- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
Ohhh bol domates afiYet olsun :)Eki Görüntüle 1699642 Merhaba
Buda benim bu sabah ki kahvaltım:)
1 hafta oldu başlayalı 75 kiloyum boyum 165 ve 65 kilo olmak istiyorum..Ohhh bol domates afiYet olsun :)
Yeni mi başladın diyete yoksa yapıyor muydun.?
Ahhh ah o doğum kiloları. Kiloyu versem bile bi pof göbeğim kaldı tıpkı mayalanmış hamur gibi.1 hafta oldu başlayalı 75 kiloyum boyum 165 ve 65 kilo olmak istiyorum..
7 ay önce doğum yaptım doğum kilolarım var.
Kendi tabağımda bol bol acı biber koyup yiyorum acı biber metabolizmayı hızlandırıyor..Ahhh ah o doğum kiloları. Kiloyu versem bile bi pof göbeğim kaldı tıpkı mayalanmış hamur gibi.
Yaptığın özel birşey var mı diyetinde 1 haftadır
Tarçın sütü ben de yapayım madem. Bir kaç yerde daha dikkatimi çekti. Leslie1 mil olarak ben de bugün yaptım. Acıyı ben de tüketmeye çalışıyorum ama çok iştahımı açıyor :) Allâh kolaylık versin diyeyimKendi tabağımda bol bol acı biber koyup yiyorum acı biber metabolizmayı hızlandırıyor..
Birde ikindi 1 su bardağı sütun içine 1 çay kaşığı tarçın döküp içiyorum hem anne sütünü artırıyor hem yağ yakımını kolaylaştırıyor hemde kan şekerini düzenliyor tatlı istediğini azaltıyor.
Günde 30dk yürüyüş yapıyorum. Bebeğim olduğu için fazla dışarı çıkamıyorum. Evde leslie yapıyorum.
Aktif olmaya çalışıyorum.
Senin bu sirke ve limon karışımını deneyeceğim:)
kaç kilo verdiniz böyle beslenerek
Benim çok tatlı krizim geliyor. Canım böyle şekerli yiyecekler yemek istiyor bu yüzden tarçın süt çok iyi geliyor...Tarçın sütü ben de yapayım madem. Bir kaç yerde daha dikkatimi çekti. Leslie1 mil olarak ben de bugün yaptım. Acıyı ben de tüketmeye çalışıyorum ama çok iştahımı açıyor :) Allâh kolaylık versin diyeyim
Başlayalı 1 hafta oldu. Net 1 kilo gitti canım. Ama ben artık verebileceğim kiloların sonundayım o yüzden yavaşladı kilo verişim. Birde arada dayanamayım kaçamak yaptığım da oldu.kaç kilo verdiniz böyle beslenerek
olsBiraz önce kalktim
Kahvaltim patatesli yumurta
1 adet köfte(çok canım çekti)
1 domates
Ince bir dilim peynir
Ekmek yoook :)
Sabah nobetten çıkınca 1 mandalina yeyip yattim. Şimdi eğitime gidecegim 5 e kadar sürecek gelince salata yapip yemeği düşünüyorum bakalm
Tabiki katılabilirsin çok mutlu olurum :) senin tarçınlı sütten yaptım içtim birazdan fotosunu atarım. Benim de 10 aylık oğlum var bu arada :) seninkinin cinsiyeti neBenim çok tatlı krizim geliyor. Canım böyle şekerli yiyecekler yemek istiyor bu yüzden tarçın süt çok iyi geliyor...
Evet acı iştah açıyor ama bol bol su içiyorum..
Bu arada bende aranıza katilabilir miyim ?
Afiyet olsun şifa olsun :)Eki Görüntüle 1699960 Kahvaltı sonrası ara öğün 1 hurma yedim..
Öğle yemegim bol acılı tarhana çorbası ve 1 bardak ayran ..
Kase yarım olunca foto çekmek aklıma geldi kusura bakmayın
Çok teşekkür ederimcok ggüzwl bi günlügünüz var ara ara girip takip ediyorum
Gökçe adında 7 aylık kızım var 1 Mayıs doğumlu..Tabi
Tabiki katılabilirsin çok mutlu olurum :) senin tarçınlı sütten yaptım içtim birazdan fotosunu atarım. Benim de 10 aylık oğlum var bu arada :) seninkinin cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?