Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hedefine ulaşacaksın. istemek yeterli . bu yolda başarılar diliyorum. neden sen de 38-40 beden giymeyesin.umarım öyle olacak. evet başlangıçta 97 ye gelene kadar neredeyse tartı kullanmadım. bir gün bir çıktım 97 olmuşum. yok dedım artık 3 lü rakamları bu vücut görmemeli. 48 beden giyiyordum. ondan sonra buranın yardımıyla 15 kilo verdim sonra grubum dağıldı ve bu sefer başka gruba dahil olmak istemedim. diyetisyene gitmeye başladım. benim için çok zorlu bir süreç çünkü hem pcos hem troid hem de insülin direncim var. kısır döngü yani. Umarım sizinle birlikte hedefime ulaşabilirim. Size de iyi geceler görüşmek üzere.![]()
menün çok iyi canım.Esselamu aleykum
Şuara hoşgeldin canım, bak sözün varmış senin daha da motive olmam lazım.çünkü omurbogu sağlayacağın anın olcak o güne dair ne varsa.10 kg bile verebilirsin tam diyet ve sporla.hoşgeldin diyorum.
Sersum tekrar bebeğinizle hayırlı bir iki dünya diliyorum canım,mis gibi kokuyodur şimdi... yavrum ya...
Dün 3 poğaça 3 pişi yedim 1 de kurabiye tüm gün.6 dan sonra kapanış yaptım .
Azda çikolata kardeşim vardı inşaallah + ya dönüşmez .
kore filmi izledik dün, 100 gün diye birşey 60 kg ye şişman diyo bu koreliler ve çok zayıflar yaaaa...
Bu gün
Annem gelcek ama inşallah sağlıklı beslenicez.
Domates
Yumurta
Köz biber
Yeşillik
Öğle
Yeşil fasulye
Bulgur pilavı
Ayran
Akşam
Salata
Yoğurt
dünü kapatmalıyım ki, kg yi koruyayım bu hafta.
selâm adıyla...
hoş geldin canımcım.Merhabalar.
Bende araniza katilmak istiyorum.
Kk da daha ince kpss ders calisma sayfam vardi cok sukur guzel bir motivasyon saglayarak burada iyi bir puan aldim.
Sonrasinda hamile paylasim sayfasinda guzel paylasimlarda bulunduk\hala bulunuyorum ocak annesiyim.
Hamilelikte 20 kilo aldim ve 15 i duruyor
Diyetisyene basladim ama 3 hafta aonra memleketimize gittigimiz icin surekliligi olmadi ve verdigim 2 kiloyu tekrar aldim memlekette.
Simdi burada paylasim yaparak iradeli bir sekilde 15 kilo vermek istiyorum. Hedefim ramazana kadar 5 kilo vermek, ramazanda 5 kilo vermek.
Suanki kilom 71.6
Yarindan itibaren paylasirim menulerimi![]()
hoşgeldin canım topiğimizeumarım öyle olacak. evet başlangıçta 97 ye gelene kadar neredeyse tartı kullanmadım. bir gün bir çıktım 97 olmuşum. yok dedım artık 3 lü rakamları bu vücut görmemeli. 48 beden giyiyordum. ondan sonra buranın yardımıyla 15 kilo verdim sonra grubum dağıldı ve bu sefer başka gruba dahil olmak istemedim. diyetisyene gitmeye başladım. benim için çok zorlu bir süreç çünkü hem pcos hem troid hem de insülin direncim var. kısır döngü yani. Umarım sizinle birlikte hedefime ulaşabilirim. Size de iyi geceler görüşmek üzere.![]()
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar bende aramıza katılabilir miyim altı ay önce doğum yaptım şuan emzirmiyorum ve kilo vermem lazim Drum dedi bana yardımcı olur musunuz
hoşgeldin canımMerhabalar.
Bende araniza katilmak istiyorum.
Kk da daha ince kpss ders calisma sayfam vardi cok sukur guzel bir motivasyon saglayarak burada iyi bir puan aldim.
Sonrasinda hamile paylasim sayfasinda guzel paylasimlarda bulunduk\hala bulunuyorum ocak annesiyim.
Hamilelikte 20 kilo aldim ve 15 i duruyor
Diyetisyene basladim ama 3 hafta aonra memleketimize gittigimiz icin surekliligi olmadi ve verdigim 2 kiloyu tekrar aldim memlekette.
Simdi burada paylasim yaparak iradeli bir sekilde 15 kilo vermek istiyorum. Hedefim ramazana kadar 5 kilo vermek, ramazanda 5 kilo vermek.
Suanki kilom 71.6
Yarindan itibaren paylasirim menulerimi![]()
merhaba kızlar
bu sabah kahvaltı yapmaya fırsat bulamadım.
2 bardak süt içtim
yarım çeyrek simit yedim.
öğlen için 3 büyük yumurta haşladım
3 domates
2 salatalık
4 kibrit kutusu kadar peynir
10 adet zeytin
galetam var
öğlen ki menüyü nasıl yiyorsun çok değil mi ,3 domates 2 salatalık ,3 yumurta aynı anda mümkün değil yiyemem ,bide baya kilolu bir insanım :)küçük domates salatalıksa ozaman yenir tabi o ayrı .