Peynirleri biraz daha fazla ekleyebilirsjn tatlimEki Görüntüle 1699642 Merhaba
Buda benim bu sabah ki kahvaltım:)
teşekkür ederim canım benim.Super yaaa muthissin sendeee
Gecen gun kardeşim abla sen zayiflamissin nasil yaptın bana da söyle dedi çok mutlu oldum:)Valla 19 20 25 nası geçti hiç anlamadım.
Eveeeet en küçücük azimli minik :)
Teşekkür ederim:-*Muthissin cnm
Aslında bebek emzirdigim için Çok acıkıyorum ve ogunlerim bir kaç kaşık fazla ayarlıyorum hemde beslenmeme dikkat ediyorum ben ne yersem bebegimde onu yer..Kuru fas
kuru fasulye 5 kasik yap pirinc pilavi 1 kasik.
Zor durumdan kalmadigin surece pirinc pilavi yeme cnm hatta
Of of aynen bende öyleyim... Tatlı krizim geliyor bende meyve falan yiyorum tarçın süt içiyorum geçiştirmek için... Kendimi zor tutuyorum.teşekkür ederim canım benim.
Yemekten sonra neden bilmiyorum yoğun biçimde canım tatlı istiyor. Kendimi bildim bileli hp böyle. Artık suyla falan geçiştirdim.
Canim patatesleribaksamdan mi hasliuorsunEki Görüntüle 1699922
Biraz önce kalktim
Kahvaltim patatesli yumurta
1 adet köfte(çok canım çekti)
1 domates
Ince bir dilim peynir
Ekmek yoook :)
Sabah nobetten çıkınca 1 mandalina yeyip yattim. Şimdi eğitime gidecegim 5 e kadar sürecek gelince salata yapip yemeği düşünüyorum bakalm
Hayir canım annem patates yemeği yapmış sogan ve patatesten yani sulu değilCanim patatesleribaksamdan mi hasliuorsun
Ayy canım ya anneler hep aynı. Benimki de arayıp aç bırakma kendini yüzün süzülüyor iyisin böyle diyip duruyor. .Gecen gun kardeşim abla sen zayiflamissin nasil yaptın bana da söyle dedi çok mutlu oldum:)
Annemde Bisey yemiyor bu kız yazik ac kalıyor orda diye bir sürü şey koymuş valizime:) canim annem benimmmm
Ya gece bu yazıyı okudum sonra uyumuşum. Rüyamda bi sütüm geliyodu. Ama bizim sıpa herzamanki gibi emmiyorduAslında bebek emzirdigim için Çok acıkıyorum ve ogunlerim bir kaç kaşık fazla ayarlıyorum hemde beslenmeme dikkat ediyorum ben ne yersem bebegimde onu yer..
Tavsiyen için çok teşekkür ederim..
Canım benim sen de paylaşabilirsin insan kendini sorumlu hissediyor inanki iyi geliyor.Lilicim bende seni takip edicem cunku yedkleri paylasinca biri cok motive oluyorum paylasimlarin harika
Günaydın canım. Birazdan geliyoreee sirkeli suyumGünaydın bacılar günümüz güzel geçsin
Kahvaltim
1 kase specal k
Amaniiiinnn o nerden çıktı. Biz varız canımMorelim çok bozuk kendimi çok yanlız hissediyorum
Çooook kocaman teşekkür ederim. Çok motive oldum. Ben de gelirim senin topiğine. Misafirlikteymişiz gibi oldumerhabalar ne güzel gösrelliğe önem vererek açmışsınız
bizimde topiğimiz var ben öylesine bir dolanıyordum görünce çok hoşuma gitti
umarım güzel güzel kilolarınızdan kurtulursunuz Allah yardımcınız olsun
aa tabii başımla beraber beklerim biz biraz üşengeçiz hiç foto çekip koymuyozÇooook kocaman teşekkür ederim. Çok motive oldum. Ben de gelirim senin topiğine. Misafirlikteymişiz gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?