Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evettt gelelim kilo bildiriminee:KK8::KK8:

kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti:karatay dukan karışımı:KK45:
baş.kg:83.5kg
geçen hafta:83.5kg
bu hafta:82 kg:nazar::nazar::nazar:
fark:--1.5kg
yüzde:--%1.796
spor:hergün 3km yürüyüş:KK49:

akşam yemeklerini kısmak hemen farkettirdi..tabii geçen hafta regl de vardı..inşallah böyle devam ederim...:rolleyes::rolleyes:

hadi kıslarrr sizler daha da güzel kilolar vermişsinizdir umarım..:KK49::KK49:

Çakmelim sana da kolay gelsin listede..:KK36::KK36:

friday.jpg

Gunaydin kizlar. .
hayirli huzurlu cumalar. ..
kahvemi suyumu ictim..ikide gun kurusu yedim..alkali suyumuda hazirladim 1 litre..zencefil tarcin limon..
daha reglim bitmedi sabahlari sis hissediyorum kendimi..
kilo bildirimim..
baslangic 84,5
Gecen hafta 84,2
Bu hafta 83,4
Giden -800
Gunluk yarim saat bisiklet ve az yeme:)
Kolay gelsin herkeslere. .

Sekerler ben yeni basladim bildirim yapamiyorum artik haftaya inşallah bnde vermek istiyorum artık cok skldm 10kg vermem lagzim:110:

Hayirli aksamlar hatunlar. .
ben geldum..
bugun baya az yedim..
ogleden sonra disarda islerim vardi yine eve gec geldim cocuklari yemekledim baktim saat gec yemek istemedim oysa guzelcene yemegimi yapip gitmistim..neyse yarin yerim artik..bir kase yogurt ve yarim portakal yedim..ev dandiniydi evi toplayip kizlari yatirdim..oyy yoruldum yine..bugun spor yapmicam sadece persembe frei veriyorum kendime sporda..ertesi gune sisiriyo genelde ..akillilik yapiyom aklimca bakalim guzel bise gorucekmiyim yarina..
bugun bi ev baktik tasinmayi dusunuyorum kismetse. .cok begendik evi bizden haber bekliyolar..mustakil 2 katli 2. Kat kucuk balkonu var ama ben mutfaga bayildim hic buyuk mutfagim olmamisti simdiye kadar..birde bahcesi var arkada o bahceyde bittim..icerden merdivenli 3 oda asagi 2 odada catida hos bi ev bakalim karar vericez..hayirlisi olsun. .
çok güzelmiş canım içine sinmiş şimdiden hayırlı olsun bahçeyede bişelerde dikersin kıs sende bu enerji varken hepsinin hakından gelirsin:nazar::KK36:

filiztoprak
b. tarihi= 07 mart2013
b. kilo= 78
g. hafta= 71.8
bu hafta=72.5
fark= ++0.7
haftalık yüzde= 0.974
t. verilen kilo=5.5
hedef=63
bu hafta regl haftasıydı ve biraz kaçırdım yürüyüşde yapamadım öbür hafta daha iyi olacak

ben kahvaltı yapamadım bugun canım hiçbişi istemıyor :KK12: regl dönemim geliyor en çok bundan korkuyorum işte çünkü kendime hakim olamıyorm

Sagol filizcim ama adamin pek gonlu yok gibi ha bire eksilerini sokuyo gozume gozume..oysaki ben cok begendim. ..hayirlisi..
EGuness EGuness cim regl donemi zorlu surec dikkat et canim yenilme nefsine..canin tatli istedikce su ic bitki cayi ic..

Sagol filizcim ama adamin pek gonlu yok gibi ha bire eksilerini sokuyo gozume gozume..oysaki ben cok begendim. ..hayirlisi..
EGuness EGuness cim regl donemi zorlu surec dikkat et canim yenilme nefsine..canin tatli istedikce su ic bitki cayi ic..
ahhh birde bana sor canım ama dikkat edicem artık kafama koydum zayıflayacağım diye o yüzden yemıyorum çok tatlı isterse hurma yiyiorum tabi tatmin etmıo o ayrı :d

Gunescim hurmadada olcuyu kacirma..birde tarcin tatli istegini azaltiyo..tarcinli sut ara ogunune ekle yada suyuna kabuk tarcin at..

Selam kızlar:KK25:bildirimi yapıp hemen çıkmam lazım temizlik yapmam gerek:KK62:umarım herkesler - leri görmüştür:D

Başlangıç kilo:84.1
Geçen haf.kilo:81.3
Bu hafta kilo:80
Fark:1.3 kg
Toplam fark:4.1 kg
Yüzde:1,599

Çakmelcim kolay gelsin:KK68:

slm kızlar

gelsin bildirimler 15-16 gibi yayınlarım inşallah.

salavat çekelim 80 salavat 2 yada 3 yıllık küçük günahımıza kefaret oluyor ve affediliyoruz inşaalla
h.

bildirim: cakmel

geçen hafta:75.5

bu hafta:75.3

fark: -200 gr

%: 0.264

kaçamak yok

ama veremiyorum kızlar...

teşekkürler sersumum-leylakçım teşekürler. ayrıce tebrikler pampalar işi götürmüş.... maaşallah sizeeee

Ara ogunumu yaptim bende. .
1 kase yogurt yarim portakal iki dilim muz ustune tarcin serpip yidim..himm guzeldi...

selam canlar bakiim şöle bi dedimm..filizim üzülme kıss regl den o..çakmel yine de gitmiş canım..yıldızcım sana da tebrik..ben akşama gelirim..leylağım da vermişş...:nazar::nazar::nazar:

Ogle yemegim. .
1 tabak pirasa
2 dilim kepekli ekmek
1 kase yogurt
boll yesillik
cok saglikli beslendigimin farkina vardim yasasin....
birazdan kizlarin okuluna cikicaz ogretmenleriyle gorusme var..okulun tamaminda ..velilere pasta kahve icecek ikram ediyolar ama yemem sanirim..yada ince dilim kek yerim bakalim ne olucak:)
Yarinda yemekli misafirim var..menum soyle olucak..
mercimek corba
pirinc pilavi
firinda tavuk
nohutlu et
etli kuru bamya
sutlac ve muhallebili kadayif ins bunlari dusunuyorum..

Back
X