Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlen
:kk77::kk77::kk77:
köfte
semizotu salatası
zero kola
:kk77::kk77::kk77::kk77:

akşama balık düşünüyorum lakin eşim nöbetçi..:kk77::kk77::kk77:

61 dk 6.7 km 388 kal yürüyüş yapıldı.

Sersum canım daim olsun inşalalh pes etmek yok..
.

günaydınnn....:KK68::KK68::KK68:
saat 06:30 2 mil leslie:KK49::KK49::KK49: ardından dujjjj:21::21:

şimdi de kahvaltım
kekikli dukan krepi arası
peynir zeytin
çayy

bugünü sayma iznime kaldı 4....:KK73::KK73:

günaydınnnn
2 yumurtalı lorlu sahanda omlet
domates
salatalık
kaşar peynir
yeşil çay ile kahvaltımı yaptımmm
birazdan şekersiz türk kahvemi yapacağımmm, il bildirimimde umarım vermiş olurum kilo, hedefim ay sonu çünkü tatile gidicem manken gibi olamasamda 5 kilo versem yeter yaaaa

Kahvaltım
2 yumurta
1lt ayran
Avuç içi leblebi üzüm
3 salatalık

Şimdi de doğruuuu koşu bandına
İskender pala efsane eşliğinde tabiki ;)

Sersum süpersin cann...

İlahi çisenaz manken gibi olmak mı inşallah ama bizler için o iş zor zanaat :)

Kahvaltım
2 yumurta
1lt ayran
Avuç içi leblebi üzüm
3 salatalık

Şimdi de doğruuuu koşu bandına
İskender pala efsane eşliğinde tabiki :KK66:

Sersum süpersin cann...

İlahi çisenaz manken gibi olmak mı inşallah ama bizler için o iş zor zanaat :)
1 litre ayranmı sabah mı içiyosun onu sen 1 lt :o

Nazcım , ya bu sıcakta anca soğuk birşey kesiyo insanı,bende soğuklardan sağlığı seçiyorum ;)

Akşama
Tavuk ızgara 2 parça
salata sınırsız
y.fasulye 8 yk

slm kızlar:KK54:
of of çok yoruldum bugün yeğenim bizdeydi biliyosunuz haftasonu annesigil almaya geldi 2 gün bizde kaldılar
bugün sabah 6 buçukta çıktılar yola bende eve giriştim nasıl yoruldum sabahtan beri koşturuyom bitmiyo iş
ev küçük olunca herşey üstüste bindi ama bitirdim balkon yıkandı yataklar toplandı çarşaflar yastık kılıfları havlular hepsi yıkandı katlandı yerine kondu ev süpürüldü silindi koltukta çay lekeleri olmuş halıya çay döküldü bide onlarla uğraştım tuvalatler lavobolar temizlendi yarında banyoyu temizlerim ayrıca toz alıcam ertesi günüde halıların hepsini silmeyi düşünüyorum burası çok sıcak olduğu için hepsi birden yapılmıyor acayip su içtim bugün
kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık+çay +ceviz+1 tane layt etimek
ara=semiotlu yoğurt
akşam=tavuk pirzola+bulgur pilavı+semizotlu yoğurt bunu çok seviyorum
ara=1 elma
kardeşimin birde bebekleri var 7 aylık inanılmaz şeker ay özlemişim bebek kokusunu doyuncaya kadar sevdim çok güleç devamlı gülücük saçıyo onlarda davet etti belki 1 ay sonra gideriz diyoruz bidaha severim
sersumcum leslie başlamışsın iyi gidiyosun:nazar:
cakmel o kadar dikkat etmene rağmen nasıl veremedin vücut direniyo heralde şaşırt metoyu canım :KK66:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
selam canlar..:KK68:1. mizi ben de tebrik ederim..en iradelimiz sen ve kaneel.:nazar:

rica ederim makbuşcuğum ,çakmelcim...napalım topik sahibi olmak kolay değil:KK48::KK48:

bu sabah tartıldım yüzüm güldü 300gr - deyim az da olsa gitmiş dün şiş dim demek ki..:KK76:
kahvaltım
dukan krepi
peynir
zeytin
salçalı omlet
1 lokma bal kaymak
salatalık
çayy

bugün alışveriş zamanı kızıma tabii kendime hiiiç bişey alasım yok..:KK51:olanla idare edicez artık:KK51::KK51:

az az da olsa gidecek çakmelcimEn Büyük KKEn Büyük KK bende de durum aynı biliyosun:KK51:

benden bukaaaa öpüldünüz..:KK15:
ahh ahhh bi bilsen o iradeye neler oldu cumadan beri anne annem gile gitmiştim internet de çekmiyor belki buraya uğrasam biraz frenlerdim ama ipin ucu bi kaçtı sonra tutamadım neler yemedim neler :mad::mad::mad::mad:bi de ben nedense 40 ı başından beri iki haftada bir adet oluyorum doktora da gittim bişi çıkmadı biraz böyle düzensiz olacak herhalde neyse yine adetim anlıyacağınız tabi süt azalması da buna eklendi ye makbule ye oldu neyse süt normale döndü geçici bişiymiş sanırım umarım öyledir şimdilik iyi bakalım bu arada 300 gr güzel canımm :KK25::KK25:

günaydın kızlar...:KK68::KK68::KK68:

sabah kafama dank etti ve spora başlamaya karar verdimEn Büyük KK biraz geç kaldım ama napalım zararın neresinden dönülse kardır..az önce 2 mil leslie ablamı yaptım akşam bi 2 mil daha yapacağım..hergün 2 kere yaparsam belki bu hafta bir atak yapabilirim..proyla beraber..En Büyük KKEn Büyük KK
kahvaltım
kekikli dukan krepi arası
peynir zeytin
çayy

hadi hayırlısı...:KK49::KK49::KK49:
devam devam devam :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sersumcum canım ben her gün 40 /60 dk yürüyorum, biliyosun 2 şok diyet yaptım ama olmadı veremedim.
Ama en azından Spor sıkılaşyırıyor.
Biraz normal beslenip tekrar etkili bi şok planlıyorum bakalım, hayırlısı inşallah...

Kahvaltı
1 yumurta haşlanmış
3 salatalık
2 dilim peynir
1 avuç leblebi üzüm

akşam
yeşil fasulye
yoğurt

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz...
canım bence sen çok düşük kalorili beslenince vücut kıtlık bilincine girdi metobolizmayı şaşırtmak lazım iyi etmişsin nrmal beslenmeye geçmekle bence bu hafta birden gidecek :KK51::KK51:

2 mil sabah 2 mil az önce olmak üzere 4 mil leslie yani 6.4 km:KK49::KK49::KK49:..çok yoruldum ama..:KK57::KK57:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

of of çok yoruldum bugün yeğenim bizdeydi biliyosunuz haftasonu annesigil almaya geldi 2 gün bizde kaldılar
bugün sabah 6 buçukta çıktılar yola bende eve giriştim nasıl yoruldum sabahtan beri koşturuyom bitmiyo iş
ev küçük olunca herşey üstüste bindi ama bitirdim balkon yıkandı yataklar toplandı çarşaflar yastık kılıfları havlular hepsi yıkandı katlandı yerine kondu ev süpürüldü silindi koltukta çay lekeleri olmuş halıya çay döküldü bide onlarla uğraştım tuvalatler lavobolar temizlendi yarında banyoyu temizlerim ayrıca toz alıcam ertesi günüde halıların hepsini silmeyi düşünüyorum burası çok sıcak olduğu için hepsi birden yapılmıyor acayip su içtim bugün
kahvaltım=1 yumurta+peynir+zeytin+domates salatalık+çay +ceviz+1 tane layt etimek
ara=semiotlu yoğurt
ara=1 elma
kardeşimin birde bebekleri var 7 aylık inanılmaz şeker ay özlemişim bebek kokusunu doyuncaya kadar sevdim çok güleç devamlı gülücük saçıyo onlarda davet etti belki 1 ay sonra gideriz diyoruz bidaha severim
cakmel o kadar dikkat etmene rağmen nasıl veremedin vücut direniyo heralde şaşırt metoyu canım :KK66:
filizcim bizde anne annem gile gittik kalabalıktı baya benim oğlan da milletin kucağında anca ağlıyor çocuk hiç sevmiyor yabancıları yaa :KK57::KK57:valla insanlara vermiyeyim de diyemiyorum ama o kadar çok öfkeleniyor ki öfkesinden meme grevii de yapıyor sıpa :KK70:allah süt sağma makinesini çıkarandan razı olsun :cool::cool:

cisenaz menülerin güzel canım sıfır kaçamakla devam edersen 5 kilo rahat verirsin bir ayda ama karatay kaçamak kabul etmez şeker bünyeye girerse yağ yakımını durduruyor:KK51::KK51::KK51:

yediklerime gelince şu üç gündür dünyayı yedim ama tatlıdan asitli içeceklerden uzak kaldım yine de bu hafta sonu düğün var muğlada kilo aldım mı bilinmez ama göbeğimin azıcık çıktığını ,mide dolu olduğu için diye düşünüyorum,söyleyebilirim. düğüne kadar bu ödemden en azından kurtulmalı sonraki hafta sonu da eve dönüş başlıyor yolda 1 gün adanada 2 gün osmaniyede (görümcemde orda diyet yapmam imkansız şu ye süt olsun sütün kesilir aman ha diyet yapma vs ) sonra 1 gün hatayda ve en sonunda da evimde olacağım yani bu iki hafta baya yoğun geçecek tabiki ben elimden geldiği kadar dikkat edeceğim ama sonumuz ne olur bilinmez en çok da beni görmeyen insanları şaşırtmak istiyorum:KK75::KK75::KK75: bari 69 u görseydim gitmeden o altı rakamı bile iyi gelecek deniyeceğiz bakalım :KK28::KK28::KK28:onun için benimle kendini kıyaslayan şu hanımları hatırlatsam kendime işi yarar herhalde :KK62::KK62::KK62::KK62:

ara=semiotlu yoğurt
ara=1 elma
ah filizim ahh ellerine sağlık ne çok yorulmuşun ama ev de pırıl pırıl olmuş..oh miss gibin oturun artık..:KK68::KK68:
benim yeğenim de çok tatlı keşke kalsa ama anneci kardeşi olunca iyice düştü..bebek özlemi kardeşler sayesinde gideriliyor ben de küçüğümü çok özledim..kokusu burnumda tütüyor..büyükten çok buna daha bir düşkünüm:KK8: sanırım elime doğdu ya onda..Allah sağlık versin..:KK68::KK68:
2 gündür canımı çıkarıyorum valla:KK53::KK53:heryerim ağrıyiii..ama devammEn Büyük KKEn Büyük KK
senin de menüler güzel canım:KK5: ben de semizotunun her türlüsüne bayılıyorum..bu ara domates ve soğanla klasik salata gibi yapıyorum çok lezzetli oluyor..:kk77:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ahh ahhh bi bilsen o iradeye neler oldu cumadan beri anne annem gile gitmiştim internet de çekmiyor belki buraya uğrasam biraz frenlerdim ama ipin ucu bi kaçtı sonra tutamadım neler yemedim neler :mad::mad::mad::mad:bi de ben nedense 40 ı başından beri iki haftada bir adet oluyorum doktora da gittim bişi çıkmadı biraz böyle düzensiz olacak herhalde neyse yine adetim anlıyacağınız tabi süt azalması da buna eklendi ye makbule ye oldu neyse süt normale döndü geçici bişiymiş sanırım umarım öyledir şimdilik iyi bakalım bu arada 300 gr güzel canımm :KK25::KK25:

devam devam devam :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bence sen çok düşük kalorili beslenince vücut kıtlık bilincine girdi metobolizmayı şaşırtmak lazım iyi etmişsin nrmal beslenmeye geçmekle bence bu hafta birden gidecek :KK51::KK51:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

filizcim bizde anne annem gile gittik kalabalıktı baya benim oğlan da milletin kucağında anca ağlıyor çocuk hiç sevmiyor yabancıları yaa :KK57::KK57:valla insanlara vermiyeyim de diyemiyorum ama o kadar çok öfkeleniyor ki öfkesinden meme grevii de yapıyor sıpa :KK70:allah süt sağma makinesini çıkarandan razı olsun :cool::cool:

cisenaz menülerin güzel canım sıfır kaçamakla devam edersen 5 kilo rahat verirsin bir ayda ama karatay kaçamak kabul etmez şeker bünyeye girerse yağ yakımını durduruyor:KK51::KK51::KK51:
valla makbuşum biyerlere gidince hep öyle oluyor haklısın..ben de anneme gitmeye korkuyorum valla...:KK17::KK17:
adetinde zamanla düzelir canım dert etme..:KK66:
sıcakta çocuk sıkılıyordur tabii kucaktan kucağa haklı valla:KK48::KK48:
52 dk 5.7 km. 332 kal. Yürüyüş

İşlem tamamdır.
sana da maşallah canım.:nazar:..bu arada ben de bayılırım ayrana:KK50::KK50:

selam canlar...:KK68::KK68:

kaçamak yok spor tamamEn Büyük KK

öğlen
ton balığı
yoğurt

akşam
chilli soslu tavuk sote
cacık
semizotu salatası

:nazar::nazar:sabaha ilave 2 mil leslie daha..:KK49::KK49::KK49:

günaydınnnn
2 yumurtalı lorlu sahanda omlet
domates
salatalık
kaşar peynir
yeşil çay ile kahvaltımı yaptımmm
birazdan şekersiz türk kahvemi yapacağımmm, il bildirimimde umarım vermiş olurum kilo, hedefim ay sonu çünkü tatile gidicem manken gibi olamasamda 5 kilo versem yeter yaaaa
herkeste bir tatil telaşı:KK48::KK48: ahh ahh ben 3 kiloya razıyım şimdilik:KK51::KK51:...olur inşallah canım devamEn Büyük KKEn Büyük KK

FİLİZCİM misafir zor haklısın,insan özlem bile gideremiyor iş yapmaktan.ağırlayan değil ağırlanan olmak daha iyi sanırım :KK66: ikinci bir bahar temizliği olmuş senin ki mis mis dinlen canım evinde.

Evet coook sıktım ama olmadı ,vazgeçmek yok.eşim dahi inanamıyo bence vazgeç ve kabullen bu kiloyu diyo :KK43:( :KK43:(

Teşekkür ederim sersumcum,bende seni tebrik ediyorum tamamen diyet moduna geçtiğin için.3 gün dayan kaçamak yapma alışıyorsun canım.senin için haftasonu zor mailecek yapılan yeme içmeler seni zorluyor, genel diyet hali ilan et derim :KK66: :KK66:

Oy oy Makbulecim ne kadar çok km yapıcaksın öyle kilo vermeyi bırak almadan evine dönsen kar bence.birde mutfağı zengin ve leziz diyarları geziyorsun ne diyim kolay gelsin işin zor .

Haklisin düşük kalorili diyet yaptım çünkü normali işe yaramadı hoş buda yaramadı.sanırım 2 yıllık diyet bedeni alıştırdı.Ama alışkanlığı alışkanlık haline getirmicem inşallah.

günaydın canlarrr:KK68::KK68:

haklısın çakmel doğru tespit beni hafta sonları mahfediyor:KK51: ..ama bu sefer kararlıyım tatilde bile dikkat dikkat..hamurişi tatlı yok..3 gündür dondurma bile sürmedim ağzıma..sabır sabır..benimde senin gibi yaptığım diyetler inatçı yapıyor kiloları almak kolay vermek zor..ama bu sefer düşeyim almamak için ne gerekiyorsa yapacağımEn Büyük KK..çok pis akıllandım:KK62::KK62:

:KK76:sabah 2 mil leslie tamam :KK49::KK49:ardına duş ve şimdi kahvaltı yapıyorum:kk77:

kahvaltım
salçalı omlet
peynir zeytin
domates
çay

Back
X