- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
kızlar herksei tebrik ederim hiç ilo alan yok mükemmel bir liste filizcim seni ayrıca tebrik ederim kendimi de tebrik ediyorum zira 500 gr mın üstüne çıktığım her gr benim için başarıişteeee bol eksili listemiz maşallah
1.filiztoprak: -% 2.691
2.fbmy8785: -% 0.997
3.makbule007: -% 0.96
4.cakmel: -% 0.912
5.sersum: -% 0.782
6.igneoyası: -% 0.76
7.naz8: -% 0.517
8.Sadece_Askiim: -% 0.165
aynı kalan arkadaşımız
bruxelles %0
herkesi tebrik ediyorum kızlar maşallah harika bi liste bence
ayyy boğaz zor aman dikkat canım çok geçmiş olsunSelam sersumum,iyiyim sen nasılsın
Boğazlar kötü gene,ama Allah bugünümüzü aratmasın
Bi onceki sayfada yazdım,şu boğazıma dur diyebilirsem aranıza geleceğim de yüzüm yok,hepiniz de çok iyi gidiyorsunuz maşallah,darısı bana
owwww yine boğaz...tekrar geçmiş olsun canım..maşallah diyeyim ben bu yıl okadar boğaz enf. olmadım..
ne çektin be ficansım..yaa sen benim geçen yıl yaptırdığım gibi deposilin mi yaptırsan koruma amaçlı..kbb ye sor demiştim ben san..çok sık oluyorsun yaa:26::26::26:
yüzüm yok ne demek biz neler atlattık..buraya gelmediğin için oluyor böyle
teşekkürler canım bende seni tebrik ediyorum ....
bu gün sabah karatay kahvaltısı
ara öğün süt
öğle mevlana böreği 1 tane
ara 7 çiğ köfte
akşam
mevlana- süt
ficanscım hoşgeldim canııım
herkesi tebrik ediyuorum, nazcım eline sağlık güzel liste olmuş.
filizcim dolabını güle güle kullan canıım
kaneelcim[/U] elbiselerini sağlıkla giy,göbeğini tekmeyle büyütsün bebeğin
sersumcum maşllah 2-3 haftadır --- lerdesin hadi gözün aydın kriz teğet geçti
bende misafir vardı birde oğlumun doğum günüydü onun hazırlıkları derken şükür telaşem bitti artık sık sık topiğimize uğrarım inş.
kızlar herksei tebrik ederim hiç ilo alan yok mükemmel bir liste filizcim seni ayrıca tebrik ederim kendimi de tebrik ediyorum zira 500 gr mın üstüne çıktığım her gr benim için başarımetobolizmamla olan savaşta bu hafta galip benim darısı haftaya
ayyy boğaz zor aman dikkat canım çok geçmiş olsun
Hoşbuldum canım nasılsın, çakmelcim benim oğlan sosyali sona bıraktı sınava da var 2 hafta ,belli etmiyor ama biraz panik de oldu, ne önerirsin canım
off 5 kutu muMaşallah canım aman olmasındaBenim daha 1 hafta önce bitti antibiyotik bu sezon 4 ya da 5. kutu oldu,deposilini kbb ye o zaman sormuştum, takip edelim demişti, hemen yaptırmadı yani, bu gittiğimde de tekrar söylemeyi unuttum:26:, bugün öksürüğe de çevirdi baya, çabuk geçer inşallah, gelicem inşallah canım ama dengem bozuldu resmen midem büyüdü sanki önünü almam lazım burası olmadan olmaz tabiki
kizlar oglumun dogum gunundeeen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tamam canım kaçıncı sınıf yaz, bakalım bi çare
sabah:
sucuklu yumurta
1 avuç karışık çerez
lorlu nane-y.soğan salatası
öğle
kuru-pilav
dilim karpuz
kase yoğurt
akşam
çikolatalı kek- cezerye
çay
biliyorum napıyo bu hatun diyosunuz ama ilk kez krize girdim ve malesef teğet geçiremedim:18::18::18::18:
kizlar oglumun dogum gunundeeen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
off 5 kutu mucanım bence ısrarlı olarak şu deposilini sor..:26::26:
nice mutlu ve sağlıklı yıllara oğluşuna canım...
mıııımmmm çok güzel mamalar...ellerine sağlık
Sağol canım,8.sınıf teog a girecek,
Evet canım onun 1 kutusu diş için,geri kalanı boğaz için,tekrar sorarım canım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?