Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersumcum senin hamsi de nefissss

filizcim kurabiyeler çoook cezbediciii afiyet olsuuuunnn

ficanscım işlediği konularla ilgili her gün 50 tane soru çözdür. coşku- zambak-seviye-ata yayınları hangisi varsa. birde mutlaka çalışma kitabına bi göz atsın , ders kitabında olmayan bazı bilgileri çalışma kitabında etkinlik olarak vermişler bu nedenle önemli canım. T.C İnk. Tarihi birazcık zor konu çok ve hep bilgi malesef. ben 5. ve 6. sınıflara giriyorum bu yıl geçen yıl 8 lere giriyodum ama; yardımcı olmaya çalışıyım,

Genelde bilgi verip yorumlattırıyolar rahat ol;

genelgeleri madde verip yorumlatırlar

1. İnönü savaşı sonuçları ve sakarya savaşı sonuçları çook önemli

mudanya mütarekesi ve lozan barış ant. banko soru konularıdır canım.

tevhid-i tedrisat- saltanatın lağvı- halifeliğin kaldırılışı- soyadı kanunu- medeni yasa öenmliiii

çok partili yaşam önemliiii

senin kuzu bana gelse 3 günde Tc. İNK tamamdır biliyo musun ben hep kodlama ve hikayeci tarihi kullanırım anlatırken. inşallah ALLAH yardımcısı olsun canım.

Inşallah hayırlısıyla atlatırlar canım,çok yoruldular,Allah emeklerini zayi etmesin

Ekinezyalı karışık bitki çayı içiyorum,iyi gelir inşallah canım,geçmezse gidicem

4 km 50 dk yürüyüş cepte

Kurabiyelerin tarifini isteriz canım,ellerine sağlık,çok güzel görünüyorlar

sağol canım...

biz de inkılap ve dinden konu tekrarları yapıyoruz..

Inşallah hayırlısıyla atlatırlar canım,çok yoruldular,Allah emeklerini zayi etmesin

Ekinezyalı karışık bitki çayı içiyorum,iyi gelir inşallah canım,geçmezse gidicem
amin canım...

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için,ellerine sağlık ne güzel anlatmışsın,yarın yazdığın konuları sorucam tek tek,keşke yakın olsaydık getirirdim sana
Bizimki de sona bıraktı inkılabı,gözünde büyütüyor herhalde,inşallah bu dediğin konular yetişir sınava kadar,amin canım Allah tum sınava gireceklerin yardımcısı olsun

bugün ev işlerimi bitirince biraz hareketli bir gündü öğle yemeğinde dışardaydık ama sorunsuz atlattık sanırım lıght dondurma yedim ama içinde hem şeker yok yağı da %50 azaltılmış herhalde sorun olmaz o da neyse menüme geçeyim

sabah: 1 dilim light ekmek 1 yumurta 1 kk peynir domates salatalık semizotu

ara: yok ,

öğlen: tavuklu salata ayran

ara: 2 top lıght sade dondurma

ara: 1 çay bardağı leblebi 20 gr kuru üzüm

akşam: 150 gr ıspanak 90 gr hindi göğüs 1 su bardağı yoğurt salatalık domates 1 kepçe tarhana çorbası

ara: 1 su bardağı süt 1 çay bardağı leblebi 20 gr kuru üzüm

sıvı: 3 lt su 1 yeşil çay 1 rezene

spor: 1 saat koşu 1 saat yürüyüş

Selam kızlaar.. hafta sonum çok cısslıydı. düğün dernek düğün yemekleri... Harekette vardı. göbekler falan. sıkıntı büyük. bugün ne güzel protein yapıyordum akşama eşim deldi geçti beni :) sağlık olsun. yarın sebze günü yapmam lazım ama. kabızlık sıkıntı yaratacak gibi. sabahki duruma göre bakacağım artık. yediklerimi yazmayayım gündüzler iyiydi ama akşama patladım. o yüzden yazmıyayım. iyi geceler hanımlar. :) yarın görüşürüz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar....

çocuklar varya yukarıdaki kurabiyeleri kapış kapış yedi kedi benim.köpek benim diye diye, Mustafa Yıldızdoğan 'ın oğlu da vardı ( türkücü) oda babasına ay-yıldızlı olanı götürdü öyle işte- çiğ köfte de yoğurmuştum hiiiiç kalmadı insanın yaptıkları yenince çoook mutlu oluyooo ya ondan paylaştım

ficans canım bana özelden mailini at ders notu yollamaya çalışıyam ( kendi notlarımı )

ALLAHIM tüm kuzulara kolaylık versin inşallah

1 kase tarçınlı yoğurt
türk kahvesi
fındııık kahvaltım yavru ceylanlaaaarrr

bu arada gelip bazen aniden çıkıveriyorum ya kimse yanlış anlamasın bebekten kaynaklanıyoooo tamam mı hanımlar

Sofran çok güzeldi kapışmaları normal canım,ellerine sağlık

Çakmelcim çok teşekkür ederim,yolluyorum mail adresimi canım

Günaydın kızlar hepinize

Selam cakmelcim

Sabah kahvaltım omlet,avuç içim kadar yufka ekmek,peynir,zeytin

Kahvaltımı yazayım ki kaçamak yapmayayım dedim artık kaçamak yapma lüksüm yok,yoksa bu kilolar yapışıp kalacak üstüme,27 mayısta kızımın mezuniyet yemeği var,o zamana kadar 1.5 ay içinde ne verirsem kardır inşallah bozmam,boğazım da geçince yürüyüşe de başlarım inşallah

Hepimiz için kaçamaksız bir hafta olması dileği ile

Haftasonu diyet açısından çooook kötü geçti kızlar. Yürüyüş yapamadığım gibi tatlılar vs yedim. 1 Marttan beri en kötü günümdü. Ama tabii önümüze bakıp, kaldığımız yerden devam edicez değil mi kızlar?

Bu sabah Karatay kahvaltısı yaptım ve 4 km yürüdüm.

Çakmel,

Çok güzel tiyolar vermişsin. Sağolasın. Benim kız da bu yıl 8de. Çalışıyor ama çok da umursamıyor gibi... Mayısta okul geziler düzenliyormuş. Nereye gitsem derdinde...

sağol canım kuzularada başarılar
sağol canım bi ara veririm diyet işi bu kadar oluyo
sağol canım senin kuzulara yaptığın dahada harika canım

bugün sabah acayip temizliğe giriştim eviniçi lavabolar misafir çocuklarından dolayı berbat olmuş bi güzel temizledim mis oldu
çarşıya çıkcaktık annem çağırdı oraya gittik bu sayede birazda yol yürüdüm
kahvaltımı sunayım hemen
1 yumurta +beyaz peynir+5 ad. zeytin+limonlu maydonoz+ yeşilçay
öğlen= adana dürüm ama yufkası tek kattı annemi kıramadım+çay
akşam = dürümden dolayı yemek yerine 1 kase yoğurt yedim
şimdide çay içicem erkene aldım çayı çiğ çerez yemek için sonra bişey yenilmiyo
benden haberler bu kadar kızlar

teşekkürler filizcim,biz hepimiz harika mıyız neyiz ayol :)) ficans mailledım notları canım gelmistir inşallah

öğle,piyaz yedim.şimdi çorba,kuru fasulye,3 yk pilav,1kase yoğurt.kapanış.spor malesef ... Bu arada ink.notlarını maili veren herkese atabilirim hanımlar.

teşekkürler filizcim,biz hepimiz harika mıyız neyiz ayol :)) ficans mailledım notları canım gelmistir inşallah

Geldi canım sabah 9 civarı elime ulaştı çok teşekkür ederim ,ben senin mailini cevaplamıştım hemen sana ulaşmadı mı:44:

öğle,piyaz yedim.şimdi çorba,kuru fasulye,3 yk pilav,1kase yoğurt.kapanış.spor malesef ... Bu arada ink.notlarını maili veren herkese atabilirim hanımlar.

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…