• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın hepinize

Kar yağdı akşamdan beri her yer kar baya da tuttu ama vali bey tatil yapmadı ana yollar açık diye aralar çok kötü ama çocuklar da az önce çıktı geceden beri haber beklediler ama yok söylenerek gittiler
Bizim de her taraf biz sabah baktım perde cama yapışmış buharlasan su buz tutmuş balkon kapisida aşağı tarafları öyle olmuştu ilk defa oldu bu sene çok soğuk ben de kızımı içim yana yana yolladım öğretmenini aradım geldi mi diye yollar buz düşer diye çok korktum

Az önce çektim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 30
haklisin yabanci bir ulkede Turk restauranta gitmek cok keyifli oluyor. aslinda calisanlar turk olmadigi icin gecen sene sevmemistim hizmet iyi degildi ama kahvaltisi cok guzeldi. surekli cayi yanlis getirmislerdi.:rolleyes:
Hadi ya ben calisanlarin en azindan bir kisminin turk oldugunu dusunuyordum:)

zama

O zaman benim arkadaşım sen olursun bende regl gecikmesi olduğu için resmen metibolizma durdu eğer o ara dikkat etmeseydim sonuç daha da kötü olurdu herhalde koşu bandimda hafta sonu gelecek kargo geç geldi insallah haftaya çok iyi basliyacam en azından onbeş tatile kadar toparluim kendimi eğer biyerlere gidersem tombis tombis gezmeyim
Bnde oleyim cnm 15 tatilde genelde bi yerlere gderim ve o yuzden zayif gitmek isterim:)

Sağol canım benim hiç umudum yok sizler vermişsinizdir inşallah
Olsun şekerim regl dendir o..haftaya gider..:KK66:
Korkunun ecele faydası yok maalesef kilom 74.5 çıktı
Başlangıç kilo 73
Bu haftaki kilo 74.5
Geçcen hafta 73.5
Fark + 1 kg:kızgın:
regl dendir üzülme:KK66:

Günaydın hepinize

Kar yağdı akşamdan beri her yer kar baya da tuttu ama vali bey tatil yapmadı ana yollar açık diye aralar çok kötü ama çocuklar da az önce çıktı geceden beri haber beklediler ama yok söylenerek gittiler
Ayy sorma benim kız da bütün gece bekledi yok olmadı tatil süklüm püklüm gittiler kuzular:cry:
Tamam o zaman ilk iki sıra bizim olsun
Hadi bakalım En Büyük KKEn Büyük KK
Bizim de her taraf biz sabah baktım perde cama yapışmış buharlasan su buz tutmuş balkon kapisida aşağı tarafları öyle olmuştu ilk defa oldu bu sene çok soğuk ben de kızımı içim yana yana yolladım öğretmenini aradım geldi mi diye yollar buz düşer diye çok korktum
Çok soğuk çokkk:KK51::KK51:
günaydın bizde okullar tatil .
dün başladı. vaililik tatil demiş . okuldan da mesaj geldi
şu an çok yoğun yağış. işe geldim ama geri dönebilir miyim belli değil . ilçeye geliyorum çünkü.

Az önce çektim
Amanın çok yağmış ..İnşallah dönersin canımo_O

Kizlar bizde bugun de tatil bu hafta sadece 2 gun okula gittik haftasonunu da katarsak 5 gun oldu tatilimiz:)")
Şanslı gacı seniiii:KK53::KK53::KK53:

Günaydın canlarım..Ankara da ficansımın dediği gibi karlı ve soğuk..Ben yarın nöbetçiyim..bugün evdeyim..Bakalım yarın arabayı çıkarabilir miyim ..Çıkaramazsam tabanvaya kuvvet..Yürünmeyecek mesafe değil ama elimde çantalarla ve soğukta hiç çekilmez:KK51::KK51:
Ben de tartılmıyorum kahvaltı da yapmıyorum bekliyorum çünkü wc ye çıkmadım belki farkeder:KK70::KK70::KK70:

@sabahvesen nerelerde acep :KK64:banlanmış sanırsam..o_O

Günaydın canlarım..Ankara da ficansımın dediği gibi karlı ve soğuk..Ben yarın nöbetçiyim..bugün evdeyim..Bakalım yarın arabayı çıkarabilir miyim ..Çıkaramazsam tabanvaya kuvvet..Yürünmeyecek mesafe değil ama elimde çantalarla ve soğukta hiç çekilmez:KK51::KK51:
Ben de tartılmıyorum kahvaltı da yapmıyorum bekliyorum çünkü wc ye çıkmadım belki farkeder:KK70::KK70::KK70:

Bende agzima bir lokma koymadan tartilirim

çok ince hesap yaptın sersum.
kahvaltını et sonra wc ye çıkarsan da düşersin söyle 300-400
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:80.4 kg
bu hafta:80.1 kg
fark:-300
yüzde:%0.373
ilk hedef:75kg