- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşurMerhaba kızlar
Sersum la konuştum malesef babası tekrar ameliyat olacakmış
Moralleri çok bozuk.
Dualarinizi esirgemeyin kızlar
Rabbim inşallah sağlık sıhhat verir de eski sağlığına kavuşur aynı şeyler yaşanmaz.
Çok zor Allah yardımcıları olsun.
of . gerçekten . çok üzüldüm . Allah yardımcıları olsun . Allah şifa versin . hasta yakınlarına da moral ve güç versin inşallah.Merhaba kızlar
Moralleri çok bozuk.
Rabbim inşallah sağlık sıhhat verir de eski sağlığına kavuşur aynı şeyler yaşanmaz.
tebrik ederim arkadaşım. olsun . gitmiş ödem. çok iyi olmuş .bende bildirim yapayım
rumuz mesmeser
geçen haftaki kilo 67.5
bu haftaki kilo 66.5
fark 1000 gr
yüzde 1.481
aslında giden kilo değil oruc c bayram sonrası odemdi
afiyet olsun canım . az yiyorsun . vermek istiyorsun sanıyorum . geçen hafta ile aynı kaldığın için sanıyorum bi tık azalttın yemeyi.Sabah kahvaltısı sadece beyaz peynir ve 6 tane minik galeta
Öğlen zeytinyağlı fasulye ve yarım simit.
Aminnn....hafta sonu da geldi çok şükür .
Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah .
Allah şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur
Amin inşallahof . gerçekten . çok üzüldüm . Allah yardımcıları olsun . Allah şifa versin . hasta yakınlarına da moral ve güç versin inşallah.
Hoşgeldin canım. Evet tekrardan ameliyat olacak babası sersumunİyi akşamlar kızlar,nasılsınız?bayram,tatil derken gelemedim kiloları da alıp geldimtam 90,6 kiloyum.moralim bozuk ama yarından itibaren burdayım ve diyetime başlıyorum.
Biraz geçmişe baktım,sersumun babası ameliyat olacakmış sanırım.allahım şifasını versin tez zamanda inşallah..
Merhaba kızlar
Moralleri çok bozuk.
hafta sonu da geldi çok şükür .
Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah .
iyiyim canım sen nasilsinmesmeser canım nasılsın? Gelmiyosun pek
hoşgeldin canım gitme bir daha seni büyük bir motivasyonla bekliyoruzİyi akşamlar kızlar,nasılsınız?bayram,tatil derken gelemedim kiloları da alıp geldimtam 90,6 kiloyum.moralim bozuk ama yarından itibaren burdayım ve diyetime başlıyorum.
Biraz geçmişe baktım,sersumun babası ameliyat olacakmış sanırım.allahım şifasını versin tez zamanda inşallah..
Amin inşallah canımRabbim Şifa Versin İnşaallah :)
Çok geçmiş olsun canım.iyiyim canım sen nasilsin
bu aralar hem çocuklar hem eşim rahatsızdı onlara baktım temizligimi yeni yaptım oructan dolayı yapamamistim öyle malum yaz tatili çocuklar evde bizim bağ bahçe işleri de var ağustos eylül de belki hiç gelemem ama elimden geldigince buradayım inşallah
hoşgeldin canım gitme bir daha seni büyük bir motivasyonla bekliyoruz
Hoşgeldin canım. Evet tekrardan ameliyat olacak babası sersumunınşallah hayırlısıyla sağsalim çıkar ameliyattan.
Evet almışsın ama vazgecmemişsin bırakma canım inşallah bir başlarsan devamı da gelecek biliyorsun.
iyiyim canım sen nasilsin
bu aralar hem çocuklar hem eşim rahatsızdı onlara baktım temizligimi yeni yaptım oructan dolayı yapamamistim öyle malum yaz tatili çocuklar evde bizim bağ bahçe işleri de var ağustos eylül de belki hiç gelemem ama elimden geldigince buradayım inşallah
hoşgeldin canım gitme bir daha seni büyük bir motivasyonla bekliyoruz