- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
inşallah . hadi artık silkelenip kalkma vakti.Bu konuda uyarılarını dikkate alacağım umarım başarabilirim
erteleme.
başla bi yerden . bugün .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah . hadi artık silkelenip kalkma vakti.Bu konuda uyarılarını dikkate alacağım umarım başarabilirim
çoğu şeyi ekmeksiz yiyorum. hiç bir şey olmaz .Kızlar sabah
bir kibrit kutusu kadar tahin helvası yedim hiç halim yoktu zorla
bir dilim ekmekle yedim
şimdi kıymalı Karnıbahar var yanına havuç tarator yapayım yiyeyim ekmeksiz birkaç saat sonra birdaha yerim biraz aç olursam midem çok kötü oluyor ekmeksiz yersem sorun olmaz herhalde siz ne dersiniz
Canım ikinci öğün yapayım mı sence emzirdiğim için enerjim bitiyor bugünlerde ince olmuyorduçoğu şeyi ekmeksiz yiyorum. hiç bir şey olmaz .
emzirirken , süt ayran , bunlarla ara öğün yap . galeta , fındık , ara öğün yap yine . ceviz de olur . ama kase dolusu değil de 10 adet gibi fındık ile 1 bardak ayran olabilir . süt olabilir . tok tutar .Canım ikinci öğün yapayım mı sence emzirdiğim için enerjim bitiyor bugünlerde ince olmuyordu
Tamam canım sağolasınemzirirken , süt ayran , bunlarla ara öğün yap . galeta , fındık , ara öğün yap yine . ceviz de olur . ama kase dolusu değil de 10 adet gibi fındık ile 1 bardak ayran olabilir . süt olabilir . tok tutar .
sabah kahvaltını kaçta yaptın . ona göre.
yani sabah 8 de kahvaltı yapıyorsan .
saat 1 gibi öğlen yersin .
sonraki öğün yine 6 da olur .
sana bağlı . emzirirken aç kalmamalısın ama kalorisi yüksek besinlerden , karbonhidrattan , börekten , pastadan kaçın .
en güzel mamalar . meyve . süt , ayran , ceviz , çorba vs .
Ekmeksiz bence de hiç bir sıkıntı olmazKızlar sabah
bir kibrit kutusu kadar tahin helvası yedim hiç halim yoktu zorla
bir dilim ekmekle yedim
şimdi kıymalı Karnıbahar var yanına havuç tarator yapayım yiyeyim ekmeksiz birkaç saat sonra birdaha yerim biraz aç olursam midem çok kötü oluyor ekmeksiz yersem sorun olmaz herhalde siz ne dersiniz
sana cok inaniyoruz cnm yeter ki dengeki beslen biraz tut harika olacaksinBu konuda uyarılarını dikkate alacağım umarım başarabilirim
masallahSabah gözleme yediğim için aksam sebze yiyeyim dedim tolamda 1000 kalori almışım diyetlik olmasa da kötünün iyisi![]()
cnm beslenme i cok guzel.otuttugunu dusunuyorum hep gayet makul menulerKahvaltı
2 haşlanmış yumurta ile salata
1 kaşık tulum peynir
Ara
Yarım portakal, kahve
Öğlen
1 kase lahana çorbası
Ara
2 gün kurusu, kahve
Akşam
1 kase lahana çorbası
1 tabak yogurtlu lahana salatası ( 1 havuç, lahana, 1 közlenmiş kırmızı biber le yaptım)
Salatanin yarısını yiyecektim ama eşim sevmedi yemeyince.hepsini ben yedim.
Yeşil çay, bol su içerim bu saatten sonra.
Cnm gayet guzel menuler her zamanki gbiinsallah bu hafta da guzel gider hos gtmezse bile uzulme cunku sorun yokİyi akşamlar kızlar
Sabah 9.30 da
Kendi suyuyla pisirdigim yağsız mantar biber
3 bardak çay
1 dilim tam buğday ekmeği
Eki Görüntüle 2570900
Öğlen 2 de
Biraz kırıklık var üstümde istanbulda şiddetli fırtına var bana da halsizlik çöktü o yüzden tavuk çorbası yaptım terbiyeli acılı ve limonlu.
Eki Görüntüle 2570899
Saat 4 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 orta boy Trabzon hurması
Saat 5.50 de
Kendi suyuyla sotelediğim mantar ve biber
Kızımın deyimiyle patlıcan Burger ☺ sadece 1 köfte bir bostan patlıcan dilimi bir ince dilim domates ve biberli
Avuç içi kadar göbek, yemek kaşığı kadar kırmızı pancar ve bir tutam maydonoz
2.5 kaşık yoğurt duyduğum için sadece 1 kaşık kadar yedim.
Eki Görüntüle 2570898
Halim yoktu ama
Öğlen 1 saat leslie yaptım
Saat 10 da 1 saat leslie yapacağım
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
3 4 bardak limonlu ıhlamur içerim
1 lt su içtim suyu az içtim galiba bugün![]()
afiyet olşün.Bugünkü menüm
Sabah 11.00 de
1 gözleme ve çay
Ara 15.00 de
1 muz ( tatlı canım çekti bari muz yiyeyim dedim )
Akşam 17.15
1 tabak ıspanak kavurması
4 5 kaşık yogurt
yarin son.sana cok inaniyoruz cnm yeter ki dengeki beslen biraz tut harika olacaksin
masallah
cnm beslenme i cok guzel.otuttugunu dusunuyorum hep gayet makul menuler
Cnm gayet guzel menuler her zamanki gbiinsallah bu hafta da guzel gider hos gtmezse bile uzulme cunku sorun yok
Istanbul berbat bugun eve zor geldim yarin hic okula gtmek istemiorum acikcasi yaa
senin menünde cok güzelmiş canım afiyet olsunbenim aksam yemegim
3 kepçe kıymalı pırasa . az ekmek .
1 köfte
1 kasik kurufasulye
1 elma.
1 greyfurt
2 kasik makarna.kızımdan kaldıydı.
Carsamba bnm bos gun zaten keske yarin olaydiyarin son.
carsamba tatil
sabir canim.