve 198.153.194.1 şeklindedir.

Kolay gelsin

hoşgeldin iğneoyasııııı; tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır demişler sanırım bizler dönüp dolaşıp gene bu topikte toplancaz hep sağlık olsun geçmiş gitmiş olsun canım hadi maraton başladı zayıflamaya devaaaaam...

kahvaltım 9 da bitti

2 lop yumurta
maydanoz salatası
7 zeytin
avuç genişliğinde süzmeden peynir
2 bardak çay

şimdi amca kızım kekem diyorum ben o gelecek, onu almaya çıkıyorum hanımlar ,yarın sınavı var açık öğretim okuyor, bu nedenle pazartesiye kadar uğrayamayabilirim herkese bol bol leptinler....

ıspanaklı pide
kaşarlı yumurtalı pide
etli pide
dereotlu yoğurt
helva
öğlen menüm misafirim için ama ben yarım ıspanaklı ve yarım etli yicem bol yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…