harika görünüyorlar canım..ellerine sağlık..
silikon altlıklarını da güle güle kullan renkleri de pek güzelmiş
hayırlısıyla bi atlatsalar şu sınavı ficansım
sor sor..çok zor bilirim canım..
4 km 50 dk yürüyüş cepte
iyi dilekleriniz için teşekkürler haftayada eksileri görürüz inşallah
dünkü menümü yazayım misafirim vardı girememiştim
kk kahvaltı
öğlen = yumurta salatası 1 kase yoğurt çayyyyy
akşam=etli güveç ayran
pazarı yazmıyorum zaten
sağol canım...sersumcum senin hamsi de nefissss
filizcim kurabiyeler çoook cezbediciii afiyet olsuuuunnn
ficanscım işlediği konularla ilgili her gün 50 tane soru çözdür. coşku- zambak-seviye-ata yayınları hangisi varsa. birde mutlaka çalışma kitabına bi göz atsın , ders kitabında olmayan bazı bilgileri çalışma kitabında etkinlik olarak vermişler bu nedenle önemli canım. T.C İnk. Tarihi birazcık zor konu çok ve hep bilgi malesef. ben 5. ve 6. sınıflara giriyorum bu yıl geçen yıl 8 lere giriyodum ama; yardımcı olmaya çalışıyım,
Genelde bilgi verip yorumlattırıyolar rahat ol;
genelgeleri madde verip yorumlatırlar
1. İnönü savaşı sonuçları ve sakarya savaşı sonuçları çook önemli
mudanya mütarekesi ve lozan barış ant. banko soru konularıdır canım.
tevhid-i tedrisat- saltanatın lağvı- halifeliğin kaldırılışı- soyadı kanunu- medeni yasa öenmliiii
çok partili yaşam önemliiii
senin kuzu bana gelse 3 günde Tc. İNK tamamdır biliyo musun ben hep kodlama ve hikayeci tarihi kullanırım anlatırken. inşallah ALLAH yardımcısı olsun canım.
amin canım...Inşallah hayırlısıyla atlatırlar canım,çok yoruldular,Allah emeklerini zayi etmesin
Ekinezyalı karışık bitki çayı içiyorum,iyi gelir inşallah canım,geçmezse gidicem
sersumcum senin hamsi de nefissss
ficanscım işlediği konularla ilgili her gün 50 tane soru çözdür. coşku- zambak-seviye-ata yayınları hangisi varsa. birde mutlaka çalışma kitabına bi göz atsın , ders kitabında olmayan bazı bilgileri çalışma kitabında etkinlik olarak vermişler bu nedenle önemli canım. T.C İnk. Tarihi birazcık zor konu çok ve hep bilgi malesef. ben 5. ve 6. sınıflara giriyorum bu yıl geçen yıl 8 lere giriyodum ama; yardımcı olmaya çalışıyım,
tevhid-i tedrisat- saltanatın lağvı- halifeliğin kaldırılışı- soyadı kanunu- medeni yasa öenmliiii
senin kuzu bana gelse 3 günde Tc. İNK tamamdır biliyo musun ben hep kodlama ve hikayeci tarihi kullanırım anlatırken. inşallah ALLAH yardımcısı olsun canım.
kizlar oglumun dogum gunundeeen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar....
çocuklar varya yukarıdaki kurabiyeleri kapış kapış yedikedi benim.köpek benim diye diye, Mustafa Yıldızdoğan 'ın oğlu da vardı ( türkücü) oda babasına ay-yıldızlı olanı götürdü öyle işte- çiğ köfte de yoğurmuştum hiiiiç kalmadı insanın yaptıkları yenince çoook mutlu oluyooo ya ondan paylaştım
ficans canım bana özelden mailini at ders notu yollamaya çalışıyam ( kendi notlarımı )
ALLAHIM tüm kuzulara kolaylık versin inşallah
1 kase tarçınlı yoğurt
türk kahvesi
fındııık kahvaltım yavru ceylanlaaaarrr
bu arada gelip bazen aniden çıkıveriyorum ya kimse yanlış anlamasın bebekten kaynaklanıyoooo tamam mı hanımlar
sağol canım kuzularada başarılarharika görünüyorlar canım..ellerine sağlık..
silikon altlıklarını da güle güle kullan renkleri de pek güzelmiş
hayırlısıyla bi atlatsalar şu sınavı ficansım
sor sor..çok zor bilirim canım..
sağol canım bi ara veririm diyet işi bu kadar oluyoInşallah hayırlısıyla atlatırlar canım,çok yoruldular,Allah emeklerini zayi etmesin
Ekinezyalı karışık bitki çayı içiyorum,iyi gelir inşallah canım,geçmezse gidicem
Kurabiyelerin tarifini isteriz canım,ellerine sağlık,çok güzel görünüyorlar
sağol canım senin kuzulara yaptığın dahada harika canımsersumcum senin hamsi de nefissss
teşekkürler filizcim,biz hepimiz harika mıyız neyiz ayol :)) ficans mailledım notları canım gelmistir inşallah
öğle,piyaz yedim.şimdi çorba,kuru fasulye,3 yk pilav,1kase yoğurt.kapanış.spor malesef ... Bu arada ink.notlarını maili veren herkese atabilirim hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?