- 19 Ekim 2016
- 2.547
- 4.469
- 83
- 39
Tamam o zaman ilk iki sıra bizim olsunHadi bakalım ben de varım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman ilk iki sıra bizim olsunHadi bakalım ben de varım![]()
Bizim de her taraf biz sabah baktım perde cama yapışmış buharlasan su buz tutmuş balkon kapisida aşağı tarafları öyle olmuştu ilk defa oldu bu sene çok soğuk ben de kızımı içim yana yana yolladım öğretmenini aradım geldi mi diye yollar buz düşer diye çok korktumGünaydın hepinize
Kar yağdı akşamdan beri her yer kar baya da tuttu ama vali bey tatil yapmadı ana yollar açık diye aralar çok kötü ama çocuklar da az önce çıktı geceden beri haber beklediler ama yok söylenerek gittiler
canım yemekhaneye indim. ne varsa onları yedim.Kiz pudingle ekmek mi yenir ekmege sarelle surseydin bari:)
Hadi ya ben calisanlarin en azindan bir kisminin turk oldugunu dusunuyordum:)haklisin yabanci bir ulkede Turk restauranta gitmek cok keyifli oluyor. aslinda calisanlar turk olmadigi icin gecen sene sevmemistim hizmet iyi degildi ama kahvaltisi cok guzeldi. surekli cayi yanlis getirmislerdi.![]()
Bnde oleyim cnm 15 tatilde genelde bi yerlere gderim ve o yuzden zayif gitmek isterim:)zama
O zaman benim arkadaşım sen olursun bende regl gecikmesi olduğu için resmen metibolizma durdu eğer o ara dikkat etmeseydim sonuç daha da kötü olurdu herhalde koşu bandimda hafta sonu gelecek kargo geç geldi insallah haftaya çok iyi basliyacam en azından onbeş tatile kadar toparluim kendimi eğer biyerlere gidersem tombis tombis gezmeyim
Olsun şekerim regl dendir o..haftaya gider..Sağol canım benim hiç umudum yok sizler vermişsinizdir inşallah
regl dendir üzülmeKorkunun ecele faydası yok maalesef kilom 74.5 çıktı
Başlangıç kilo 73
Bu haftaki kilo 74.5
Geçcen hafta 73.5
Fark + 1 kg![]()
Ayy sorma benim kız da bütün gece bekledi yok olmadı tatil süklüm püklüm gittiler kuzularGünaydın hepinize
Kar yağdı akşamdan beri her yer kar baya da tuttu ama vali bey tatil yapmadı ana yollar açık diye aralar çok kötü ama çocuklar da az önce çıktı geceden beri haber beklediler ama yok söylenerek gittiler
Hadi bakalımTamam o zaman ilk iki sıra bizim olsun
Çok soğuk çokkkBizim de her taraf biz sabah baktım perde cama yapışmış buharlasan su buz tutmuş balkon kapisida aşağı tarafları öyle olmuştu ilk defa oldu bu sene çok soğuk ben de kızımı içim yana yana yolladım öğretmenini aradım geldi mi diye yollar buz düşer diye çok korktum
günaydın bizde okullar tatil .
dün başladı. vaililik tatil demiş . okuldan da mesaj geldi
şu an çok yoğun yağış. işe geldim ama geri dönebilir miyim belli değil . ilçeye geliyorum çünkü.
Amanın çok yağmış ..İnşallah dönersin canımAz önce çektim
Şanslı gacı seniiiiKizlar bizde bugun de tatil bu hafta sadece 2 gun okula gittik haftasonunu da katarsak 5 gun oldu tatilimiz:)")
Bende agzima bir lokma koymadan tartilirimGünaydın canlarım..Ankara da ficansımın dediği gibi karlı ve soğuk..Ben yarın nöbetçiyim..bugün evdeyim..Bakalım yarın arabayı çıkarabilir miyim ..Çıkaramazsam tabanvaya kuvvet..Yürünmeyecek mesafe değil ama elimde çantalarla ve soğukta hiç çekilmez
Ben de tartılmıyorum kahvaltı da yapmıyorum bekliyorum çünkü wc ye çıkmadım belki farkeder
@sabahvesen nerelerde acepbanlanmış sanırsam..
![]()
Ben de yemeden tartılırım tabii canım.Bende agzima bir lokma koymadan tartilirim
Bu sarma senin kandil de yaptığım sarma mikahvaltım
2 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
yarım muz
peynir zeytin
1 küçük kase yoğurt
4 yaprak sarma(bitti nihayet)
2 ceviz
![]()
çok ince hesap yaptın sersum.Günaydın canlarım..Ankara da ficansımın dediği gibi karlı ve soğuk..Ben yarın nöbetçiyim..bugün evdeyim..Bakalım yarın arabayı çıkarabilir miyim ..Çıkaramazsam tabanvaya kuvvet..Yürünmeyecek mesafe değil ama elimde çantalarla ve soğukta hiç çekilmez
Ben de tartılmıyorum kahvaltı da yapmıyorum bekliyorum çünkü wc ye çıkmadım belki farkeder
@sabahvesen nerelerde acepbanlanmış sanırsam..
![]()
bi şok bi şey yap canım .rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:80.4 kg
bu hafta:80.1 kg
fark:-300
yüzde:%0.373
ilk hedef:75kg
spor:her gün 4-5 km yürüyüş
Yaa inan mıyorum yaa 200 gr cık dahaEki Görüntüle 1925737
napalım 1-2 güne gider sanırım belki de yarın![]()