canım ben de merak etmiştim seni.:26:.bidaha giderken haber ver de hem merak etmeyelim hem de izinli yazarım seni.iyi geceler kızlar bi müddet bıraktım diyeti kafamı toplayıp geldim yarın inşallah yeniden başlıyorum ama yinede her cuma tartıldım aranızda tekrar devam etmem sizin için bi sakınca olmaz umarım. inşallah bu süreçte herkes bol eksiler görmüştür. ben yerimde sayıyorum diyebilirim geçen cuma 77.6 dım.
sen gelme gelme daha topiğe 80 e doğru gideceksin benim gibi göreceksin gününüGünaydın kızlar hepinize
Yeni bir hafta yeni başlangıçlar
Kızlar cuma tartıldım ama bi girip de bildirim yapamadım, alarm veriyorum artık, hiç görmediğim kiloları görür oldum
Geçen geçen cuma 74.4 tü galiba tam hatırlamıyorum
Geçen cuma 75.9
Durumlar fena, cumartesiden beri dikkat etmeye başladım, inşallah bırakmayacağım, bu arada boğazlarım şiş 1 haftadır da yürüyemiyorum, kilo almamda hareketsizliğin de etkisi çok, neyse önümüze bakalım artık 2 öğün beslenmeye geiçicem, son öğünümüz 5 de yemeyi düşünüyorum inşallah becerebilirim
İğneoyası tekrar hoşgeldin canım
Sersumum senin de dukan hayırlı olsun, seni takipteyim
Günaydin kizlar .. Eki Görüntüle 1034892
slm kızlar uzun suredır aranızda yoktum sızı bırakınca cok kılo aldımm bı kac aydır tekrar dıyet yapmaya calısıyorum ama ıkı gun yapıp bozuyorum bırturlu adapte olamadım sızlerle guzel kılo vermıstımm yaz geldı sayılır ısı hızlandırmam lazım tekrar aranıza alırsanız sevınırım 68,5 kg yum
canım ben de merak etmiştim seni.:26:.bidaha giderken haber ver de hem merak etmeyelim hem de izinli yazarım seni..ee muhtarınız olarak kurallara da uymamız lazım değil mi ..işi ciddiye alalım ki gitsin kilolar..
hoşgeldin tekrardan
sen gelme gelme daha topiğe 80 e doğru gideceksin benim gibi göreceksin gününü
sen beni ben seni takip edelim de kurtulalım şekerim.:13::13::13:.yetti gariii
hayalimdeki mutfak penceresii...günaydın kaneelimm
Günaydın tatlım .. Guzel bir hafta olmadı dileği ileEki Görüntüle 1035088
pazartesi olmasına rağmendincim mutluyum huzurluyum yeni haftadan umutluyum
güzel güneşli bir sabaha merhabaaa
sabah kahvaltım
buğday kepeğinden krep(yulaf kepeğim bitti maalesef bekliyorum)
arasında peynir
6-7 zeytin(dukana geçene kadar yiyeyim)
çay çayyy
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘sağol bebeeemm
kolay gelsin canımm
iyi geceler kızlar bi müddet bıraktım diyeti kafamı toplayıp geldim yarın inşallah yeniden başlıyorum ama yinede her cuma tartıldım aranızda tekrar devam etmem sizin için bi sakınca olmaz umarım. inşallah bu süreçte herkes bol eksiler görmüştür. ben yerimde sayıyorum diyebilirim geçen cuma 77.6 dım.
Eki Görüntüle 1035088
sabah kahvaltım
arasında peynir
çay çayyy
slm kızlar uzun suredır aranızda yoktum sızı bırakınca cok kılo aldımm bı kac aydır tekrar dıyet yapmaya calısıyorum ama ıkı gun yapıp bozuyorum bırturlu adapte olamadım sızlerle guzel kılo vermıstımm yaz geldı sayılır ısı hızlandırmam lazım tekrar aranıza alırsanız sevınırım 68,5 kg yum
Evet kızlar ilk ultrasonuma girdim.
Bebeğim uyanmış , sağlıklı , hareketli , tüm gelişimi guzel bir sekilde tamamlamış cok şükür .. Kalp atışlarını dinledik , yüzünü gözünü herbiseyini gördük .. Boyu beklenenden uzun 😊 kilosu beklenen den kilolu 😊 annesi babası gibi genc irisi 😀😀 Cinsiyeti icin ekstra randevu yapacağız bakalım ne zamana kısmet .. Şimdilik bu kadar bebis sağlıklı olduğu icin cok mutlu oldum sizlerle de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️
Dün çok kötü olmasa da başarılı da sayılamayacak bir gündü. Öncelikle yürüyüş yapamadım
Sabah Karatay kahvaltısı yaptım 9da.
Öğlen bamya çorbası ve beyaz lahana sarması (bulgurlu) yedim.
Akşam da bol kebap, 1 fındık lahmacun ve maalesef fındık lahmacun boyutunda bir kaşarlı pide yedim.
Suyu da az içtim.
Boşa geçmiş bir gün oldu diyet adına.
Bugün kaldığım yerden devam:
Sabah 8:00
2 yumurta, maydonoz, süzme yoğurt
Yürüyüş: 4km/40 dak.
Öğlen yememeye gayret edicem. Bugün 2 öğün yapabilirsem çok iyi olacak.
Akşam yazarım becerip beceremediğimi.
Bebeğim uyanmış , sağlıklı , hareketli , tüm gelişimi guzel bir sekilde tamamlamış cok şükür .. Kalp atışlarını dinledik , yüzünü gözünü herbiseyini gördük .. Boyu beklenenden uzun 😊 kilosu beklenen den kilolu 😊 annesi babası gibi genc irisi 😀😀 Cinsiyeti icin ekstra randevu yapacağız bakalım ne zamana kısmet ..
Eki Görüntüle 1035336
Bu arada tatile de son 5 gun ..
Karatay diyetini bu Dr da anlattım bayıldı cok sağlıklı dedi .. Devam etmemi önerdi .. Kilo almam normal sislikler normal dedi 😊 suan seftali kadar dedi boyut olarak anlatmak gerekirse dedi .. Kesim dogum tarihi ise 3 Ekim 2014 olarak belirlendi ..
Omega 3 almaya devam
Bol bol sağlıklı çığlık şutu icmeye devam
Sabahları ceviz ve badem yemeye devam
Bol hol su icmeye devam
Her sabah bir hurma yemeye devam
Şimdilik bu kadar bebis sağlıklı olduğu icin cok mutlu oldum sizlerle de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
iyi geceler kızlar bi müddet bıraktım diyeti kafamı toplayıp geldim yarın inşallah yeniden başlıyorum ama yinede her cuma tartıldım aranızda tekrar devam etmem sizin için bi sakınca olmaz umarım. inşallah bu süreçte herkes bol eksiler görmüştür. ben yerimde sayıyorum diyebilirim geçen cuma 77.6 dım.
dün
30 dk pilates
55 dk yürüyüş
2 lt su
sabah karatay tabağım
öğlen
patates salatam ama yeşillik salatası desem yeğdir yani
3 kuru dolma hatay usulü ( 2 patlıcan-1 biber)
akşam
malesef
balık karaker
escape ve susamlı tatlı bisküvi eşiliğinde çay:18::18::26::26: bu misafir gelip gitmleri deliyor benim irademi
bu gün sabah:
kurutulmuş haşlama biber 7-8 tane
1 kase yoğurt
5 zeytin
6 çatal süzme peynir
öğleye
1 kuru dolmam patlıcandan
1 piliç pirzolam
1 kase yoğurdum
akşama
1 tabak salatam
ve ayran düşünüyorum
spor yaarsam akşama uğrar yazarım kızlar
naz canım sende hoş geldin kilo almamışsın canım tebriks ben 3 gün yapmasan 1 kilo ediyor en artısından hemde
birde ramaska gelse ekip tamam dimi kızlarbirdy de kilo yoktu zaten sarhoş hanım mezun oldu darısı bize kızlaaaar
Günaydın kızlar hepinize
Yeni bir hafta yeni başlangıçlar
Kızlar cuma tartıldım ama bi girip de bildirim yapamadım, alarm veriyorum artık, hiç görmediğim kiloları görür oldum
Geçen geçen cuma 74.4 tü galiba tam hatırlamıyorum
Geçen cuma 75.9
Durumlar fena, cumartesiden beri dikkat etmeye başladım, inşallah bırakmayacağım, bu arada boğazlarım şiş 1 haftadır da yürüyemiyorum, kilo almamda hareketsizliğin de etkisi çok, neyse önümüze bakalım artık 2 öğün beslenmeye geiçicem, son öğünümüz 5 de yemeyi düşünüyorum inşallah becerebilirim
Eki Görüntüle 1035088
sabah kahvaltım
arasında peynir
çay çayyy
afiyet olsun bebişşş
Bebeğim uyanmış , sağlıklı , hareketli , tüm gelişimi guzel bir sekilde tamamlamış cok şükür .. Kalp atışlarını dinledik , yüzünü gözünü herbiseyini gördük .. Boyu beklenenden uzun 😊 kilosu beklenen den kilolu 😊 annesi babası gibi genc irisi 😀😀 Cinsiyeti icin ekstra randevu yapacağız bakalım ne zamana kısmet ..
Eki Görüntüle 1035336
Bu arada tatile de son 5 gun ..
Karatay diyetini bu Dr da anlattım bayıldı cok sağlıklı dedi .. Devam etmemi önerdi .. Kilo almam normal sislikler normal dedi 😊 suan seftali kadar dedi boyut olarak anlatmak gerekirse dedi .. Kesim dogum tarihi ise 3 Ekim 2014 olarak belirlendi ..
Omega 3 almaya devam
Bol bol sağlıklı çığlık şutu icmeye devam
Sabahları ceviz ve badem yemeye devam
Bol hol su icmeye devam
Her sabah bir hurma yemeye devam
Şimdilik bu kadar bebis sağlıklı olduğu icin cok mutlu oldum sizlerle de paylaşayım dedim ❤️❤️❤️❤️
İnsanın ettiği kötülüğü, akrep bile etmez insana Cümle mahlûkat dile gelip aman der, ama insan dediğin durmaz, kıyıp geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?