Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar

Sersum la konuştum malesef babası tekrar ameliyat olacakmış :(
Moralleri çok bozuk.
Dualarinizi esirgemeyin kızlar :dua:

Rabbim inşallah sağlık sıhhat verir de eski sağlığına kavuşur aynı şeyler yaşanmaz.
Çok zor Allah yardımcıları olsun.

Merhaba kızlar

Sersum la konuştum malesef babası tekrar ameliyat olacakmış :KK43:
Moralleri çok bozuk.

Rabbim inşallah sağlık sıhhat verir de eski sağlığına kavuşur aynı şeyler yaşanmaz.
Allah şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur

Merhaba kızlar

Moralleri çok bozuk.

of . gerçekten . çok üzüldüm . Allah yardımcıları olsun . Allah şifa versin . hasta yakınlarına da moral ve güç versin inşallah.

bende bildirim yapayım
rumuz mesmeser
geçen haftaki kilo 67.5
bu haftaki kilo 66.5
fark 1000 gr
yüzde 1.481
aslında giden kilo değil oruc c bayram sonrası odemdi
tebrik ederim arkadaşım. olsun . gitmiş ödem. çok iyi olmuş .
Sabah kahvaltısı sadece beyaz peynir ve 6 tane minik galeta
Öğlen zeytinyağlı fasulye ve yarım simit.
afiyet olsun canım . az yiyorsun . vermek istiyorsun sanıyorum . geçen hafta ile aynı kaldığın için sanıyorum bi tık azalttın yemeyi.

öğlen yemeğinde yarım kase yoğurtlu kabak haşlama.
1 adet kek .
5 adet taze peynir tatlısı
100 gr beyaz peynir
yarım paket eti forum.

sabah kahvaltı zayıf kaçmıştı.
sadce kiraz yemiştim . ve 1 adet ceviz
öğlen olduğunda elim ayağım titremeye başlamıştı.
ancak 12 buçukta yemeği yedim. kapı kapanmakta geç kalındı. mesai arkadaşım çıkmadı
neyse sabah kahvaltıyı 6 buçukta yapmıştım. 6 saat 1 kase kiraz ile zorlandım.
oruç ttutarken nasıl tutuyormuşuz anlamıyorum . ne açlık ne titreme ne bi şey .
bolca yedim yemekleri tatlıları.
akşama ne yerim bilmiyorum .cacık olabilir .
sebze yemeği ya da menemen olabilir .
bunlardan biri

birazdan süt ile soğuk nescayfe yapacağım kendime . şekersiz .
onu içerim o da feci tokluk veriyor

İyi akşamlar kızlar,nasılsınız?bayram,tatil derken gelemedim kiloları da alıp geldim:KK43:tam 90,6 kiloyum.moralim bozuk ama yarından itibaren burdayım ve diyetime başlıyorum.

Biraz geçmişe baktım,sersumun babası ameliyat olacakmış sanırım.allahım şifasını versin tez zamanda inşallah..

İyi akşamlar kızlar,nasılsınız?bayram,tatil derken gelemedim kiloları da alıp geldim:KK43:tam 90,6 kiloyum.moralim bozuk ama yarından itibaren burdayım ve diyetime başlıyorum.

Biraz geçmişe baktım,sersumun babası ameliyat olacakmış sanırım.allahım şifasını versin tez zamanda inşallah..
Hoşgeldin canım. Evet tekrardan ameliyat olacak babası sersumun :( ınşallah hayırlısıyla sağsalim çıkar ameliyattan.
Evet almışsın ama vazgecmemişsin bırakma canım inşallah bir başlarsan devamı da gelecek biliyorsun.

Merhaba kızlar

Moralleri çok bozuk.

Rabbim Şifa Versin İnşaallah :)

mesmeser mesmeser canım nasılsın? Gelmiyosun pek
iyiyim canım sen nasilsin
bu aralar hem çocuklar hem eşim rahatsızdı onlara baktım temizligimi yeni yaptım oructan dolayı yapamamistim öyle malum yaz tatili çocuklar evde bizim bağ bahçe işleri de var ağustos eylül de belki hiç gelemem ama elimden geldigince buradayım inşallah

hoşgeldin canım gitme bir daha seni büyük bir motivasyonla bekliyoruz

bu aralar hem çocuklar hem eşim rahatsızdı onlara baktım temizligimi yeni yaptım oructan dolayı yapamamistim öyle malum yaz tatili çocuklar evde bizim bağ bahçe işleri de var ağustos eylül de belki hiç gelemem ama elimden geldigince buradayım inşallah

Çok geçmiş olsun canım.
Bahçe işleri olunca öyle benim kaynanamgilde aynı 2 ay 3 ay yüzlerini göremiyoruz sürekli bahcedeler. Allah kolaylık versin canım benim.
Bende iyiyim cok sukur aynı tatil olunca herşey değişiyor malûm evde. Ev işi yemek çocuklar derken günler geçiyor

Hoşgeldin canım. Evet tekrardan ameliyat olacak babası sersumun :KK43: ınşallah hayırlısıyla sağsalim çıkar ameliyattan.
Evet almışsın ama vazgecmemişsin bırakma canım inşallah bir başlarsan devamı da gelecek biliyorsun.

Hoşbuldum canım...
İnşallah canım,allahım şifasını versin...
Artık bırakmıycam canım,kararlı bi şekilde devam edicem...

Hoşbuldum canım,bu sefer gerçekten çok motive ve inançlıyım.bu kez başarıcam..

Back
X