seçmenlerime güveniyorum caanımmmHoşbuldum Muhtarım. Yerel seçimler yaklaşıyor ama senin yerin sağlam:))
Serbest topik fikri iyi olmuş. Herkes birbirinden bişeyler kapabilir. Ben Karataya devam ediyorum şimdilik.
Bugün koşturmacam çoktu ama yine de araya yürüyüşü sıkıştırdım. Karataya başlayalı tam 3 hafta oldu. Şimdiye dek sadece 1 gün yürüyüş yapmadım. Hergün 2 litre su içiyorum. Ama eskiden 1 defada 2 bardak içerdim artık yarım bardak içiyorum. Midem büyümesin diye düşünüyorum.
Bugünkü menümü de yazayım:
Sabah 9:00
2 yumurta
1 kaşık süzme yoğurt
maydonoz
biraz peynir
Öğlen 14:00
1 tabak nohut
Akşam 19:30
1 tabak ezogelin çorba
3 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
2 litre su
4km/40 dak yürüyüş.
Akşam sütlaç yapmıştım. Tadına bakmak için 1 tatlı kaşığı sütlaç yedim yemekten hemen sonra
Hepinize iyi geceler.
Inşallah canım .. Ilk 3 ay iyi gecti diyebilirim cok mide bulantım olsa da genel olarak iyi gecti cok şükür 👍😊😊 insallah gerisinde oyle geçerBugün koşturmacam çoktu ama yine de araya yürüyüşü sıkıştırdım. Karataya başlayalı tam 3 hafta oldu. Şimdiye dek sadece 1 gün yürüyüş yapmadım. Hergün 2 litre su içiyorum. Ama eskiden 1 defada 2 bardak içerdim artık yarım bardak içiyorum. Midem büyümesin diye düşünüyorum.
2 yumurta
1 kaşık süzme yoğurt
maydonoz
biraz peynir
1 tabak nohut
1 tabak ezogelin çorba
3 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
2 litre su
4km/40 dak yürüyüş.
Akşam sütlaç yapmıştım. Tadına bakmak için 1 tatlı kaşığı sütlaç yedim yemekten hemen sonra
Hepinize iyi geceler.
bugünüm başladı kaçamaksız geçecek
sabah
yumurta salatası
biber kavurması
yoğurt
peynir
zeytin
1 dukan krepi
sucuk
sağol bebeeemmAfiyet olsun canım
Yolun açık olsun ☺️☺️👍👌
kolay gelsin canımm☺️ selam kızlar , iyi pazarlar ..
Dün ben saat 23e kadar Tr saati gece 24 e kadar çalıştım.. Iki kisi hasta bildirmiş .. Eksik personelden dolayı .. Bu günde yine aksam gorevim var sma bugün insallah aksam 21.30 da çıkacağım 😊👍
Öpüldünüz kızçeler
Kolay gelsin
Kaçacaksız ve sağlıklı bir pazar gunu dilerim Eki Görüntüle 1034234 sınavlara giren yavrucuklara da basarılar dilerim
Biraz da Bahriye ye kulak verelim 😀😀😀Eki Görüntüle 1034235
kaçamaksız geçti günüm
2. öğünüm
buğday kepeğinden pizza
zero kola (dukanda serbest diye aylar sonra 1 bardak)
canım çok az kalori almışsın fazlasıyla hakkın var 1000 cal altı tehlikeli kaslar eriyor diye dinlemiştim bi doktordan :18:Eki Görüntüle 1034513
Bugün yediklerim ve kalorileri. Toplam 667 kalori. Bugün sınav kapılarında bekledik. Sonra eşimin yeğenleriyle park. Kek ve tatlı yapımı. Benim irademde listede
Çayın yanına ise form bisküvi aldım onlardan yiyeceğim sanırım. bugün aldığım kalorilere göre biraz hakkım varmış gibi geliyor
kaçamaksız geçti günüm
2. öğünüm
buğday kepeğinden pizza
zero kola (dukanda serbest diye aylar sonra 1 bardak)
hoş geldin sevgili meslektaşım sende benim gibi dönüp dolaşıp soluğu burda almışsınBugün koşturmacam çoktu ama yine de araya yürüyüşü sıkıştırdım. Karataya başlayalı tam 3 hafta oldu. Şimdiye dek sadece 1 gün yürüyüş yapmadım. Hergün 2 litre su içiyorum. Ama eskiden 1 defada 2 bardak içerdim artık yarım bardak içiyorum. Midem büyümesin diye düşünüyorum.
2 yumurta
1 kaşık süzme yoğurt
maydonoz
biraz peynir
1 tabak nohut
1 tabak ezogelin çorba
3 köfte
3 kaşık bulgur pilavı
2 litre su
4km/40 dak yürüyüş.
Hepinize iyi geceler.
canım çok az kalori almışsın fazlasıyla hakkın var 1000 cal altı tehlikeli kaslar eriyor diye dinlemiştim bi doktordan :18:
bizimkiler (ben epeydir içmiyorum)hep zero içerler..bizimkilere de normal colanın tadı tuhaf geliyor artıkzero kolayı bende deneyim dedim perşembe günü. Pişman oldum. Tadı bir tuhaf. Midem altüst oldu. Yok dedim içmem. Kalorisiz olsada beğenmedim yaa ben.
afiyet olsun cicim..bugünü de kaçamaksız atlattım hatta oldukça hafif geçirdim diye düşünüyorum
sabah: 2 dilim light ekmek 30 gr lıght kaşar ve maydanozla yapılmış 2 yumurtadan omlet(tuz ve yağ yok ) salatalık
ara: 20 gr kuru üzüm +++1.5 saat yürüyüş tam 8 km 1.5 km sini koştum 1 km si yavaş geriye kalanı hızlı tempoda
öğlen: semizotu kavurdum içine maydonoz domates soğan koydum 30 gr da kıymayla ine yağsız ve tuzsuz 100 gr yarım yağlı yoğurt
ara: 1 portakal 3 kuru kayısı 1 bardak süt
akşam: taze fasulye yemeği 200 gr 100 gr yarım yağlı yoğurt
ara: 1 portakal 1 bardak yağsız sütle kahve çeşit çeşit bitki çayı 3-4 fincan
ütü yapıldı çamaşır yıkandı her yer süpürüldü silindi etraf toparlandı bir baktım akşam olmuş yarına yemeğimi de yaptım kıymalı ıspanak yaptım hem protein hem sebze çıkmış olacak böylelikle öğlen ve akşam yiyeceğimkızlar bu hafta fazlaca dikkat ediyorum 62. 9 bu haftaki hedef62.5 benim son 5 yıldır gördüğüm en düşük kilo ve ben nisan sonuna 60 hedefiliyorum inşallah
herzaman zaten içemem canım hem zararlı hem benim reflüm var zaten karataydan önce onun için bırakmıştım iyi ki de bırakmışım.dün akşam bende içtim canım ondan balığın yanına bir yudum aldım aman allahım aylardır içmiyorum valla bana hiç bi zaman kötü gelmiyor bu tarz şeylerin tadıtabi sık olmamlı
sarı taramvay eşliğinde 1 saat 4 km yürüyüş cepte
Maşallah annemmm. Helal sana. Ben bugün bütün gün dışarda olunca halim kalmadı. birşeyde yapmadım ama. yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?