Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydınnnn.....
ben dün akşam bi arkadaşa davetliydim yemekte.. ekmek tatlı yemedik tabi.. güzel bir yemekti ... :KK59:
sabah 1 küçük salatalık, 1 yumurta ve 1 adet küçük domates yedim çıktım evden.. şimdide çay içiyorum. diyetisyene henüz gitmedim. bugün dr verdiği ilaçları alıp kullanmaya başlayacağım. artık bakalım neler olacak..:KK39:

Günaydınnnn.....
ben dün akşam bi arkadaşa davetliydim yemekte.. ekmek tatlı yemedik tabi.. güzel bir yemekti ... :KK59:
sabah 1 küçük salatalık, 1 yumurta ve 1 adet küçük domates yedim çıktım evden.. şimdide çay içiyorum. diyetisyene henüz gitmedim. bugün dr verdiği ilaçları alıp kullanmaya başlayacağım. artık bakalım neler olacak..:KK39:
canım hocam ile konuştum. ona doktor ilaçtan bahsetmiş , yazayım ilacı ama çok aşırı şişkinlik yapacak demiş . çok şikayet geliyor demiş. yazmayalım diyet ile devam edelim demiş

2 saatte bi beslenmen gerekiyor .daha çok süt ve s üt ürünleri ile demiş. 2 saatte bi ya bi bardak ayran ya da 1 bardak süt . biraz fındık ya da 2 ceviz gibi bi program çıkarmış ona. o şekilde gidiyor . çok dikkat etmiyor . çok zaman bu kurala uymuyor ama yine de kilosu aşırı değil . daha çok kalça kısmında kilosu. ama o da genetik. boyu 1.65 falan kilosu 68 . dikkat etsem , kurallara uysam veririm diyor .

Günaydın kızlar çok kötü bir mide ağrısı ve bulantısıyla uyandım nane limon çayı yaptım içtim ama hala geçmedi. Bildiğiniz başka bişey varsa önerilere açığım. Yarına kadar geçmezse doktora gidecem. Gerçi doktora nasıl gidilir burda bilmiyorum oda ayrı bir problem. Kız kardeşime de sorayım bakalım.:kusmuk:

bnde de i sukin direnci vardi cnm.bi ara ilac kullandim cok yiyodum baya sisiodum ama ilac bi ise yaradi mi blmiorum ben diyetisyene gittim cok sukur yavas yavas duzeldi beslenmem
kendi kendime beslenme düzeni oluşturmam zor zaten benim.. insülin direnciyle alakalı pek bilgim yok malum. Beslenme konusunda profesyonel destek şart.. Diyetisyene gideceğim yani.. :KK39:
canım hocam ile konuştum. ona doktor ilaçtan bahsetmiş , yazayım ilacı ama çok aşırı şişkinlik yapacak demiş . çok şikayet geliyor demiş. yazmayalım diyet ile devam edelim demiş

2 saatte bi beslenmen gerekiyor .daha çok süt ve s üt ürünleri ile demiş. 2 saatte bi ya bi bardak ayran ya da 1 bardak süt . biraz fındık ya da 2 ceviz gibi bi program çıkarmış ona. o şekilde gidiyor . çok dikkat etmiyor . çok zaman bu kurala uymuyor ama yine de kilosu aşırı değil . daha çok kalça kısmında kilosu. ama o da genetik. boyu 1.65 falan kilosu 68 . dikkat etsem , kurallara uysam veririm diyor .
çok tesekkür ederim canım.. bende elimden gteldiğince dikkat edeceğim bu söylediklerine.. dr bana da ilaç yazdı ama yarım yarım ve sadece akşam içmemi söyledi..bi süre kullan sonra yine bakarız değerlerine dedi.. beslenmeyide düzene sokunca bişeyler olur heralde...
inan varya böyle bişey çıktığı için mutlu oldum.. çünkü neden kilo veremiyorum diye üzülüp duruyordum. en azından şimdi sebep belli ve çok şükür ki tedavisi olan bişey.. Allah'ın izniyle bunu da atlatırım ben.. :dua::KK39:

Günaydın kızlar çok kötü bir mide ağrısı ve bulantısıyla uyandım nane limon çayı yaptım içtim ama hala geçmedi. Bildiğiniz başka bişey varsa önerilere açığım. Yarına kadar geçmezse doktora gidecem. Gerçi doktora nasıl gidilir burda bilmiyorum oda ayrı bir problem. Kız kardeşime de sorayım bakalım.:kusmuk:
ooyyyyy çok geçmiş olsun canım.. sıcaklardan mı oldu acaba...o_O Allah şifa versin canım tez vakitte... Düzelmezse git tabiki dr a.. ihmal etme canım...

aile hekimine gidersen misafir olarak giriyorsun . o şekilde sıra alıyorsun . ama hastaneye gidersen yine kimlikle işlem yapılır. ya da özel hastaneye gidersin . orada sıkıntı yaşamazsın sanıyoum.

geçmiş olsun. dondurma vs yemedin demi. soğuk bi şeyler mi içtin acaba. mideni üşüttün galiba.

aile hekimine gidersen misafir olarak giriyorsun . o şekilde sıra alıyorsun . ama hastaneye gidersen yine kimlikle işlem yapılır. ya da özel hastaneye gidersin . orada sıkıntı yaşamazsın sanıyoum.

geçmiş olsun. dondurma vs yemedin demi. soğuk bi şeyler mi içtin acaba. mideni üşüttün galiba.
Özel Hastaneye gitmek en iyi seçenek sanırım. Şimdilik biraz daha iyiyim inşallah tamamen geçer ve doktora gitmeme gerek kalmaz.:dua::dua::dua:
Dışarda bişey yemedim. Dondurma falanda yemedim. Koşu bandım klimanın yanında ondan olmuş olabilirmi bilmiyorum direk bana gelmeyecek şekilde ayarladım gerçi. Açıkcası neden olduğu konusunda bir fikrim yok. Midem hala ağrıyor ama bulantım azaldı. Şimdi tekrar nane limon yaptım demlenmesini bekliyorum. Midemdeki asidi azaltmak için karbonatlı su da içtim. İnşallah yarına kadar geçer.:dua::dua:

Özel Hastaneye gitmek en iyi seçenek sanırım. Şimdilik biraz daha iyiyim inşallah tamamen geçer ve doktora gitmeme gerek kalmaz.:dua::dua::dua:
Dışarda bişey yemedim. Dondurma falanda yemedim. Koşu bandım klimanın yanında ondan olmuş olabilirmi bilmiyorum direk bana gelmeyecek şekilde ayarladım gerçi. Açıkcası neden olduğu konusunda bir fikrim yok. Midem hala ağrıyor ama bulantım azaldı. Şimdi tekrar nane limon yaptım demlenmesini bekliyorum. Midemdeki asidi azaltmak için karbonatlı su da içtim. İnşallah yarına kadar geçer.:dua::dua:
inşallah geçer kuzum .meyve sebzeyi iyice yıka öyle ye. yani bu ara ishal salgını var diye duyuyorum . dikkat et . çocuklara da kendine de. ben 10 gün önce duydum bu salgını . Allah korusun . hazır su tüket. musluk suyunu kaynatmadan kullanma. çorba vs yaparken zaten kaynıyor da . işte ona dikkat et .

öğlende 11 kaşık yoğurt .
2 şeftali doğradım içine. 4 kaşık yulaf
tarçın , zerdeçal
kuru üzüm 3 yemek kaşığı
chia 1 yamek kaşığı
1 paket vanilya.
bunları yedim . şükü r doydum

15 kez merdiven indin çıktın . kaç katlı binayı çıktın. kaç basamaktı sence. yani 15 basamak in çık mı yaptın , 50-60 mı.
tebrik ederim yine de tabi. akşam ben de yemem sandım ama yedim . sabah 54.8 geldim. 5 gün önce 53.9 dum. beni hafta sonu mahvediyor. kesinlikle abartıyorum .regl yaklaştı. 1 hafta kadar var. o zamanlarda da tabi mide doymak bilmiyor sanki. tatlı krzim az oluyor ama bu ay yesem yesem doymuyorum sanki.

30 basamaklı merdiven canım çok yüksek değil ama in çık in çık mahvoluyor insan :) teşekkür ederim aynı dert bende de var cnm senin yine maşaallahın var çocugun var bide maşaallah tempona :)

15 kez merdiven indin çıktın . kaç katlı binayı çıktın. kaç basamaktı sence. yani 15 basamak in çık mı yaptın , 50-60 mı.
tebrik ederim yine de tabi. akşam ben de yemem sandım ama yedim . sabah 54.8 geldim. 5 gün önce 53.9 dum. beni hafta sonu mahvediyor. kesinlikle abartıyorum .regl yaklaştı. 1 hafta kadar var. o zamanlarda da tabi mide doymak bilmiyor sanki. tatlı krzim az oluyor ama bu ay yesem yesem doymuyorum sanki.

30 basamaklı merdiven canım çok yüksek değil ama in çık in çık mahvoluyor insan :) teşekkür ederim aynı dert bende de var cnm senin yine maşaallahın var çocugun var bide maşaallah tempona :)

Bugünde 20 dk tae Bo 1 saat pilates. Yarın liste bende galiba şimdiden herkese bol şans.
süpersir
maşallah

günaydın arkaaşlar

sabah 3 adet yeşil biber , 2 domates ile 2 yumurtalı menemen yedim.
şimdi 1 bardak süte nescaafe koydum . içiyorum.

akşam eve gidince soğanlı biberli omlet yedim 2 yumurtalı.

yine akşam saat 8 de eve çıktım. çünkü börek açacaktım. çiğ börek yapıyorum . ama içine lahmacun içi hazırlayıp koyuyorum. annemden öğrendiğim bi tarif. onu yaptım. saat 8.30 da o bitti. çocuklar geldi. yediler . mutfak toplama vs derken saat 9 u geçti.
çocuklar 10 da yattı.
ben de tabi o saatten sonra ancak oturdum ve bol çay içtim . 12 gibi yattım .

sabah tartılayım dedim . 54.4 geldim .
şükür . çok abartılı yememe rağmen kilo almamışım. tek sebebi yoğurt süt meyve ile abartmam . ya da domates salatalık ile abartıyor olmam .

dışarıdan eve gelince kızı yıkadım. çünkü parkta kumlarla oynadı. elleri ayakları toz oldu.
hava yine kapalı. öğlen üstü bulutlar dağılıyor . ve çok sıcak oluyor .
şükür .
yaz mevsimi çok çok kısa geliyor bana. çünkü tam başlarken bitiyor sanki. ve yazı çok seviyorum . diğer günler ise çok yağmurlu. kışın da çok çok soğuk geçiyor batı karadeniz .

dışarıdan eve gelince kızı yıkadım. çünkü parkta kumlarla oynadı. elleri ayakları toz oldu.
hava yine kapalı. öğlen üstü bulutlar dağılıyor . ve çok sıcak oluyor .
şükür .
yaz mevsimi çok çok kısa geliyor bana. çünkü tam başlarken bitiyor sanki. ve yazı çok seviyorum . diğer günler ise çok yağmurlu. kışın da çok çok soğuk geçiyor batı karadeniz .
Günaydın canım.. yaz mevsimini bende çok severim ve banada sanki yaz gelir gelmez tekrar bitiyor gibiyor gibi geliyor.. doyamıyorum sanırım yazı yaşamaya... yada zaman çok hızlı geçiyor.. bilemiyorum..:KK64:
bende dün akşam türlü yemeği yaptım.. 1 tabak ondan yedim. yanında da bol çoban salata... saat 11 gibi de kiraz saplı çayımdan içtim.. Sabah ta kahvaltıda yulaf kepeği+nesfit yedim bir kase..şimdide şekersiz çay içiyorum...
insülin direnci ilacımı ve d3 ilacımı kullanmaya başladım dün akşam itibari ile.. bu insülin ilacını kullanamaya başlayan kilo vermeye başlıyormuş. bakalım bende bi etkisi olacak mı..72 kiloyum bu sabah itibari ile.. ptesi de diyetisyene gideceğim. bakalım neler olacak? :confused:

süpersir
maşallah

günaydın arkaaşlar

sabah 3 adet yeşil biber , 2 domates ile 2 yumurtalı menemen yedim.
şimdi 1 bardak süte nescaafe koydum . içiyorum.

akşam eve gidince soğanlı biberli omlet yedim 2 yumurtalı.

yine akşam saat 8 de eve çıktım. çünkü börek açacaktım. çiğ börek yapıyorum . ama içine lahmacun içi hazırlayıp koyuyorum. annemden öğrendiğim bi tarif. onu yaptım. saat 8.30 da o bitti. çocuklar geldi. yediler . mutfak toplama vs derken saat 9 u geçti.
çocuklar 10 da yattı.
ben de tabi o saatten sonra ancak oturdum ve bol çay içtim . 12 gibi yattım .

sabah tartılayım dedim . 54.4 geldim .
şükür . çok abartılı yememe rağmen kilo almamışım. tek sebebi yoğurt süt meyve ile abartmam . ya da domates salatalık ile abartıyor olmam .
Canım senin avantajın öğlen abartsan bile akşam yemeği yemiyorsun iki çatal ondan bir çatal bundan yiyorsun yersen o da yemek yerine geçmez

Günaydın kızlar bu ara ben de @demirleke gibiyin doymuyorum sanki yedikçe yiyesim geliyordu olamadığım regl yaklaştı ondan sanırım dün olmalıydım 1 sene oldu Doğum yapalı olamadım doktora gidicem artık

Günaydın kızlar çocukları okula gönderdim çantalarımızı hazırladım saat 12.00 de çıkıp önce çocukları okuldan alıcam sonrada otogara gideceğiz. İnşallah Konya maceramız güzel geçer.
Kahvaltıda canım bişey istemedi kavun yedim. Sabah tartıldım 52 kiloyum.

Back
X