- 19 Kasım 2013
- 249
- 427
- 78
- 35
Hanımlar kızımıza isim arıyoruz önerisi olan :)
nisan
erva
rahme
ada
maya
deniz
ebrar
rengin
raana
sare
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar kızımıza isim arıyoruz önerisi olan :)
benim kızım olursa Allah ın izni ile yıllardır aklımda olan Elif ismini koyacağım. Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu nasip eder inşallah bana :) Ezra da güzel isim. melike, ebrar aklıma gelen diğer isimler.Hanımlar kızımıza isim arıyoruz önerisi olan :)
geçmiş olsun canım yadün parmağımı kestim bayabi kanadı tam kıvırdığım yer bide sağ elim olunca zorlanıyorum mutfakta kızım yardım ediyo artık bu sayede mutfağa girdi fıstığım
öpüyorum kızlar burda hava çok kasvetli
birazdan neskafe içicem kokusu beni bitiriyo 3 güne bi içiyorum
sadece aşkım bebişiniz hayırlı olsun
makbuşta hiç uğramıyo o ne yaptı acaba![]()
geçmiş olsun filizimdün parmağımı kestim bayabi kanadı tam kıvırdığım yer bide sağ elim olunca zorlanıyorum mutfakta kızım yardım ediyo artık bu sayede mutfağa girdi fıstığım
öpüyorum kızlar burda hava çok kasvetli
birazdan neskafe içicem kokusu beni bitiriyo 3 güne bi içiyorum
sadece aşkım bebişiniz hayırlı olsun
makbuşta hiç uğramıyo o ne yaptı acaba![]()
selam canımgünaydın sersum.
hep kız bebek mi geliyor bu topiğe .
o zaman ben de bu topikte bulunayım sık sık.
güzel bir isim seçersin eminim. şimdi o kadar çok isim var ki..hiç duymadığımız..içine en çok sinen hangisiyse onu seç canım.
canım hiç istemiyoruz aslında.selam canım..evet valla bütün hamişlerimizin kızı oluyo.
.ooo sen de bebiş istiyosun galiba ..biz buradayız herzaman bekleriz şekerim...Allah gönlüne göre versin
![]()
canım geçmiş olsun.günaydın güzeller..2 gündür üstümde bir halsizlik..sormayın gitsin.bilgisayarın başına bile oturamadım..
yarın son iş günüm gelsin 2 hafta tatil...Ankara iyice soğudu bu soğuklarda işe gitmemek harika olacak...
kahvaltım
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
peynir zeytin
çay
kızım gene kötüyüm diyor ama şapka giy diyorum beni dinlemiyor..sabah 7 de evden çıkıyor hava buz..neyse bugün giydi ama umarım geç kalmamıştır..devamsızlığı da çok arttı.
![]()
zor bir karar haklısın canım ..biz de hiç istemiyoruz ama büyük konuşmamak lazım kazara olursa ne yaparım bilmem.canım hiç istemiyoruz aslında.
büyüttük çocukları derken gecikme oldu. test yaptım sersumcum..ve şoku yaşadık
bir kaç gün eşimle kürtaj konusunda baya yoğunlaştık.
karar aşamasındaydık . fakat arkadaşlarım bana yapma demesi ile ikileme düştüm.
şimdi kürtajdan vaz geçtik.
yarın bi kontrole gidiyorum . nedir ne değildir bilmiyoruz sersumcum.
![]()
valla dinletemiyorum ki canım..neyseki bugün korktu da giydi hanfendi.canım geçmiş olsun.
ben de dün biraz hastalandım ama faranjit gibi
kırgınlık yorgunluk yok. burun akıntısı ve geniz yanması var.
öğlenden sonra oldu.
eve gittim ki küçük oğlan da aynısı olmuş.
kış mevsimin böyle işte..hastalıklar kapıda bekler.
Ankara nın soğununda şapka takmalı canım yaa
tamam canım . dikkat edin kendinize. öptm bendezor bir karar haklısın canım ..biz de hiç istemiyoruz ama büyük konuşmamak lazım kazara olursa ne yaparım bilmem..biliyorsun benim bir de radyasyonlu meslek riskim var..hakkınızda hayırlısı canım..hep hayırlısı diyoruz sonuçta ve ben hep Allah isteyenlere versin diyorum.
.çocukları büyütünce tabii daha da zor geliyor ama..haberini bekliyoruz..
valla dinletemiyorum ki canım..neyseki bugün korktu da giydi hanfendi.
tam hastalık mevsimi size de geçmiş olsun..
canım ben işe gidiyorum öptüm![]()
canım haklısın. ama işte şok olunca birden kararımız bu yönde idi. gerçi kararımızdan da korktuğumuz için hep ikileme düştüm.slmmmm
kardeşim nişanlanıyoooo
çoook mutluyum 1'i daha gittti kalan 2 sine hayırlı kısmetler inşallah...
dün nişan alışverişi ve tabi yemeği
kahvaltım
yumurta ve marul peynırdi dun.
öğle aile yemeği ve cıslar...
akşam kahve ve çikotop kurabiye
bugün
kahvaltım
karabuğday kahve kaju-bedem-ceviz
öğle
karabuğday-yoğurt
akşama
karabugday yoğurt
şuan elimde sutlu kahvemmmm
adilemir canım: o bebeğin bu dünyada nasibi varmış ki mevlam size onu hediye etmiş.
hiç ALLAHın hediyesine kıyılır mı?
dinen uygun değil canım düşünceniz, cinayet hükmü niteliğinde yanlış bilmiyorsam. ben yazmadan gecemedim,müslümanız sonuçta .ve burada yazıştığımıza göre bence komşu hükmünde yakınız birbirimize o nedenle düşüncelerimi paylaşmak istedim.Bir kul doğuracaksın az buz bırşey değil bu bir kez daha anne olacaksın ne buyuk bir görev,bir kez daha cennet ayaklarının altına serilecek ne büyük bir ödül değil mi?
ALLAHım yardımcınız olsun...
cakmelciğim . .kardeşin nişanlanıyormuş..güzel ,mutlu zamanlar bunlar. Allah tamamına erdirsin inşallah .slmmmm
kardeşim nişanlanıyoooo
çoook mutluyum 1'i daha gittti kalan 2 sine hayırlı kısmetler inşallah...
dün nişan alışverişi ve tabi yemeği
kahvaltım
yumurta ve marul peynırdi dun.
öğle aile yemeği ve cıslar...
akşam kahve ve çikotop kurabiye
bugün
kahvaltım
karabuğday kahve kaju-bedem-ceviz
öğle
karabuğday-yoğurt
akşama
karabugday yoğurt
şuan elimde sutlu kahvemmmm
adilemir canım: o bebeğin bu dünyada nasibi varmış ki mevlam size onu hediye etmiş.
hiç ALLAHın hediyesine kıyılır mı?
dinen uygun değil canım düşünceniz, cinayet hükmü niteliğinde yanlış bilmiyorsam. ben yazmadan gecemedim,müslümanız sonuçta .ve burada yazıştığımıza göre bence komşu hükmünde yakınız birbirimize o nedenle düşüncelerimi paylaşmak istedim.Bir kul doğuracaksın az buz bırşey değil bu bir kez daha anne olacaksın ne buyuk bir görev,bir kez daha cennet ayaklarının altına serilecek ne büyük bir ödül değil mi?
ALLAHım yardımcınız olsun...