- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
hadi bakalım yeni başlangıçlaragünaydın çıtır hatunlar sağlıklı kaçamaksız ve bol sporlu bir gün olsun ben dünki o kadar yumurtaya bu gün 300 gr eksik uyandım bugünden itibaren 63.3 basküle çıkmayacaktım ama dayanamadım eşim sakladı zaten sonra yine artık perşembeye hedef 62.9çok dikkatli olmalıyım bu hafta etimi öğlen yemeklerimde yiyip sebzemi akşamları yemeyi düşünüyorum. bir de akşma yemeğindeki ekmeği mümkün olduğunca çıkarıp akşam ara öğününde 1 tane elma yiyeceğim o da en geç saat 8 de . bir de çarşamba günü yani tartı öncesi gün birazcık daha azaltacağım günlük 1 saat yürüyüş spor salonuna düzenli gidebilmek de yine hedeflerim arasında ....
hoşgeldin oyam özledik seniCanlarım günaydın.
Geri dönmek istiyorum Mıhtarım. Müsaade var mı?
Yönteminizde değişiklikler yapmışsınız. Ben de tam o sırada yok olmuşum. Sadece tesadüf olmuş. Daha yeni okudum yöntem değişikliğini. Neryse, hayırlı olsun.
Benim yıllık, olağan tedavi dönemim geldiiii ve geçti. Bu dönemde çok çekilmez oluyorum. Huysuz ihtiyarlara dönüyorum. Kendimi herkesten izole ediyorum. Ağzımı açtım mı kırıp geçiriyorum çünkü
Aslında tedavi dönemim Şubat sonuna doğru bitti. Ama bu arada benim koyvermişliğimden (ilaçlarla alakası yok) 83,8kg a kadar çıktım. 1 Martta Karatay'a döndüm ve dedim ki , 79,9kg u görmeden sana kk yasak! Bugün 3 hafta oldu. Sabah 79,7 kg olduğumu gördüm ve hemen geldim. Yani siz benim ödülümsünüz!
Hepinizi çok özledim. Çok güzel haberler okudum. Leylakım ve Kaneel bebek bekliyormuş. ÇOOOOK sevindim. Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Kilo çizelgelerimiz yok mu oldu???
Neyse... Kendimi çok iyi hissediyorum. Artık buralardayım. Tabii kabul ederseniz
8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olan Google DNS'leri engellenmiştir. Twitter için yeni DNS 198.153.192.1 ve 198.153.194.1 şeklindedir.
Kolay gelsin Eki Görüntüle 1032768 Eki Görüntüle 1032770
hadi kolay gelsin iyi eğlencelerhoşgeldin iğneoyasııııı; tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır demişlersanırım bizler dönüp dolaşıp gene bu topikte toplancaz hep sağlık olsun geçmiş gitmiş olsun canım hadi maraton başladı zayıflamaya devaaaaam...
şimdi amca kızım kekem diyorum ben o gelecek, onu almaya çıkıyorum hanımlar ,yarın sınavı var açık öğretim okuyor, bu nedenle pazartesiye kadar uğrayamayabilirim herkese bol bol leptinler....
ıspanaklı pide
kaşarlı yumurtalı pide
etli pide
dereotlu yoğurt
helva
öğlen menüm misafirim için ama ben yarım ıspanaklı ve yarım etli yicem bol yoğurt
dün ki kaçamakların sonunda bugün silkinip kendime geldim tabiisi..
sabah
sucuklu kaşarlı omlet
3-4 zeytin
peynirimden
çay çayy
ev temizlendi çarşaflar değişti çamaşırlar atıldı yıkanıyor..eh ben de az dinleneyim garii
hava süpperr..
güzel hafta sonları dilerim
👌 maaşallah canım 😘 inşallah Haziran sonuna kadar bu böyle gidecek 👍 dualarım senin ile
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
Tamam canım atarım 😘😘😘 simdi aksam gorevim var ise gidiyorum 👌👌😀😀😳😳Sağol canım benim
kaneelim sahi söyliycem unuttum şu dr özün linkleri buradan çalışmıyor bana face den atsana canım bi izleyeyim onları..
kk linklere izin vermiyor sanırım artık
Canlarım günaydın.
Geri dönmek istiyorum Mıhtarım. Müsaade var mı?
Yönteminizde değişiklikler yapmışsınız. Ben de tam o sırada yok olmuşum. Sadece tesadüf olmuş. Daha yeni okudum yöntem değişikliğini. Neryse, hayırlı olsun.
Benim yıllık, olağan tedavi dönemim geldiiii ve geçti. Bu dönemde çok çekilmez oluyorum. Huysuz ihtiyarlara dönüyorum. Kendimi herkesten izole ediyorum. Ağzımı açtım mı kırıp geçiriyorum çünkü
Aslında tedavi dönemim Şubat sonuna doğru bitti. Ama bu arada benim koyvermişliğimden (ilaçlarla alakası yok) 83,8kg a kadar çıktım. 1 Martta Karatay'a döndüm ve dedim ki , 79,9kg u görmeden sana kk yasak! Bugün 3 hafta oldu. Sabah 79,7 kg olduğumu gördüm ve hemen geldim. Yani siz benim ödülümsünüz!
Hepinizi çok özledim. Çok güzel haberler okudum. Leylakım ve Kaneel bebek bekliyormuş. ÇOOOOK sevindim. Allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Kilo çizelgelerimiz yok mu oldu???
Neyse... Kendimi çok iyi hissediyorum. Artık buralardayım. Tabii kabul ederseniz
sağol canım..kolay gelsinTamam canım atarım 😘😘😘 simdi aksam gorevim var ise gidiyorum 👌👌😀😀😳😳
kızlar o kadar şey yazdımki boşa gitmiş çok can sıkıcı yaa
bi düzeltmediler hep hata veriyo
5 km yol yüründü bugün alışverişe gittim 5 lt süt aldım 3lt sini yoğurt yapıcam
kahvaltı yulaf ezmesi yoğurt lu ve meyveli
öğlen bulgur pilavı tavuklu
1 yumurtadan salata
akşamı sonra yazayım
tebrikler canım bende bugün attım kendimi dışarı gezdim tozdum valla yeni ciciler aldım kendime baya bir hareket ettim yane1 saat 10 dk 5 km yürüyüş
dünki kaçamaklar için 1 km ceza verdim kendime2 gündür yürümemiştim..başladım ..hele dukana başlayınca inşallah bir aksilik olmazsa hergün düzenli yürümeyi planlıyorum..
tebrikler canım bende bugün attım kendimi dışarı gezdim tozdum valla yeni ciciler aldım kendime baya bir hareket ettim yane
1 saat 10 dk 5 km yürüyüş
dünki kaçamaklar için 1 km ceza verdim kendime2 gündür yürümemiştim..başladım ..hele dukana başlayınca inşallah bir aksilik olmazsa hergün düzenli yürümeyi planlıyorum..
sağol canım...oh oh iyi olmuş güle güle kullan cicilerin kıss makbuşşş
hadi bakalım yarına yürürsün yavlum..Maşallah annem. Ben bugün yürümeyeceğim. Fazla birşey yemedim. Dünkü tatlı yüzünden. Bugünlük idare edeyim. Yarın daha düzenli olurum inşallah.
sağol canım artık eşofm<<n takımım bol geldiği için yeni bir tane aldım 38 beden spor ayakkabım da eskimişti bi de spor ayakkabı aldım ciciler de onlar ama küçük beden kıyafet almanın keyfi paha biçilemez umarım seneye de o çocuk kıyafeti gibi olan 34-36 beden bişi almak zorunda kalırım amin
Hoşgeldin canım .. Insallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın
hoşgeldin iğneoyasııııı; tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır demişlersanırım bizler dönüp dolaşıp gene bu topikte toplancaz hep sağlık olsun geçmiş gitmiş olsun canım hadi maraton başladı zayıflamaya devaaaaam...
hoşgeldin oyam özledik seni
tabiisi sormana ne gerek sen asil azalarımızdansın kanki:13::13:
oh maşallah bana yetişmişin gene nerdeyse..
topiği serbest topik yaptık oyam mesajımı almışsındır..böyle daha iyi oldu bence. .karatayla vermemyenler takılıp kalıp başka topiklere mi gitsek diyordu. .ee ben de mıhtar olarak müşteri velinimetimizdir diyerekten böyle bir dönüşüm yaptım
hadi hazirana fit hatunlar olmaya:13::13::13:
hoşgeldin canım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?