Geçmiş olsun canım, ayağını ve belini sıcak tut
teşekkür ederim canım kalın şalım var belime sardım öyle oturuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, ayağını ve belini sıcak tut
çok sağlıklı güzel menüler. afiyet olsun
bamya benim de aklımda. yapacağım en kısa zamanda.
Dayanamayıp tartıldım bugün, gayet güzel gidiyorum ay hadi maşallah:)) beni çok motive etti burası herkese teşekkürlercanısı harikasın maşaallah :)
çooooook sevindim canımcım.Dayanamayıp tartıldım bugün, gayet güzel gidiyorum ay hadi maşallah:)) beni çok motive etti burası herkese teşekkürler
Süper derken kendi çapımda süper:) haftalık hedefim 300-400 gram vermek, çok değil yaniçooooook sevindim canımcım.
süpersin o zaman
olsun canım . veriyorsun işte. daha ne olsun.Süper derken kendi çapımda süper:) haftalık hedefim 300-400 gram vermek, çok değil yani
Basin sagolsun cnmGunaydin kizlar..
Bassagligi dileklerinize tesekkur ediyorum.
ben bu malzemelere ilaveten kekik,soya sosu ve salça yerine de ketçap koyuyorum çok leziz oluyor hatta bu akşam yapıyorum sosladım dolapta bekliyor..http://www.nefisyemektarifleri.com/mangal-tadinda-tavuk-ve-patates/
canım tarif bu ben yanına domates ve biberde koyuyorum o da közlenmiş gibi oluyor lezzetli oluyor, derisinin bir kısmını al istersen pişirmeden o zaman çok yağlı olmaz
Başınız sagolsunKizlar dun bir yakinimi kaybedip sehirdisina ciktim.yeni geldim eve henuz..uykusuzluk.uzuntu..yarin kaldigim yerden devam edecegim insallah.
ben de öğlen arasında markete gittim .ben bu malzemelere ilaveten kekik,soya sosu ve salça yerine de ketçap koyuyorum çok leziz oluyor hatta bu akşam yapıyorum sosladım dolapta bekliyor..![]()
eşin geldi mi sersumselam kızlar...
sabah
yine 2 dilim çavdar üstüne soslu yumurtalı ekmek
peynir zeytin
mercimek köftesi yapıcam az sonra kızım gelince yeriz
tavuk kanatları akşama yaparım...![]()
Gecmis olsun ..bu sene grip olan herkes zor atlatti nedense...yegenim 1 ay cekti..Merhabalar
Sabah deneme sinavim vardı, dışarıda kahvaltı yaptım,
1 potada ve bir dilim börek yedim
Öğlen tokum limonlu soda içiyorum
Garibime kulak ağrısı eklendi, bugün sınavdan sonra önce epilasyon randevum sonra dr a gittim. Iltihap varmış, antibiyotik basliyorum. Bu hastalik beni mahfetti bi sene