Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ne zamandır ayva yemiyorum bu sabah da böyle olsun ufak bir aynanın yarısı
Sade Türk kahvesi

Screenshot_2017-01-06-08-42-50.webp

dha da vereceğim canım :) biraz da grinin kilolu gösterme hali var :) ama bir 8 kg daha verirsem süper olacak
evet vermen lazım . çünkü hala karın bölgen geniş çünkü.
yaşına göre üstelik çıtır olmanı istiyorum. lütfen. çabana hayranım zaten

Canım dışarda mi yuruyorsun
yok canm bantta ama yazin disarda

Merhaba kızlar nasılsınız
Benim hiç keyfim yok biri malum olaylar diğeri de gr zayıflayamadım bu hafta hatta + dayım özlemi çok iyi anlıyorum bugün aynı psikoloji bende de vardı O kadar dikkat ediyorum sabah hariç ekmek yemiyorum eşimkızartmaları tatlıları helvaları götürüyor ben bir iki çatal tadına baktım en fazla haksızlıkkk diyeti bırakıyorum çok kafamataktım ondan oldu
canm sakin birakma kirilma noktasindasindaain eger birakmazsan gdicek

Bugün çok enteresan bişey oldu. Karate okuluna kızları almaya gittim. Çıkarken öğretmenlerden biri (benim çoçuklarımı anormal sever niyeyse) durdurdu bişey sormam lazım dedi. Camiye gidiyormusun dedi. Önce anlamadım. Başka bişey sandım. Sonra sorusunu tekrar edince şaşkın bi şekilde çocuklar oraya Kuran öğrenmeye gidiyorlar ben de mübarek gecelerde gidiyorum dedim. Kadın bana kendi dinini sevmediğini ve İslamı araştırdığını söyledi ve beni de götürür müsün oraya girmeme izin verirler mi para ödemem gerekir mi dedi! Şok oldum önce sonra da herkese açık bir yer tabiiki izin verirler para ödemeniz gerekmez kilise gibi değil dedim. O zaman bir ara oturup konuşalım sana dininle ilgili sorular sormam lazım merak ettiğim şeyler var dedi bende ne zaman isterseniz dedim çok sevindi!
Yani kızlar ben 5 vakit namaz falan kılarım ama öyle dindar takva görünüşlü biri değilim niye beni seçti anlamadım. Belkide benden başka tanıdığı Müslüman yoktur mecbur kalmıştır. Yada eşim ona sonradan Müslüman olduğunu söylediyse o yüzdendir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah islamla şereflenir çok iyi biri.
cok svndm canm ins senin vesilenle musluman olur

Müzmin hasta geldi.:KK57:
Gece doğru düzgün uyuyamadım nefes alamıyorum burnum tıkalı. Diyete çok dikkat edemiyorum sporda yapamıyorum ama kafama da takmıyorum. Herşey sağlıklıyken güzel.
canım benim kendini yorma. dinlen . spor yapma zaten.
hala hastasın . geçmiş olsun
Bugün çok enteresan bişey oldu. Karate okuluna kızları almaya gittim. Çıkarken öğretmenlerden biri (benim çoçuklarımı anormal sever niyeyse) durdurdu bişey sormam lazım dedi. Camiye gidiyormusun dedi. Önce anlamadım. Başka bişey sandım. Sonra sorusunu tekrar edince şaşkın bi şekilde çocuklar oraya Kuran öğrenmeye gidiyorlar ben de mübarek gecelerde gidiyorum dedim. Kadın bana kendi dinini sevmediğini ve İslamı araştırdığını söyledi ve beni de götürür müsün oraya girmeme izin verirler mi para ödemem gerekir mi dedi! Şok oldum önce sonra da herkese açık bir yer tabiiki izin verirler para ödemeniz gerekmez kilise gibi değil dedim. O zaman bir ara oturup konuşalım sana dininle ilgili sorular sormam lazım merak ettiğim şeyler var dedi bende ne zaman isterseniz dedim çok sevindi!
Yani kızlar ben 5 vakit namaz falan kılarım ama öyle dindar takva görünüşlü biri değilim niye beni seçti anlamadım. Belkide benden başka tanıdığı Müslüman yoktur mecbur kalmıştır. Yada eşim ona sonradan Müslüman olduğunu söylediyse o yüzdendir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah islamla şereflenir çok iyi biri.
çok sevindim.
iyi ki sana gelmiş.
başka bi müslüman tanıdığı olmasa da yine de seni bulması işte onun da şanslı olduğu bi şey olmuş. senin gibi birinden öğrenmesi anlaması dinlemesi daha iyi olacak çünkü. hayırlısı olsun. inşallah sever islam dinini.

tişört de geniş gösteriyor aslında canım göbeğim kalmadı bile
eskiye göre evet . ama hala yağlı bi katmanın var canımcım. tişort üzerine yapışmış . ondan belli.
ama şu zamana kadar çok iyi kilo verdin . hem de çok çok hızlı en iyi sen gidiyorsun bu topikte.
ve daha da inceleceğine inanıyorum.

pantolonun içinde yün kalın kilotlu çorap var. çok soğuktu yine dün. bugün lodos

burada da fırtına var. yağmur yağıyor yarın kar varmış sanırım

eskiye göre evet . ama hala yağlı bi katmanın var canımcım. tişort üzerine yapışmış . ondan belli.
ama şu zamana kadar çok iyi kilo verdin . hem de çok çok hızlı en iyi sen gidiyorsun bu topikte.
ve daha da inceleceğine inanıyorum.

yanlarım var canım azıcık zaten bir 8 kg daha verirsem tam olacağım :)

burada da fırtına var. yağmur yağıyor yarın kar varmış sanırım

yanlarım var canım azıcık zaten bir 8 kg daha verirsem tam olacağım :)
evet zaten o dediğin 8 kilo ile baya baya çıtır olursun . hadi görelim seni

Back
X