Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
61 dk 6.7 km 388 kal yürüyüş yapıldı.
Sersum canım daim olsun inşalalh pes etmek yok...
1 litre ayranmı sabah mı içiyosun onu sen 1 ltKahvaltım
2 yumurta
1lt ayran
Avuç içi leblebi üzüm
3 salatalık
Şimdi de doğruuuu koşu bandına
İskender pala efsane eşliğinde tabiki
Sersum süpersin cann...
İlahi çisenaz manken gibi olmak mı inşallah ama bizler için o iş zor zanaat :)
ahh ahhh bi bilsen o iradeye neler oldu cumadan beri anne annem gile gitmiştim internet de çekmiyor belki buraya uğrasam biraz frenlerdim ama ipin ucu bi kaçtı sonra tutamadım neler yemedim nelerselam canlar..1. mizi ben de tebrik ederim..en iradelimiz sen ve kaneel.
rica ederim makbuşcuğum ,çakmelcim...napalım topik sahibi olmak kolay değil
bu sabah tartıldım yüzüm güldü 300gr - deyim az da olsa gitmiş dün şiş dim demek ki..
kahvaltım
dukan krepi
peynir
zeytin
salçalı omlet
1 lokma bal kaymak
salatalık
çayy
bugün alışveriş zamanı kızıma tabii kendime hiiiç bişey alasım yok..olanla idare edicez artık
az az da olsa gidecek çakmelcimbende de durum aynı biliyosun
benden bukaaaa öpüldünüz..![]()
devam devam devamgünaydın kızlar...
sabah kafama dank etti ve spora başlamaya karar verdimbiraz geç kaldım ama napalım zararın neresinden dönülse kardır..az önce 2 mil leslie ablamı yaptım akşam bi 2 mil daha yapacağım..hergün 2 kere yaparsam belki bu hafta bir atak yapabilirim..proyla beraber..
kahvaltım
kekikli dukan krepi arası
peynir zeytin
çayy
hadi hayırlısı...![]()
canım bence sen çok düşük kalorili beslenince vücut kıtlık bilincine girdi metobolizmayı şaşırtmak lazım iyi etmişsin nrmal beslenmeye geçmekle bence bu hafta birden gidecekSersumcum canım ben her gün 40 /60 dk yürüyorum, biliyosun 2 şok diyet yaptım ama olmadı veremedim.
Ama en azından Spor sıkılaşyırıyor.
Biraz normal beslenip tekrar etkili bi şok planlıyorum bakalım, hayırlısı inşallah...
Kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
3 salatalık
2 dilim peynir
1 avuç leblebi üzüm
akşam
yeşil fasulye
yoğurt
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...
2 mil sabah 2 mil az önce olmak üzere 4 mil leslie yani 6.4 km..çok yoruldum ama..
![]()
filizcim bizde anne annem gile gittik kalabalıktı baya benim oğlan da milletin kucağında anca ağlıyor çocuk hiç sevmiyor yabancıları yaaslm kızlar
of of çok yoruldum bugün yeğenim bizdeydi biliyosunuz haftasonu annesigil almaya geldi 2 gün bizde kaldılar
bugün sabah 6 buçukta çıktılar yola bende eve giriştim nasıl yoruldum sabahtan beri koşturuyom bitmiyo iş
ev küçük olunca herşey üstüste bindi ama bitirdim balkon yıkandı yataklar toplandı çarşaflar yastık kılıfları havlular hepsi yıkandı katlandı yerine kondu ev süpürüldü silindi koltukta çay lekeleri olmuş halıya çay döküldü bide onlarla uğraştım tuvalatler lavobolar temizlendi yarında banyoyu temizlerim ayrıca toz alıcam ertesi günüde halıların hepsini silmeyi düşünüyorum burası çok sıcak olduğu için hepsi birden yapılmıyor acayip su içtim bugün
kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık+çay +ceviz+1 tane layt etimek
ara=semiotlu yoğurt
akşam=tavuk pirzola+bulgur pilavı+semizotlu yoğurt bunu çok seviyorum
ara=1 elma
kardeşimin birde bebekleri var 7 aylık inanılmaz şeker ay özlemişim bebek kokusunu doyuncaya kadar sevdim çok güleç devamlı gülücük saçıyo onlarda davet etti belki 1 ay sonra gideriz diyoruz bidaha severim
sersumcum leslie başlamışsın iyi gidiyosun
cakmel o kadar dikkat etmene rağmen nasıl veremedin vücut direniyo heralde şaşırt metoyu canım![]()
ah filizim ahh ellerine sağlık ne çok yorulmuşun ama ev de pırıl pırıl olmuş..oh miss gibin oturun artık..slm kızlar
of of çok yoruldum bugün yeğenim bizdeydi biliyosunuz haftasonu annesigil almaya geldi 2 gün bizde kaldılar
bugün sabah 6 buçukta çıktılar yola bende eve giriştim nasıl yoruldum sabahtan beri koşturuyom bitmiyo iş
ev küçük olunca herşey üstüste bindi ama bitirdim balkon yıkandı yataklar toplandı çarşaflar yastık kılıfları havlular hepsi yıkandı katlandı yerine kondu ev süpürüldü silindi koltukta çay lekeleri olmuş halıya çay döküldü bide onlarla uğraştım tuvalatler lavobolar temizlendi yarında banyoyu temizlerim ayrıca toz alıcam ertesi günüde halıların hepsini silmeyi düşünüyorum burası çok sıcak olduğu için hepsi birden yapılmıyor acayip su içtim bugün
kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık+çay +ceviz+1 tane layt etimek
ara=semiotlu yoğurt
akşam=tavuk pirzola+bulgur pilavı+semizotlu yoğurt bunu çok seviyorum
ara=1 elma
kardeşimin birde bebekleri var 7 aylık inanılmaz şeker ay özlemişim bebek kokusunu doyuncaya kadar sevdim çok güleç devamlı gülücük saçıyo onlarda davet etti belki 1 ay sonra gideriz diyoruz bidaha severim
sersumcum leslie başlamışsın iyi gidiyosun
cakmel o kadar dikkat etmene rağmen nasıl veremedin vücut direniyo heralde şaşırt metoyu canım![]()
valla makbuşum biyerlere gidince hep öyle oluyor haklısın..ben de anneme gitmeye korkuyorum valla...ahh ahhh bi bilsen o iradeye neler oldu cumadan beri anne annem gile gitmiştim internet de çekmiyor belki buraya uğrasam biraz frenlerdim ama ipin ucu bi kaçtı sonra tutamadım neler yemedim neler
bi de ben nedense 40 ı başından beri iki haftada bir adet oluyorum doktora da gittim bişi çıkmadı biraz böyle düzensiz olacak herhalde neyse yine adetim anlıyacağınız tabi süt azalması da buna eklendi ye makbule ye oldu neyse süt normale döndü geçici bişiymiş sanırım umarım öyledir şimdilik iyi bakalım bu arada 300 gr güzel canımm
devam devam devam
canım bence sen çok düşük kalorili beslenince vücut kıtlık bilincine girdi metobolizmayı şaşırtmak lazım iyi etmişsin nrmal beslenmeye geçmekle bence bu hafta birden gidecek
filizcim bizde anne annem gile gittik kalabalıktı baya benim oğlan da milletin kucağında anca ağlıyor çocuk hiç sevmiyor yabancıları yaavalla insanlara vermiyeyim de diyemiyorum ama o kadar çok öfkeleniyor ki öfkesinden meme grevii de yapıyor sıpa
allah süt sağma makinesini çıkarandan razı olsun
cisenaz menülerin güzel canım sıfır kaçamakla devam edersen 5 kilo rahat verirsin bir ayda ama karatay kaçamak kabul etmez şeker bünyeye girerse yağ yakımını durduruyor![]()
sana da maşallah canım.52 dk 5.7 km. 332 kal. Yürüyüş
İşlem tamamdır.
herkeste bir tatil telaşıgünaydınnnn
2 yumurtalı lorlu sahanda omlet
domates
salatalık
kaşar peynir
yeşil çay ile kahvaltımı yaptımmm
birazdan şekersiz türk kahvemi yapacağımmm, il bildirimimde umarım vermiş olurum kilo, hedefim ay sonu çünkü tatile gidicem manken gibi olamasamda 5 kilo versem yeter yaaaa