Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar dereceyi bilmiyorum ama bugün çok sıcaktı çocuğu okula götürüp gelene kadar bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü Allah tüm gün dışarıda maskeyle olanların yardımcısı olsunSaframcim yanlış yeri görmüş olmayasın merak edip baktım 27 28 derece diyor buralar bile 23 25 derece bu kadar fark olmamalı
AminnKızlar dereceyi bilmiyorum ama bugün çok sıcaktı çocuğu okula götürüp gelene kadar bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü Allah tüm gün dışarıda maskeyle olanların yardımcısı olsun
Amin canim.Kızlar dereceyi bilmiyorum ama bugün çok sıcaktı çocuğu okula götürüp gelene kadar bayılacak gibi oldum tansiyonum düştü Allah tüm gün dışarıda maskeyle olanların yardımcısı olsun
Dinleyen takip eden varmı seni tek olmuyor ama okuyorsun dimi hatmi kendin yapıyorsun en azından hatim sevabını alırsın
Canim kurandan gozum ile takip ediyorum. YouTube den cüzü aciyorum.Dinleyen takip eden varmı seni tek olmuyor ama okuyorsun dimi hatmi kendin yapıyorsun en azından hatim sevabını alırsın
Kendinde okuman lazım ama hatim olması için mukabele olması için de karşında dinleyen olması gerekiyor onunda takip etmesi gerekiyorCanim kurandan gozum ile takip ediyorum. YouTube den cüzü aciyorum.
Anladım baya da ilerlemiştimKendinde okuman lazım ama hatim olması için mukabele olması için de karşında dinleyen olması gerekiyor onunda takip etmesi gerekiyor
Anladım baya da ilerlemiştim![]()
İnşallah yetistirirsin sen canim.Olsun sen devam et sevabını alırsın ama mukabele in anlamı karşılıklı okumak demek peygamber efendimize vahiy inerken inenen ayetleri Cebrail as ma okuması onunda ona okumasına mukabele denmiş bundan dolayı olmaz dedim anladın canım ama sen devam et okuyabiliyor Sanda kendi okuman çok güzel olur benim yarın 8 gün olacak temizlenince arayı nasıl kapatıcam bilmiyorumkızı uyuyunca gece yatmıycam anca öyle olacak her yıl en az 2 hatim yapıyordum
İnşallah canım ama sana tavsiyem ağırda olsa kendi okuman Kur'an'ı Kerim'in hakkını anca öyle verirsin kabirde şefaat eder inşallah bizlereİnşallah yetistirirsin sen canim.
Ben önceden camiye gidiyordum, 2 senedir gitmiyorum, yapılmıyor yani coronadan.
Hocamız regl iken de gelip dinleyebilirsiniz diyordu, Kadir gecesine kadar ara vermeden gidiyordum, çok güzel oluyordu. Çocuklar için de ayrı bir alan var, kızım da çocuklarla o alanda oynuyordu, çok güzeldi. İnşallah o günlere tekrar döneriz.
İnşallah canim.İnşallah canım ama sana tavsiyem ağırda olsa kendi okuman Kur'an'ı Kerim'in hakkını anca öyle verirsin kabirde şefaat eder inşallah bizlere
Sen ona devam et az biraz kendin de okusan çok güzel olur başlamışsın devamını getir bırakmaİnşallah canim.
Kendim de okuyabiliyorum ama ramazan diye mukabele yapayım demiştim.
Canim mukabele her ne kadar karsilikli okumak demek olsa da son yillarda bu youtobe tan acip bu sekilde okumalar yapiliyor hep sanki karsinda biri varmis gibi cunku mukabelde de sadece sen okumuyorsun ne de olsa karsindakini takip ederek okuyabilirsin hatim olur en azindan, bir de safrancim ben turkcesini de mutlaka okumani tavsiye ederim cunku onemli olan kismi anlamak nacizhane benim onerim
Canim meal hatimlerim de oldu bir kaç kez.Canim mukabele her ne kadar karsilikli okumak demek olsa da son yillarda bu youtobe tan acip bu sekilde okumalar yapiliyor hep sanki karsinda biri varmis gibi cunku mukabelde de sadece sen okumuyorsun ne de olsa karsindakini takip ederek okuyabilirsin hatim olur en azindan, bir de safrancim ben turkcesini de mutlaka okumani tavsiye ederim cunku onemli olan kismi anlamak nacizhane benim onerim![]()