Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ilk defa böyle birşey oldu. Hemen hastaneye kosmayayim, bir kaç ay devam ederse baktiririm hormonlara.
Canım yaş ilerledikçe düzensizlik olabiliyor bazan. İnşallah ciddi bir şey yoktur. Benim de hep düzenli gider, 7-8 ay önce 8 gün gecikti hamileyim sanıp kan vermeye gittim düşün 🙈 bir şey çıkmadı sonra adet oldum kaldığım yerden devam. Bu ay da mesela 3 gün geçti. 3 gün derken bi maksimum süre oluyor ya onu 3 gün geçti.

Geldik canım şükür
Hoşgeldin canım...
Evet menü bildiriyorum 📢
Duyduk duymadık demeyin :KK70:
Hala bugünü atlattım sayılmaz. Sabah olmadan bugünü atlattım demeyeceğim.
neyse...

Sabah Sirkeli su (kahvaltı yok)
Çay, kahve, latte vs.
öğleden sonra bir mandalina
Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 kaşık kuru fasülye (susuz)
2 lokma turşu
3-4 kaşık yoğurt

1 saat yürüdüm. Haftasonu o güzel havalarda göbeğimi kaşıyıp oturdum şimdi hava buz gibi gittim yürüdüm. Akıllı insan işi değil davranışlarım :olamaz:

Şimdi yeşil çay içiyorum. Bir an önce uyumak istiyorum diyet bozulmadan:))
Kız ne sabah ne öğlen hiç birşey yememişsin..Nasıl dayanıyorsun..Kendine ceza veriyorsun anlaşılan:KK53:
sersum sersum tarçınlı karanfilli yeşil çay iciyorum, bu leptini bozar mı, bugün kafama taktım bunu.
Yok canım neden bozsun sıvı ve şekersiz..Tarçın zaten şekeri dengeler bozmaz bozmaz..:KK66:Benim detoks sularım sürekli tarçınlı karanfilli ,yeşil çaylı ve her gün yatana kadar içiyorum...
1.5-2 lt arası içiyorum her gün.

Reglim 1 hafta geç geldi. Sonra bir kaç gün akıntı oldu durdu. Ondan mı acaba, yarın da bir tartilicam. Normalde adet gecikmesi de yaşamazdim hiç. Ve böyle 2 gün çok az olup kesildiği de olmamıştı.
Adet gecikmesi direk ödem yapar canım..dediğin gibi yeşil çayı artır ya da açlık otu falan iç..
Dünden beri iyi degilim aslında anksiyete gibi bisey yaşıyorum kendimi toparlamaya calisiyorum sorduğun için teşekkürler canım
Canım neden oldu ki canın bişeye mi sıkıldı ..Kafana bişey mi taktın..Papatya çayı pasiflora tarzı bişeyler içsen..

Hoşgeldin canım...

Kız ne sabah ne öğlen hiç birşey yememişsin..Nasıl dayanıyorsun..Kendine ceza veriyorsun anlaşılan:KK53:

Yok canım neden bozsun sıvı ve şekersiz..Tarçın zaten şekeri dengeler bozmaz bozmaz..:KK66:Benim detoks sularım sürekli tarçınlı karanfilli ,yeşil çaylı ve her gün yatana kadar içiyorum...

Adet gecikmesi direk ödem yapar canım..dediğin gibi yeşil çayı artır ya da açlık otu falan iç..

Canım neden oldu ki canın bişeye mi sıkıldı ..Kafana bişey mi taktın..Papatya çayı pasiflora tarzı bişeyler içsen..
İlk gün diye öyleydi canım. Ceza değil. Motivasyon için. Sonraki mesajlarda açıklamıştım. Sabah yeseydim öğlen, öğleden sonra, akşam.. hep yemeye devam edecektim. Biliyorum öyle oluyor çünkü. Akşam da az yiyip yürüyüşe gittim çünkü yürüdüğüm zaman yemiyorum o emeğin üzerine. Ama yürümesem yine yiyebilirdim çünkü akşam da karnım açtı aslında.
Şükür dünü atlattım bundan sonra devam inşallah.

Günaydın

Bugün de +1.5 geldim. Sanırım regli tam olamanin ödemiştir. Umarım diğer regle kadar sürmez bu şişlik.
Sonuçta kilo almamışsındır canım.
Tartıyı boşver senin menüler gayet iyi. Çok kafaya takınca da gitmiyor. Bir de motivasyon kaybı olup kaçamak yapmana yol açıyor o yüzden birkaç gün hiç tartılma istersen.

Sonuçta kilo almamışsındır canım.
Tartıyı boşver senin menüler gayet iyi. Çok kafaya takınca da gitmiyor. Bir de motivasyon kaybı olup kaçamak yapmana yol açıyor o yüzden birkaç gün hiç tartılma istersen.
Evet canim cumaya kadar tartilmayayim.
Normalde sabahlari gözümü tartıda aciyorum

günaydın kızlar..

Dün öğlen

1.webp

Dün akşam

2.webp

Bu sabah

3.webp

Hoşgeldin canım...

Arada oluyor bana bayadır olmuyordu bu ikinci papatya çayı iyi gelebilir teşekkürler

İlk gün diye öyleydi canım. Ceza değil. Motivasyon için. Sonraki mesajlarda açıklamıştım. Sabah yeseydim öğlen, öğleden sonra, akşam.. hep yemeye devam edecektim. Biliyorum öyle oluyor çünkü. Akşam da az yiyip yürüyüşe gittim çünkü yürüdüğüm zaman yemiyorum o emeğin üzerine. Ama yürümesem yine yiyebilirdim çünkü akşam da karnım açtı aslında.
Şükür dünü atlattım bundan sonra devam inşallah.
Okudum canım sonra ama yazmış bulundum...Sen kendini iyi tanıyorsun..Nasıl kolay toparlayacaksan bilirsin tabii..Latife yaptım. :KK66:
Arada oluyor bana bayadır olmuyordu bu ikinci papatya çayı iyi gelebilir teşekkürler
Rica ederim canım..Tekrar geçmiş olsun..
burnumla alakalı sıkıntı yaşıyorum hiç verimli yatamıyorum eşim gece kaldırıp su içirmiş boğuluyor gibiymişşim korona olduktan sonra hiç koku ve nefes alamıyorum iyi bir kbb doktoru arıyorum ameliyat derler diyede korkmuyor değilim :KK43:
Geçmiş olsun canım..Çok fena bu yan etkiler bende olmadı şükür..İhmale gelmez..

burnumla alakalı sıkıntı yaşıyorum hiç verimli yatamıyorum eşim gece kaldırıp su içirmiş boğuluyor gibiymişşim korona olduktan sonra hiç koku ve nefes alamıyorum iyi bir kbb doktoru arıyorum ameliyat derler diyede korkmuyor değilim :KK43:
Canım Corona dan sonra bir doktora gidip genel muayene şart.
Korkma hemen ameliyat demezler inşallah.

Guanydin

Kahvaltim
1 mercimekli krep
Tulum peyniri 1 kaşık
1 hindi salam

Akşam mercimekli krep tarifine denk geldim. Uzun zamandır mercimek ekmeği yapmak aklımda ama yapmak kısmet olmamıştı. Akşam aklıma krep gelmişken 1 çay bardağı kırmızı mercimek ıslandım. Sabah 2 yumurta, süt kabartma tozu ekleyecek blenderda çektim. 2 kreplik hamur çıktı. Bugün yarısını yaptım. Yarısını da yarın yaparım.

Guanydin

Kahvaltim
1 mercimekli krep
Tulum peyniri 1 kaşık
1 hindi salam

Akşam mercimekli krep tarifine denk geldim. Uzun zamandır mercimek ekmeği yapmak aklımda ama yapmak kısmet olmamıştı. Akşam aklıma krep gelmişken 1 çay bardağı kırmızı mercimek ıslandım. Sabah 2 yumurta, süt kabartma tozu ekleyecek blenderda çektim. 2 kreplik hamur çıktı. Bugün yarısını yaptım. Yarısını da yarın yaparım.
Lezzetli oldu mu canım..

Dünden beri iyi degilim aslında anksiyete gibi bisey yaşıyorum kendimi toparlamaya calisiyorum sorduğun için teşekkürler canım
Rica ederim canim, birsey mi tetikledi doyecegim ama cok dusununce oluyor demissin, belli ki sebi birşey üzmüş simdi daha iyi misin?
Günaydın

Bugün de +1.5 geldim. Sanırım regli tam olamanin ödemiştir. Umarım diğer regle kadar sürmez bu şişlik.
Canim regl gecikmis okudum o zaman odemdir, hic moralini bozma ve tartilma
Canim ihmal etme git doktora bnce
Guanydin

Kahvaltim
1 mercimekli krep
Tulum peyniri 1 kaşık
1 hindi salam

Bnde yaparim bazen cok guzel okuyor sevmisyim ben de o tadi😊

Okudum canım sonra ama yazmış bulundum...Sen kendini iyi tanıyorsun..Nasıl kolay toparlayacaksan bilirsin tabii..Latife yaptım. :KK66:

Rica ederim canım..Tekrar geçmiş olsun..

Geçmiş olsun canım..Çok fena bu yan etkiler bende olmadı şükür..İhmale gelmez..
aynen araştırma halindeyim inşaallah iyi sonuçlar olur
Canım Corona dan sonra bir doktora gidip genel muayene şart.
Korkma hemen ameliyat demezler inşallah.
inşaallah canım benim ya ama diş etlerime sızı ağrılar indi yanii gitmem şart araştırıyorum

Back
X