Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi geceler kızlar bi müddet bıraktım diyeti kafamı toplayıp geldim yarın inşallah yeniden başlıyorum ama yinede her cuma tartıldım aranızda tekrar devam etmem sizin için bi sakınca olmaz umarım. inşallah bu süreçte herkes bol eksiler görmüştür. ben yerimde sayıyorum diyebilirim geçen cuma 77.6 dım.

dün
30 dk pilates
55 dk yürüyüş

2 lt su

sabah karatay tabağım

öğlen
patates salatam ama yeşillik salatası desem yeğdir yani
3 kuru dolma hatay usulü ( 2 patlıcan-1 biber)

akşam

malesef
balık karaker
escape ve susamlı tatlı bisküvi eşiliğinde çay:18::18::26::26: bu misafir gelip gitmleri deliyor benim irademi

bu gün sabah:
kurutulmuş haşlama biber 7-8 tane
1 kase yoğurt
5 zeytin
6 çatal süzme peynir

öğleye
1 kuru dolmam patlıcandan
1 piliç pirzolam
1 kase yoğurdum

akşama
1 tabak salatam
ve ayran düşünüyorum

spor yaarsam akşama uğrar yazarım kızlar

naz canım sende hoş geldin kilo almamışsın canım tebriks ben 3 gün yapmasan 1 kilo ediyor en artısından hemde

birde ramaska gelse ekip tamam dimi kızlar birdy de kilo yoktu zaten sarhoş hanım mezun oldu darısı bize kızlaaaar

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepinize

Yeni bir hafta yeni başlangıçlar

Kızlar cuma tartıldım ama bi girip de bildirim yapamadım, alarm veriyorum artık, hiç görmediğim kiloları görür oldum

Geçen geçen cuma 74.4 tü galiba tam hatırlamıyorum

Geçen cuma 75.9

Durumlar fena, cumartesiden beri dikkat etmeye başladım, inşallah bırakmayacağım, bu arada boğazlarım şiş 1 haftadır da yürüyemiyorum, kilo almamda hareketsizliğin de etkisi çok, neyse önümüze bakalım artık 2 öğün beslenmeye geiçicem, son öğünümüz 5 de yemeyi düşünüyorum inşallah becerebilirim

İğneoyası tekrar hoşgeldin canım

Sersumum senin de dukan hayırlı olsun, seni takipteyim

Günaydin kizlar ..

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

canım ben de merak etmiştim seni.:26:.bidaha giderken haber ver de hem merak etmeyelim hem de izinli yazarım seni..ee muhtarınız olarak kurallara da uymamız lazım değil mi..işi ciddiye alalım ki gitsin kilolar..
hoşgeldin tekrardan

sen gelme gelme daha topiğe 80 e doğru gideceksin benim gibi göreceksin gününü

sen beni ben seni takip edelim de kurtulalım şekerim.:13::13::13:.yetti gariii

hayalimdeki mutfak penceresii...günaydın kaneelimm

Eki Görüntüle 1035088

pazartesi olmasına rağmen dincim mutluyum huzurluyum yeni haftadan umutluyum
güzel güneşli bir sabaha merhabaaa

sabah kahvaltım

buğday kepeğinden krep(yulaf kepeğim bitti maalesef bekliyorum)
arasında peynir
6-7 zeytin(dukana geçene kadar yiyeyim)
çay çayyy

Son düzenleme:
slm kızlar uzun suredır aranızda yoktum sızı bırakınca cok kılo aldımm bı kac aydır tekrar dıyet yapmaya calısıyorum ama ıkı gun yapıp bozuyorum bırturlu adapte olamadım sızlerle guzel kılo vermıstımm yaz geldı sayılır ısı hızlandırmam lazım tekrar aranıza alırsanız sevınırım 68,5 kg yum

burası olmadan olmaz şekerim bizi birbirimize yarıyoruz.:13::13:.tabiisi alırız..hoşgeldin..ve başarılar...

erkek teknikeri ben olarak yanii bayan olarak düşünün bebişim...

Evet kızlar ilk ultrasonuma girdim.
Bebeğim uyanmış , sağlıklı , hareketli , tüm gelişimi guzel bir sekilde tamamlamış cok şükür .. Kalp atışlarını dinledik , yüzünü gözünü herbiseyini gördük .. Boyu beklenenden uzun 😊 kilosu beklenen den kilolu 😊 annesi babası gibi genc irisi 😀😀 Cinsiyeti icin ekstra randevu yapacağız bakalım ne zamana kısmet ..

Bu arada tatile de son 5 gun ..
Karatay diyetini bu Dr da anlattım bayıldı cok sağlıklı dedi .. Devam etmemi önerdi .. Kilo almam normal sislikler normal dedi 😊 suan seftali kadar dedi boyut olarak anlatmak gerekirse dedi .. Kesim dogum tarihi ise 3 Ekim 2014 olarak belirlendi ..

Omega 3 almaya devam
Bol bol sağlıklı çığlık şutu icmeye devam
Sabahları ceviz ve badem yemeye devam
Bol hol su icmeye devam
Her sabah bir hurma yemeye devam

Şimdilik bu kadar bebis sağlıklı olduğu icin cok mutlu oldum sizlerle de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️

“İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana… Cümle mahlûkat dile gelip ‘aman’ der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer…”

Bayılıyorum bu tür evlere .. Ne varsa eskilerde var 😊

Günaydın tatlım .. Guzel bir hafta olmadı dileği ile

sağol bebeeemm

kolay gelsin canımm

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Naz, hoş geldin canım. Ben de epeydir yoktum. Ctesi geri geldim. Valla, hem mıhtarımız hem de diğer arkadaşlar kucak açtılar Burdan uzak kalınca ben de çok kilo aldım ama vermeye başladım. Sen de vereceksin inşallah.

İğneoyası tekrar hoşgeldin canım

Sersumum senin de dukan hayırlı olsun, seni takipteyim

Sağol ficansım. Yahu koyverdik mi gidiyor işte. Kararlılıkla bi DUR demek lazım. Doğru motivasyon noktasını bulup, sıkı sıkı sarılmak lazım. Ben kendi adıma çok iyi bir tane buldum. Burda yazamam ama özelden yazarım soran olursa Senin de bulacağına eminim.

Muhtar dediğin böyle olur. Motive eder, enerji verir, örnek olur. Maşallah sana

He hee:)) Kürküçü tükanı işte... Ben de ctesi döndüm:)

Kaneel, Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağına al inşallah. Herkes kız diyor, bir tek bana erkek gibi geliyor galiba...

Dün çok kötü olmasa da başarılı da sayılamayacak bir gündü. Öncelikle yürüyüş yapamadım

Sabah Karatay kahvaltısı yaptım 9da.
Öğlen bamya çorbası ve beyaz lahana sarması (bulgurlu) yedim.
Akşam da bol kebap, 1 fındık lahmacun ve maalesef fındık lahmacun boyutunda bir kaşarlı pide yedim.

Suyu da az içtim.

Boşa geçmiş bir gün oldu diyet adına.

Bugün kaldığım yerden devam:

Sabah 8:00
2 yumurta, maydonoz, süzme yoğurt

Yürüyüş: 4km/40 dak.

Öğlen yememeye gayret edicem. Bugün 2 öğün yapabilirsem çok iyi olacak.

Akşam yazarım becerip beceremediğimi.

selam kızlar bu günkü menümü yazayım geçmişe bakayımm

sabah
2 yumura
maydanoz
1 avuç badem
7 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
çay

öğle:
2 küçük kıymalı bulgurlu biber dolmas
yoğurtlu pancar salatas
1 elma

akşam ki planım
kıymalı soğanlı yumurta
çay
bide canm tatlı istiyor
cevizli incir düşünüyrm

hoşgeldin iğneoyası, dönüp dolaşıp burdayız hakketen, bozuldu diye üzüle kaldığın yerden devam, ben öyle bozdum diye bi bırakıyorum, değil gün tüm haftam gidiyor malesf

kanaellllll, seni kaç gündür merak ediyordum, cinsiyetini yazar da kaçırırım diyee üfffff daha ne kadar bekliyeceğiz yahu:44:

aramıza hoşgeldin,gel takıl canım diyete uymasak hatta kilo vermesek bile en azından kilo almak canımızı sıkıyor ve kendimizi salmıyoruz en azından

güzel menü çakmelim yarış başladı ona göre dikkat et bak ya bende misafir gelecek bi yere gideceğiz diye ödüm kopuyor sıkma canını bi sen değilsin yani
dediğin gibi ekip tatmamlanıyor git gide

hoşgeldin ficans, leslie yap istersen ben deçocuklardan çıkamıyorum yapabilirsem onu yapıyorum tabi bizimkiler fırsat verdikçe

afiyet olsun muhtarım merakla bende bekliyorum senin dukana başlamanı, hatta bugün başlayacaksın sanıyordum :44:

afiyet olsun bebişşş

Sağol annem. 2 yumurta vardı biri kaldı. Ekmek çavdar ekmeğiydi. oda biraz kaldı. Ama Şunu anladım ki yulaf kepeği kabızlığa bire birmiş. 2 gündür dışardayım diye yiyemedim. Sıkıntı başladı gene. Yok anacım yok dışarı çıksamda evden kalorisini bilerek hazırladığım şeyleri götüreceğim. Olmuyor ya. Kaç gündür düzenim kalmadı. Annem yarın başlıyorsun sende dukana. Bende başlasam mı acaba diye düşünüyorum ya. Yarın evde olacağım. Protein günü yapacağım inş.

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…