- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Cok grcmis olsun canim. Rabbim fifa versin. Simdi nasil cocuk ?Dün akşam kaynimin kizi havale geçirmiş biz de gidip ďiger kızını alıp yanımıza getirdik onlar hastanede bugün dört cocugum var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok grcmis olsun canim. Rabbim fifa versin. Simdi nasil cocuk ?Dün akşam kaynimin kizi havale geçirmiş biz de gidip ďiger kızını alıp yanımıza getirdik onlar hastanede bugün dört cocugum var
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinDün akşam kaynimin kizi havale geçirmiş biz de gidip ďiger kızını alıp yanımıza getirdik onlar hastanede bugün dört cocugum var
Geçmiş olsun kuzuyaDün akşam kaynimin kizi havale geçirmiş biz de gidip ďiger kızını alıp yanımıza getirdik onlar hastanede bugün dört cocugum var
İnşallah bnde yaparım yaEn cok sevdiğim şey öncesi ve sonrası yapmak :)
İlk resim 29 ekim ikinci ve üçüncü resim 3 ocak :)
Eki Görüntüle 1934963
İnşallah bnde yaparım ya
Çok hoş olmuşsun
iyi gidiyorsun maşallah . ilk resimde baya baya tontiş çıkmışsın .En cok sevdiğim şey öncesi ve sonrası yapmak :)
İlk resim 29 ekim ikinci ve üçüncü resim 3 ocak :)
Eki Görüntüle 1934963
dha da vereceğim canım :) biraz da grinin kilolu gösterme hali var :) ama bir 8 kg daha verirsem süper olacakiyi gidiyorsun maşallah . ilk resimde baya baya tontiş çıkmışsın .
ver arkadaşım ver kiloları.
evet vermen lazım . çünkü hala karın bölgen geniş çünkü.dha da vereceğim canım :) biraz da grinin kilolu gösterme hali var :) ama bir 8 kg daha verirsem süper olacak
57 kilo ile ben . dün oğluşumun doğum gününde.
yok canm bantta ama yazin disardaCanım dışarda mi yuruyorsun
canm sakin birakma kirilma noktasindasindaain eger birakmazsan gdicekMerhaba kızlar nasılsınız
Benim hiç keyfim yok biri malum olaylar diğeri de gr zayıflayamadım bu hafta hatta + dayım özlemi çok iyi anlıyorum bugün aynı psikoloji bende de vardı O kadar dikkat ediyorum sabah hariç ekmek yemiyorum eşimkızartmaları tatlıları helvaları götürüyor ben bir iki çatal tadına baktım en fazla haksızlıkkk diyeti bırakıyorum çok kafamataktım ondan oldu
cok svndm canm ins senin vesilenle musluman olurBugün çok enteresan bişey oldu. Karate okuluna kızları almaya gittim. Çıkarken öğretmenlerden biri (benim çoçuklarımı anormal sever niyeyse) durdurdu bişey sormam lazım dedi. Camiye gidiyormusun dedi. Önce anlamadım. Başka bişey sandım. Sonra sorusunu tekrar edince şaşkın bi şekilde çocuklar oraya Kuran öğrenmeye gidiyorlar ben de mübarek gecelerde gidiyorum dedim. Kadın bana kendi dinini sevmediğini ve İslamı araştırdığını söyledi ve beni de götürür müsün oraya girmeme izin verirler mi para ödemem gerekir mi dedi! Şok oldum önce sonra da herkese açık bir yer tabiiki izin verirler para ödemeniz gerekmez kilise gibi değil dedim. O zaman bir ara oturup konuşalım sana dininle ilgili sorular sormam lazım merak ettiğim şeyler var dedi bende ne zaman isterseniz dedim çok sevindi!
Yani kızlar ben 5 vakit namaz falan kılarım ama öyle dindar takva görünüşlü biri değilim niye beni seçti anlamadım. Belkide benden başka tanıdığı Müslüman yoktur mecbur kalmıştır. Yada eşim ona sonradan Müslüman olduğunu söylediyse o yüzdendir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah islamla şereflenir çok iyi biri.
evet vermen lazım . çünkü hala karın bölgen geniş çünkü.
yaşına göre üstelik çıtır olmanı istiyorum. lütfen. çabana hayranım zaten
naptınnnnnnnnnnnnRumuz sarfansari
Geven hafta 56.5
Bu hafta 57
Fark +++500
![]()
canım benim kendini yorma. dinlen . spor yapma zaten.Müzmin hasta geldi.
Gece doğru düzgün uyuyamadım nefes alamıyorum burnum tıkalı. Diyete çok dikkat edemiyorum sporda yapamıyorum ama kafama da takmıyorum. Herşey sağlıklıyken güzel.
çok sevindim.Bugün çok enteresan bişey oldu. Karate okuluna kızları almaya gittim. Çıkarken öğretmenlerden biri (benim çoçuklarımı anormal sever niyeyse) durdurdu bişey sormam lazım dedi. Camiye gidiyormusun dedi. Önce anlamadım. Başka bişey sandım. Sonra sorusunu tekrar edince şaşkın bi şekilde çocuklar oraya Kuran öğrenmeye gidiyorlar ben de mübarek gecelerde gidiyorum dedim. Kadın bana kendi dinini sevmediğini ve İslamı araştırdığını söyledi ve beni de götürür müsün oraya girmeme izin verirler mi para ödemem gerekir mi dedi! Şok oldum önce sonra da herkese açık bir yer tabiiki izin verirler para ödemeniz gerekmez kilise gibi değil dedim. O zaman bir ara oturup konuşalım sana dininle ilgili sorular sormam lazım merak ettiğim şeyler var dedi bende ne zaman isterseniz dedim çok sevindi!
Yani kızlar ben 5 vakit namaz falan kılarım ama öyle dindar takva görünüşlü biri değilim niye beni seçti anlamadım. Belkide benden başka tanıdığı Müslüman yoktur mecbur kalmıştır. Yada eşim ona sonradan Müslüman olduğunu söylediyse o yüzdendir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah islamla şereflenir çok iyi biri.
pantolonun içinde yün kalın kilotlu çorap var. çok soğuktu yine dün. bugün lodos57 kilo ile ben . dün oğluşumun doğum gününde.
eskiye göre evet . ama hala yağlı bi katmanın var canımcım. tişort üzerine yapışmış . ondan belli.tişört de geniş gösteriyor aslında canım göbeğim kalmadı bile
pantolonun içinde yün kalın kilotlu çorap var. çok soğuktu yine dün. bugün lodos
eskiye göre evet . ama hala yağlı bi katmanın var canımcım. tişort üzerine yapışmış . ondan belli.
ama şu zamana kadar çok iyi kilo verdin . hem de çok çok hızlı en iyi sen gidiyorsun bu topikte.
ve daha da inceleceğine inanıyorum.
evet zaten o dediğin 8 kilo ile baya baya çıtır olursun . hadi görelim seniburada da fırtına var. yağmur yağıyor yarın kar varmış sanırım
yanlarım var canım azıcık zaten bir 8 kg daha verirsem tam olacağım :)