Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Valla 19 20 25 nası geçti hiç anlamadım.
Eveeeet en küçücük azimli minik :)
Gecen gun kardeşim abla sen zayiflamissin nasil yaptın bana da söyle dedi çok mutlu oldum:)
Annemde Bisey yemiyor bu kız yazik ac kalıyor orda diye bir sürü şey koymuş valizime:) canim annem benimmmm

Kuru fas

kuru fasulye 5 kasik yap pirinc pilavi 1 kasik.
Zor durumdan kalmadigin surece pirinc pilavi yeme cnm hatta
Aslında bebek emzirdigim için Çok acıkıyorum ve ogunlerim bir kaç kaşık fazla ayarlıyorum hemde beslenmeme dikkat ediyorum ben ne yersem bebegimde onu yer..
Tavsiyen için çok teşekkür ederim..

teşekkür ederim canım benim.
Yemekten sonra neden bilmiyorum yoğun biçimde canım tatlı istiyor. Kendimi bildim bileli hp böyle. Artık suyla falan geçiştirdim.
Of of aynen bende öyleyim... Tatlı krizim geliyor bende meyve falan yiyorum tarçın süt içiyorum geçiştirmek için... Kendimi zor tutuyorum.

Lilicim bende seni takip edicem cunku yedkleri paylasinca biri cok motive oluyorum paylasimlarin harika

Canim patatesleribaksamdan mi hasliuorsun
Hayir canım annem patates yemeği yapmış sogan ve patatesten yani sulu değil
Ondan çok az kalmıştı onun üzerine kırdım yumurtayı..
Ama normalde akşamdan haslamam

Gecen gun kardeşim abla sen zayiflamissin nasil yaptın bana da söyle dedi çok mutlu oldum:)
Annemde Bisey yemiyor bu kız yazik ac kalıyor orda diye bir sürü şey koymuş valizime:) canim annem benimmmm
Ayy canım ya anneler hep aynı. Benimki de arayıp aç bırakma kendini yüzün süzülüyor iyisin böyle diyip duruyor. .
Ay maşallah ne güzel zayıflıyorsun. Aslında çok aç kalmıyoruz. Burada mühim olan midemizin küçülmesi.
Eskiden canım bişeye sıkılınca hiç bişey yiyemezdim hemen zayıflqrdım.şimdi hiç etkilemiyo iştahımı :)

Aslında bebek emzirdigim için Çok acıkıyorum ve ogunlerim bir kaç kaşık fazla ayarlıyorum hemde beslenmeme dikkat ediyorum ben ne yersem bebegimde onu yer..
Tavsiyen için çok teşekkür ederim..
Ya gece bu yazıyı okudum sonra uyumuşum. Rüyamda bi sütüm geliyodu. Ama bizim sıpa herzamanki gibi emmiyordu
Diyetin sütünü etkilemesin canım benim.
Akşamdan Aşurelik buğday ıslat sabah haşla aynı Aşure yapar gibi şekersiz onu öyle suyuyla ye sütüne iyi gelir hem de :)

Günaydın bacılar günümüz güzel geçsin
Kahvaltim
1 kase specal k

merhabalar ne güzel gösrelliğe önem vererek açmışsınız
bizimde topiğimiz var ben öylesine bir dolanıyordum görünce çok hoşuma gitti
umarım güzel güzel kilolarınızdan kurtulursunuz Allah yardımcınız olsun

Çooook kocaman teşekkür ederim. Çok motive oldum. Ben de gelirim senin topiğine. Misafirlikteymişiz gibi oldu

Günaydın diyetcanlar. Sabaha kadar resmen beşik salladım. Ölüyorum uykusuzluktan. Bu oğlumun dişleri tamamlanana kadar bana uyku yok.
Sirkeli limonlu sıcak suyum hazır :) afiyetle içilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…