• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

N nnnadal sizin oralar 41 derece olmuş 🥵
Şimdi haberlerde gördüm.
Allah yardımcınız olsun.

Saframcim yanlış yeri görmüş olmayasın merak edip baktım 27 28 derece diyor buralar bile 23 25 derece bu kadar fark olmamalı
Kızlar dereceyi bilmiyorum ama bugün çok sıcaktı çocuğu okula götürüp gelene kadar bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü Allah tüm gün dışarıda maskeyle olanların yardımcısı olsun

Aytanesii Aytanesii ve A aaadddaaa hocalarım.
Ben evde mukabele yapiyorum.
Bugün bir yazı gördüm, tek başına mukabele yapılmaz, topluluk olmalı diye. Kaynak çok güvenilir değil, ortaya yazmışlar öyle.

Doğru mu acaba, bir bilginiz var ki 🤔
Dinleyen takip eden varmı seni tek olmuyor ama okuyorsun dimi hatmi kendin yapıyorsun en azından hatim sevabını alırsın

Olsun sen devam et sevabını alırsın ama mukabele in anlamı karşılıklı okumak demek peygamber efendimize vahiy inerken inenen ayetleri Cebrail as ma okuması onunda ona okumasına mukabele denmiş bundan dolayı olmaz dedim anladın canım ama sen devam et okuyabiliyor Sanda kendi okuman çok güzel olur benim yarın 8 gün olacak temizlenince arayı nasıl kapatıcam bilmiyorum 😭 kızı uyuyunca gece yatmıycam anca öyle olacak her yıl en az 2 hatim yapıyordum
Anladım baya da ilerlemiştim 😔

Olsun sen devam et sevabını alırsın ama mukabele in anlamı karşılıklı okumak demek peygamber efendimize vahiy inerken inenen ayetleri Cebrail as ma okuması onunda ona okumasına mukabele denmiş bundan dolayı olmaz dedim anladın canım ama sen devam et okuyabiliyor Sanda kendi okuman çok güzel olur benim yarın 8 gün olacak temizlenince arayı nasıl kapatıcam bilmiyorum 😭 kızı uyuyunca gece yatmıycam anca öyle olacak her yıl en az 2 hatim yapıyordum
İnşallah yetistirirsin sen canim.
Ben önceden camiye gidiyordum, 2 senedir gitmiyorum, yapılmıyor yani coronadan.

Hocamız regl iken de gelip dinleyebilirsiniz diyordu, Kadir gecesine kadar ara vermeden gidiyordum, çok güzel oluyordu. Çocuklar için de ayrı bir alan var, kızım da çocuklarla o alanda oynuyordu, çok güzeldi. İnşallah o günlere tekrar döneriz.

İnşallah yetistirirsin sen canim.
Ben önceden camiye gidiyordum, 2 senedir gitmiyorum, yapılmıyor yani coronadan.

Hocamız regl iken de gelip dinleyebilirsiniz diyordu, Kadir gecesine kadar ara vermeden gidiyordum, çok güzel oluyordu. Çocuklar için de ayrı bir alan var, kızım da çocuklarla o alanda oynuyordu, çok güzeldi. İnşallah o günlere tekrar döneriz.
İnşallah canım ama sana tavsiyem ağırda olsa kendi okuman Kur'an'ı Kerim'in hakkını anca öyle verirsin kabirde şefaat eder inşallah bizlere

Aytanesii Aytanesii ve A aaadddaaa hocalarım.
Ben evde mukabele yapiyorum.
Bugün bir yazı gördüm, tek başına mukabele yapılmaz, topluluk olmalı diye. Kaynak çok güvenilir değil, ortaya yazmışlar öyle.

Doğru mu acaba, bir bilginiz var ki 🤔
Canim mukabele her ne kadar karsilikli okumak demek olsa da son yillarda bu youtobe tan acip bu sekilde okumalar yapiliyor hep sanki karsinda biri varmis gibi cunku mukabelde de sadece sen okumuyorsun ne de olsa karsindakini takip ederek okuyabilirsin hatim olur en azindan, bir de safrancim ben turkcesini de mutlaka okumani tavsiye ederim cunku onemli olan kismi anlamak nacizhane benim onerim 😊

Canim mukabele her ne kadar karsilikli okumak demek olsa da son yillarda bu youtobe tan acip bu sekilde okumalar yapiliyor hep sanki karsinda biri varmis gibi cunku mukabelde de sadece sen okumuyorsun ne de olsa karsindakini takip ederek okuyabilirsin hatim olur en azindan, bir de safrancim ben turkcesini de mutlaka okumani tavsiye ederim cunku onemli olan kismi anlamak nacizhane benim onerim 😊
Canim meal hatimlerim de oldu bir kaç kez.
Ben bazı gruplarla yapıyorum, programla birlikte.
Bir kaç aydır da kadın fıkıh okulu dersleri dinliyorum, 160 derslik, günde 1 saat videolar. Bir grupla ilerledim yine.
Evde kendi capimla birşeyler yapmaya çalışıyorum hep.

Bitter çikolatalı tahinli pekmezli mufin tarifi

2 yumurta
1 çay bardağı tahin
1/2 çay bard pekmez
1/2 çay bard süt
3-4 çay bard.tb unu
1 kabartma tozu
İçlerine koymak içinde mufin sayısı kadar kare bitter
Serviste üzenlerin ayrıca 1 çay kaşıgı reçel konulabilir ana ben koymadım tadı iyi geldi

Back
X